Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) Dufresne válasza AlBundy (#346) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Nemhinném, hogy lesz premiumból mondjuk 2.0-ás széria...max újabb firmware-el adják ki, amit teis ugyanúgy tudsz frissíteni.
Amúgy most énis egy ilyenbe való beruházáson gondolkodom, nagyon tetszenek a szolgáltatásai és lenne is hozzá egy fölös 120-as vinyom.

Back to the field!? www.utv.hu

(#352) Out

Out
(őstag)

Akinek van WL-520g routere az tudna dobni nekem egy screenshotot az admin felulet status&log ablakrol? Vagy eleg az is, ha valaki megmondja hogy ott lathato-e az hogy miota van online a kapcsolat. Elore is koszi

Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software

(#353) Out válasza Out (#352) üzenetére

Out
(őstag)

BUMP

(#354) Out válasza Out (#352) üzenetére

Out
(őstag)

Most mar mindegy, mert megrendeltem es ma jonni fog, de ha nem lesz benne az az info amit szeretnek, akkor tudni fogom kik azok akik nem segitettek nekem, es ezert feleslegesen dobtam ki annyi penzt az ablakon :oD

(#355) Out

Out
(őstag)

Valaki mondja mar meg, hogy hol talalhato meg a wl520g-ben az hogy a WAN-hoz ne manualisan csatlakozzon, hanem amikor lebont az adsl modem, akkor automatikus visszacsatlakozzon? Sajnos nem talalok semelyik menuben ilyet, de igy nem jo, hogy minden reggel manualisan kell csatlakoznom a router menujen keresztul.

(#356) quino válasza Out (#355) üzenetére

quino
(kvázi-tag)

Igen ez engem is érdekelne, mert az a gondom a routerrel, hogy nem hajlandó visszamenni, miután a drága szolgáltatom kb félóránként bontja a kapcsolatot. Egy pirosbetüs oldal jön be a my.router -re, PPPOE login, akkor belép, és amikor újraindítom akkor megy. Az eredeti gyári firmware van rajta, ha frissítek ez megjavul? (btw melyiket érdemes felrakni az Oleg féle moddoltat vagy gyárit).

köszi,

q

(#357) Out válasza quino (#356) üzenetére

Out
(őstag)

En felraktam a gyarit,de csak akkor mukodik az autoconnect, ha a routert ki- es visszakapcsolom, mert ha a menuben a disconnectet majd connectet nyomok akkor a status logban latom, hogy wan: manually connected, es masnap nem fog visszacsatlakozni automatikusan. Milyen az a moddolt firmware?

(#358) BalukaSzgd

BalukaSzgd
(újonc)

Hali all!

Úgytűnik hogy a routerem meghalt, és gondolkozok a cseréjében. Van egy usbs vinyom is amit XP SP2 alatt sehogy se tudok szórahozni így kanyarodtam ehhez a routerhez a beépített ftp szerver lehetösége miatt. A kérdésem annyi lenne, hogy úgy be lehet állítani a ftps lehetőséget hogy kívülröl is elérhető legyen a net felöl? vagy csak helyi hálózaton belül működik? Meg hogy az autoconnect működik- e benne normálisan?:D

(#359) Dufresne válasza BalukaSzgd (#358) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ugyanez nagyjából a kérdésem és UP neki [link]

(#360) Dufresne

Dufresne
(PH! addikt)

FEL emberek:)

(#361) Ratkaiz

Ratkaiz
(újonc)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék venni WL-500g Deluxe-ot, mert mindenhol csak Premiumot találtam. Ha valakinek van esetleg Deluxe, és lecserélné Premiumra szóljon!

Köszi!

Zoli

(#362) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

Készült egy magyar nyelvű leírás a routerhez.
[link]
Köszönet Az-X -nek. :R :R :R

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#363) sbazsi válasza Ratkaiz (#361) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

miért jobb a deluxe, mint a premium?

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#364) Skica

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

Adott egy D-Link ADSL Router, ami sokszor elfelejti a portokat, ez lett lecserélve egy ASUS WL-520G-re. A problémám a következő, ha FTP-re kapcsolódom (Total Commanderrel), és az oldalamra szeretnék feltölteni adatokat, 512Kb –nál mindig leakad. Ha visszarakom a régi routert, megy minden tökéletesen. Találkozott már valaki más is ezzel a problémával, vagy csak nekem nem megy? A két router ugyanaz a beállításokkal üzemel.
HELP!

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

(#365) Dufresne válasza Skica (#364) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Én még nem.

(#366) sbazsi válasza Skica (#364) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

nálam is ugyanez van, sőt, többektől hallottam.
megoldásom nekem sincs egyelőre.

(#367) Skica válasza sbazsi (#366) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

Firmware frissítést még nem csináltam nálla, esetleg ez segíthet? Az FTP-s emberkével most csevegtem és állítása szerint nálla megy minden rendesen, és a régi D-Link-el is.
Nem értem hogy hol a gond......

(#368) sbazsi válasza Skica (#367) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

tuti hogy router...
router nélkül is mennie kell. legalábbis nekem megy.
erre télleg jó lenne már vmi megoldás...

