valahogy az MSI féle K9A-t jobb választásnak találom mint ezeket lapokat....és olcsóbb is.
a ház választás jól le van írva...de a legfontosabbról nem olvastam(lehet átsiklottam felette...)
mérjük le először,hogy hgova akarjuk berakni..én megszívtam 2mm-el..nem fért be za asztal alá..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
GG888
(fanatikus tag)
Sziasztok!
szép teszt lett, jól leirtátok a házakat.
Gigabyte 3D Aurora for President!!!
Üdv,
nagyon tetszik a teszt!
rávilágít olyan kérdésekre amik bennem is felmerültek már de választ még nem találtam.
pl: alsó tápos megoldások
pro-con
szép munka.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
(#4) venember83
Kezdjem a javitani valo elirassal:''Negy hely kell a csúcskategóriás grafikus kártyáknak''
Kulonben nagyon jo es tetszik, h megirjatok ezeket a cikkeket, egyszerubb 1 cikket elolvasni, mint adott forumban par szaz (rosszabb [??] esetben ezer) hsz-t vegigolvasni, nem mintha ezt olyan sokan megtennek.
Szoval csak igy tovabb! 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
A szellőzést a legolcsóbban az oldallap levételével lehet megoldani. Nem kell extra ventikre, gumis alátétekre költeni, kábelekkel szórakozni.
Kíváncsi lennék egy olyan tesztre, aminél
– felszerelt oldallappal
– felszerelt oldallappal és házhűtéssel
– oldallap és hűtés nélkül mérnék a hőmérsékletet.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
A HDD halkítókról is lehetne már végre teszt, forúmokban ajánlanak ezt azt, de szivesebben látnék egy tesztet amiben, asztalon,zárt gépben, ventillátorral fújva tesztelik ezeket a méregdrága szerkezeteket egymás mellett.
Az oldallap levétele olcsó és hasznos, de egy kicsit poros...
Milyen házat vegyünk? Hát ez az amit a legnehezebb általánosítani. Nekünk tetszik, másoknak tetszik, praktikus, családnak tetszik szinte mind szubjektív. Múlik az összhangon is. Szürke monitor mellett ''jól'' mutat egy zöld ház. 
gyúrunk vazze

Tuco Ramirez
(őstag)
Orulok nagyon a tesznek, gratula! 
Azt hiszem volna igeny az ehhez hasonlo osszefoglalo tesztekre, mint ez vagy a multkori taposszefoglalo!
Szoval csak igy tovabb, sracok!!! 
SC2 ID: Peter 1714

Bagira01
(PH! kedvence)
Hello! Nekem most egy ilyen házam van [link]
De valószínű hogy nem férne bele a 8800GTS. Elfordított merevlemezes,táp nélküli kell rrezgéscsillapítós rögzítéssel nem tú drágán.
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
Hello
Jó kis írás lett.
A 4. oldal tetején az milyen ház?
"Csak úgy mondom"
Azért ha lent a ház oldala valamivel zajosabb is...
Egyébként lehet hülye kérdés, de melyik jobb szellőzésű egy midi ház vagy egy nagy torony? Arra gondolok, hogy elvileg azt is mondhatom, hogy a kisebb jobb, mert nem áll meg benne a meleg levegő, könnyebb átszellőztetni, míg azt is mondhatom, hogy a nagynak előnye, hogy bent jobban eloszlik a meleg levegő, nem szorul be a melegedő alkatrészekhez. Nos?
we all deserve a bit of luck.
Az speciel egy Gigabyte Poseidon vagy Triton, de az CM Mystique is szinte teljesen ugyanígy néz ki belülről, és a Silverstone-ok és AOpenek között is találni megtévesztésig hasonlót.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Nekem úgy tűnt, hogy minimális az eltérés, amikor a múltkori Chieftec cikket csináltam. Abban volt egy nagy és egy midi torony, ami belülről csak magasságban különbözött, és processzorhűtés szempontjából mondhatni egyformán teljesítettek [link]. Szerintem, a többi komponensnél sincs jelentős eltérés. Egy nagy torony tetejébe viszont szépen be lehet pakolni egy(két) komolyabb vízhűtős radiátort, tartályt, ilyeneket.

Bagira01
(PH! kedvence)
Hello. Neked sok tapasztalatod van a házakka. Nekem valami nagy ház kéne nem túl drágán max. 17k-ért táp nélkül(min akkora hogy a 8800GTS gond nélkül elférjen benne)
Biztos csak azért mert most keltem fel, de nem értem a következő mondat(kezdeményben) a lényeget...
Azt sem szabad elfelejteni, hogy az új AMD chipkészletek két ATI videokártyát is kezelnek CrossFire-ben,
primus inter pares
Nem értem, mit lehet ezen nem érteni
Az AMD-s chipkészletek a sok jó mellett még CrossFire-t is tudnak.

Bagira01
(PH! kedvence)
Köszi ez asszem elég nagy
Pont jó lesz használtba remélem 10-12k kifogok egyet.
Köszi. Ez végül is jó hír. Akinél, más szempontok nincsenek akkor ez sem befolyásolja a választást.
Az jutott még ez eszembe, hogy egy passzív tápnál (zen), a nagy toronyhoz képest vajon nem árt, ha be van rakva a többi cucc közé és nem felül van a kis saját részlegében, mintegy külön légtérben? Pláne ha mondjuk szintén az alacsony zaj érdekében mellé rakunk valami jó nagy cpu bordát, mint amilyen a ninja, ekkor nem szerencsétlen ez a közelség, vagy esetleg ekkor is tök mindegy?
ha elforgatottak a vinyók akkor a kábelek nem törnek könnyebben meg? (nem 1-ik napról a másikra gondlok persze)
satánál pláne mert az kevésbé flefibilis mint az ide.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
Nálam pont halkabb. Így szabadon járhat a levegő, mindig alacsony hőmérsékletű, így szép komótosan járnak a lapátok. Ha felrakom az oldallapot, bentreked a levegő, minden venti elkezd darálni, és iszonyat hangos lesz 
Porosodás meg nem gond, amikor elmegyek mellette a takarításnál a porszívóval, átmegyek a beljesén is. Merem állítani, hogy kevésbé poros, mint egy zárt ház, amit a tulajok pár évente jó, ha kinyitnak.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy az új AMD chipkészletek két ATI videokártyát is kezelnek CrossFire-ben,
Merthogy:
- ezen kívül tudnak még 1, 3, 4, stb ATI kártyát is kezelni CrossFire-ben?
- két NVIDA kártyát is kezelnek CrossFire-ben?
Az AMD-s chipkészletek a sok jó mellett még CrossFire-t is tudnak.
- hülyén is venné ki magát ha nem tudnának...ha már egyszer 480X/580X CrossFire a nevük...
- más chipkészletek nem tudnak CrossFire-t? Ez tényleg ekkora truváj...?
primus inter pares
Lehet egy XXXXL es harisány rálehetne aplikálni azért oldallap gyanánt és akkor nem lenne por sem
(persze ha elegendő az a légmozgás amit az átenged...)
Rover: a szándék nyilván az, hogy két kártyát IS kezel az eggyel szemben és aztán megnevezi a featrure-t ami által ezt teszi, ami a crossfire(még ha persze az, hogy két kártyát tud elvileg redundáns is, mert benne van a crossfire def jében). Lehet ha a ''crossfire-ben'' előrébb kerül a szórenben egyértelműbb lenne. Mindenesetre ez alpjában sacc olyan szintű probléma, mint ha arra, hogy azt mondom, hogy ''nyolc fánkot is(!) képes vagyok megenni a számmal'', te elkezdesz kötözködni, hogy ''hú tehát akkor nyolc csirkét is'' vagy, hogy '' hú, tehát a orrodal is képes vagy megenni?''. Persze valahol tényleg több értelmű, de azért ezeket szoktuk érteni (kivétel mondjuk a szeszélyes évszakaok szinű humorbonbonok...).

Dracula
(senior tag)
Hiba a 3. oldal tetején:
''A ház a számítógépe egyik olyan része,''
Most vagy gép vagy gépek... de ne magázzatok!

