Jó teszt!
Grat hozzá! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
klambi
(őstag)
na akkor mire is jó a set up prigi ezeknél a kariknál..? 
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Jó a teszt, úgyis érdekelt mindíg h miben nyújtanak többet az ilyen cégek 
javítás: utolsó belezdésben 7900 gx2-t írtatok először 

Retekegér
(PH! addikt)
Jók a szolgáltatások, viszont a körítés kevés... 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

SLYM
(PH! kedvence)
nekem nem éri meg a 30%-al magasabb ár a 10 év garit.

Johnny Cage
(PH! addikt)
Egy kicsit offtopic leszek: az C2D E3600 tényleg ilyen túlhajtásra képes? (1.86 @ 2.66)

Hun'reeth
(őstag)
Képes az sokkal többre is.
Nézd meg a topicját.
Jó kis teszt bár elég drágán mérik ezeket a kártyákat. A sima, nem gyári tuningos kártyák is bírhatják így a tempót persze a tuning mindíg szerencse dolga.
Egy 7900GTX nekem is tetszene 
Ezek szerint nincs még EVGA 7900GTO 
[Szerkesztve]
''Öregember nem gyorsvonat!''
igen, sot ha makod van akar tobbre is. (ha nincs makod akkor meg kevesebbre
)
Az EVGA weboldalán már van 7900 GTO is, de egyelőre a hazai listán még nem láttam, de ha lesz, a pályában írunk majd róla.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Hun'reeth
(őstag)
Oks. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

Remington
(őstag)
most már mindig csak 4 játék lesz a tesztekben? értem h ebből a 4-ből lehet következtetni a többire de akkor is jobb lenne mint régen...

Remington
(őstag)
nah de komolyan kérdem 
bemásolok Neked egy darabot a cikk szövegéből:
A GeForce 7900 család tagjait már korábban alaposan kiveséztük, ezért most főként a tuningra összpontosítottunk.
teccikérteni...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Remington
(őstag)
igazából nem olvastam el a cikket csak átfutottam a táblázatokat és a 7300gt-s tesztben is csak ez a 4 játék volt de már látom h ott is írtátok ezt
mind1 az a lényeg h nem csak ez a 4 game lesz
bocsi az offért
egyre inkább kedvet kapok az MSI 7900GTOhoz szuperhalk hűtés tehát még a zalmanon is eladhatom
és van akinél többet tudodott tuningban mint egy GTX( persze csak a gpu a vga ramok ekvesebb feszt kapnak)
és ebben a tesztben közelebbről is lehet látni a hűtését áá ez kell nekem
abszolút hangtalan 2D-ben? nyilván zárt ház 1-2m-ről nem lehessen hallani, illetve lehessen mellette aludni 
[Szerkesztve]

X Factor
(PH! addikt)
Nvidia prémium márkája, és ennek megfelőlen teljesít is.
másrészről jól kivehetp h. ha a cga órajeleit kb 30%al túl hajtájk az is mekkora teljesítmény különbséget eredményezhet
(L) Atiradeonika (L)

Cicero
(őstag)
Tetszett a cikk, várom a 7900 GTX hűtésének a tesztjét! 
Hello
Jó kis teszt, grat. 
"Csak úgy mondom"

WOW27
(tag)
Hali! Jó a teszt!
Kérdés: Hol lehet olyan hővezető párnácskákat kapni külön ami a képen van a ramokhoz?
silencer hűtéshez kéne mert a gyári már a le-fel szereléstől már nem jó.
Jó teszt. jó lenne h több gyártó kínálna kapásból vízhűtéssel karit. Meg hiányolom a radeonokat a kínálatból - bár ez lehet h nem az eVGA-n múlott...
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Soak
(PH! nagyúr)
abszolút hangtalan 2D-ben? nyilván zárt ház 1-2m-ről nem lehessen hallani, illetve lehessen mellette aludni
Pontosan, nekem egy nyilt házban van kb 1méterre a fejemtől és nem hallok semmit, a tobbi zaj elnyomja, egyébként igy is lehet vele játszogatni mert igy sem hevül túl tulzottan, de ha félted akkor olyan 60-65% is még hangtalan ,és ez már elég bőven a 3d-s alkalmazásoknak is
szerk: mármint a venti fordulatra gondolok 
[Szerkesztve]
photofreak.me