Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) tulezi válasza zsolesz7878 (#150) üzenetére

tulezi
(újonc)

Sziasztok ha tudna valaki nekem segíteni RBR-ezni szoktam és a kormány nagyon könnyü és a holtjáték is nagy aki tud segíteni az irjon thx
E-mail:Pulezimate@freemail.hu thx

(#152) HavocS

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pár napja vettem egy ilyen szépséget... először is, nagyon jó. Kellemesen nagy az átmérője, a 24,5 cm-es formula force ex után határozottan kellemesen nagy a 28 centijével. A vastagsága szerintem egyáltalán nem gond, sokkal inkább hasonlít egy utcai autóéra, mint a MOMO. A váltófüleket nem használom, de nagyon kényelmes a fogásuk, nagyon szépen járnak, és a kezdeti idegenkedés után azt mondom, baromi jól néznek ki, kellemesen futurisztikus kinézetet adnak a kormánynak. Amit nagyon szomorúnak tartok, hogy lespórolták a gombokat - a bal oldali gomb helyére simán odafért volna a POV switch, elég kényelmetlen a váltó mögé nyúlkálni, ha körül akarok nézni. Egyébként LFS-ben használom utcai autókkal, 900°-os fordulattal, és eszméletlen jó, nagyon könnyen fordul, de már alacsonyra beállított FFB-vel is igen szigorúan oda tud fogni. Valahol olvastam, hogy 100/200%-os (profiler/játék) FFB erővel játszó srácnak nekimentek úgy, hogy a kereszttartók között (nem tudom pontosan a nevét) tartotta a kezét, és majdnem eltörte azt :Y szóval nem kevés erő van ebben a kütyüben. Hozzá kell tenni, hogy elképesztően csendben működik a FFB, ami nem csoda hiszen két motor végzi azt a feladatot, amit máshol egy szokott - mindenesetre néha tényleg teljesen hihető, hogy a kerekek tartanak ellent, nem pedig egy villanymotor.

A pedálról az első gondolatom, az volt, hogy ÓRIÁSI. Mármint szó szerint: 30x40, szemben a régi 25x25-ével. 43-as lábbal, zokniban teljesen jól használható, a pedálok nincsenek túl közel egymáshoz. A fékpedál ellentartásán nagyon meglepődtem, mivel igen emberesen fog: PVC padlón a tüskék kihajtása nélkül egy lepadlózáskor simán egy méterrel odébb rúgtam :D A tüskék viszont remekül stabilan tartják. Apropó, stabilitás: nagyon szépen masszívan áll az egész.

A sebességváltó érdekes állat. Eredeti funkcióját remekül ellátja, nem mondanám gagyinak, ahogy sokan titulálják, a váltórúd éppen lehetne nagyobb pár centivel, hogy tökéletes legyen, de így is teljesen jól érezhető. Csendes, a mikrokapcsolók kattanását igazából csak 3-4 váltáskor (amit a szekvenciális váltáshoz is használ, szóval középen, a függőleges tengelyen) hallani, akkor sem zavaróak, a kormányon található két gomb jóval hangosabb. A probléma igazából a váltón elhelyezett gombokkal van, mivel nagyon kényelmetlen helyen vannak, ebből a szempontból a régi kormányom, vagy a DFP (ha jól tudom, a gombkiosztásuk megegyezik) utánozhatatlan. Persze bizonyára hozzá lehet szokni, sőt, a felső 4 fekete gomb még viszonylag jól kezelhető, de az alsó négy piros nak már igencsak az útjában van a váltó, főleg, ha felső (1,3,5) pozícióban van. Ezekre legfeljebb olyanokat érdemes mappelni, amikre nincs hirtelen szükségünk, pl. gyújtás, fényszóró, nézetváltás. A POV switch is már kicsit kényelmetlen helyen van, de még megközelíthető.

