Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) chuck

chuck
(lelkes újonc)

Ezek a Samsung monitorok elég fincsinek tünnek, vajon mennyire érvényesülnek a TN panelek hibái ? Aránylag kisebb látószög, etc.

Ne ess pánikba!

(#2) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon jól néz ki ez a hangfal. tökéletes! egy gyapáshoz használadnó sokcsatornás fülessel kiegészítve tökéletesen lefedné a pc-audio kívánalmaimat (netrádió, mp3, skype, játék), mind ezt elegánsan, minimális helyigénnyel :C
ha tényleg jól szól, akkor már írom is a listámra :)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#3) Ga

Samsungék azért 1 hónappal le vannak maradva. Főleg árak tekintetében.
[link]
A 30-ast már 1400, a 27-est pedig 1300 EUR körül shippelik.
Nem is beszélve a 24-es 800 EUR alatti árával.

[Szerkesztve]

(#4) Th1nkSh00ter

Th1nkSh00ter
(újonc)

''Sokan – köztük mi is – vitatják a lézeres egerek játékra való alkalmasságát.''

Ezt én is így gondolom, de kíváncsi vagyok, hogy ti, Rudiék, mire alapozzátok ezt?

Nekem az nem tetszik a lézerben, hogy az egeret csak sok-sok centi magasra emelve lehet arrébb tenni anélkül, hogy érzékelné. A sima optikaival könnyebb korrigálni, amikor az ember az alátét vagy az asztal szélére ér.

(#5) macilaci78 válasza Th1nkSh00ter (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Alátétből is van lábtörlő méretű. :o

Viszont 1,8''-os HDD-hez hol kapható USB-s rack? Ha már nagy kapacitású külső tárolóról van szó kis helyigénnyel...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) Karex

Karex
(senior tag)

Utolsó bekezdés: ''itt is veszető szerepet akar kivívni.''

(#7) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes ez a Death Adder :)
Eltűnt a tipikus sztem kényelmetlen razer forma, ami azért volt jó SZVSZ mer aki a gamer kategóriában akart egeret venni, és balkezes volt, annak tökéletes volt, meg végre nem lézeres.
kiváncsi vagyok milyen lehet.

Egyébként próbáltam már egy Genius Ergo 525-ös lézeres egeret, hááááááát hogy az milyen ratyi volt...
kicsit lagolt, akármilyen érzékenységre raktam. MX518 & Razerekhez képest 1 nulla sztem...
1általán enm tudtam vele játszani, meg a gagyi érintésű anyagok pff.. namind1 kicsit off :)

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#8) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Saitek bill. évek óta létezik, csak Chicony... Már régen is tetszett, és nem tudtam hol lehetne szerezni magyarországon. ha chicony minőség, márpedig gondolom ők gyártják a saiteknek, akkor nyáron félre kell tegyek egy kicsit :)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#9) Franklin

Franklin
(senior tag)

Ezek a 20+ colos TFT monitorok bírják a 640x480-as felbontást?

Kipróbálnám így a CS 1.6-ot egy ilyen 30-as monitoron... :-)

(#10) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mivel a Samsung ''veszető'' szerepe már lebukott korábban, csak még egy apróság:
A Corsair FlashVoyager véleményem szerint nem a lassú (általatok 3-4 MB/s írási-olvasási sebességű) pendrive csoportba tartozik, ugyanis 10 MB/s fölött van mind az írási, mind az olvasási tempója. Mérettől is függ a gyakorlati érték, 1 GB-osnál pl. 14/17 MB/s az írási/olvasási tempó.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#11) erdoke válasza Franklin (#9) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

TFT-n elég ronda minden, a natívtól eltérő felbontás.

(#12) rudi válasza Th1nkSh00ter (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] + amit Te is írtál, hogy magasabbra kell emelni.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#13) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lassan elgondolkoztató a dvd-rw hazsnálata egy 4gigás pendrive többet ér.

Na ééésss?::DDD

(#14) peterkeT válasza Franklin (#9) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

''Ezek a 20+ colos TFT monitorok bírják a 640x480-as felbontást?

Kipróbálnám így a CS 1.6-ot egy ilyen 30-as monitoron... :)''

Miért tennél ilyet?

