Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) jilian válasza Sareth (#200) üzenetére

jilian
(senior tag)

Hát ja. Bizti nem kormánnyal tolja az egyed.
De én ugy vagyok vele, ha már játék, legyen szép.
Lehet,h az irányítás nagyon jó lenne, de hát szó szerint csunya, ami számomra már nem 'élvezhetö...sztem ;]
Nagyon de nagyon nem tudna lekötni.

...kép/csuszka jelentés??

Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...

(#202) Sareth válasza jilian (#201) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Hát a kettő szerintem még sosem találkozott, bár lehet én vagyok informálatlan. Az a meglátásom hogy valahogy sosem sikerül a kettőt összelőni. Most nem azt mondom hogy csúnya a NFS-S de teljesen más élmény volt azt vezetni és megint más élmény fogadott mikor átültem a Race-EVO elé. Engem annyira lenyűgözött a vezetés élménye hogy közben megmondom őszintén nem is érdekelt semmi extra-hiper-szuper grafikai kivitelezés.

ui: én már csak ilyen régi vágású vagyok - kövezz meg ;)

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#203) G4ng3r válasza jilian (#201) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Ha még nem láttad, akkor itt egy logoutos cikk, amiben elég sok dolgot elmagyaráznak:[link]
Ha kevés az info, akkor a kormányos topicban próbálkozz:[link]

(#204) jilian válasza G4ng3r (#203) üzenetére

jilian
(senior tag)

THX :R

Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...

(#205) Sareth válasza G4ng3r (#203) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Köszi a linket, hasznos volt. :K

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#206) Bulitt

Bulitt
(őstag)

Sziasztok, én pont pénteken rendeltem be iponba a kicsikét :) Hétfőn hozhatom el :D Egy mobil cockipiten gondolkodok én is most már :D de min a székre egy váltó konzol tartó :D

[ Szerkesztve ]

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#207) Sareth válasza Bulitt (#206) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Várjuk akkor Hétfőn a tapasztalatokat ;)

(#208) Bulitt válasza Sareth (#207) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Hát még én :C És ha össze jön akkor lehet lesz GTX260+-is hétfőn :C

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#209) Sareth válasza Bulitt (#208) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Csak ajánlani tudom nekem is az van ;)

(#210) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Jilian találtam neked (vagy bárkinek) egy jó kis cockpit-et, olcsón ;)

ui: vagy ugyanezt egy G25-el ;) ;)

(#211) Bulitt

Bulitt
(őstag)

meg van a kormányom :C nagyon baba :C

még szoknom kell, de remek darab :) és az a bőr illat mikor kibontottam :C

rfactort- ti is kaptatok hozzá?

(#212) Sareth válasza Bulitt (#211) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Részemről én nem de nekem sajnos MÉG nincs ;) Gratula a kormányhoz. Ha kell olcsón cockpit hozzá a 210-es hozzászólásban találsz, ha már el nem adták....

A VGA-t is megvetted? :B

[ Szerkesztve ]

(#213) Bulitt válasza Sareth (#212) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Meg hát :C de üröm az örömben, hogy akitől vettem, (most nem nevezem meg), Azt mondta meg van minden hozzá, ő volt a második tulaj. A doboz kifogástalan a tartozékok rendben vannak, gari okés. Hiányzik a hozzá adót játék, de le sz-om. Haza jövök, nagy öröm meg minden, teszem be, dugom rá a tápkábelt ami hozzá volt, és nem indul el :((( hívom a srácot, két táp kábel kell neki.

Oké, de csak 1 kábel van hozzá, hol a másik? Dugjam rá a tápomét. Mondom nekem nem olyan a tápom. Akkor nem tudja. Megnézem netten mi a kártya alap felszerelés, naná hogy 2db tápkábel. Hívom megint, elmondom, elmondja és közli hogy ő is így vette, de néz nekem 1-et. Szerintem ezt már alapból közölnie kellet volna :((( De már nem érdekel csak legyen meg a kábel és felejtsük el az egészet :(((

(#214) Bulitt válasza Sareth (#212) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Itt meg találod a képeket

Most próbáltam meg beállítani az ideális fokot, mert jelenleg a Shift van fent, és ahhoz a gyári 200fok igen csak kevés volt, de a 900 meg sok. Ahogy így próbálgattam olyan 360-400fok környékén lesz a jó nekem drifthez :) megnéztem az rFactort, de csak demo lemez :(

(#215) Sareth válasza Bulitt (#214) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Hát előfordul néha hogy problémák vannak főleg a VGA Vs. táp esetében. Én is beleszaladtam már egyszer, azóta mindig megnézem hogy az éppen aktuális VGa-hoz milyen csati is kell ;)

Köszi a képeket. Jó használatot a kormányhoz és a VGA-hoz. Ha lesz időd majd megoszthatnád a tapasztalatokat.