Ami elég zavaró, az a rengeteg kábel. Persze igazából csak egy kábellel van több a szokásosnál, ez pedig a váltóé, de az éppen elég. Nagyon remélem, hogy felismerik ezt a Logitechnél, és a következő kormányszettjükben a váltó és a pedálok már vezeték nélkül fognak kommunikálni - legalább opcionálisan, hiszen a késleltetés kritikus ebben az esetben. Aztán elképzelhető, hogy ezután már a pedálsor is FFB-s lesz (sőt, a fék FFB-sítése határozottan jó és reális ötlet volna), így ahhoz se ússzuk meg a külön tápcsatlakozót :)

Mindenesetre akinek megvan rá a pénze, és vagy komolyan versenyezni akar, vagy hajlandó feláldozni pár tizedmásodpercet a minél valósabb vezetési élményért, annak csak ajánlani tudom.

Finally S-PVA!

(#153) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Télleg brutál egy kormány, én is vennék szivesen egy ilyet csak ahogy magamat ismerem, megveszem a kormányt és kb 2 hónapig használom utána ottvan a sarokban :(

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#154) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

G25 javítással ki foglalkozik? Gar már nincs, és a jobb pillangó néha nem kapcsol.

-= live-for-speed.hu =-

(#155) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

megoldódott

-= live-for-speed.hu =-

(#156) tjokai

tjokai
(fanatikus tag)

Nem tud valaki olcsón szerezni egy G25 kormányt?Érdekelne egy szeptember végén, október elején!!!!Ha valakinek van egy feleslegben esetleg, írjon privátot!!!Köszi

Nagy a pangás a hardverpiacon :/

(#157) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Szerintetek ha most veszek melyiket válasszam? Ezt vagy a G27-et? Tudom hogy a G27 majdnem kétszer annyi mint a G25 :( de nem igazán tudom melyik a jobb...

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#158) bit_bro

bit_bro
(újonc)

Szépen leesett a G25 ára az utód megérkeztével:
[link]

(#159) macy válasza Sareth (#157) üzenetére

macy
(senior tag)

Legyen inkább majdnem 3x : G25 G27

(#160) Dj Ready válasza macy (#159) üzenetére

Dj Ready
(újonc)

Üdv.
Most még egy Formula Force EX -el gyűröm az ipart, nemrég még a használt G25 -ök között keresgéltem, most viszont már csak új jöhet szóba. Szinte mindenütt átállnak 40 ezer Ft. alá lassacskán.

34 ezer Ft. ezért a kormányért abszolút top vétel. Ráadásul jön a karácsony.

GIGABYTE EP-43-DS3, C2D E8400, 4 GB Kingston DDR2-800, GTX260, Samsung 245B, X-FI XtremeGamer, Cooler Master Elite 331

(#161) gézu válasza Dj Ready (#160) üzenetére

gézu
(őstag)

Elég érdekesen áraznak Logitech-ék, a G25 szvsz alulárazott lett, a G27 meg durván drága :U 45 - 75k lenne nagyjából reális

“Commutare necesse est!”

(#162) Dj Ready válasza gézu (#161) üzenetére

Dj Ready
(újonc)

Nekem a 35 ezer is elég reális. Szuper kormány szuper áron. Remélem nem árazzák vissza 50 környékére a fene nagy kereslet miatt.

A 100 lepedő a G27 -ért elég érthetetlen, nem tudom, mi lehet a plusz szolgáltatás ekkora ártöbbletért.

GIGABYTE EP-43-DS3, C2D E8400, 4 GB Kingston DDR2-800, GTX260, Samsung 245B, X-FI XtremeGamer, Cooler Master Elite 331

(#163) G4ng3r válasza Dj Ready (#162) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Mivel már egy jó 2,5 éve kapható, így nem valószínű hogy ugrasszerű kereslet növekedést generál az új ára. Aki "beleszeretett" az már valószínűleg megvette, akinek meg nem volt rá pénze annak 35ezer forint is jelentős összeg, és nem fog egyből az iponba futni.
Inkább amiatt aggódnék, hogy elfogy, mivel kifutó termék.

