allat!Ez melyik game?? 
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

allat!Ez melyik game?? 
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

rFactor ASCRace MOD.
[link]
Van saját életem...

''A korábbi PC-s csúcsmodellhez, a MOMO Racinghez''
A korábbi csúcsmodell A MOMO FORCE volt inkább...
F1-hez van valami értelme FORCE-ról G25-re váltani?(kuplung, váltó, 900 fok oda felesleges)
Eladó: Zalman ZM80D-HP | Icemat 2.0 B | TT CL-C0001 mem borda | Y kábel(UV)
Hányszor mondjuk még el, hogy a G25 sokkal precízebb az elődeinél...? Mindegyiknél, mert két motorja és még pontosabb mechanikája van. Tényleg a MOMO Force volt a korábbi csúcsmodell, de olyat újban nem nagyon lehet venni (persze, az is kérdéses, hogy G25 meddig kesz).
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Habár igaz az, amit a G25 piaci elhelyezkedéséről írsz, azért szerintem egy kicsit túl van lihegve a kormány. Engem annyira nem győzött meg annak fényében, ahogy áradoztak róla. A MOMO Force-hoz képest sem érzem azt a nagy precizitásbeli különbséget.
Minden relatív.

Fűrészelős videót meg nem is csináltatok ?! 
De tényleg, engem érdekelne a bele.
Itt van pár kép a belsőről [link]

Ó, köszi a linket. Én is kerestem de nem találtam semmit. Hmm, nemrossz. Golyóscsapágy a kormánytengelyen, közvetlenebb motorhajtás, eggyel kevesebb benne a fogaskerék mint a Formula Force ban, ezért nem kottyan akkorát, meg a nagy fogaskerék is kottyanásgátlós. Ezért kellett a két motor, mert nincs akkora áttétel benne. És optikai érzékelő van rajta.
Viszont a pedál nem egy nagy cucc, potik vannak benne, amik idővel tuti ''recsegni'' fognak.
Nem vagyok egy autós játék megszállot, de ezzel a szettel azt hiszem minden további nélkül le tudnék ragadni délutánokat a gép előtt. Kár hogy ilyen drága 
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
Woohoo! Pont az egy éves regisztrációm napján lettem tag.
Bocs, de ennek nem tudtam nem örülni 
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Tudtok linket adni a támogatott játékokhoz? A Logitech magyar oldalon csak PC meg PS2 szerepel, ami nyilván nem minden. Konkrétan valami ütős X360 verseny/szimulátor érdekelne. Lehet, hogy emiatt vennék konzolt? 

''Hányszor mondjuk még el, hogy a G25 sokkal precízebb az elődeinél...?''
Engem nem az elméletbeli precízsége érdekelt hanem a gyakorlatbeli, vagyis konkrét tapasztalat a kettő közötti érezhető különbségről.
[Szerkesztve]
Eladó: Zalman ZM80D-HP | Icemat 2.0 B | TT CL-C0001 mem borda | Y kábel(UV)
Ott van aesir véleménye [link], és mi sem csak elméletben tapasztaltuk a nagyobb precizitást. Rövid átszokási fázis után jobb időket értünk el a G25-tel mint a DFP-vel (Driving Force Pro).

vajon a pedál nem kompatibilis valamelyik másikkal??
monnyuk a DFP-vel
kezd beindulni az agyam.... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Az lehet, hogy jobb időket, mint amit DFP-vel futottatok, de pillangóváltót használva sem vagyok gyorsabb G25-tel, mint a MOMO Force-szal. Egyébként érdekes az, amit Aesir írt, mert tudom, hogy nagyjából hasonló köröket futok vele (versenyeztem vele jópárszor). Szerintem az a körideje nem volt jó önmagához képest, amit a G25-tel megjavított 1 mp-cel, mert amikor ő G25-tel, pillangóváltóval ment, én meg még a Force-szal, akkor is ugyanolyan időket mentünk.
Egyébként a precízebb kormánnyal nem feltétlen leht gyorsabban menni. Példa erre, hogy a MOM Force előtt nekem egytizenezer forintos Logitech Formula Force volt, és a kevésbé pontos, kis gagyinak tűnő Formula Force-szal gyorsabb köröket tudtam menni.
De valószínűleg ez egyénfüggő is, mert valaki jól tudja kezelni a kevésbé precíz kormányokat, valaki kevésbé, ezért lehet, hogy valaki egy precizebb kormánnyal semmi gyorsulást nem tapasztal, valaki igen.
[Szerkesztve]
Minden relatív.