Amúgy melyik teljes játék lett volna a VGA-hoz?

ui: azért nyugtass meg ugye van ház is nem csak úgy parlagon van a deszka és a többi cucc?

(#216) Bulitt válasza Sareth (#215) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Never Winter 2 lett volna hozzá :) Szerencsére ez a hagyományos 6pin csati kell hozzá :)

mióta nincs vízhűtésem így van a gépem :DDD

Hát, gyakorolgattam és igazam lett azon a téren, hogy a 360-400fok az ami igazán kellemes a drifteléshez. Nekem legalábbis ez a legjobb. Körversenyt mentem vele, ott annyira a teljes kifordítás nem számít, de ott is ideális :) Minden más érték alapon van :)

[ Szerkesztve ]

(#217) Bulitt

Bulitt
(őstag)

már nem tudtam szerkeszteni :)

Nem tudom milyen jószágból van ez a kormány, de nem szereti az USB hosszabbítót :DDD

(#218) Sareth válasza Bulitt (#217) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Lehet ezért majd „megköveznek/tek” de ha ki arcade-oztad magad majd próbáld ki egy igazi szimu-val is. Az lesz az igazi ;) Ha már G25 :K

(#219) Bulitt válasza Sareth (#218) üzenetére

Bulitt
(őstag)

rFactort kipróbáltam :) tényleg teljesen más élményt nyújt :) Majd ha 1x menni fog rendesen a gépem, akkor teszek fel valami jót :)

(#220) Sareth válasza Bulitt (#219) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Tudom nem új, nem is egy grafikai orgia de én még mindig azt mondom hogy ha szimulátor akkor pl. GTR - EVO a tuti ;)

Na most promóztam utoljára :)

(#221) tjokai

tjokai
(fanatikus tag)

Most h elkezdtem használgatni jobban a Logitech MOMO kormányt kiderült számomra h egy kalap sz*r, a leszorító szerkezete eltörött, így most nem is tudom lefogatni és recseg-ropog a műanyag használat közben!Magyarul egy lyukas tízfillérest nem adnék érte mégegyszer!!!!! :W :(( !

Nagy a pangás a hardverpiacon :/

(#222) Márton válasza tjokai (#221) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

"Én jelenleg egy Logitech MOMO-val nyomom....
....mégis tökéletesen megfelel a játékokra"
Ebben BIZTOS vagyok!"

Hmm, ez jó.
Akkor nem zörgött talán?

[ Szerkesztve ]

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#223) Sareth válasza tjokai (#221) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Akkor neked erre van szükséged ;)

(#224) Bulitt

Bulitt
(őstag)

Shift-et toltam mostanában, és azt tapasztaltam hogy a 360fok az a legjobb, szinte mindenhez, és a visszacsatolásokat vissza kell venni 50-55%-ra. Így nem tépi ki a kezed, de érzed az autó mozgását.

18Wheel-el is toltam, oda viszont egyáltalán nem kell, az FFD :U

A játékprofilokat én nem használom, a progiba amit felrakott, hiszen a játék meg jegyzi magától :)

Sareth: 60FPS beton stabilan a SHIFT 1650-ben 16XAFF és minden very high :U A tápom még elbírja, szerecsére :K

A kuplung és a manuális váltót nem nagyon lehet használni, főleg a kuplung miatt. A váltót ismeri és veszi is, de hát kuplung nélkül :(((

rFactornak ugyan ez a hibája sajna, nem kér kuplungot a váltáshoz

[ Szerkesztve ]

(#225) G4ng3r válasza Bulitt (#224) üzenetére

G4ng3r
(tag)

rfactorban customize->settings->difficulty-ban van egy ilyen opció, hogy: "auto clutch" - kapcsold ki és máris nem megy kuplung nélkül.
Shiftben is valószínüleg bent van ugyanez valahol. Ezt ma már egy komolyabb játékból sem hagyják ki szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#226) Bulitt válasza G4ng3r (#225) üzenetére

Bulitt
(őstag)

A kuplung él, de veszi a sebességet anélkül is, néztem, de nem találtam ilyen opciót.