(#164) Sareth válasza macy (#159) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Igazad van 3x :)

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#165) tjokai

tjokai
(fanatikus tag)

Én jelenleg egy Logitech MOMO-val nyomom, jóval olcsóbb mint a G25 és a G27 és mégis tökéletesen megfelel a játékokra ;) !Ebben igaz,h csak 1db FFB motor van de így is alig lehet vele bírni, holt felesleges a 2db FFB motor (G25-G27)!!!!Ráadásul a H - váltót sztem senki sem használja, vagy legalábbis csak a nagyon nagy megszállottak és akiknek rengeteg a szabadidejük gyakorolni, mert még a pillangó váltóval is elég nehéz megszokni a váltást a klaviatúra után!!!Valamint kevés játék támogatja a 900fokos szögfordulatot, nem beszélve a kuplung pedálról!Egyszóval felesleges ekkora összeget kiadni egy kormányért mert úgysem használja ki senki sem, max az újdonság miatt élvezetes az első pár órában de utána már úgyis háttérbe szorul minden extra :K !Ebben biztos vagyok!!!Ennyi :R

Nagy a pangás a hardverpiacon :/

(#166) macy válasza tjokai (#165) üzenetére

macy
(senior tag)

Nem tudom mennyire megbízható a G25. Nekem is Momo van, kb 2 hetente kontakt spray-zni kell a gázpedál potiját mert beszarik. Igaz minden nap használom de azért elég idegesítő.

(#167) Sareth válasza macy (#166) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Hát ez tényleg gáz ha ennyi nyűg van vele. Az ismerősömnek G25 van és nem mondta hogy ilyesmi beavatkozást szokott e végezni a masinán. Mindössze annyi baja volt vele hogy pont a garancia lejárta után valami rugó szétment benne. Jobb híján szétszedte, és szerzett bele 1-et. Azóta kutya baja. Azért az a kontakt-spay-és elég durva :)

Egyetértek tjokai-val. Mezei használathoz heti egy-két játékhoz tökéletesen elég a Momo®. Maximalistáknak + aki meg tudja engedni magának meg a G25 a maga kis váltókarjával és a + kuplunggal :)

Amúgy a Momot még nem próbáltam de a G25-igen és nekem nagyon bejött. Szerintem maga a kormány magában semmit sem ér. Minimum egy ülés dukál mellé. Mint említettem ilyen környezetben volt szerencsém kipróbálni (G25, ülés, plaza TV) és elég rabul ejtő az eredmény pláne egy GTR Evolution-nal nyomva :)

[ Szerkesztve ]

(#168) gézu válasza tjokai (#165) üzenetére

gézu
(őstag)

Aki komolyabban foglalkozik szimulátorokkal, annak a G25 szinte belépő szint.

“Commutare necesse est!”

(#169) jilian

jilian
(senior tag)

:DD

Hát nekem sikerült hozzájutnom egy ilyen csodához 35 ezer .- ...Lehet kiröhögtök de én az uj SHIFT miatt ruháztm be rá.
Elegem lett, h nem birtam (alig) irányitani az autot még joyyal sem.. :W
És mit ne mondjak, brutál.
Tudom ,h az NFS nem a szimulátor ...ecetera ecetera. Van még autos játékom böven, ugyh mindet ki fogok probálni, szépen lassan.
Nem vagyok nagy megszálott ugyh csak 'élvezkedés szintem tolom a versenyeket.. :DDD

A dupla motor meg had ne mondjam.. :)) néha tényleg birkozni kell vele :K :C
Nagyon szép ez kormány, tényleg.
Szerintem még az 50 ezret is megéri, ugyh aki tudja most ruházzon be rá!!!
Nem fogja megbánni!! :N
A G27 meg annyiban különbözik,h van a kormányon ilyen led skála mint pl.: az F1-es kormányokon, a váltást jelzi.
Meg több gombot biggyesztettek a kormányra, ami sztem tök felesleges.
Mondjuk láttam a yútúbon :D repülöt vezetni vele oda lehet elkell a sok gomb :))
Szoval nekem olyan kérdésem lenne:
Hol lehet ilyet venni Mo.-n???
Vagy hasonlot?
EZT

THX

Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...

