Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó a cikk :R

''kicsi a bors, de lehetne kisebb'' :DDD ezen nagyon nagyot röhögtem, ezt a változatot még nem hallottam :C

(#2) Shadowfax

Shadowfax
(PH! addikt)

Egész korrekt kis gépnek tűnik ez a V100... csak az akksiidő tragikusan kevés. :(

Klassz a cikk! ;)

www.eladomakonyvem.hu

(#3) Obi-1

Obi-1
(őstag)

Az Enter the Dragon (Bruce Lee film) magyar címe A Sárkány közbelép. Gondolom erre utal a cím. ;]

[Szerkesztve]

Only a Sith deals in absolutes.

(#4) Renwick válasza Obi-1 (#3) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Pontosan.
Csak a Lenovo nem közbelép, hanem belép a piacra... ;)

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#5) wierra

wierra
(tag)

Hmmmm...senkinek nem tűnik fel az 1 év garó??? Ha kiad az ember egy ilyen ''kínai csodára'' ;] 400k-t, akkor legyen már rajta legalább 3 év szervizgaró, nem?
Nameg szerintem -függetlenül hogy IBM vagy Lenyugvó, ki****tt rondák ezek a notosok! :(

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#6) Gergo_pet

Gergo_pet
(fanatikus tag)

Nekem egy dolog nem tetszett csak a cikkben, az összegzésnél irod az adatokat az elsőnél 2,98 kg semmi ejnyebejnye, a második 1,8 kg, erre odairod, hogy lehetne könnyebb. Azért ott az nem igazán jön össze, 1,8 kg-nál már szerintem ne legyen könnyebb, mert nem fogod megérezni ha már nincs a kezedben. :)

A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!

(#7) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

jó gép a kisebbik, nekem tetszik hogy vastag jobban szeretem az ilyen arányúgépeket.
1.8 kiló, optikai meghajtóval, és fullos procival, teljesen rendben van

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#8) Cicero

Cicero
(őstag)

Megnéztem volna belülről is :(

(#9) Akheron válasza Cicero (#8) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is épp ezt akartam írni. Mikor megláttam a ''V100-as belső'' és ''N100-as belső'' lapcímet, azt hittem, hogy belülről is láthatjuk őket ;)

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#10) flimo válasza wierra (#5) üzenetére

flimo
(őstag)

Ízlés kérdése, nekem IBM tetszik, és a hudekurvajólnézki!!!!!44 apple gépeket dobnám ki a szemétbe.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#11) Alex91 válasza flimo (#10) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Szerintem is jo a ThinkPad szeria, de a V100-as helyett inkabb egy Apple MacBook...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#12) orbano

orbano
(PH! félisten)

nem tudom, mivel akarnak ezek piacot szerezni mondjuk az Asussal szemben.... mert árban ahogy elnézem nem fognak. garivan is 1 vs 2 év, szóval... kicsit olyan vizipisztoly-műanyag hatása van a notiknak... van még mit fejlődniük ezzel a szériával...

A vér nem válik VAZZE!™

(#13) ataman

ataman
(lelkes újonc)

''A DVD-író a kétrétegű DVD-R korongokat leszámítva a jelenleg forgalomban lévő összes DVD-szabványhoz tartozó lemezt képes adattal megtölteni.''

Ez most komoly vagy csak elírás. Mindent bír írni csak pont a DVD-R-t nem? Épp egy N100-as vásárlása előtt állok, de ez kicsit meglepő...

Acer Extensa 5630EZ ;;; Asus V3-P5G965 (P5B-VM, E6300, 4GB, 500GB) ;;; Motorola Defy

(#14) ChME válasza ataman (#13) üzenetére

ChME
(tag)

Azt írta a kétrétegű DVD-R-t nem írja, abba talán nem halsz bele (tekintve a dual layer lemezek árait).

Persze ezt te tudhatod igazán.

No one lives forever in somebody.

(#15) Den válasza orbano (#12) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

előbb meg kéne nézni élőben. asussal simán összemérhető, és a leirtak szerint van olyan billentyűzete mint a thinkpadeknek, én inkább ezt venném mint egy asust, nagyon átgondolt letisztult gépek

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#16) rdi válasza orbano (#12) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nem tudom,talán ezzel az árral?

''Lenovo 3000 N100 (TY06VHL)
Nettó: 199.900.-
Bruttó: 239.880.-''

de a gari az tényleg lehetne több

[Szerkesztve]

Fej! Tor! Potroh!

(#17) emvy

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végső soron kimondható, hogy az IBM és a Lenovo márkájú gépekben gyakorlatilag ugyanazt a minőségű klaviatúrát találjuk.

Megjegyeznem, hogy pl. a T60asokba is 3 ceg szallit billentyuzetet (NMB, Alps, Chicony). amelyek minosegben kulonboznek egymastol.

while (!sleep) sheep++;

(#18) ataman válasza ChME (#14) üzenetére

ataman
(lelkes újonc)

Már akartam is javítani a hozzászólásom, de megőztél. Valóban figyelmetlen voltam. Azért köszi!

Acer Extensa 5630EZ ;;; Asus V3-P5G965 (P5B-VM, E6300, 4GB, 500GB) ;;; Motorola Defy

(#19) ataman válasza rdi (#16) üzenetére

ataman
(lelkes újonc)

Jól sejtem, hogy a TY06WHL és a TY06VHL között a VGA bővítőkártya a különbség az előbbi javára?

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#20) orbano válasza Den (#15) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Asusok méretben jobbak (számomra pl ez kizáró ok Lenovonál), széles a termékpaletta és a 2 év gari az 2 év gari, ez sokat számít szerintem egy notinál. De igazad van, meg fogom nézni őket élőben, kíváncsi vagyok. Még a végén ezt fogjuk ajánlani az ügyfeleinknek Asus helyett :)

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.