Én csak a G25 kormány+DFP pedál kombót próbáltam, az működött, csak a fék fordított úton járt, de ezt ugye könnyen lehet orvosolni. Ez alapján feltételezem, hogy a G25 pedál is működne DFP-vel, valszeg hasonló tünettel.
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

Teljesen helytálló, amit írsz. Az ominózus köridő ETCC BMW/Brno versenyen volt, ahol ha megszakadtam sem tudtam a képességeimnek megfelelő időt hozni a MOMO-val, mégpedig a közepes kanyarok aránylag nagyívű rávezetése miatt (egyébként pont az ilyen kanyaroknál volt mindig problémám a MOMOval, és Brno pont hogy tele van ilyenekkel). G25-re váltva, azonnal megvoltak ezek az ívek, és nem éreztem azt a ''taknyos alulkormányzottságot'' tempóban sem. Ezért jöttem feljebb 1 mp-el.
Összességében azt mondhatnám, hogy nálam a technika segít jobban kiaknázni a képességeimet.
Van saját életem...

Gondoltam, hogy Brnoban volt, azért írtam, hogy ott is ugyanolyan időket mentünk. Viszont nekem a pálya kanyarjaival nem volt gondom a MOMO Force-szal, ellenben neked ezek szerint volt MOMO Racinggel, ami nem ugyanaz a kormány. Lehet, hogy annyira nem, hogy a Force-hoz képest nem érzem annyira a G25 egyértelműen jobb precizitását köridőkben, te viszont a Racinghez képest igen.
[Szerkesztve]
Minden relatív.

Vagy még az is lehet, hogy Brno egy olyan pálya, ahol megmutatkozik az eltérő vezetési stílus. Bár nem ismerem a MOMO Racinget, így nem tudom, azzal hogyan mentem volna.
Minden relatív.
Ki mennyiért tudna szerezni, mert lehet kellene egy?
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

vajon hogy lehet hozzájutni 1 pedálhoz külön?(és megéri-e?)
először csak kipróbálás céljábol természetesen! 

Itt is feltenném a kérdésemet , Vista 64bittel használja valaki ezt a kormány ?
Ps3 Fan .

Sziasztok!
Mit jelent a limitált széria? Legyártottak X-Y darabot a G25-ből és amikor az elfogy,utána nem lehet venni ilyen kormányt???
Mert én is szeretnék venni. CSak még lehet megvárom,míg lemegy az ára.
És mi a különbség a Momo Force és a Momo Racing között???
Állítólag a Momo Force is limitált széria volt.
AMD 2500+ Barton, 1,5 GB RAM, MSI GeForce 6600GT, 100 GB HDD, Samsung EX2220, Logitech Formula Force GP
ehe de kihalt....
hétfőn jön a gépezet
pedig megfogadtam h nemveszek amig marad a potis érzékelés

......de muszáj vennem egyet
...de most komolyan miért nem lehet megcsinálni az egereknél ismert optikával?????500 ft egy egér....hmm?és tuti h nem kéne venni a wd 40 et, meg állandóan szerelgetni...sztem ez se birja fél évnél tovább..utánna wd 40....áhhh
lehet átmegyek a logihoz tervezőnek
na csá
Astra F 1.6i

Hello mindenki.
Ma kaparintottam meg ezt a kormányt, előtte 4 évig Logi wingmannel nyomattam. Namost a g25 lenyűgöző, viszont visszaváltásoknál valahogy marhára fura....Mintha nem tudnék olyan gyorsan váltani, mint ahogy szeretnék...illetve néha igen, néha nem, leginkább nem...Ez most nálam valami hiba a kormányban, vagy egyszerűen csak meg kell szokni az irányítását?
Két dolog érdekel igazán: az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben, és a p*na.

Hi all! Annyi lenne csak a kérdésem, hogy megéri a G25 a +30 ezret a Momo-hoz képest?
''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein

Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy feltudnam-e rakni az asztalomra a kormanyt:
asztal: [link]
Az a 6cm eleg lesz a felfogatasra, vagy majd ki kell szednem a kihuzos részt?
Simán megéri a MOMOhoz képest a 30e-t. Itt minden acél, és finom tapintású bőr. Kapsz egy 6 állású sebváltót, plusz kuplungot. Ráadásul a sebváltót oda teszed ahova kényelmes. Én imádom, simán megéri az árát, persze leginkább olyannak, aki valóságban is használ autót és tudja a kuplungot kezelni... Pl egy GTR2-vel megfelelő beállítások mellett csak kuplung segítségével tudsz kijönni a kavicságyból...
Arról nem is beszélve hogy a szekvenciális váltóknál amikor 6-osból visszaváltasz 2-esbe néha 3-as, néha 1-es sikeredik belőle, itt meg gyönyörűen beteszed ahova szeretnéd. Van pompásan működő hátramenet is, Összességében TÖKÉLETES.
Az árát meg ne sokalljátok, egy kormány igen lassan veszít az értékéből. Nézzétek meg a MOMO-t. 5 éve 35ért lehetett venni, mostmeg 25. Nem hiszem hogy a G25 ára jelentősen esni tudna. Ugyanakkor egy procin, videokarin simán buksz fél év alatt 30 ezret, míg ezen max. 5 év alatt fogsz....
(#130) painkillerx válasza painkillerx (#127) üzenetére

Up! (#127)
Ki mennyiert tudja beszerezni a kormanyt?
En legolcsobban 55 000-ert lattam 2ev garival...