(#369) Skica válasza sbazsi (#368) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

Első beállítások alkalmával (EzSetup), a router dolgozott, volt egy kis áramkimaradás, és az összes beállítást elfelejtette. Ez már megtörtént 2x, lehet hogy gyári hibás a ASUS? Vigyem vissza gariztatni? 2 hetes, és csak a szívás van vele.

(#370) sbazsi válasza Skica (#369) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ezsetuppal ment rendesen az FTP?
elvileg nem kellene elfelejtenie a dolgokat.
de el lehet menteni a beállításokat.

(#371) Skica válasza sbazsi (#370) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

''ezsetuppal ment rendesen az FTP?'' , az ASUS-al még eddig soha!, most sem.
''elvileg nem kellene elfelejtenie a dolgokat.'' ,elvileg, mostanra (elmúlt 4 nap), megőrizte a beállításokat.

(#372) sbazsi válasza Skica (#371) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

hát passzolok...
nálam megy minden rendesen.
csak az FTP nem...

(#373) Ba.G válasza Skica (#367) üzenetére

Ba.G
(tag)

Nem tudom, talán ugyanez lehet-e a gond, mint a WL500-asnál: [link]
Szerviz faq:
Kérdés: WL-500G és WL-500GD routereknél nem tudok ftp-zni. Mit tegyek?
Válasz: A megoldás a firmware frissítés: Ha 1.9.5.0 -ás firmware van, tegyük vissza az 1.9.4.0-ás firmware-t, ez megoldja a problémát.

[Szerkesztve]

(#374) Ba.G válasza Skica (#367) üzenetére

Ba.G
(tag)

Tehát ha jó nyomon vagyunk, fw downgrade szükséges, nem frissítés. :)

(#375) sbazsi válasza Ba.G (#374) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

és ez Oleg firmware-eiben hogy jelenik meg?

(#376) Ba.G válasza sbazsi (#375) üzenetére

Ba.G
(tag)

Őszintén szólva nem tudom, pedig nekem is a legutóbbi Oleg-féle van fent. (1.9.2.7-7e?) Az a vicces, hogy most ide tudok írni, de a semmi más, se a google, se a my.router nem jön be, fene se érti. Proxy? Trójai...? Egy tápfesz kihúzás segíteni szokott a dolgon, és én is az Oleg fw-re gyanakszom, de az ftp-t nemigen szoktam használni, most ki se tudom próbálni... azaz elküldöm ezt a postot, esetleg utána. :B Ezt a szívást! :o

Mintha azt olvastam volna, hogy Oleg firmware-jei a fenti hiuvatkozott .4-esnél későbbi forrásra épülnek, tehát az ftp bug benne lehet, hacsak nem javítottak rajta amott, de ebben a legutóbbi Olegében még bizonyára benne van.

Elnézést, ha némi kompetencia-deficit mutatkozik: vagy itt, vagy a hwsw-n olvasottakból rémlik ez az ftp-mizéria. Remélem nen totális dezinfó! :B

Valami az én 500gx-esemmel sem stimmel, korábban (Oleg korábbi, talán 7-7b-s fw-ével) pedig nem volt ilyen ''lebontogatás'', kapcsolatvesztés. De hogy a prohardver.hu él, ez is fura.

[Szerkesztve]

(#377) Ba.G válasza Ba.G (#376) üzenetére

Ba.G
(tag)

Ja, a dolog eléggé többváltozós, mert azóta nemcsak a fw-t frissítettem, hanem minden bizonnyal az XP (MCE) automatikus frissítések lejöttek és még a ZoneAlarm is bekavarhat, bár hogy a prohardver megy egyedül, akkor se fér a fejembe... :)) :F

(#378) Ba.G válasza Ba.G (#377) üzenetére

Ba.G
(tag)

Aha, látom már, itt beszéltünk róla: [link]

Az ftp.asuscom.de persze nem megy újraindulás után (PC + router), de most egyelőre van minden a prohardver.hu-n túl is. :) (Trójai nincsen, csekkoltam.)

(#379) Suni

Suni
(tag)

Van egy problemam a routerrel. NEm tudok L2TP VPN szerverhez csatlakozni. Ami az elso hozasozlasba van link ([link]) megoldast kinal, de nem tudom melyik firmware-t tolcsem fel mert a routerem 500g Deluxe de nem latok csak 500g vagy 500gx firmware-t.

(#380) Ba.G válasza Suni (#379) üzenetére

Ba.G
(tag)

A Deluxe a GX lánykori neve. ;)

(#381) Skica

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

ASUS 520g –nél van egy hibám, ha este áramtalanítom a gépet (PC+ADSL Modem), (a router mindig megy állandóan), másnap bekapcsolás (PC+ADSL modem) után a router ADSL kapcsolatot mindig kikapcsolt állapotban találom. Ha a router beállításai között be szeretném kapcsolni az ASDL kapcsolatot, nem engedi mindig Disabled felirat található.
Csak akkor hajlandó újra csatlakoztatni a modemet, ha a routert áramtalanítom!!
Mi lehet a gebasz?

