Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kiskegyed

kiskegyed
(fanatikus tag)

Google: Don't be evil!

(#2) OTIS_

OTIS_
(tag)

Drukkolok nekik, csak nehogy a végén pontosan olyanokká váljanak mint most az MS...

(#3) Kinder

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kellett volna 2004-ben részvényt venni... vagy még most is jó lenne. :)

(#4) Waikiki

Waikiki
(kvázi-tag)

Mi már megindultunk a Google nyomában: van csocsóasztalunk. :DDD :))

(#5) bumper válasza Waikiki (#4) üzenetére

bumper
(senior tag)

Csak nem Kürtös vagy ? :)

(#6) cain69 válasza Waikiki (#4) üzenetére

cain69
(őstag)

azért az a strandröpipálya odab@sz. nekem ez a hobbim, és ki tudnám birni, ha heti egy nap munkaidőben ez lenne a kötelesség. :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#7) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Arra okosabb emberek már rég rájöttek, hogy a dolgozókat motiválni kell és nem kényszeríteni, vmint a családias, kellemes munkakörülmények nem a lazítást, hanem a kreatív gondolkodást segítik elő... csak azt nem értem, hogy miért csak a Google-nél alkalmazzák? :F ;]

Egyébként ez egy érdekes témájú, jól megszerkesztett cikk! :C

[Szerkesztve]

(#8) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Ha a Google böngészőt akar venni magának, akkor sztem a legjobban az Opera illene a cég profiljához :) Vhogy az Operát tudnám elképzelni a legkönyebben google felirattal :)

(#9) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tyű, ez ám a cikk, méghozzá a javából..vagy JAVA-ból? :DD höhöhö
most komolyan: le a kalappal.
A google nekem ezen cikk alapján kicsit kezd hasonlítani a Terminátor (ismertebb nevén termosz ;)) utolsó epizódjában lévő globális támadására, melyben a gépek átveszik a hatalmat. Ettől eddig 1x sem féltem, sőt szinte alig fordult meg a fejemben, mert hát ha a világ ara tart, akkor arra tart. De ezek alapján sok minden megforult a fejemben a jövőt illetően. (le se merem írni mennyi minden)
mindenesettr zsír a google. Sok pénzem lenne, milliókat fektetnék bele.

(#10) orbano

orbano
(PH! félisten)

Attól nem félek, hogy a ''reménytelenül XX. századi'' M$ nagy bajba kerülne. Elég sok téren olyan nagy tapasztalatuk van, amit a google talán még megvásárolni sem tud máshonnan. Bár az tény, hogy ráférne a mikrofostra egy komoly vetélytárs :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) Obi-1 válasza orbano (#10) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Az MS azért nagy bajba kerülne, ha op-rendszer, vagy office piacon valaki kirántaná a lába alól a szőnyeget. Mondjuk stabilan áll, valószínűleg a kirántás nem menne, csak szépen húzogatnák ki alóla.

Valószínűleg ők is készülnek az ellenlépésre, igazi paranoid vállalattá váltak. Szvsz a konzol és telefon témára is azért startoltak rá, ha esetleg a PC már nem lesz elegendő piac.

Ha lesz ingyenes, Microsoft Live oprendszer, valószínűleg sokan megmaradnak mellette.

Only a Sith deals in absolutes.

(#12) Petya25

Petya25
(őstag)

Szerintem lassan tudatára ébred a Skynet, csak most még Google-nek hívják.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#13) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

hát, ha javas openoffice-t akarnak, akkor nekünk régen végünk! a javas dolgok még nemigazán működnek rendesen, legalábbis azok, amiket használtam eddig ....

(#14) c4-eXp válasza Petya25 (#12) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

:C Majd akkor leszünk szarban, ha az atomtöltetek kilövését is a google fogja vezérelni. GoogleNuke.:DDD

szerk.: Majd elfelejtettem mondani, nagyon jó cikk.:R

[Szerkesztve]

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#15) c4-eXp válasza Sanya (#13) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Java-val nagyon lassú lenne, nem?:F

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#16) mordeaux válasza Loha (#7) üzenetére

mordeaux
(kvázi-tag)

Valószínűleg azért, mert mindenki hirtelen nagy profitot vár el, és a google-nél folyik be annyi pénz folyamatosan, szinte csak úgy magától, hogy nem baj, ha ''nem csinálnak semmit'', ami ugye lehet később még nagyobb profitot termel.

10 féle ember van: aki tud binárisan számolni, és aki nem

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.