Sziasztok!
Xbox 360-al ez tuti nem működne?
üdv,
DNA
fazsa a géped

A kormányt GTA san andras-hoz és a Colin mcre rally 4,5-höz lehet használni?
NEm baj ha a san andreasba nem lehet váltani.
"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

Aki tud ilyen kormányt eladót az privizzen már rám.Nagyon érdekelne egy darab
Aki eladná a sajátját azis írhat 
╔> Force Feedback. Erővisszacsatolás. Na jó, szóval ez az a technológia, ami által nem csak mi tekergetjük a kormányt, hanem Ő is minket.
Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne, hogy nemsokára komolyabb kormány vételére sdzánnám el magam és a tervbe vett szettek a Logitech G25 vagy a Momo Racing lenne.
Tisztában vagyok mindennel melyik mit tud csak a g25tel kapcsolatban hallottam vmit amit szeretnék tisztába tenni mert magas ára miatt nem árt megtudni, hogy :
Vhol olvastam, hogy mivel 900 fokban fordul ( is tud fordulni ) a kormánykerék azokban a játékokban ahol nincs meg ez a fokú támogatottság ( elég sok van ami még nem tudja ) akkor bekell állítani a játékhoz ugye, hogy mekkora kormányfok beállítás teszi meg pont azt a pontot ahol megfelelően akkor és pont akkor és úgy fordul a kormány ahogy kell és reagál a játék rá.
Magyarán bekell állítgatni minden egyes játékban a megfelelő fokot, és általában játékoknként válogatja melyiknél mennyi jó - 240' 270' stb.
És álítólag ehhez semmilyen egyéb dolog nincs segítségként csak manuálisan pepecselni vele.
Nos egyi lyen drága kormányhoz képest ez kissé gáz ezért szeretném megtudni, hogy ebből mi igaz illetve, hogy a beállítás ennél egyszerűbb és nem kell félni tőle vagy van e már hozzá vmi driver vagy ilyesmi.
Előre is köszönöm a válaszotokat!!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Nem kell félni! A gyári logitech szoftverben beállítod egy csúszkán. KB 5 másodperc az egész.

Csövi srácok!MOMO-val kapcsolatban minden érdekelne(leírés,tesztek,stb.),tudtok linket ajánlani?Előrs is köszi.
[ Szerkesztve ]
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitceh Driving Force Pro

MEgtudnatok mondani,h milyen tartozekok ,jatekok jarnak G25 melle? 

Hi!
Valakinek az óriási segítségére lenne szükségem. A Logitech g25-ös kormányhoz kellene egy driver XP-re a 32bitesre. Sajnos a kormányt használtan vettem és a srác nem tudta a cd odadani, mert elgórta. A hívatalos oldalon, ahhonan le lehetne tölteni, az az oldal most nem működik, sajnos. Az e-mail címem:krisztian98@freemail.hu Köszike mindenkitől előre is.
Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243

katt
tökéletesen működik nekem
[ Szerkesztve ]

Vki tudna egy listát azokról a játékokról amik támogatjág a G25-öt??
kösz előre is. 

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ha haverokkal (3-an) vennénk nálatok G25-öt,akkor valamit nem engednétek belőle

Állványt nem tudna vki javasolni nekem? Nem találtam sehol 

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy telepítés után a d-pad gombjai, a 4 piros a 4 fekete nem csinál semmit.
Mi lehet a gond?
A legújabb szoftverrel is próbáltam
bali80

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy telepítés után a d-pad gombjai, a 4 piros a 4 fekete nem csinál semmit.
Mi lehet a gond?
A legújabb szoftverrel is próbáltam
bali80

Hi
Nekem MOMO Force van 3 éve. Azt vettem észre, hogy kis mértékű gázadásnál a fék is működtetve van (adott játékban felvillant a féklámpa
) ! Nem szedtem még szét, nem tudom, hogyan van felépítve. Ezt a WD-40-et kipróbálom, ha itt kint lehet ilyesmit kapni. A másik meg, hogy a kormány sem teljesen középre áll vissza. Mindig másik pozícióba megy, attól függően, hogy balra vagy jobbra volt-e előtte tekerve. Már gondolkoztam azon is, hogy lecserélem egy G25-re, de a gombok hiánya a kormányon egy kicsit visszatart(ott). Azért egy Nascar Racing esetén nem rossz dolog oldalra/hátra tekintgetni olykor-olykor, mert érhetik az embert meglepetések.
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Érdeklődnék, hogy a kormány mellé csomagolt rFactort, hogy kell aktíválni? Semmiféle kódot nem találok hozzá.
[ Szerkesztve ]
fogdostam boltban és nem nagyon tetszett. se a váltófül se a kormánykerék. nagyon vékony volt szerintem. a MOMO-mé sokkal jobb fogású sztem.
Én vagyok a PH! királya.

Megy a G25 pedál MOMO Racing-gel? Ha egy játékban kiválasztom a MOMO kormányt, akkor az USB-s pedálokkal mi lesz? Konfigurálhatók valahogy?
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN