Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

szép nagyon az a Samsung 2032BW monitor :R
melyik nagykerben lehet kapni a felsoroltak közül?
illetve 2232BW lesz ugyanott? mert én arra várok nagyon :B

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#2) Füleske

Füleske
(őstag)

Nem értem ezt a csillogó fényes külsőt miért erőlteti mostanában a Samsung a monitoroknál és a tv - knél. A háttérfény tükröződése engem nagyon zavarna. Nem a tükörképemet akarom nézegetni a kávában. Másrészt inkább kínai piacosnak néz ki mint elegáns.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#3) mv válasza TeeJay (#1) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Üdv! Nézz körül itt: [link]!

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#4) -zolee-

-zolee-
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy tűnik a Thermalright mérnökeinek elborult az agya. Ez az IFX-14 nagyon brutális, szerintem már 2 Core2Duo procit is simán lehűtene. Minek ekkora? :Y :W
A Samsung meg nekem sem tetszik. Megint egy TN+Film paneles monitor... mintha már nem lenne velük tele a padlás ígyis.

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#5) Csyppa válasza -zolee- (#4) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

''Minek ekkora?''

Hogy legyen miről beszélni a hűtővel kapcsoltaban. :) (Meg hogy hűtsön :U )

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#6) Croissant

Croissant
(tag)

''nevetve nyeli el fél tucat merevlemez társaságában, mégsem magasabb 460 centiméternél.''

Igen, érdekes is lenne, ha egy átlaglakásba nem férne be a 460 cmes magasságával... ;)

(#7) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

''mégsem magasabb 460 centiméternél''

Ez aztan a toronyhaz, egy atlagos lakasba be sem ferne!
De jo tagas az tuti.

(#8) scream08

scream08
(újonc)

Nekem igen csak teccenek a Samsung új monitorjai. Fasza ez az új design. :)

Gigabyte EP35 DS3 | Intel C2D E7300 2.66GHz@3.15GHz 9x350 (1,225V)@CoolerMaster Hyper TX3 | Palit HD4850 Sonic 1GB@735MHz/2100MHz | 4x1GB Geil Ultra 1066MHz@1120MHz (2.2V CL5) | SuperFlower Aurora 600W | Maxtor Diamondmax 10 300GB | Samsung 2253BW | Thermaltake VA1000BWA LanMoto | Logitech G25

(#9) bolondember válasza twollah (#7) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

már látom is az új szlogenjét: ''légy igazi kocka - lakj a gépedben!'' :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#10) Male válasza -zolee- (#4) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy azt a hozzá adott kiegészítő bordát nem lehet külön megvenni? Nekem nagyon szimpatikus lenne... az alakja miatt talán ki lehet vele vezetni a házon kívülre a meleget kisebb teljesítményű alkatrészekről. (legalábbis én inkább erre használnám :) )

Szerk: bocs, félreolvastam amit írtál... így a neked szánt részt töröltem :B

[Szerkesztve]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) cannibal válasza bolondember (#9) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Ez nagyon ütött :DDD

(#12) kowk válasza Füleske (#2) üzenetére

kowk
(tag)

hasznaltal is ilyet, vagy csak fikazod? :F

(#13) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Ezeket az új Thermalright motyókat szívesen beépíteném a házba!
Elég szimpatikusak! Csakhát 20k egy prochűtőért, az kicsit karc.

(#14) Füleske válasza kowk (#12) üzenetére

Füleske
(őstag)

Zseniális meglátásod szerint a monitor/tv külső megítéléséhez használni kell azt. :F

Amúgy láttam már ugyanezt a formát/csillogást és engem nagyon zavart. A felhasznált anyag minősége pedig alsókategória. Giccses. Ettől még lehet belül jó monitor (bár tn paneles olcsó tucatáru).

