Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hol lehet megvenni az aoc tft-tv-monitort? Ennyiért király lenne!

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#2) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

nem értem miért újdonság kategória a dinovo bill szettek :F , több mint fél éve lehet őket kapni

(#3) Balika911 válasza lorcsi (#2) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Több, mint egy éve megvan az enyém. ;)
Az Edge töltési megoldása viszont nem tetszik... (Mondjuk olyan nagyon a formaterve sem.)

Az MX3200-al szimpatizáltam egy időben, így jó látni, hogy végre kapható...bár már nem fogok cserélni, mivel egy év után a Logitech végre képes volt összerakni egy normális drivert a diNovohoz! :)

(#4) boba6 válasza lorcsi (#2) üzenetére

boba6
(senior tag)

[link]
2003-10-17 :Y
nem mai fejlesztés... amúgy nekem is van ilyen, elég jó, kár hogy nincs belőle magyar kiosztású (én is egy cirillt nyüvök)

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#5) biokill1 válasza lúzer (#1) üzenetére

biokill1
(tag)

HY!
http://www.case.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&rovatid=382&start=0&limit=10&itemid=7769&op=details

rejtett up! :D

(#6) atosz

atosz
(őstag)

Ez a DiNovo Edge nagyon baba, bár már én is láttam korábban. :C

(#7) lorcsi válasza Balika911 (#3) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

enyém lassan fél éves -de előtte is szemezgettem már vele- úgyhogy értetlenül álltam előtte
hogy itt bemutatják

az edge-t tapiztam z Mmédiában, egeret nem adnak hozzá így elág drága. én meg az egérhez vagyok hozzászokva, viszont a töltés nagyon jó benne meg az a világítás is. Dinovoban az elem hamar lemerülne ha még világítana is
(pont tegnap este történt hogy egy újraindítás után alig találta meg az ezközöket :F, az elemekkel vacakolt sokáig, igaz előtte nem csinált ilyet. lehet megint egy fél évig flottul megy majd)

(#8) rudi válasza lorcsi (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

én meg azt nem értem, egyesek miért nem fogják fel a szöveget, amit olvasnak. Az Edgen (ami viszonylag új, tán 4 hónapja létezik, itthon eddig nem nagyon volt) kívül egyikre sem volt írva, hogy új. Ráadásul arra is csak annyi van írva, hogy a legújabb (ami igaz is). Az első diNovo meg inkább két éves, nem pedig fél.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) lorcsi válasza rudi (#8) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

az első mondat rád is rádfér...(idézem magamat ): ''több mint fél éve lehet őket kapni'' :U ebben a 3 év is benne van

amit leírt a szerző meg lehet találni a termék honlapján, és úgy látom TESZT-nek van írva holott ez csak egy leírás róla

[Szerkesztve]

(#10) rudi válasza lorcsi (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elnézést az évek/hónapok miatt. Ha eddig nem vetted volna észre, most szólok, hogy a teszt kulcsszó a motor sajátossága, nem igazán érdemes azon kiélni a kötekedési kényszert ;)

(#11) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Adók + importőr,kereskedői haszon = újra nemteccés :(((
Tetszik és nekem bőven elég lenne az MX 3200-es szett, csak: ~23 500 Ft, US&A $85, ami ugye ~ 16 500 Ft :(( De ezen már sajna meg sem lepődök...

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#12) Balika911 válasza rudi (#8) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A cím alapján arra számítana az ember, hogy csak új hardverek lesznek röviden bemutatva, ezért volt meglepő, hogy a régebbi diNovo is szerepelt az írásban. :)

lorcsi: Lehet, meg kellene néznem élőben az újat...melyik MM-ben van belőle?

(#13) lorcsi válasza Balika911 (#12) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

a debreceniben láttam, az ünenpek környékén levették a polcról a Dinovot aztán ezt tették ki.
tapintásra nekem ua. volt, a világítást nem lehetett kipróbálni

teszthez:ilyen szemlélettel bármilyen régi dolgot is be lehetne mutatni ha megjelenik egy újabb verziója (pl. a logi ffb-s kormányok eddigi fejlődését mivel kijött a g25)

(#14) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki nem tudja, hogy a Cordless Desktop MX 3200 Laser-ből várható balkezes variáció, mert az egérből külön létezik?! :F

(#15) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem gyanús a GlacialTech tápok passzív üzemelése a 80 % alatti ahatásfokkal karöltve. Átlagos gépben nem fog passzívan mennei, ebben szinte biztos vagyok.
Viszont azon csodálkozok, hogy más gyártók miért nem adnak ilyen megoldással tápegységet, főleg a 85 % körüli vagy feletti hatásfokúakból. :F

diNovo Edge nekem bejön.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#16) waverider válasza ByB (#14) üzenetére

waverider
(senior tag)

Cordless Desktop MX 3200 Laser: Igen, ez a balkezes téma engem is érdekelne.
Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a felbontása az egérnek,
illetve minimális világítás van- e a billentyűzeten (numlock, stb.) ?
Köszi! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#17) flimo

flimo
(őstag)

Pofás darab ez az Edge, még meg is fontolnám, ha touchizé helyett pöcökegér lenne rajta.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#18) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis cuccok.
Ammm az Zalman FC-ZV9 nem csak abba kölönbözik a VF-900CU-tól, hogy szép fekete, vagy milyen, hanem hogy a ventillátora 1,650 ~ 3,600rpm ± 10%, a vf900-nak meg 1,350 ~ 2,400rpm ± 10%, szal valamennyire jobban hűt, de tényleg nem mérvadó.