Üdv!
Dell E6410

Wander01
(lelkes újonc)
dell XPS 1710 királyság. 3 hete van meg, naggyon baba kis joszág, bár nem az a tipikus ölbentartós tipus
sztem inkább ez éri meg 600k-ért mint az XPS M1210-et 30k-val olcsobbért, bár az mobilabb.
a házakhoz annyit, hogy itt is Gigabyte 3D Aurora for prezident 
(csak halkan megkérdezném hogy nem tudja esetleg valaki, van-e ennek a háznak az elejében porszürö? és ha van hogyan lehet kivenni pucoláshoz? még nem mert feszegetni 
[Szerkesztve]
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 2x300+400gb Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ez nem rossz...ki kell próbálnom 
Valami magyar szájton áttem egy tesztet az Auroráról, esetleg guglizz rá, talán benne van a cikkben a válasz a porszűrős kérdésre.

Wander01
(lelkes újonc)
naja igen, itt néztem ki a házat mielött vettem
bár már totál nem vágtam a porszürős dolgot
szoval hogyan lehet levenni az elejét? öszintén megmondom nem mertem feszegetni gondoltam hátha elkezd zörögni... csak a müanyagfüleket kell kipattintani? vagy csavarozni is kell? antec p180-on sokkal ügyesebben van megoldva
bár az oldala ugysincs fent ugyhogy poros igyis-ugyis. nagyon jo kis ház ajánlom mindenkinek 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 2x300+400gb Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

waterman_
(fanatikus tag)
gondolom, hogy überláma kérdés, de ha már szóbakerült itt feljebb a crossfire, akkor már nem állom meg:
a nv chipsetekre SLI van írva nagy bötvekkel, az amd félékre CrossFire. azt sejtem hogy az nv chipsetek nem kezelik a crossfire dolgot, de az amd félék kezelik az sli-t? lehet el vagyok tévedve, de ugye az sli-hez egy apró kis összekötő nyákot mellékelnek, tehát ahhoz nem kéne semmi a chipset oldaláról. vagy?
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
Egyelőre az a helyzet, hogy ami SLI-s az SLI-t tud, ami CrossFire-ös az CrossFire-t. Technikailag meg lehetne oldani, hogy egymással kompatibilisek legyenek (pár béta driverrel ment az SLI a CrossFire alaplapokban is), de valahogy nem ez a gyártók érdeke.

tlac
(PH! nagyúr)
Nagyobb házaknál találkozhatunk azzal a trükkel, hogy a tápot alulra rakják, hogy ne melegítse a processzort.
Nem fordítva?
Szerintem az utolsó t nem kellene oda.
Igen, nem kell az utolsó t.

rauschie
(őstag)
''merevlemeze(i) lesznek a leghangosabb(ak)''
talán így némileg helyesebb volna:
merevlemeze(i) lesz(nek) a leghangosabb(ak)
jó a cikk, sokaknak lehet hasznos!
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

hardzsi2
(tag)
Tetszett a cikk, szép összefoglalás. Gratula.
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

karnokd
(kvázi-tag)
Hát igen, a videokártya hossza számított nálam is. Sajnos a boltban rossz döntést hoztak, mert előbb a merevlemezt szerelték be, így a 16x-os PCIE helyre már nem fért oda a 8800GTS, így átrakták a másik slotba - ami mint kiderült csak 4x-es. Amint kiderült, én fogtam magam, és helyretettem mindent.
Tanulság: Amit nem magad szerelsz össze, az sosem fog elsőre jó lenni.
Cf550W + E6600 @ 2,4 + 4GB 800MHz Kingston 5-5-5-18 + Asus P5B Deluxe + 2 x 320GB + 1TB +SB Xtreme +Nec18x + GF250GTS 1 GB Twint Frozr

sequator
(senior tag)
Üdv!
A házválasztásnál szerintem az előlapi kivezetések is fontosak, de erről nem találtam semmit a cikkben.
Én vagyok vak vagy ez tényleg kimaradt?
Sautia
sequator