Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Neck

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

ATI X1900 Crossfire?
Csak nem szereztetek egyet? Teszt várható? ;]

Egyébként világos, érthető, minőségi PH Cikk. Gratula.
Az Enermaxtól meg nem is vártam mást, csak minőséget, egyik legjobb tápmárka.

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#2) rudi válasza Neck (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyet? Nálunk lassan már lépni sem lehet a crossfire rendszerektől :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#3) Scream007

Scream007
(őstag)

Ez mind szép és jó :R , csakhogy az ára.... :( :(((
A kábelvariálhatóság miatt hülyeség ennyit adni, inkább szánok rá 10 percet és úgy ''eldugdosom'' a házban hogy ne látszon és semmit se akadályozzon ;)

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#4) orbano válasza Neck (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

minőség? a ventilátorát inkább nem minősíteném. a bordák mennyiségét sem vitték túlzásba. nem értem, mitől lett ez ajánlott. mindegy, rudi dolga :P

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Ventihang nekem is fura, hisz enermaxtól nem ezt szokta meg az ember...

Soirée...

(#6) DJ Stevey válasza rudi (#2) üzenetére

DJ Stevey
(újonc)

Hali!

Off:
Ó, h b.sszátok meg! Akkor 1900-as Crossfire tesztet a népnek! :D :DDD :D :DDD
Hadd lássuk, h mire vagy éppen mire nem képes ennyi pénzért az ATI Zászlóshajója!
Üdv:

[Szerkesztve]

Asus A8N SLI Premium | AMD Athlon64 3500+ Venice | 2*512MB Geil Ultra Platinum DDR500 | MSI 7800GT | Hiper Power 580W | Thermaltake Shark

(#7) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Zsír volt a cikk és maga az alany is csak nem tudom lehet én vok ilyen de nem vennék tápot ennyiért. Ennyi pénzért már 4 db 420 W-os tápt kapok de nem gind. Maga a táp tettszett és látszik rajta a gyártó szakértelme.

(#8) fLeSs válasza DJ Stevey (#6) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

majd ha itt az új geforce.

(#9) fLeSs válasza orbano (#4) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A minőséget a fő tápos topikokban tevékenykedő tápguruk ellenőrizték, akik (hozzászólásod alapján) nálad kicsit jobban vágják a témát.

(#10) deicide válasza Loretto (#5) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tudom, nekem az eg-495axve is pont ilyen ''hangos'' volt, mint a liberty500am, én maximálisan elégedett vagyok vele...

sőt, az elején, mikor összeraktam, 0dB volt a hangja, mert egy ventilátor kábele belecsuszott a tápventi lapátjai közé és nem forgott, aztán 5 perc múlva kultúráltan lekapcsolta a gépet.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#11) DJ Stevey válasza trassher (#7) üzenetére

DJ Stevey
(újonc)

'' Ennyi pénzért már 4 db 420 W-os tápt kapok de nem gind.''

Hát nem is tudom... Én a PH tesztek alapján annak idején megvettem az 580 Wattos HIPER Power (szintén moduláris) tápot, és bizony nem sajnáltam érte a 25K-t, ugyanis nem igazán szerettem volna a configomat egy teljesen gagyi tápra rábízni. Még akkor sem, ha 420W-os. Különbenis a tápoknak idővel romlik a teljesítménye (kondik elkezdenek kiszáradni, stb...) ugyhogy nem biztos, hogy aki hosszútávra tervez, annak nem éri meg eme befektetés! Remélem nem szóltam valami tul nagy lámaságot :U

Üdv:

Asus A8N SLI Premium | AMD Athlon64 3500+ Venice | 2*512MB Geil Ultra Platinum DDR500 | MSI 7800GT | Hiper Power 580W | Thermaltake Shark

(#12) rudi válasza orbano (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Milyen tapasztalataid vannak ezzel a ventilátorral? Esetleg találkoztál már vele élőben? Mire alapozod, hogy kevés lenne a borda, te tervezted ezt a tápot (vagy legalább átlátod mit miért csinál) és tudod mennyi hőt ad le? Esetleg arról van fogalmad, hogy milyen robusztus ez az Enermax kapcsolás?

(#13) trassher válasza DJ Stevey (#11) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Értelek de épp most állok config vásár előtt és 32K-m nincs tápra. Most néztem 24pines tápot 13K-ér csak nem tom érdemes-e megvenni mivel nem ismerem a márkát de ah ismered mondj pls vmit. A márka Q-TEC

(#14) deicide válasza trassher (#13) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a q-tecet mi is forgalmazzuk, nincs rá panasz...

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#15) trassher válasza deicide (#14) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Köszike erre voltam kiváncsi csak szemet szúrt az ára. 13000 és 650W teljesítményű úgyhogy kicsit szokatlan volt mert ennyiér 650W-os táp nem mindennapos.

[Szerkesztve]

(#16) deicide válasza trassher (#15) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ne adj érte 13k-t, inkább keress meg priviben...ne itt

(#17) rudi válasza trassher (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyet tudok csak mondani (bár nem ebbe a topicba való): járt utat járatlanél soha el ne hagyj! Ami neked kell, azt úgy hívják, hogy FSP GreenPower 400 W.

(#18) t-shirt

t-shirt
(PH! kedvence)

400-as liberty-t kell venni 20K alatt van az ára áfásan és alig gyengébb az 500-asnál.

(#19) Doviziozo válasza t-shirt (#18) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Ott a pont. ;)

Forza Rossoneri!

(#20) rudi válasza t-shirt (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hú, tényleg (az talán különösen ajánlottat kapott volna, bár látatlanban ilyet nem osztunk)! Meg is feledkeztem a kisebbről. Manapság (meg még jódieig) tényleg nem kell 400 wattnál erősebb táp, ugyanis ez a 400 W a leadott teljesítmlény. A modern tápok 80 % körüli hatásfokával szémolva annyit jelent, hogy a 400-as táp 500 wattot vehet ki a konnektorból, vagyis a Crossfire + baromiP4 konfigunkat is lazán vitte volna.

(#21) deicide válasza t-shirt (#18) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hol a túróban adják olyan olcsón? még a kelly sem adja annyiért...

(#22) Doviziozo válasza deicide (#21) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Klavio

18.804FT :DDD

[Szerkesztve]

Forza Rossoneri!

(#23) fLeSs válasza t-shirt (#18) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

pont ezzel szemezek. ;)

(#24) deicide válasza Doviziozo (#22) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm. mindig tanul az ember, azt hiszem, van egy új partnerünk...:D

(#25) Doviziozo válasza deicide (#24) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Nos igen, ahogy nézem a listátokat jobban jártok velük. :D

Forza Rossoneri!

(#26) rudi válasza deicide (#24) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ráadásul ott lehet kapni (vagyis lehetett) pl. Arctic Cooling Silentiumot és feltételezem, lassan Accelerot is. No de ne offoljunk kéremszépen!

(#27) t-shirt válasza Doviziozo (#22) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

:R bezony

Érdemes megnézni mennyiért nyomják pl az AC dolgokat is, nagyon jó áraik vannak és kisker kiszolgálás is van.

(#28) t-shirt válasza fLeSs (#23) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Nekem megvan már két hónapja és elégedett vagyok vele, egy szerényebb konfigot visz mint amit tesztben volt és így elég csendes még víz melett is.

(#29) Barton

Barton
(senior tag)

Enermaxot mindenkinek ! A tápon nem szabad spórólni !

Let the flame begin !

AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...

(#30) kano válasza deicide (#16) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Jó kis táp ez! :R

[Szerkesztve]

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#31) t-jay

t-jay
(kvázi-tag)

Nagyon jó tápok ezek! :C

Enermax Rulez! :R

GIGABYTE EX58-EXTREME; i7 920@4,0Ghz; SCHYTE Mugen 2; ADATA 6GB DDR3 2000mhz; GIGABYTE HD6950@6970 2GB; OCZ Vertex 2 60GB SSD; 2TB HDD RAID0; FSP EVEREST 800W; Cooler Master Cosmos-S

(#32) Dodi72

Dodi72
(PH! addikt)

Szasztok!

Nos én ugyanezt a tápot vettem meg ugy 2-3 hete és az Alienben és ott 28körül volt. :R
3-5év garral.

[Szerkesztve]

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

(#33) MLaca válasza Barton (#29) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

amit tiltunk fórumunkban:
[...]
flame: vagyis kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé [...]

(forrás: alapelvek)

:DDD

http://mlzphoto.blog.hu/

(#34) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jó a táp és jó a teszt. Modularitás szempontjából a HyperPower 580-as jobb, mert az egyes kábelek is külön variálhatók.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#35) Chieftec

Chieftec
(őstag)

Az a plussz szellőző nem azért van, hogy azon a részen nehogy megrekedjen a meleg levegő? Más tápon is láttam már ilyet. A venti fordulatszám mérő csati miért annyira szokatlan? :)

(#36) atus33 válasza rudi (#17) üzenetére

atus33
(tag)

Rudi: hihetetlen, mennyire nem jön át a PH cikkekben az, amit pedig minden szakértő magától értetődőnek talál, és javasol is az összes PH! fórumon...

