A portnál lehet tartományt megadni? Mondjuk hogy 1-65536-ig az összes portra vonatkozzon?
Nem. Sajnos még az Oleg féle custom firmwareben sem lehet port tartományt megadni. Se downloadnál, se uploadnál.
Aztán a Max érték kbit/s-ban világos, de mit csinál a Min érték? Beállíthatom a minimum letöltést?
Elképzelhető, hogy a minimum értékkel garantálsz egy minimum sávszélességet, ami ''háború idején'' is rendelkezésére fog állni az adott IP-jű gépnek.
aztán az uploadnál miért nincs IP cím?
Az uploadnál csak külön-külön portra tudsz limitet állítani. Ezt én sem értem, de volt már pár ember, aki megkérdezte a külföldi fórumon. Figyelni kell Oleg új firmwarejeit, hátha nátha.
Meg lehet vele azt normálisan csinálni, hogy több, fix IP-n rácsatlakozó gép, fel és letöltését az összes porton leszabályozom, anélkül, hogy egyesével beirogassam a használt portokat?
A letöltés egészen biztosan, mivel csak hozzá kell adnod az összes IP címet és a korlátozáshoz szükséges adatok kitöltése utána apply. Feltöltésnél - az előbb ecsetelt helyzet miatt - ez nem fog menni.
És akkor ez ugye nem vonatkozik a LAN-portokra csak a WAN-ra?
És ha ez így működik, egyaránt érvényes WLAN-on és LAN-on is kapcsolódó gépekre?
Roppant jó kérdés. Elég nagy butaság lenne, ha a LAN-ra is vonatkozna. Ha felébredt a család, akkor kipróbálom. Húgom gépét voltam kénytelen korlátozni, mert máshogy nem tudtam fékezni a mértéktelen letöltési és fájlcserélési vágyát. Erre tökéletes a Bandwidth Management.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
engusz
(PH! nagyúr)