WL500b -nél mondom két verzió van.
WL500b és WL500bv2 , nekem WL500b van, de az asus oldalán szereplő akkori friss fw felülírta az IDjét WL500bv2-re. Mostmár CSAK és KIZÁRÓLAG, WL500bv2 -s fwket enged fel. Gyárival rendesen müxik, nem azt mondom, de WL500b-hez a ''legfrisebb'' gyári 1.8.2.4, és néha szered kiakadni.
Custom, Oleg-féle, abból csak a v2 -s hajlandó felmenni, többire azt írja, hogy incorrect fw, és nem tölti fel magára. Viszont v2-s firmware-ban, Olegnél, csak Ratlinkes driver van, ezért nem működik. Ugyanez a helyzet az OpenWRT-vel, incorrect fw.
Szerencsére wl500g deluxe routeremmel nincs semmilyen problémám.
Közben annyi változás történt, hogy Oleg sourcejában megtaláltam a broadcom drivert, fel is raktam a routerre, be is kapcsoltam, de sajnos nem sikerült műkődésre bírni, mert további init parancsok kellenének, de sajnos azokat nem ismerem.
Hát, arra a módszerre én is gondoltam, de nem mertem eddig beválalni.
Hogy is mondtad, kinyírtad a routert, resttoolsal felraktál gyárit, és onnan akármit felengedett? Vagy resttoolssal bármit felrakhatok, és aztán újra működik?
[Szerkesztve]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''