. o O o .

(#37) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis táp, csak egyedül a 39 dB nem teszik. A Cooler Master nem akar valami hasonló modulásir tápot csinálni? A Real sorozatnak jó lenne egy vagy több ilyen tag is, és akkor még jobak lennének :U

=== Szatocs ===

(#38) didyman

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A globe már régóta beszállítója az Enermax-nak, más ventit nem is láttam bennük. A régiek mondjuk hangosabbak voltak (lapátok kialakítása), ellenben hosszú évekig tették a dolgukat zörgés, szorulás nélkül. Az újabbak lapátjai is szebbek, ha minőségben is ilyenek maradtak, akkor jó az. Persze valamit valamiért.
A hűtőbordák nem kisebbek, mint a rivális tápokban, sőt. Ha egy hasonszőrű FSP-vel, Chieftec-kel összeveted, kifejezetten nagynak hat :D . Nem is a méret a lényeg, hanem az, hogy ötvözet, a tiszta alumíniumnál jobb hővezetéssel és vastag alappal, illetve sok lamellával, amik nagyon okosan, a venti huzatába feküdnek. Sokkal hatékonyabban ad le hőt.
Szóval, ha az idő próbáját is kiállja, akkor egy, az elődökhöz méltó táp lesz ez is.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#39) Barton válasza MLaca (#33) üzenetére

Barton
(senior tag)

1869 nap alatt egy flamet én is megengedhetek magamnak ! :DD

Másrész, mint Enermax táp tulaj csak jókat tudok mondani a cégről !

Más tápom sose lesz csak Enermax, mert annyira jó ! :R Na jó. Esetleg FSP ... :P

Márkahű vagyok és ez ugye nem baj :F

[Szerkesztve]

AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...

(#40) rudi válasza atus33 (#36) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem az nem jött át, hogy ezzek mit akarsz mondani...

(#41) Dodi72 válasza erdoke (#34) üzenetére

Dodi72
(PH! addikt)

Olyant szerettem volna de sajnos akkor éppen hiánycikk volt.
kb 1 hetet kelett volna várnom.
Asztalomon meg az új cuccok várták ,hogy életre keljenek. :R

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

(#42) rudi válasza szatocs (#37) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te is csak a buta számokat látod... Leírom, hogy megértsd:

Teljes lendületben – ez nagyon valószínűtlen, hogy bekövetkezik egy mai tápban – percenként 2400-at forog, miközben 39 dB(A) zajt produkál.

(#43) L3zl13 válasza didyman (#38) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ezt a réztartalmú ötvözet részt már a cikkben sem nagyon értettem.
Szvsz a rézötvözetek általánosságban rosszabb hővezetők, mint az aluminium. :F
Ha nagyon hővezetésre mentek volna, akkor szvsz vörösrézből lenne a borda...

Aki hülye, haljon meg!

(#44) orbano válasza rudi (#12) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

összehasonlítottam más gyártók termékeivel :U
a végeredmény: hangosabb, és a modularitáson kívül nem nyújt igazán többletet (netán ebben tévednék?)
Ventilátor ügyben pedig inkább nem fejtem ki a véleményemet, hosszú, értelmetlen és meddő vita lenne csak...

A vér nem válik VAZZE!™

(#45) orbano válasza rudi (#40) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

gondolom arra a tényre gondol, hogy fölöslegesek a méregdrága, bőven 500watt feletti tápok... :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#46) rudi válasza orbano (#44) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

OK, a hangra úgy ahogyan válaszoltál, de a bordás kijelentésedet mivel indokolod?

(#47) Goose-T válasza rudi (#46) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lenne egy kérdésem: az honnan lett leszűrve, hogy a bordák nem színezett alumíniumból, hanem ''réztartalmú ötvözetből'' készültek?

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#48) rudi válasza Goose-T (#47) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyrészt megreszeltem olyan 2 mm mélységig, és maradt a szíme, másrészt a szakik mondták, másrészt az alumíniumot legegyszerűbb/olcsóbb rézzel színezni.

(#49) L3zl13 válasza rudi (#48) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Rézzel szinezés alatt mit értesz?

Aki hülye, haljon meg!

(#50) LukE válasza rudi (#48) üzenetére

LukE
(PH! kedvence)

ha keszitettel volna rola videot, twollah legalabb 1 kicsit orult volna neki. :DDD

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.