Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

érdekes cikk, gratula. azért eshetett volna szó a google emlékezetéről is, hogy megjegyzi a keresőt használó személyeket, profilt épít, és az újabb kereséseket az addigi keresési szokásainkhoz igazítja (pl ha sokat keresünk sztech témában, akkor a nem csak szémteches szavakra is egyből az ilyen témájúakat dobja fel)

A vér nem válik VAZZE!™

(#2) REDeath válasza orbano (#1) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt enm is tudtam. de mi alapján? mac cím alapján csoportosít?

A cikk nekem nagyon tetszett, rengeteg új hasznos dolgot tudtam meg brlőle, köszönöm :D Grat!!

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#3) LordX válasza REDeath (#2) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Navajon. Cookie.

Ha Firefoxot használsz, tedd fel a ''Customize Google'' nevű modot.

[Szerkesztve]

(#4) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

''Vissza az eredményekkel!'' megoldás: ''Google Toolbar'' vagy az opera :D és akkor nem kell semmi szart feltelepíteni :P
Max. rántani az egeren egyet balra(közben jobb gomb nyomva), és visszaugrik az előző oldalra :U

(#5) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyanítjuk, hogy vannak olyan találatok, amelyeket a Google PageRank visszatart.

jízusz

(#6) sidhe

sidhe
(tag)

ez a fapados.hu eleg gyopar, mi az, hogy emailt is meg kell adnom hozza? olyan szolgaltatas kell, amibe beirom az uticelt, napot, es kikeresi nekem ott helyben az ajanlatokat. herotom van mar attol, hogy minden szolgaltatas szeretne tudni az emailomat.

jo a cikk alapotlete, de lehetett volna meg dolgozni rajta.

(#7) dabadab válasza LordX (#3) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''Navajon. Cookie.''

Biztos? Nem usernev alapjan?

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#8) Zoltán

Zoltán
(őstag)

Ezt a “Index of /“ +mp3 kapcsolót nem értem igazán. Írna valak iegy konkrét példát, hogy mit kell pontosan beírnom a Google keresőjébe, ha mondjuk Slayer dalokat szeretnék letölteni?
Köszi!
(Ui.: Jól tudom, hogy néhány hete az ASWA is elismerte hogy zenét és filmet LEtölteni legális csak software-eket nem; meg persze fölfele semmit se?)

http://just-tea.hu

(#9) dabadab válasza Zoltán (#8) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez nem kapcsolo, hanem konkret keresoszoveg: ugyanis a webszerverek azoknal a konyvtaraknal, ahol nincs index.html (v vmi azzal ekvivalens dolog), ott sajat maguk generalnak egy html oldalt, ami a konyvtarban talalhato fajlokat tartalmazza, es ez tipikusan az ''index of <konyvtarnev>'' felirattal kezdodik. Az mp3 elotti plusz jel meg nem tudom mit keres ott, semmi szukseg ra (a google eseteben az a funkcioja, hogy azokat a szavakat is megtartja, amiket amugy kiszorna azzal, hogy tul gyakoriak - viszont az mp3 nem esik ebbe a kategiraba).
Vagyis egyszeruen a kovetkezot kell beirni a gugliba:
''index of'' slayer mp3

(Es van is talalat rendesen)

[Szerkesztve]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#10) Zoltán válasza dabadab (#9) üzenetére

Zoltán
(őstag)

Köszi!

http://just-tea.hu

(#11) LordX válasza dabadab (#7) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tuti.

(#12) orbano válasza LordX (#11) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem kozvetett informaciok alapjan is epiti a profilt a lelkem :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#13) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Hasznos Weboldalak linkre (http://prohardver.hu/cikkek/2006-10-21/internetes_kereses_maskepp/2.html) nekem csak egy hibaüzenet jön be (nem létezik az oldal).

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#14) LordX válasza orbano (#12) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, ez igaz, de a süti mondja meg, melyik profil alapján kell a reklámot elédtolni..

(#15) Pötyi

Pötyi
(senior tag)

Én például azt nem tudom a mai napig, hogy mi a helyettesítő metakarakter a gugliban? Elfogadja, értelmezi a lofaszjosk*, vagy a lofaszjosk*.* vagy a lofaszjoska.* keresést?

[Szerkesztve]

QNX is cool!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.