(#170) Sareth válasza jilian (#169) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Én is az NFS - Shift miatt akartam kipróbálni (hogy kedvet kapjak egy majdani vásárláshoz). Nem volt rossz de ahogy mondod nem az igazi szimulátor, bár a billentyűzet után még azzal is élvezet volt játszani. Az igazi meggyőző erő mint ahogy írtam is a GTR Evolution és a (bár kicsit régi de máig legjobb Rally-s játék) a Richard Burns Rally volt. Nem is tudom mi volt jobb játszani vagy nézni hogy tolja a haverom (aki nem kevés időt tolt bele a gyakorlásba, tesztelgetésbe).

A G27-meg tényleg jelen pillanatban csak arra jó hogy lenyomja a G25-árát :)

Ha rám hallgatsz inkább ilyesmit vegyél, vagy próbáld meg legyártatni.

[ Szerkesztve ]

(#171) jilian válasza Sareth (#170) üzenetére

jilian
(senior tag)

Hát ja. Persze,h ez sokkal disznóbb lenne. Ez már tényleg bruti, és illene egy G25-höz.
DE!

Ehhez sajna hely is kell, amiben sajna szükölködöm. (Majd ha lesz saját 'gyerekszobám)
És amit linkeltem az pont elég lenne szerény személyemnek. Nekem ez böven megfelelne.
Lásd "müködés" közben.
Pont be tudnám én is biggyeszteni az akvárium meg a sz.gép közé.

Még csak csináltatni se tudnék, sajna nincs ilyen ismeretségi köröm. :(((

Azért kéne olyan link ahonnét lehet ilyesmiket rendelni.
Hiába barátom a google, nem akar mutatni olyan magyar linket ahol ilyeneket forgalmaznak... :(((

[ Szerkesztve ]

Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...

(#172) Overlocker válasza Sareth (#170) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha valakinek ilyesmi cockpit kell, tudok segíteni!

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#173) macy válasza jilian (#169) üzenetére

macy
(senior tag)

Hogy lenne már felesleges? Nekem Momo van 6 gombbal és még kevés is :DDD

(#174) jilian válasza macy (#173) üzenetére

jilian
(senior tag)

Na ja, gondolom ami neked a kormányon van gomb, nekem azt helyettesíti a váltó feletti rész...

Overlocker

És nekem nem tudsz segíteni? :U

[ Szerkesztve ]

(#175) Sareth válasza jilian (#171) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Meggyőző a videó :) de hidd ha kipróbálnád az ülést már nem akarnál mást. A cimbinek valami ilyesmi van. Ha legközelebb megyek csinálok képeket ha érdekel, de mint olvastad vannak itt lelkes emberkék akik tudnak segíteni :) by: Overlocker

Amúgy szerintem nem kis munkával ugyan de meg is lehet csinálni. A neten az elemek megtalálhatók és némi kézügyesség + némi zseton és már kész is.

Overlocker - Köszi de nekem ez még távoli. Most monitor vásárlás lesz, aztán majd egyszer ha kitántorgunk a recesszióból akkor talán nekm is lesz G25 + ülés is.

ui: jilian ha jársz Eger felé jelezd és ha érdekel kipróbálhatod :)

[ Szerkesztve ]

(#176) macy válasza Sareth (#175) üzenetére

macy
(senior tag)

Eger? Csak nem egri vagy?

(#177) Overlocker válasza jilian (#174) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát csak olyanban, amilyet a kollega linkelt. Pont pénteken ültem egy ilyenben. Ismerek egy embert aki készít, meg tudom adni az elérhetőségét..

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#178) Sareth válasza macy (#176) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

De igen.