Ellenben, aki driftel, mikor elkezdi tolni magát az autó, kuplungozza le :) magától végig csúszik a kanyarban :R

[ Szerkesztve ]

(#227) Sareth válasza Bulitt (#226) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Kis rásegítés :) „magától végig csúszik a kanyarban” :)

[ Szerkesztve ]

(#228) Bulitt

Bulitt
(őstag)

Nem tudja valaki hogy a Racedriver GRID-ben miért nem mükszik a pedál rendesen?
Nyomom padlóig a gázt és alig megy az autó :F már mindent néztem, de nem jöttem rá

(#229) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Hogy szuperál a kormány Bulitt így hét véresre gyakorolt tesztelés után?

:D

[ Szerkesztve ]

(#230) Bulitt válasza Sareth (#229) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Jó kép :C

Megszállott fanatikus lettem :D nagyon ott van a szeren, most hogy mindent beállítottam, és teszteltem több játékkal is, büszkén mondom megérte :C Nagyon jó érzés markolni a bőr kormányt :)

Eddig hál istenek, minden megy rendesen. nem jelentkeztek hibák, minden gomb működik és érzékeli is.

Eddig: rfactor, SHIFT, Prostreet, 18Wheel, Dirt, Grid ezeket toltam.

A GRID-nél nem megy rendesen egyedül :F Hiába taposom a gázt, nem gyorsul rendesen az autó, mindenki elhúz mellettem :F Néztem beállításokat, de semmi nem javult :(

[ Szerkesztve ]

(#231) Sareth válasza Bulitt (#230) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

A GRID-nél nézz szét valami ezzel kapcsolatos fórumon mert tuti csak valami apró bibi lehet csak. Ha gondolod megkérdezhetem a haveromtól (bár ő a szimukat jobban preferálja).

Ha minden jól jön ki lehet én is beruházok karira egy G25-re :)

[ Szerkesztve ]

(#232) Bulitt válasza Sareth (#231) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Megéri, nagyon jó érzés :) Shift-ben pedig meg találtam a kuplung megoldását :)

Beállításokban (persze magyar nyelv van benne) van egy olyan rész az irányításnál, hogy váltás automata, kuplung automata :) át kell állítani és már nem is veszi a sebességet kuplung nélkül :)

Nah akkor hajrá :C

én mostmár mindenképpen össze gyüjtöm a pénzem a LCD tv-re :B

[ Szerkesztve ]

(#233) Sareth válasza Bulitt (#232) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Tudom hogy jó érzés, hisz volt már alkalmam próbálni csak nekem ülés nélkül a fotelből vagy a székből kényelmetlen, pláne hogy egy normális cockpitben próbáltam ki.

Most mondhatnád hogy nem kell ennyire maximalistának lenni... és még igazd is lenne de hát.... ;)

LCD - TV: mindig akad valami amire épen gyűjteni kell - ördögi kör ez :)

(#234) Bulitt válasza Sareth (#233) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Valóban, egy cockpit jobb élmény lenne :)
Bár én most guberáltam össze -szó szerint- egy asztalkát. Lényegében olyan mint, amit feljebb linkeltek, a fanatic összecsukható szerkezete, csak hegeszteni kell hozzá egy lábtartót meg meg kell takarítani :) Ha mindent kimértem rendesen és méreteztem, akkor jó lesz az :) Kereke van még görgetni is tudom, állítható magasságú, és forgatható az asztal lap. Úgy képzeld el mint egy Fektetett "U" csak szögletes :) Simán jó lesz, már meg is vannak a tervek hozzá :) A cockpit legnagyobb hátrányai a méretek és az ára :(

hát igen, de régóta szeretnék egyet, főleg a filmek miatt :) Azért váltottam a GTX-re is. Most azt fogom majd tuningolgatni picit :)

[ Szerkesztve ]

(#235) Sareth válasza Bulitt (#234) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Na ha kész vagy vele várom a képeket róla :)

(#236) Bulitt

Bulitt
(őstag)

nem tudja-e valaki véletlenül, hogy a TDU játékban, hogy lehet beállítani a kormányt? :F mert sehogy se sikerült :(

(#237) mtibee válasza Bulitt (#236) üzenetére

mtibee
(újonc)

Szia!

