Tényleg nagy ember volt...Kár az ilyen elmékért... 
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
Tényleg nagy ember volt...Kár az ilyen elmékért... 
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
És még nagyobb kár, hogy olyan cikkek látnak sorozatban napvilágot a prohardveren és rokonain, aminek annyi köze van a valósághoz, mintha a blikkben közölték volna... A gopher sose volt elosztott szöveges adatbáziskezelő, mégkevésbé egységes menürendszerrel nem volt felszerelve. A gopher kliens sosem mászott át másik szerverre.
''Akkor még nagyon fiatal volt a világháló, hiszen a web is csak 4 éves volt''... lol. milyen dolog már a világhálót ekvivalenssé tenni a webbel... 94-ben a világháló pont 14 éves volt, fiatalnak (műszaki fejlesztést figyelembe véve) semmiképpen nem nevezhető.
Mindezektől függetlenül tényleg kár az ilyen emberekért.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

A cikk enyhen szolva is tajekozatlan es amator
, de legalabb Flaherty erdemei nem vesznek el az ismeretlenben... 
Emlekszem meg mennyire orultunk, amikor megjelent az Altavista, en gyakorlatilag azota is 99%-ban azt hasznalom. A mai napig tud olyanokat, amit egy Google sem. Szoval az en eletemben sok mindent koszonhetek neki. 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

A mai napig tud olyanokat, amit egy Google sem.
Mit?
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
Milyen nagy elme volt, és mégis mennyire ismeretlen a neve...
''Így múlik el a múlt dicsősége''
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

nem a világé? 
Én igazából elsiklottam a WEB&Világháló időrendi felcserélésén, ráadásúl Grophert sem használtam még soha... 
The Internet
Three Nets for the Stanford Nethax under the Quad,
Seven for the MIT Hackers in their halls of stone,
Nine for Crays doomed to die,
One for NIC on its dark DECSYSTEM-2060
In the LANs of SRI where the shadows lie.
One Internet to rule them all, One Internet to find them,
One Internet to bring them all and in the ether bind them
In the LANs of SRI where the shadows lie.
by Paul Flaherty
[link]
Hatalmas veszteség. 
Rest In Peace...
PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...