(#179) macy válasza Sareth (#178) üzenetére

macy
(senior tag)

Én is :)

(#180) Sareth válasza macy (#179) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Akkor üdv földi :R Amúgy úgy helyes a dolog hogy Egri vagyok születésileg és ott is éltem 26 évig de most már jó pár éve Miskolcon vagyok száműzetésben. Természetesen minden hétvégén otthon vagyok :) Eger City Fanatikxxx

(#181) jilian válasza Sareth (#180) üzenetére

jilian
(senior tag)

Off :)

macy & Sareth

...apám is Egerben született.

Elviselnék 1 olyat persze, de NINCS elegendö helyem a szobámban, vagyis van ,de akkor meg nem maradna. :O

Akkor M.o-n nem is fogok ilyet kézrekeríteni? Amilyet szeretnék?
Esetleg az alkatrészek amiket említettél?

[ Szerkesztve ]

(#182) Sareth válasza jilian (#181) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Na csinálunk ebből a jó kis G25 fórumból egy Eger fia/lányai/apjai/nagyszülei fórumot az adminok nagy örömére.Üdv a klubban Jilian

(#183) Sareth válasza jilian (#181) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Nem is kell oda másnak hely hisz mi lehetne attól fontosabb? :D

(#184) jilian válasza Sareth (#183) üzenetére

jilian
(senior tag)

Hát pl. az ,h a lánygyerektől ne halljam egy nap min. 2x:

MINEK IDE EZ A SZ*R???
Nem nőttél még ki ebből???

Persze, h a válasz: Ne szólj bele! És ebből nem lehet kinölni!
Én +elégszem a kicsivel is ;) ..csak lenne már vki..aki :U

(#185) Sareth válasza jilian (#184) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Megértem, de még mindig jobb mintha a kocsmában ütnéd el az időt... ;)

(#186) Lauda válasza jilian (#171) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi jo ebben a cockpit szeru valamiben? Ossze vissza mozog meg valtasnal is, en felfurtam a kormanyt a 100 kilos iroasztalra, na azt mozgasd be. :Y :C

(#187) Dj Ready

Dj Ready
(újonc)

Nekem a Formula Force EX -el eddig a legapróbb bajom sem merült fel, teszi a dolgát, pedig szinte az összes autós játékot (+ a 18 wheels sorozatot) ráeresztettem már. Előtte 2 év alatt kinyírtam egy Genius FFB wheelt, ami akkoriban szintén 30 lepedő körül járt árban.

Ezután nem elégszem meg egy MOMO -val, ha lúd, akkor legyen kövér, nekem bizony 35 ezret megér a G25. Mégiscsak masszívabb szerkezet, fém alkatrészekkel, kuplunggal, sebváltóval, ami az olyan nyugdíjas tempós játékoknál, mint kamionszimulátor, szerintem király lesz. Mondjuk ráengedem az Euro Truck -ot, bár nem tudom, támogatja-e a kuplung+manuális váltó kombót.

Persze ott van még a TDU, ami egy vasárnapi sétakocsikázásra is tökéletesen megfelel, na ilyesmire kell a G25. Remélem novemberig nem fogy el az összes, mert csak akkor lesz pííííz. (Most műszaki vizsgára kell vinnem az autómat, ez a sors iróniája.)

Grid, Shift, Dirt 2 -re marad az automata váltó.

(#188) Dj Ready válasza jilian (#184) üzenetére

Dj Ready
(újonc)

Én az asszonytól hallom ugyanezt. :)

Ilyenkor én is megkérdem, minek vettük meg a szobakerékpárt 2 éve, amikor azóta sem tetted rá a seggedet egyszer sem.

Nekem 6 éves fiam van, és már partner a témában, főleg ő is a kormányt tekergeti TDU, World Racing 2, Cobra 11, stb. alatt, de már nagyon profi módon.

Hamarosan kell még egy gép+kormány, és LAN -ban nyomjuk. :D

(#189) Dj Ready

Dj Ready
(újonc)

Playseat? Na ilyet lehet, hogy csináltatok, csak az ülést kell beszerezni. Acélanyag van, lakatos mester van, végül is ipari cégnél dolgozom. Fekpadot és hátgépet is a kollégával csináltattam. Olcsóbb és erősebb, mint a gyári, de nem olyan csilivili. Na és?