A 24''-es TFT-k alaposabb áresését pedig alig várom, ezek már akkorák, mint a mostani tévénk. Az 1440x900-es felbontást pedig néha bizony keveslem a 19''-es wide TFTn

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#15) peterkeT válasza dragonfx (#13) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ezzel viszont egyetértek, bár én az 1GB-os pendrive mellé alighanem veszek egy nagyobbacska 2,5''-es HDD-t is. Zsebben az is elfér az egy szem kábelével (ha jó vinyót választasz bele elég ennyi), a tárkapacitása több is az elégnél, ár/érték arányban pedig verhetetlen. Állandóan meg azért úgysem hurcolom, ilyen célra viszont tényeg nem árt egy pendrive. Én pl 3000-ért vettem egy 1GB-os Kingstont. Ha emellé veszek egy 80/120GB-os, 2,5''-es WD vinyót, meg egy jó minőségű USB-s aluházat, akkor még mindig 30e alatt vagyok.

Belegondolni is rémes, hogy nem is olyan régen elkértek ennyit egy 2GB-os pendriveért. :D

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#16) erdoke válasza dragonfx (#13) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mióta jobban elterjedt az USB 2.0, és lehet gyorsabb pendrive-okat kapni, jobb választás 1-2 CD-nyi anyag hurcolászására a pendrive. VIszont komplett DVD-Video filmek hurcolászására vagy kis vinyó, vagy DVD kell, a 8 GB-os pendrive-ra ugyanúgy 1 DVD5-nyi anyag fér fel, mint egy DVDRW-re.

(#17) peterkeT válasza erdoke (#16) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Száz forintos nyerslemezáraknál nem mindegy? ;)

Úgyis csak olyasmit hurcolsz, ami valakit érdekel, az meg vegyen a tároláshoz egy alukoffert, vagy akár ki is dobhatja, vagy továbbadhatja, ha megnézte. Szigorúan családi videókról beszélve persze. :U

p

(#18) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

a legújabb DeathAdder játékos egerük visszatért a klasszikus, infravörös fénnyel történő érzékeléshez.
Infravörös? :U

Pont most vettem egy A-Data 8 gigásat abból a megfontolásból, hogy egy teljes dvd-rw anyag akkor is ráfér, ha már van rajta pár apróság. :B

[Szerkesztve]

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#19) rudi válasza tomcsi23 (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az: [link] harmadik generációs.

(#20) tomcsi23 válasza rudi (#19) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Nem gondoltam, hogy ez már ennyire klasszikus. :R

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#21) dragonfx válasza peterkeT (#15) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De winyón az adat sokka sérülékenyebb szvsz.pl:leejted akkro nagy eséllyle pályázol rá hogy kampec a winyónak a súlya miatt nagyot üt rajta, pendrive túléli simán tapasztalat, hacsak nincs a winyóház párnázva igaz akkor is üt.

Nekem egy 128as van és 5600é vettem anno a miklandnál mondjuk én a kezdetek kezdetén az innovációs szakaszban vettem irtó korán. :B
Most tervezek venni pent, de nem merek, mert irtóra megy le áruk és megesz a fene ha 2 hónap múlva már nagyobbat kapnék annyiéárt.
Eddig 1gbosat akartam, de mosmá 2est szeretnék eza cikk után már 4est.
Amugy az 1es 3e-ért nagyon császár ár volt szerintem.

u.i.:áhh én már selejtezem a cd/dvd gyüjteményt rájöttme nem érdemes kiírni semmit ugyis kuka lesz mert kicsny az esély hogy ujra előszedem valamikro mert addig nagyon old lesz, max ha valakinek kell akkor azért.Egyszerűbb a winyón tárolni elérhetőbb kategória, és ha nem kell csak 1 gomb és bye bye. :R ...Amugy nem tudom de nekem irtó lassú a pen-em majd ha veszek figyelek erre gyors legyne mert gigákat megtölteni ilyen fél mb /seccel.......

[Szerkesztve]

(#22) orbano

orbano
(PH! félisten)

HP BT 450 - ilyet, vagy ehhez hasonló cuccot hol lehet kapni? el szeretnm a nyomtatómat paterolni a mostnai helyétől, de bekorlátoz a hülye kábel... :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#23) rudi válasza erdoke (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No, szakíottam az egymondatos válaszoknál többi időt, hogy utánanézzek a Flash Voyagernek. Bár a Corsair oldalán a speed szó nem jelenik meg vele kapcsolatban (csak a Readoutnál és a Voyager GT-nél), és gyanúsan olcsó, tényleg a gyorsabb cuccok közé sorolható. Hogy ponosan mennyire gyors az nagy kérdés, mert pl írásban 9-13 MB/s közötti adatokat láttam (nagy fájlokra), olvasásban meg 17-19 MB/s körülit. Asszem jó lenne egy nagyobb pendrivetesztet csinálni...