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#19) kircipeti válasza erdoke (#15) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

Hat igen, nekem is gyanusak ezek a GlacialPowerek... Foleg az 550-es, ott azt mutatja a gorbe [link] hogy 30%-os terhelesnel kapcsol be.

Mod: atgondolom a dolgot meg

[Szerkesztve]

http://tinyurl.com/kircip

(#20) rudi válasza erdoke (#15) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majd valamikor kiderítjük, hogy a gyakorlatban milyenek ezek a tápok :) Egy 90 watt körüli valós fogyasztású konfignál (2,66 GHz-re húzott Core 2 Duo + GF7300 GT 2D üzemmódban + egy HDD) az, hogy a táp 75 vagy 85 %-os hatásfokot tud nagyjából 10 wattos eltérést jelent, ami szerintem még nem vészes.

(#21) flimo válasza rudi (#20) üzenetére

flimo
(őstag)

Azért 10 wattot eszik egy jobb noteszt. Éves szinten ~ 3500 árampénz, az meg 15 üveg sör :)

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#22) FehérHolló válasza waverider (#16) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Beírod gugliba, kidobja, hogy 800 dpi.

Ember embernek farkasa.

(#23) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

MX 3200-ból van magyar kiosztású?

(#24) erdoke válasza KriszBoy (#23) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

MX3000-ből van, tehát nagyon valószínű, hogy az utódból is van/lesz.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#25) HarryDEC

HarryDEC
(tag)

''A nagyobb, 12 centiméteres NF-S12 kétféle, percenként 800-as és 1200-as maximális fordulatszámmal érkezik. Ezekhez már csak egyfajta alacsonyabb feszültséget adó betét jár, mellyel fordulatszámuk 500-ra, illetve 600-ra lassítható. A 2800 forintos vételárban náluk is benne vannak a rezgéscsillapítók és az ötéves garancia.''

Hol tudom ezt 2800-ért megvenni? Én 4k alatt még nem találtam :O

Korán keltem, hol az arany?

(#26) jerry311 válasza HarryDEC (#25) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi partnereink listái alapján képeztük kiskereskedői haszon és 20% áfa hozzászámításával.

Nyilvánvalónak tűnik, hogy a PH! nem akkora árréssel számol, mint amekkorát a kereskedők alkalmaznak. Hát így lesz a 2800-ból 4000 HUF. Valamiből meg kell legyen a főnök villája, BMW-je, nyaralója, stb...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#27) chuck

chuck
(lelkes újonc)

Valaki nem tudna olyan billentyűzetet ajánlani, ahol az egeret valamilyen formában lehet irányítani a billentyűzetről és vezeték nélküli ? HTPC-hez gondoltam, de nem nagyon találtam még ilyet. Amik a cikkben szerepelnek, azok talán már jók lennének, de nem szeretnék 40-50 ezer forintot kiadni erre a célra.

Ne ess pánikba!

(#28) jerry311 válasza chuck (#27) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Well, a Windows kisegítő lehetőségei közt bekapcsolhatod a billentyűzet egeret.
Bal oldali SHIFT + ALT + NumLock gombok kombinációjával. Ez ugyan nem egér és nem is touchpad, de mozgathatod vele az egérmutatót a numerikus billentyűzetről.

[Szerkesztve]

(#29) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

biztos jok ezek Logi billentyuk, de nekem sokba kerulnek, pedig mar egy ideje szretnek vmi jo fajta bill-tet

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#30) Kohr

Kohr
(újonc)

Hello mindenki!
Aki nézi Csillagkaput, az meglepődhet néhány résznél (legfrisebben is), amikor egy eléggé dizájnos masinát lát a kezekben. A cikk végén említett 'apróság' az, a Dell XPS 1710-es (jelen esetben kék színben). :) Hát már kinézetre is odab*, de azért raktak bele sok jót is.:))

(#31) Akheron válasza bagyulajuve (#29) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt, az apróknál lehet/lehetett kapni cirill betűs Dinovo Media Desktop Lasert 20 ezerért. (Csak nem gondolod, hogy az imént nyilatkozók 50 ezret csengettek ki érte!? :) ) Én többé-kevésbé elégedett vagyok vele; messze nem tökéletes, de a valódi ollós mechanikájú billentyűk kárpótolnak a hibáiért. Több mint fél éve nyúzom, gyakorlatilag folyamatosan gépelek rajta (munka, levelezés, chat), és mégis alig hangosodott.

