Régen nem az aktuális Pioneer modelleket csomagolták be, mint pl. az Asus, vagy ők is váltogatnak Pio és Lite-on között, mint a Teac? 
Close the World ..... Open the Next!
(#1) Komplikato

Régen nem az aktuális Pioneer modelleket csomagolták be, mint pl. az Asus, vagy ők is váltogatnak Pio és Lite-on között, mint a Teac? 
Close the World ..... Open the Next!
Nekem inkább NEC modellek rémlenek Gigabyte bőrben. Az Asus kitart, éppen ezért megbízható minősépget árul, míg az MSI és a Gigabyte össze-vissza cserélgeti a beszállítókat aszerint, hogy éppen melyik olcsóbb pár centtel. Így vehetsz jó kis BTC írót MSI márkanéven. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Maga az író egy rakás kaka, a legjobb minőségű +R lemezeket se képes igazán normálisan megírni. Megveszi Pistike, vesz hozzá egy guriga Ritek gyártmányú lemezt, és kukázhatja az egészet. A legjobb, hogy az olcsó író (dobozosként mindenképpen az) nem bírja az olcsóbb lemezeket. 

Tavaly nyári firmware egy DVD íróhoz... Ez aztán a support...
www.xbox360szerviz.hu

rpc1.org szerint Lite-On cucc rejtezik a cimke mögött.
Elvileg rá is lehet flashelni a megfelelő lite-on firmware-t. Valamint a legújabb gyári firmware-je ha jól látom idei. [link]
Aki hülye, haljon meg!

Ezek szerint kötelező átflashelni Lite-on-nak, ha jól tévedek, idén áprilisi az utolsó hivatalos firmware.
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

kb. 2 éve vettem az első dvd irómat, egy ilyen Gigabyte-ot hoztak. 1 hét múlva vittem vissza.
Persze ennyi idő alatt sok minden változhat minőségileg.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae

Az se piskóta, hogy ugyan ezt az írót 8000 Ft-ért is meg lehet kapni Lite-On-ként, ráadásul akkor még a garanciát sem bukja az ember az átflasheléssel. 
Dare2Live (DVD lemezekről): ''elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?'' - perempe: ''Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik...''
A Lite-On FW-től se várnék csodát....![;]](/dl/s/v1.gif)
Ennyiért kaphatsz NEC vagy Pioneer írót, amik a legtöbb féle lemezzel elboldogulnak már viszonylag korai FW-rel is.

Próbálj ki egy ilyet, lehet, hogy csodálkozni fogsz.
pió, nec, plexi ugyanúgy szenved a korai firmekkel
[Szerkesztve]
Nem csak elvileg...gyakorlatilag is...lásd konfigom...
És kell is...a Giga-nal gyakran elfuserálják a firmet...
Az én íróm kétszer ment el a nagykerbe...és kétszer jött vissza hogy semmi baja (tesztokés
)...
Indításnál recsegett-ropogott...lemezfelismerés közben írtózatos módon le-fel pörgött, nyűszített...
Mielőtt az örök bitmezőkre küldtem volna, adtam neki még egy esélyt (elvből nem szeretek tönkretenni hardvert
): a Lite-ON firm-et...
Fél éve dolgozik hiba nélkül...
A cikkhez még:
A címkéről nem derült ki, melyik vállalat gyártotta a meghajtót,
De kiderül...
A SONY...
Az E73362 teljesen egyértelmű...
primus inter pares
Mi ez az E73362 dolog? Amúgy mindegy kinek a gyártósorán készült, attól még a cikkben is említett Lite-On marad, úgy, ahogyan a HP írói is azok lesznek.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Jaja lájton OEM ez a GB író, de ezt a cikkben is írtam. Valószínű, hogy Lite-ON matricával is letesztelem ezt a modellt és az újabbak közül is párat.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Az angolszász területeken minden elektronikus bizbasznak kell hogy legyen egy engedélyszáma (nem tom magyarul hogy van
)...
A (fordított)RU embléma alatt van...általában ''E'' betűvel kezdődik...
Itt tudod ellenőrizni, hogy melyik cégnek és milyen termékekre adták ki:[link]
(Az UL File Number mezőbe kell beírni).
primus inter pares
Nem csodálkoznék, elég tesztjét láttam már ezeknek az íróknak. De Lite-Ont nem veszek. 

Ne vegyél! 
[Szerkesztve]
Hi!
JElentem, 1,5 hónapja LitON 1635S tulaj vagyok, és eddig nem tapasztaltam a lent írt problémákkal 
Talán, a Gigalol FW-jei nagyon bugosak 
Bele kéne sütni egy eredeti LiteON fw-t, és megnézni, hogy avval mit produkál. 
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...
Istenem...
Hogy ezt is megérhettem: egyet értünk..stol és én...
Persze nagyot lendít a dolgon hogy ez nem tápegység...
primus inter pares
Továbbá, vanna olyan funkciói, amit csak drágább driveok tudnak, amiért pontosan megvettem 
Smart-Burn, PI/PIF értékek kijelzése, stb.
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...