(#382) sbazsi válasza Skica (#381) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

a modemet minek áramtalanítod?
vagy a routert miért nem?

mennyi időt vártál, miután az adls kapott áramot?
lehet hogy épp csatlakozási fázisban volt?

(#383) LordX válasza Skica (#381) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán nem kéne áramtalanítani..

Ugyanis mind a modemet, mind a routert 24/7 bekapcsolásra tervezték, nem véletlen nincs rajt ki/bekapcsoló gomb.

(#384) Skica válasza sbazsi (#382) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

''a modemet minek áramtalanítod?'' szegényke estére már eléggé meleg, csak ezért.
''vagy a routert miért nem?'' kölön ajzaton van.

''mennyi időt vártál, miután az adls kapott áramot?
lehet hogy épp csatlakozási fázisban volt?'' Este kikapcs, másnap reggel bekapcs. Modem csatlakozik, gép beidít, ASUS 520g ledek villognak, de net nincs, csak ha a routert áramtalanítom.

(#385) Skica válasza LordX (#383) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

:F Elöző routerrel (SMC) tökéletesen ment így 1 évig, csak az ASUS mióta megvan, nem megy a bevált leállítás.

[Szerkesztve]

(#386) sbazsi válasza Skica (#385) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

miért cserélted le azt, ami tökéletesen működik :F :F :F

(#387) sbazsi válasza LordX (#383) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

mintha az én modememen lenne.
de attól még nálam is 0-24 megy.

(#388) Skica válasza sbazsi (#386) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

A Wlan miatt váltottam, az SMC-n nem volt. (az ADSL modememen nekem is van kikapcsoló gomb)

(#389) sbazsi válasza Skica (#388) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Akkor vagy ne áramtlanítsd a modemet, vagy áramtalanítsd a routert is.
:)

(#390) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#391) khron

khron
(tag)

Sziasztok! wl-520g-s routert vettem, és minden működik, kivéve a torrent,webserver-nél nyitottam portot az emulenek és az azureusnak,de az utobbi nagyon lassan tölt. Valaki meg tudná mondani, hogy, hogy kell rendesen beállítani a port forwardingot, mert szerintem ott rontottam el.Illetve, ha manuálisan nyitok portot, akkor kell-e upnp-t bekapcsolni?
A port triggering mire jó?
Köszi!

WANTED: minden ami - SEGA -

(#392) khron

khron
(tag)

Pls help valaki!

(#393) khron

khron
(tag)

Senki nem tud segíteni?

(#394) shev7 válasza khron (#391) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

ha van upnp akkor kapcsold be a routerben/torrent kliensben. Az a tuti, azt nem tudod elrontani. (Viszont ha egy portot upnp-vel hasznalsz, arra ne allits be portforward szabalyt)

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#395) khron válasza shev7 (#394) üzenetére

khron
(tag)

Szia!
Köszi a segítséget!
Akkor elvileg elég az upnp, és nem kell virtual servert használni?

(#396) emitter válasza graffin (#26) üzenetére

emitter
(őstag)
LOGOUT blog

tudom h ősi a hsz, de a kérdés mindenkihez szól:
milyen gyorsan képes a cucc samba-s megosztással írni/olvasni? A wlan kapcsolat sebessége érdekelne természetesen. Azt olvastam a samba-ról, h ölég lassú.. van mögötte valami?
Filmnézésre, zenehallgatásra elégséges a samba? Másolni valszeg úgy másolnék, h leszedem az usb-vinycsit, s rádugom a forrás-gépre :)
tényleg, NTFS-partíciót tud kezelni valamelyik hekkelt fw-vel? Vagy elégedjek meg a fat32-vel?
köszi!

(#397) CharlieBrown

CharlieBrown
(kvázi-tag)

Sziasztok,

Kérdésem volna. Van egy WL-500gP routerem, amire szeretnék beSShzni, vagy telnetelni, viszont puttyal sehogyan sem megy a móka...
Jelenleg 1.9.7.5-ös firmware van fent a ketyerén.
Webes admin felületre minden gond nélkül be tudok lépni, de a fent vázolt módokon nem.

Milyen paraméterekkel kéne csatlakozni?

Előre is köszi!!!

(#398) Niquis

Niquis
(senior tag)

Sziasztok! Az ünnepek alatt is jó lenne, ha echtekockáéknál jól menne a háló, ámde ez nem így van, és néhány kérdést indukál.
Van itthon egy WL-530g V2, és elég összevissza működik. Három gép van rákötve, egy kábelen, kettő meg wlanon. Néha IP-címütközést jeleznek a gépek, pedig a dhcp-tábla szerint és a gépeken egyenként ellenőrizve is minden rendben; a másik probléma, hogy nem lehet adatot cserélni a gépek között (bár ez lehet, a két eltérő hálózattípus miatt van...de ha egyszer azonos alhálózaton vannak, mennie kéne, nem?:S); a harmadik, hogy a router elég meleg szerintem. 45+ fokra saccolnám a felületét. Tudtok ehhez hozzászólni valamit?:) Köszi, és kellemes karácsonyt!:)

[ Szerkesztve ]

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.