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#15) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

A thermailright coolerek és a notik is nagyon durvák :Y

(L) Atiradeonika (L)

(#16) KisApám

KisApám
(senior tag)

Az jo lenne ha megsugna az iro, hogy hol lehet a DELL INSPIRON 1720-ast 8600M GT-vel 330 000 ft-ert megvenni (8400M GS-t igen, de a ket vidikari teljesitmenyben messze van egymastol)... Mert ha nem Magyarorszagon, akkor ha lehet, ne forintba irja ki az arat, mert igen elszomorito, hogy kulfoldon forintba atszamitva annyiert megveheti az ember, de itthon meg 500 000 ft-ert ugyanazt... nem kellene elszomoritani...

Pl. az ASUS G1S itthon 500 000 ft kruli, mig Ausztriaban 400 000 alatt megveheto...

Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

(#17) rudi válasza KisApám (#16) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Idézet a cikkből:
A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi partnereink listái alapján képeztük kiskereskedői haszon és 20% áfa hozzászámításával.

Ha többet tesz rá a kisker mint amennyivel mi számoltunk, akkor természetesen drágább lesz a notebook (vagy bármilyen más hardver). A felszámolt kiskber haszon mértékéről a nagykerekkel szoktunk egyeztetni.

Színes Dellek még újak, most futottak be a nagykerbe is. Várj pár hetet (napot) hogy feltűnjön a kínálatban ez a konfig. Egyébként olyan nagy eltérés mincs a mi áraink és mondjuk a laptop.hu árai között. Mi múltkor 400k környékére írtuk azt a színes Dell konfigot, ami náluk 431k [link].

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#18) orbano válasza Füleske (#14) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nekem fényes plexi kávával rendelkező monitorom van és nem zavar a tükröződés. magamat sem látom, mivel nem a kávával van szembe a fejem hanem a kijelzővel... egyébkén nem giccses az a monitor, nagyon szép, elegáns. de ugye ízlések és pofonok...

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örvendetes újdonság, hogy végre jöttek ki tunerek pci express csatolóval is, viszont az áruk elég pofátlan... Hogy több mint másfélszer annyiba kerüljön, mint a sima pci-os global fm... :(

Ez a samsung monitor meg képen nem rossz, kíváncsi lennék, hogy élőben mennyire előny vagy hátrány a külseje. Sima feketét nem lehet sehol se kapni, ami nem tükröződik?

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#20) KisApám válasza rudi (#17) üzenetére

KisApám
(senior tag)

Mea Culpa.
Csak kicsit fel van nyomodva az agyam a miatt, amit a hozzaszolasomban as ASUS G1S-el kapcsolatban leirtam.
Ha meg tudnad mondani azt, hogy mennyi a kulonbseg ennel, mint a DELL-nel, orulnek (nagyker ar meg miegyeb). :R

Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

(#21) rudi válasza KisApám (#20) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A mi klasszikus árképzésünkkel a G1S (Core 2 Duo T7500, 2 GB RAM, GF8600M GT, 15,4''-os WSXGA+ 160 GB HDD miegymás) 520 000 forintra jön ki. Megjegyzem, ez a korábban linkelt 430k-s 17''-os Dellnél semmivel sem jobb játékra (bár asszem a Dellben csak sima, nem GT-s VGA van, ami tudtommal alacsonyabb órajelen megy, de valahogy biztosan húzható), csak ugye a G1-nél meg kell fizetni az exkluzivitást.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#22) KisApám válasza rudi (#21) üzenetére

KisApám
(senior tag)

Azt se felejtsd el, hogy az ASUS G1S-ben GDDR3 memoria van a 8600M GT-hez, es nem GDDR2 mint a DELL gepekben illetve mint az ACER ASPIRE 5920-ban.
Ez a GDDR3 memoria kb. +30%-os tobbletet jelent legalabb a 3DMark06-ban.
En meg szeretek jatszani... :DDD
Ezert veszem meg Ausztriaban az ASUS G1S-t elvileg November vegen, mert ott majd 100 000-al olcsobb mint itthon...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.