(#190) Dmezsder

Dmezsder
(újonc)

Remélem maradnak ezek az árak a G25-nél legalább 1-2 hétig, most egy kb 5 éves Formula Gp kormányom van :D, de szerencsétlen önálló életre kelt, és nyomja a gázt és húz jobbra, szóval megérett már a cserére.

Nyugtassatok meg hogy 1-2 hétig még hasonló árakon lesz ez a kormány. :)

Epic....

(#191) Sareth válasza Dj Ready (#188) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

:) Ez a szobakerékpár kontra segg jó szöveg, tetszett :)
Fentebb írta Overlocker hogy tud segíteni ülés ügyben esetleg vele értekezz.

(#192) jilian válasza Lauda (#186) üzenetére

jilian
(senior tag)

:N
Nekem nem a cockpit-es kell.
El olvastad. :K

(#193) jilian válasza Dj Ready (#188) üzenetére

jilian
(senior tag)

:DDD
Ezek az asszonyok ugye? :))
Mindig mindenbe beleszolnak...de h, tekerjenek 1 kört a szobában inkább beszolnak vmiért. :DD

Vegyél nyugodtan, ezt a pénzt bőven megéri.
Én még 50-ért akartam +venni, de szerencsémre :DDD PONT leakciózták.
...gondoljatok bele most milyen psycho lennék! ;] ;]

(#194) Sareth válasza jilian (#193) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Leakciózták a G27 miatt ;) Ha minden jól megy és tervszerűen halad akkor hamarosan jön a G29-is és akkor a G27 - 40 ezer a G25 meg 15 ezer pénz lesz :D

(#195) jilian válasza Sareth (#194) üzenetére

jilian
(senior tag)

Csak azt tudnám, h mi a tök*mmel fogják majd megtömni a következö generáciokat...
A G27-en pl.: a LED-ek még azt mondom jo van...(nagy elvetemülteknek)
De hova tovább?? :F
Mégtöbb gomb?
..esetleg baloldalra (vkinek jobb) tesznek egy botkormányt??

(#196) Sareth válasza jilian (#195) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Meglásd megoldják. Lesz még egy tucat új ledsor, esetleg újfajta kijelző mint a G19-nél és egyéb nyalánkság. Mellesleg én a G15-sem használom ki, de nagyon tetszik a G19 (de most csak azért nem cserélem le). Valahogy így van ez a G25 és G27 esetében is ;)

(#197) jilian válasza Sareth (#196) üzenetére

jilian
(senior tag)

Ahogy mondod. :C
Ez nálam is szó szerint így igaz.

Apropó!
Kéne 1 kis infó, mégpedig képekkel illusztrálva. :DDD
Arról,,h kinek milyen beállításon van a kormánya.
Pontosabban arra lennék kíváncsi, h melyik csuszka hol áll, és MIT jelent!
Vmit kapizsgálok englis de szerintem 1-2 dolgot nem jol értelmezek.
Ugyh ha lenne pár perce vkinek...
:R :R

(#198) Sareth válasza jilian (#197) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Jilian a Race On-t próbáltad már?

(#199) jilian válasza Sareth (#198) üzenetére

jilian
(senior tag)

Szerintem ez a játék SZÖRNYÜ
Nézd
Ugyh le se töltöm :DDD ...(ill. bizti nem veszem +)
Olyan mintha PS2-vel nyomná... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#200) Sareth válasza jilian (#199) üzenetére

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Nem tudom mennyire szörnyű, csak ma olvastam hogy megjelent. Szerintem a videó nem vészes, bár én nem a grafikát néztem elsődleges szempontként. Ahogy látom ugyan azok csinálták mint a GTR Evo-t ami nagyon jó kis szimulátor volt :K
- A szörnyűt a grafikára értetted? -

ui: szerintem a videóban nem kormányról tolják ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.