Ha a kormány engedélyezésére vagy kíváncsi, akkor azt az OPTIONS -> CONTROLS -> OPTIONS fül -> ENABLE WHEEL kapcsolóval tudod megtenni. A konfigurálás pedig ezután ugyanaz, mintha a billentyűzetet állítanád be, csak a kormány kezelőszerveit kell működtetni. :)

(#238) Bulitt válasza mtibee (#237) üzenetére

Bulitt
(őstag)

köszi szépen meg nézem :) mert nézegettem mikor felraktam, de nekem nem volt ilyen opció :(

na most egyből oda megyek, ahova írtad :R

szerk.: és valóban, 1000 hála érte :R

[ Szerkesztve ]

(#239) mtibee válasza Bulitt (#238) üzenetére

mtibee
(újonc)

Örülök, hogy segíthettem! :)

(#240) Bulitt

Bulitt
(őstag)

huu ez a játék...te :W Egész jó lenne, ha nem lenne ilyen rakás sz... :W Be tesz elém, egy láthatatlan autót, vagy az út szélére egy rendőrt, szintén láthatatlan :W repesztek kiló hatvannal, erre egyszer csak megbüntet a rendőr, nem is üldöz meg semmi :W címszóval össze törtem 3 autót :W

[ Szerkesztve ]

(#241) Sareth válasza Bulitt (#240) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Életszerű ez fiú.... hisz az egész életünk tele van láthatatlan falakkal, amikbe mindig beleütközünk ha akarjuk ha nem. A rendőrök is javarészt láthatatlanok, de ha 160-al repesztesz máris ott vannak és levámolnak te meg csak.....

Szóval az egy vérbeli szimulátor :D

[ Szerkesztve ]

(#242) Sareth válasza Bulitt (#240) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Bulitt azóta valami változás a problémás játék ügyében?

[ Szerkesztve ]

(#243) Bulitt válasza Sareth (#242) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Mire gondolsz? Játszok úgy vele ahogy van.

Pozitív, hogy ha manuális váltót használsz, kuplunggal, akkor az autó lefullad, ha nem a valóság szerint használod( hirtelen fel engeded, nem nyomod a gázt hozzá).

Negatívum, hogy bár a váltogatás nagyon jó muri, de nem mindig tölti be a játék a hozzá való dolgokat, ami alatt azt értem, hogy versenyek alatt nem akar működni :(((

(#244) Sareth válasza Bulitt (#243) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Hát akkor az jó is meg nem is. Az életszerű indulás mindenképp dicséretes.

(#245) Bulitt válasza Sareth (#244) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Valahol igen, de az például már nem, hogy elengedi a játék a FFD-t. Hol van, hol nincs, és pont akkor nincs amikor kéne pl: kanyarba :(((

(#246) Bulitt

Bulitt
(őstag)

Tudja esetleg valaki, hogy lehet a váltó gombot leszedni? Gondolkoztam rajta, hogy lecserélem :) Piros gomb, piros válto zsák, és piros kormány védő :)

[ Szerkesztve ]

(#247) G4ng3r válasza Bulitt (#246) üzenetére

G4ng3r
(tag)

A "bütykölősek" inkább az SG fórumra írogatnak.
Ott tuti vannak olyanok, akik szedték már szét, itt nem biztos.

[ Szerkesztve ]

(#248) Bulitt válasza G4ng3r (#247) üzenetére

Bulitt
(őstag)

hát amiket nézegettem képeket, netten nem láttam, semmi csavart vagy menetet vagy akármit :)

(#249) Dj Ready válasza Bulitt (#248) üzenetére

Dj Ready
(újonc)

Mi törp-énik itt?

A PC Land árlistájában már megint 52.800.- Ft. a kormány. Remélem kúrják vissza a régi árára így karácsony előtt, pont mostanában akarnék venni egyet.

GIGABYTE EP-43-DS3, C2D E8400, 4 GB Kingston DDR2-800, GTX260, Samsung 245B, X-FI XtremeGamer, Cooler Master Elite 331

(#250) Bulitt válasza Dj Ready (#249) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Ipon-ba is vissza mászott 41k-ra :) Én még 34-ért vettem :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.