Valamikor multkor is volt egy cikkben, amikor összeraktatok egy (max)konfigot, bár ott majdnem 2x-s áron. Már akkor sem voltam teljessen ''megelégedve'' a játékos max konfiggal, de kinek mi, ugye. Viszont a Logitech G15-s billentyűzet azért elég rossz választás. Illetve, abban az esetben lehet jó, ha éppenséggel stratégiai játékot játszik az ember, és semmiképpen sem multiban. FPS-re pedig szerintem nem is lehet megfelelő maradéktalanul, már, ha azt az lcd kijelzőt, és a világitó billentyűket nézzük. Ugyanis, ha FPS játéknál le tudsz nézni a monitorrol, az max pályaváltásnál lehetséges, és ha már keresni kell egy gombot, az rég rossz, mert az egyenlő az elhalálozással.
Szerintem, de kinek mi, ugye. Ha már ennyi a keret, akkor már legyen tényleg játékos billentyűzet:
[link]
Zboard szerintem ''megteszi'', és már az alapkonfig is elégséges (mert alapban van egy gammer ''feltét'' is).
De, azért van fejlődés is a listában, pl. a fejhallgató 5.1-s. Kivéve, ha ez az USB-s verzió, mert akkor a hangkártya felesleges lenne, bár ezek minősége nem lehet bizalomgerjesztő.
Azért, a memória mérete is javult, bár, a Kingmax szerintem nem a legjobb választás, igaz, a márkásabbak, és gyorsabbak drágábbak is, ugye, de legalább mennek is, kiszolgálva a proci, és a játékok igényeit! Hiszen, ha a procira, és mindenre ennyit álldozunk, a memória sebessége is fontos! Igaz, akkor már bőven tulléphetünk azon az 500E hufon, sajnos (~50 körül 2x1 giga márkásabbat már kapni (és tutira megy is a DFI Ultra-D-ben, igaz, 110E pénzért is).
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg