Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Eugene Roe válasza Khaal (#49) üzenetére

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Összeszerelésben nagyon király az eclipse, szilárd, strapabíró és szép a háttérvilágítás, jó az anyagvállasztás. Mindössze annyi negatívuma van, hogy egy kicsit hosszújárásúak a gombjai bár hozzá kell tenni, hogy előtte slim billentyűzetem volt...

Élőben pedig szebb mint a képeken :)

[Szerkesztve]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#52) Eugene Roe válasza gorlin (#50) üzenetére

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Microsoft mindig is jó volt ezekben... Intellmouse 1.1 pedig 6 évig bírta... (bal egérgomb kikopott) nemtom mien billentyűzetük ami olcsó volt, pedig 7 évig (nyilakkal játszok, kikoptak)... a mostaniak közül pedig eggyik se fogja addig bírni...

(#53) fasyrt válasza Balage76 (#36) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Csütörtökön vettem egy Logitech deluxe 250-est, 2300-ér'. Tetszik, jól néz ki, kényelmes, kellemes, pizzát rendel. Kell ennél több? Nincs elforgatva a 6-os gombcsoport, alap kiosztása van. Eddig ki akartam próbálni a Logitech mx3000-est, de most elbizonytalanodtam... :)

(#54) rudi válasza gorlin (#50) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Melyik volt az az MS modell, ami bejött? Nekem jópár MS egerem volt, mindet nagyon keveltem, igényesek voltak. A legelső még tán valami ősrégi Word vagy Works csomaggal érkezett vagy 10 éve. Aztán volt egy indogókék Home Mousem [link], egy Intellimouse Optical 1.1 (éppen ezzel egerészek most) és két Explorer 4.0 (egyiknek 2 év után elszállt a bal mikrokapcsolója).

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#55) gorlin válasza rudi (#54) üzenetére

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Microsoft Wirelles Multimedia Keyboard 1.1 + Microsoft Standard Optical Mouse.Így adták szettbe 14e Forintért,de láttam utána 11-12ért is :(((
Az egeret nem használom,mert a logitechet egérben viszont szeretem.
De az egér is nagyon jó.Érdemes kipróbálni a billenytyűzetet rendkívűl precíz szerkezet:)Nem kotyognak,roponak,csattognak a gombok, élmény őket nyomkodni.

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#56) DonK

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem volt régen (2002-2006ig) egy fekete multimedias BTC bill.-em, de nagyon komoly volt. Nagoyn szerettem, isteni, még most is megvan csak, jobb hiján a fülembe tudom dugni, mert a laptopon nincs ps2 (nem, nem fogok átalakitoval szorakozni) és egy Intellimouse 1.1a-t használtam hozzá. ezekkel nagoyn meg voltam elégedve, imádtam őket. Aztán egy nap hirtelen felindulásból elkövetett tesztolvasgatás után elhatároztam hogy veszek egy G20-at :D:D:D, magyarul egy G15-öt meg egy G5öt mellé. Nem sok jobb döntésem volt eddig periféria terén, mint ezek. A G15 ott alázza ezeket a most bemutatott bill.-eket, ahol nem akarja. A G5 (bár most egérről nem volt szó, de játékról ugyebár igen, IGAZ NEM játszom :U ) meg kompromisszumoktól mentes tökéletes egér (bocs, a balkezesek nem tudnak most érdekelni :) ). Szóval nem hinném, hogy nagy átütő sikerre várhat ez a két bill, hacsak nem azok veszik, akik már csak büszkeségből nem vesznek mondjuk razer egér mellé logi. bill.t (pedig tudják, hogy jobb :D ).

Üdv!

(#57) joco1114

joco1114
(lelkes újonc)

Nem tud valaki egy magyar kiosztású (Ins+Del a helyén, nagy Enter, esetleg médiagombok) billentyűzetet, amely még világít is? Az nem baj, ha jó minőségű, s az ára sem érdekel!

Joc

(#58) Jaff

Jaff
(újonc)

Hey-Hey!

Én a Zboard-ot használom. Über. Mind fps-hez mind MMorpg-hez.
kb 15e pénz és ezért kapsz 1 hagyományos és 1 FPS billentyűzetet. Ugyanis az összes gomb cserélhető :)
Ha vmi extra kell? pl Wow vagy Battlefield..csak meg kell venni a külön billenytűket hozzá és máris van 1 faszályos egyedi billentyűzeted :)
Kb 2 hónapja használom és asszem megérte :)

Tsá

(#59) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Sziasztok!

Ajánljatok nekem valami jó kis billenyűzetet.

A lényeg:
- vezetékes legyen
- világítson
- fekete legyen és jól nézzen ki
- jah és magyar kiosztású legyen

Köszönöm!

[Szerkesztve]

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#60) Eugene Roe

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Háát igaz kicsit elszállt a téma :) de ez sajnos még így is OFF, van saját topikja!

(#61) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

MI a véleményetek erről a billentyűről?

[kép]
[link]

Asszem berendeltem egy ilyet! :)

[Szerkesztve]

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#62) erdey_a válasza Newyorker (#61) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Az a véleményem, hogy engem baromira zavarna, ha fényárban úszna a szoba a billencs miatt.

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#63) Newyorker válasza erdey_a (#62) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

De kikapcsolható :)
Gondolod olyan erős lehet?

[Szerkesztve]

(#64) Allien válasza Newyorker (#63) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Akkor meg minek?:DDD Ha karácsonyfa égőre van szükségem, akkor veszek azt. ;]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#65) Newyorker válasza Allien (#64) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Én csak neki írtam, h kikapcsolható, én nem fogom, mert annyira nem hiszem el, h zavaró lenne, nem hiszem , h vakít! :)

(#66) Newyorker válasza Newyorker (#65) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Erre azért tuti odafigyelnek a gyártók, no meg a monitor úgyis elnyomná!

(#67) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Sztem fasság ez a sok ''gémer'' kéjbord. Elcseszik a jól bevált klasszikus kiosztást, az ins-del-home-end-pgup-pgdn kombt elfordítva, az ins gombot rendszeresen a lehető legtávolabbi sarokba száműzik, véletlenül se lehessen egy kézzel shift-ins, ctrl-ins-et nyomni... És minek a dupla magas del? Értelmét nem látom. Meg a kurzor bezsúfolása a shift alá, hogy véletlenül se lehessen ránézés nélkül kitapintani merre van... De a csicsa ''médiagombok'' azok aztán nagyon kellenek, olyan mint a sleep, suspend és hasonló fasságok, amivel csak jól el lehet küldeni akaratlanul a gépet aludni mondjuk game közben. A sok felesleges gomb, meg a kéztámasz, és egyéb felesleges méretnövelő lamerség miatt 3x akkor a keyboard mint kéne, lassan talicska kell hozzá, ölbe se lehet venni mint a régieket.

Miért nem lehet a normális, bevált kiosztást használni? Túl jó lenne, és azt meg nehogymár? Ja, és a 21. században még vezeték?? Halló fejlesztők, hallottatok már a rádióról?

[Szerkesztve]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#68) Dr. Akula válasza Cicero (#31) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Pedig egyedül Geniusban láttam csak olyan rádiós billentyűt, aminek normális (hagyományos) kiosztása volt. Van hozzá egy Twintouch nevű driver, az lekezeli az extra gombokat, ha valakinek nagyon muszáj, de egyébként minek is driver egy billentyűhöz? Nem elég hogy rádugod, és működik?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#69) Newyorker válasza Dr. Akula (#67) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Én pont ezért sem veszek annyira gamésat, csak annyi plusz , h világítson!
Sokat gépelek, fórumozok, úgyhogy nálam zavaró lenn :)

(#70) AtHoS válasza gre3nwar (#12) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

A G15-ről még 1-2 info (a cikkben olvasható bill.-ekről inkább nem írok semmit, mert asszem elég velősen ki lettek tárgyalva)

Szóval a delay-ek a macro szerkesztővel beszúrhatók és állíthatók, egyetemben az egérgomb lenyomásokkal.

Az í és Í gombokat a ''G'' gombokra is rá lehet tenni

Szerintem FPS-eknél is lehet használni a Macro gombokat. Főleg, hogy olyan extra funkciókat lehet ráprogramozni, mint pl. egérérzékenység módosítása ami ugye azért jól jöhet ha pisztolyról váltunk távcsövesre, főleg, hogy 1 bill. lenyomásával futásból fekvésbe mentünk át, közben fegyót is váltottunk és az egérézékenység is a fegyverhez idomul.

Bár ezek egy ''profi'' játékosnak biztos fölöslegesek.

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#71) slayer006 válasza Newyorker (#61) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Hali

Nagyon fasza !!
Ma vettem egy ilyet. Egyáltalán nem olyan erős a fénye, hogy bevilágítaná az egész szobát. Inkább olyan visszafogott.
USB -n és PS/2 -n is működik. Direkt az USB-PS/2 átalakítóval raktam össze. Tökéletesen működik így is. Kikapcsolt gép esetén is működik rajta a világítás On/Off (PS/2)
Áramtalanított gép esetén természetesen nem. :D
Gépelni nagyon kellemes rajta. Hogy a játszás milen rajta azt még nem tudom.
Ha nem yóó, akko rmegy az USB -re, a PS/2 -re meg a régi bill. :D
Ya és természetesen magyar kiosztású.

Ha csak egy világítós bill. -t keresel, akkor ez yóó választás.
Ahol vettem volt még Sharkoon világítós, azt nem tudom milyen lehet.

[Szerkesztve]

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#72) tylerhun

tylerhun
(lelkes újonc)

Sziasztok,

Akinek ilyen billentyűzete van esetleg segithetne egy picit. Némi gondom támadt ugyanis, a Lctrl lenyomásra mindig a windows menüt hozza elő, ctrl-f/a/c/v kombók igy eléggé problémássá váltak a számomra, hogy csak a Rctrl-el tudom előhozni.

Driveren beállitottam újra és újra defaultra, de nem igazán akarja az igazságot... :F

I could use a twinky...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.