Nem lenne rossz, ha olcsóbb lenne. Persze a két kártya nem az fps királyok kiszolgálására született. Netezős, ritkán jáccós gépbe a kicsi radeon nem rossz választás.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
szabolc
(újonc)
Nem tudjátok, ezek jobbak vagy rosszabbak a Gigabyte hasonló megoldásainál?

BenJoe
(senior tag)
Az X1900Pro teljesítménye milyen korábbi generációs kártyához közeli? 6600GT? Vagy 9800Pro? Vagy ez hülyeség? 
Now we're the ones who help to set the sun...

anaqer
(PH! addikt)
A képek nagyrészénél nincs linkesítve a nagyobb verzió - ez szándékos?
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Retekegér
(PH! addikt)
OMG ezeknek megkérik ám az árát 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

BenJoe
(senior tag)
6600<X1300Pro<6600GT 
(#7) postmortem

postmortem
(újonc)
Hella
Cikk azon része miszerint az X1000-es szériának nem lehet software-esen mérni a hőmérsékletét elég fura, ui az AtiTool 0.25-ös béta buildje látja az X1600Pro-m GPU és a memória hőmérsékletét. Ezek 48/65 illetve 38/47 idle/100% -on. A kártya AGP-s és 500/405(810) -en megy alapból, próbálgattam mit bír és 600/445(890)-en stabilan futott. 2006-os 3DMarkban 2098 Pont
2005-ös 3DMarkban 4000 Pont / 4500 @600/890
A kártya Sapphire gyártmány és 30+fa volt nagykerben. (amikor a 660GT volt 44+fa)
X1600-asokat állandóan a sárba tapossák a tesztekben, szerintem azért ennél jobbak, AVIVO igen!, 3D-ben nem annyira gyenge, aki meg 1600*1200-ban akar jáccani, annak úgyis plazmatévéje van meg X1900XT-je.

kovsol
(PH! nagyúr)
x1900 as széria az inkább 7800 - 7900 karikkal hasonlítható össze
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

pschio
(őstag)
nem ertem ki venne meg a dragabbat. csak mert forditva van? elhiszem hogy jobb de egy gamer nem fog 33er egy ilyen kartyat megvenni. ilyen kis teljesitmenynel felesleges volt atultetni a maisk oldalra.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Lidi
(fanatikus tag)
Az ellapított hőpajzsot formáló lammelák az egy baromság. Nem tud áramlani a levegő a lamellák között. És a két cső között is elkeskenyedik, ugylatszik nem volt cél a tulzott hutesi hatekonysag.

fasyrt
(őstag)
Igen, érdekes.
Amit még nem értek, hogy logikusan szemlélve a 2 hőcsőnek (szimm. borda esetén) a harmadolópontoknál kéne hogy legyen... Nem? 
Nagyon érdekes ez a kihajtható borda, nem mindennapos. Meddig lehet kihajtani a bordát? Valamilyen köztes állapotban meg lehet állítani? Mi a borda anyaga? Mekkora a súlya?
Jó 5letnek tartom egyébként: Egy ilyen kihajtós bordás vgaval (cpu kürtőt nem használva), középen elhelyezett chip(set)tel (v. középen elhelyezett passzív hőcsöves chip(set)hűtővel) és a processzort összefogva ki lehet alakítani a 3 hőtermelő egységből 1 ''melegkamrát'', ahonnan egy hátsó ventillátor, és a táp ventillátora hatékonyan tudja a hőleadást serkenteni.
Esetleg 12-es hátsó és12-es tápventillátor esetén mind a 3 lehetne passzív hűtésű.
Tetszik! 

perempe
(őstag)
Radeon 9600/9550 is jó választás lehet ilyen célokra. Nekem Gigabyte R9550 van, passzív, és megy rajta a ''The Movies'' gond nélkül.
[Szerkesztve]
* George Benson : White Rabbit *
Azárt sztem ez a két kari lényegesen erősebb, mint az általad emlitett páros.

perempe
(őstag)
Persze...
* George Benson : White Rabbit *

BenJoe
(senior tag)
Igen köszönöm -tudom- , X1300-at akartam írni! 
Csa!
Hol lehet ezeket venni? Oke, hogy a www.asus.com adta, de hol 55k az 1600-as? Es ez brutto vagy netto?
Szerintem brutto, es meg annak is eleg sok. Itt 160 euroert is lehet mar kapni (Finno.).
Don't go home! Many people have died there!
Marmint ez a passziv hutesu?
Igen.
Az X1300 jobb, az X1600 XT kicsivel gyengébb, de nem is eszi meg a szomszédos kártyahelyet. A GB-oknál az a gáz, hogy a borda kissé el van nagyolva és gyenge a pasztázás (piros kulimászlemez).
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
gyengebb = 1-2 FPS-sel kevesebbet teljesit ?
A passzív X1600 XT-t több nagyker is tartja, és az X1300-at is láttam legalább 2 helyen. Az árak természetesen bruttóban vannak.
Mea culpa - most már vannak.
Csa! tudnal irni konkret helyet? Vagy az tilos?
Csak nagykert tudok írni: Expert, Ramiris, de valszeg máshol is van, ahol Asust tartanak. Ahogyan a cikkben írtam, az Asusnak csak ez az egy fajta X1600 XT-je van.
Hmm, valoban. Jo a nagyker is, ugyhogy koszi.
Na sikerult vennem, most 39100+fa. Rudi, mivel mertetek a homersekletet? Nekem semmilyen progi nem hajlando kiirni, pedig felraktam az asus enhanced drivert, rivatunert, atitoolt, ati tray toolt. Megint infrasan mertetek?

Norse
(újonc)
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani melyik videó karit vegyem meg? ASUS EAX 1300PRO TD 256MB PCI-E,
ASUS EAX 1600PRO TD 256MB PCI-E.
Azért lettem bizonytalan mert megnéztem a kártyák paramétereit és árait.
1300PRO kb 22000Ft és 600/800 Mhz-en dolgozik alapon.
1600PRO kb 26000Ft és 500/780 Mhz /RAMDAC 400Mhz alapon.
Mi az a RAMDAC?
Most akkor melyik kari a gyorsabb?Játékra (QUAKE 4, DOOM 3 stb kategória és DVD-t nézni
kellene. Pénz keret max 27-28000FT.
Várom hozzáértő hozzászólásaitokat!
Előre is kösz!