(#24) rudi válasza orbano (#22) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A HRP külön is árulja (rendelési kód: Q6398A, kisker bruttó ár 9000 Ft környékén) és a HP oldalán is ott figyel (9500 Ft) [link]

(#25) rudi válasza chuck (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nemrég volt teszt 19''-os TN paneles monitorokról [link], a nagyobbak is körülbelül így viselkednek. fLeSs azt szokta mondani, hogy az olcsóbb alapmodellek között nincs számottevő képminőségbeli eltérés, érdemes azt a modellt választani ami megtetszik.

(#26) rudi válasza macilaci78 (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

1,8''-os HDD-t venni csak úgy magában sem egyszerű móka. Megvallom őszintén, nem kerestem célzottan, de az uzóbbi 1-2 évben, hogy a pályát csinálom, nem került az utamba 1,8''-os HDD-keret. Ezeket általában készre szerelve forgalmazzák.

(#27) rudi válasza dragonfx (#21) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Éppen a napokban vágtam oda (asztalról parkettára, úgy hogy félúton megpattant a PC sarkán is) az 1,8''-os X-micrónkat (ezt: [link]) - naná, hogy éppen be volt kapcsolva. Annyi baja lett, hogy a házán lett egy fél centis horpadás, és eltört a műanyag díszcsík, de a HDD nem károsult. Ezek a kis cuccok azért többet bírnak mint a nagyok. Ha meg fő a biztonság, akkor ott a Freecom Toughdrive-ok, azokat lehet csapkodni :)

(#28) dragonfx válasza rudi (#27) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó azért nem csapkodásra gondoltam, hanem mondjuk leesik az asztalról véletlen.
Ez faxásan néz ki, de jóval drágább mint egy 4es pen.Még a dvd nagyságát se hazsnálóm ki mindig adathordozásra, még a cd-rw-kel is elvagyok néha.

(#29) Franklin válasza peterkeT (#14) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Kíváncsi lennék, mennyivel lenne könnyebb játszani, mint a 17''-es CRT @ 640x480-on.

Gondold el, az ellenfél feje akkora lenne, mint egy ház... :-)

(#30) macilaci78 válasza rudi (#26) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Majd kerítek egyet. ;)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#31) Loha válasza Muton (#2) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Igazi sznobság ilyen hagszórót venni szerintem. Jóval olcsóbban jóval jobb 2.1-es vagy akár sima szteró cuccokat lehet kapni...
Pl ez itt árban ugyan az: [link]

[Szerkesztve]

(#32) Cicero

Cicero
(őstag)

háhá. hogy ez a razer mekkora egy szar. már ránézésre rohadt kényelmetlen, mellékelhetnének mellé egy kis bengayt is, azt meg nem értem hogy minek világít ilyen idióta, ocsány színben és formában. egyszerűen gusztustalan ez a pc design amit itt most nagyon sok név, nagyon sokért, nagyon katasztrofálisan nyom.

(#33) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

kiváncsi lennék arra a razer egérre :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#34) maszat

maszat
(senior tag)

Olvasva a cikket feltűnt, hogy olyan ismerős nekem. Hát persze...
Rudi, nem a múlt heti cikket kellett volna kirakni a főoldalra! :DDD

(#35) Tanya- válasza maszat (#34) üzenetére

Tanya-
(fanatikus tag)

:DDD tuttam hogy nem énbennem van a hiba

(#36) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nekem is érdekes volt! kérjük az új verziót e hétről!!!!

sálálé

(#37) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Látom másnak is feltűnt, hogy ismerős a cikk :) Már csak egy házigazdának kellene látni :)

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#38) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a Corsair Flash Voyager 4 gigás Vista Readyboost kompatibilis?

Srácok nem lesz most új verzió, a házigazdág zöme cebitezik. :)

[Szerkesztve]

(#39) BiP válasza Ndruu (#36) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Majd a CeBIT-es beszámolók kárpótolnak érte. (gondolom ez volt a elmaradás oka)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.