Apropó, most látom, hogy adtak ki új drivercsomagot hozzá: [link]

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#32) kircipeti válasza jerry311 (#26) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

Az S12 3k, az R8 pedig 2.2k boltban. Googleben rakeresel es az elso oldalon megtalalod a helyet.

http://tinyurl.com/kircip

(#33) Balika911 válasza Akheron (#31) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én 50-et adtam érte, s nem bántam meg: nem cirill betűs, s volt rá garancia...mivel sajnos cserélni kellett, még bőven van is. :)

(#34) KriszBoy válasza erdoke (#24) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Nem látott még senki se sehol ilyet?

Mármint magyar kiosztású MX3200-at?

[Szerkesztve]

(#35) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

CSak angolt láttam 18.xxx,- + áfa!

(#36) KriszBoy válasza KriszBoy (#34) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Itt azt írja van MX3200-asból magyar br. 21.xxx,-

[link]

Sőtt IPONban is!

[Szerkesztve]

(#37) Stiky válasza KriszBoy (#36) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Helyi szinten (Miskolc) is hasonló árú az angol bill. [link]
Sajna magyar még nincs :(

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#38) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a Microsoft bill mekkora kamu... Ugyan igy nez ki amit használok, csak HAMA van ráírva és másfél éve vettem valami 4e-ért... :) (rádiós + optikai)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#39) Akheron válasza Balika911 (#33) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ennek a cirillnek jobban örültem, mint az angolnak. Ezen teljesen ugyanott vannak a billentyűk, mint a magyar kiosztásún - csak a címke más, amit meg úgysem szoktam nézni már. :) Az angolhoz nagyon nem vagyok hozzászokva sajnos.

Az új drivert próbáltad már amúgy? Én letöltöttem, de félek feltelepíteni... :F Most egy Dell-nek készített SetPoint-verziót használok - ezzel a korábbiakkal ellentétben működik az ASCII-alapú bevitel a számbillen. Csak kíváncsi lennék az újra is. :)

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#40) jerry311 válasza kircipeti (#32) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Nem volt google, a kedvenc számtech boltjaimat nézegettem míg találtam egyet: 4k. (najó, csak 3.9k)

(#41) Akheron válasza Akheron (#39) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Jól van, dugja fel magának az összes szarságát ez a nevetséges Logitech. Másfél órát szenvedtem, mire sikerült feltelepítenem az új szoftvercsomagot, mert semmire sem jó a telepítőjük; kiírja, hogy ne csináljak semmit, mert automatikusan telepít, erre megáll, és semmit nem csinál... Még annyit is képtelen észrevenni, hogy a rendszer nem ismerte fel a BT-adaptert, így nem tudja telepíteni a többi eszközt. Most meg ott tartok, hogy egyáltalában nem tudom elérni az MX1000 egér beállításait, mert nem jelenik meg az a lap. Az meg persze természetes, hogy egy szoftverfrissítékor az ÖSSZES eszköz ÖSSZES beállítása törlődik.

(Csak halkan jegyzem meg mindezek mellett: Új funkciót egyetlen egyet nem találtam a szoftverben eddig, és most már a számbillentyűzetes ASCII-bevitel sem működik.)

Mindezt egy eredetileg 50 ezer forintos terméknél! :((

(#42) szélerőmű

szélerőmű
(tag)

Hogy képesek a Noctua szélkavarók annyi levegőt tolni, amit a gyártó megad (ezzel a lapátszöggel)? :F Olyan érzésem van, mintha Thermaltake ventik zajra vonatkozó értékeit olvasnám :U

(#43) qwertly

qwertly
(őstag)

Én ilyen házat szeretnék venni de nem tudom,hogy hol lehet kapni.Vagy valaki tudna egy linket nyomni ahol olcson lehet házakat venni táp nélkül.

(#44) waverider válasza jerry311 (#40) üzenetére

waverider
(senior tag)

Noctua 12cm-es: egy hónappal ezelőtt vettem 2,968 áfástul kiskerben.
ez a hely a hoc hardverbolt és nem 4 mint sok más (drágább) helyen.
a fent említett helyen ráadásul a legszínvonalasabb kiszolgálást kapod,
eddigi tapasztaltaim alapján.

üdv, wr

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#45) waverider

waverider
(senior tag)

MX 3200: van minimális világítás a billentyűzeten (numlock, stb.) ?
Még a gugli alapján sem derült ki... :(
Köszi! :R

(#46) jerry311 válasza waverider (#44) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Ha van időd dobj meg egy webcímmel :))
Csak mert szeretem az ilyen boltokat, ahol még nem hiszik, hogy a vevő van értük. :))

(#47) Balika911 válasza Akheron (#39) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nekem az angol kiosztás bejött, gyorsan megszoktam, onnantól pedig már adja magát minden . :)

A 3.15-ös beta SetPointot használom, teljesen jó, egy dolgot leszámítva: a PC Suite Nokia Connectivity Solutions (úgy emlékszem, ez a neve) részével összeakad, s néhány percenként ledobja az eszközöket. Miután letöröltem a NCS-t, helyreállt a rend.

A diNovo topicba ([link]) be tudnád linkelni ezt a Dell-féle SetPointot? Bluetooth software is van benne?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.