Jó a cikk 
''kicsi a bors, de lehetne kisebb''
ezen nagyon nagyot röhögtem, ezt a változatot még nem hallottam 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Shadowfax
(PH! addikt)
Egész korrekt kis gépnek tűnik ez a V100... csak az akksiidő tragikusan kevés. 
Klassz a cikk! 
www.eladomakonyvem.hu

Obi-1
(őstag)
Az Enter the Dragon (Bruce Lee film) magyar címe A Sárkány közbelép. Gondolom erre utal a cím. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Only a Sith deals in absolutes.
Pontosan.
Csak a Lenovo nem közbelép, hanem belép a piacra... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

wierra
(tag)
Hmmmm...senkinek nem tűnik fel az 1 év garó??? Ha kiad az ember egy ilyen ''kínai csodára''
400k-t, akkor legyen már rajta legalább 3 év szervizgaró, nem?
Nameg szerintem -függetlenül hogy IBM vagy Lenyugvó, ki****tt rondák ezek a notosok! 
"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

Gergo_pet
(fanatikus tag)
Nekem egy dolog nem tetszett csak a cikkben, az összegzésnél irod az adatokat az elsőnél 2,98 kg semmi ejnyebejnye, a második 1,8 kg, erre odairod, hogy lehetne könnyebb. Azért ott az nem igazán jön össze, 1,8 kg-nál már szerintem ne legyen könnyebb, mert nem fogod megérezni ha már nincs a kezedben. 
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
jó gép a kisebbik, nekem tetszik hogy vastag jobban szeretem az ilyen arányúgépeket.
1.8 kiló, optikai meghajtóval, és fullos procival, teljesen rendben van
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Én is épp ezt akartam írni. Mikor megláttam a ''V100-as belső'' és ''N100-as belső'' lapcímet, azt hittem, hogy belülről is láthatjuk őket 
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

flimo
(őstag)
Ízlés kérdése, nekem IBM tetszik, és a hudekurvajólnézki!!!!!44 apple gépeket dobnám ki a szemétbe.
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Alex91
(PH! nagyúr)
Szerintem is jo a ThinkPad szeria, de a V100-as helyett inkabb egy Apple MacBook...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

orbano
(PH! félisten)
nem tudom, mivel akarnak ezek piacot szerezni mondjuk az Asussal szemben.... mert árban ahogy elnézem nem fognak. garivan is 1 vs 2 év, szóval... kicsit olyan vizipisztoly-műanyag hatása van a notiknak... van még mit fejlődniük ezzel a szériával...
A vér nem válik VAZZE!™

ataman
(lelkes újonc)
''A DVD-író a kétrétegű DVD-R korongokat leszámítva a jelenleg forgalomban lévő összes DVD-szabványhoz tartozó lemezt képes adattal megtölteni.''
Ez most komoly vagy csak elírás. Mindent bír írni csak pont a DVD-R-t nem? Épp egy N100-as vásárlása előtt állok, de ez kicsit meglepő...
Acer Extensa 5630EZ ;;; Asus V3-P5G965 (P5B-VM, E6300, 4GB, 500GB) ;;; Motorola Defy

ChME
(tag)
Azt írta a kétrétegű DVD-R-t nem írja, abba talán nem halsz bele (tekintve a dual layer lemezek árait).
Persze ezt te tudhatod igazán.
No one lives forever in somebody.
előbb meg kéne nézni élőben. asussal simán összemérhető, és a leirtak szerint van olyan billentyűzete mint a thinkpadeknek, én inkább ezt venném mint egy asust, nagyon átgondolt letisztult gépek
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Hát nem tudom,talán ezzel az árral?
''Lenovo 3000 N100 (TY06VHL)
Nettó: 199.900.-
Bruttó: 239.880.-''
de a gari az tényleg lehetne több
[Szerkesztve]
Fej! Tor! Potroh!
Végső soron kimondható, hogy az IBM és a Lenovo márkájú gépekben gyakorlatilag ugyanazt a minőségű klaviatúrát találjuk.
Megjegyeznem, hogy pl. a T60asokba is 3 ceg szallit billentyuzetet (NMB, Alps, Chicony). amelyek minosegben kulonboznek egymastol.
while (!sleep) sheep++;

ataman
(lelkes újonc)
Már akartam is javítani a hozzászólásom, de megőztél. Valóban figyelmetlen voltam. Azért köszi!
Acer Extensa 5630EZ ;;; Asus V3-P5G965 (P5B-VM, E6300, 4GB, 500GB) ;;; Motorola Defy

ataman
(lelkes újonc)
Jól sejtem, hogy a TY06WHL és a TY06VHL között a VGA bővítőkártya a különbség az előbbi javára?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

orbano
(PH! félisten)
Asusok méretben jobbak (számomra pl ez kizáró ok Lenovonál), széles a termékpaletta és a 2 év gari az 2 év gari, ez sokat számít szerintem egy notinál. De igazad van, meg fogom nézni őket élőben, kíváncsi vagyok. Még a végén ezt fogjuk ajánlani az ügyfeleinknek Asus helyett 
A vér nem válik VAZZE!™