Google: Don't be evil!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
OTIS_
(tag)
Drukkolok nekik, csak nehogy a végén pontosan olyanokká váljanak mint most az MS...
Kellett volna 2004-ben részvényt venni... vagy még most is jó lenne. 

Waikiki
(kvázi-tag)
Mi már megindultunk a Google nyomában: van csocsóasztalunk.

bumper
(senior tag)
Csak nem Kürtös vagy ? 

cain69
(őstag)
azért az a strandröpipálya odab@sz. nekem ez a hobbim, és ki tudnám birni, ha heti egy nap munkaidőben ez lenne a kötelesség. 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Loha
(PH! kedvence)
Arra okosabb emberek már rég rájöttek, hogy a dolgozókat motiválni kell és nem kényszeríteni, vmint a családias, kellemes munkakörülmények nem a lazítást, hanem a kreatív gondolkodást segítik elő... csak azt nem értem, hogy miért csak a Google-nél alkalmazzák?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként ez egy érdekes témájú, jól megszerkesztett cikk! 
[Szerkesztve]

Loha
(PH! kedvence)
Ha a Google böngészőt akar venni magának, akkor sztem a legjobban az Opera illene a cég profiljához
Vhogy az Operát tudnám elképzelni a legkönyebben google felirattal 
tyű, ez ám a cikk, méghozzá a javából..vagy JAVA-ból?
höhöhö
most komolyan: le a kalappal.
A google nekem ezen cikk alapján kicsit kezd hasonlítani a Terminátor (ismertebb nevén termosz
) utolsó epizódjában lévő globális támadására, melyben a gépek átveszik a hatalmat. Ettől eddig 1x sem féltem, sőt szinte alig fordult meg a fejemben, mert hát ha a világ ara tart, akkor arra tart. De ezek alapján sok minden megforult a fejemben a jövőt illetően. (le se merem írni mennyi minden)
mindenesettr zsír a google. Sok pénzem lenne, milliókat fektetnék bele.

orbano
(PH! félisten)
Attól nem félek, hogy a ''reménytelenül XX. századi'' M$ nagy bajba kerülne. Elég sok téren olyan nagy tapasztalatuk van, amit a google talán még megvásárolni sem tud máshonnan. Bár az tény, hogy ráférne a mikrofostra egy komoly vetélytárs 
A vér nem válik VAZZE!™

Obi-1
(őstag)
Az MS azért nagy bajba kerülne, ha op-rendszer, vagy office piacon valaki kirántaná a lába alól a szőnyeget. Mondjuk stabilan áll, valószínűleg a kirántás nem menne, csak szépen húzogatnák ki alóla.
Valószínűleg ők is készülnek az ellenlépésre, igazi paranoid vállalattá váltak. Szvsz a konzol és telefon témára is azért startoltak rá, ha esetleg a PC már nem lesz elegendő piac.
Ha lesz ingyenes, Microsoft Live oprendszer, valószínűleg sokan megmaradnak mellette.
Only a Sith deals in absolutes.

Petya25
(őstag)
Szerintem lassan tudatára ébred a Skynet, csak most még Google-nek hívják.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Sanya
(PH! kedvence)
hát, ha javas openoffice-t akarnak, akkor nekünk régen végünk! a javas dolgok még nemigazán működnek rendesen, legalábbis azok, amiket használtam eddig ....

c4-eXp
(fanatikus tag)
Majd akkor leszünk szarban, ha az atomtöltetek kilövését is a google fogja vezérelni. GoogleNuke.
szerk.: Majd elfelejtettem mondani, nagyon jó cikk.
[Szerkesztve]
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

c4-eXp
(fanatikus tag)
Java-val nagyon lassú lenne, nem?
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

mordeaux
(kvázi-tag)
Valószínűleg azért, mert mindenki hirtelen nagy profitot vár el, és a google-nél folyik be annyi pénz folyamatosan, szinte csak úgy magától, hogy nem baj, ha ''nem csinálnak semmit'', ami ugye lehet később még nagyobb profitot termel.
10 féle ember van: aki tud binárisan számolni, és aki nem