Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) jeges

jeges
(senior tag)

ez a téma szerintem jóval többet is megérne egy 5oldalas logitech reklámnál. :U

"...cos if i go out drinkin', then i can stop thinkin', how the world done me wrong"

(#2) Messa

Messa
(tag)

Számomra mindkettő a használhatatlan drága kütyü kategória

Time is the fire in which you'll burn.

(#3) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:))
Múlt évi:
[link]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#4) moma

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet hülyeség, de néha eszembe jut, hogy vajon nem e gáz, hogy az ember benne ül egy halom ilyen vezetéknélküli kommunikációs térben. pl nálam otthon csak wlanbóé a saját hálón kívül még látszik kettő másik és ahhoz jön az összes többi :U

we all deserve a bit of luck.

(#5) anjani182

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Egyik haverom vett ilyen Free Pulse fülhallgatót, szerintem jól szól, basszusból nincs hiány. Viszont tényleg néha elveszti a jelet, és ez nagyon bosszantó!!! :(

Forever and ever, let's make this last forever.

(#6) anjani182 válasza anjani182 (#5) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Én meg ezzel a Wireless DJ-vel szemezgette, jó lett volna a Z-5500-hoz, de mivel nincs digitális bemenete, így lemondtam róla, inkább vettem egy asztali playert :R

(#7) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

''néha egy-egy pillanatra megszakad az adás.''
Hát kössz szépen :U .Nem kellene.

Walter White is Bad*ss!!

(#8) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Osztrákiában láttam ugyanilyen wájörlessz fülest 10k -ért megfelelő € -ért...
hmmm nincs is messze ausztria... annyira :W

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#9) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Nekünk is nagyon tetszett, bár beszerzése előtt számításba vennénk rengeteg egyéb lehetőséget is.
Diplomatikus. :D Az biztos, hogy csinos és ötletes darabok, de az áraik nem az átlag magyar bukszához lettek igazítva...

Pont a napokban keresgéltem valami távirányítható ''összeköttetést'' a laptop, (illetve a külső HDD) és a hangfalak közé, és belebotlottam ezekbe, meg a Logi' Squeezebox-ába... [link], ami netes rádiókat is tud fogni, ébresztőóra funkciós. Hálózatba köthető (kábelen vagy WiFi-n keresztül) és számos hangformátumot ismer, köztük veszteségmentes FLAC-ot, Apple Lossless-t is... és 335 dolcsi.. ehh.. :(

@rudi: ilyet (Squeezebox-ot) nem kaptatok tesztelésre? Nem mintha vennék, csak ha már a másik kettő is megvolt, fura, hogy a szet harmadik (szerintem leginkább használható) tagját nem láttam a tesztben... :U

[Szerkesztve]

(#10) rudi válasza ponti_ak (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rengeteg érdekes multimédiás cucc van nem csak a Logitechnél, hanem sok más gyártónál is. A Squeezebox most kimaradt, de a nagyobb Harmony távirányítókra is kíváncsi lennék, és azt is meg akarom nézni, hogy meddig ér egy 2,4 GHz-es rádiós és egy Bluetooth bill+egér komból. Ajánlották azt az új levegőben hadonászós Logi egeret is meg van még sok multimédiás izé, amit meg kellene nézni. Most nem csak a tesztelői kíváncsiság hajt, hanem otthonra is ki kellene találni valamit a PC, Wii, LCD-TV, net és egyebek összehangolására :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#11) george11

george11
(PH! addikt)

Anno mikor számtekboltban dolgoztam eladtam párat ennek a tesójából ( Logitech Wireless for mp3), elég negatív véleménnyel vagyok róla. Összesen 2 darabot adtam el, aztán már nem is ajánlottam senkinek, mert mindkét füles visszajött gariba pár hét múlva, ugyanis a fejhallgató pántrésze belül/középen elrepedt. :U
Ahogy elnézem ennek is ugyan olyan a kialakítása :(

www.polirfelni.hu

(#12) ponti_ak válasza rudi (#10) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Nos igen, a jövő valószínűleg az egyes komponensek összeköttetése lesz (remélem), mert tényleg jó lenne, ha az egyes (kvázi különálló) lego-elemeket sikerülne egymás közti kommunikálásra bírni.

A multimédiás megoldások közül eddig egyébként talán a Unicorn MX-760HD ''dobozka'' tetszett a leginkább. Ha kicsit kevesebbe kerülne, és tudna még 1-2 plusz funkciót, lehet hogy már be is szereztem volna.. :) Nem a végső megoldás lenne az sem, de nekem ''átmenetileg'' megfelelne.

(#13) rudi válasza george11 (#11) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem meg egyáltalán nem (és én fogtam is a kezemben, nem csak képen láttam)! Ez egy nagyon rugalmas de elég erős fémszál rugalmas gumi borítással, amit tényleg keményen kell tekerni, hogy eltörjön. Semmi köze a műanyaghoz. Az alap Wirelessek tényleg elég törékenyek voltak.

(#14) rudi válasza ponti_ak (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy ahhoz, hogy tökéletes legyen még kell ez, meg az, meg amaz, végül ott tartasz, hogy ismét a PC univerzalitására van szükséged. Az aktuális csúcs konzolok is afelé tendálnak, hogy multimédiás PC-k lesznek :) Kell találni valami okos kompromisszumot, de ez nagyon helyzettől függő dolog.

(#15) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Kiváncsi vagyok hogy BT-n keresztül milyen hangminüséget produkál bár nem valószinű hogy a hagyományos rádiós fülesekkel felveszi a versenyt

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#16) ponti_ak válasza rudi (#14) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Egyetértek. :)

(#17) vili13 válasza ponti_ak (#16) üzenetére

vili13
(őstag)

Van bármi értelme ennek az izének egyáltalán?!
Egy kis méretű mp3 lejátszó szerintem önmagában sokkal hordozhatóbb és praktikusabb hagyományos drótos fülessel, ráadásul nem kell +2 akkut tölteni és cipelni hozzá.
Asztali eszközökhöz meg szvsz kevés az 5-10m, ráadásul ekkora távolság hagyományos kábellel történő áthidalása akkor is olcsóbb és egyszerűbb, ha falat kell fúrni hozzá; arról nem is beszélve, hogy a bt sávszélessége egyszerűen kevés a tényleg jó minőségű sztereó hangátvitelhez.

(#18) ponti_ak válasza vili13 (#17) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

A BT-fülesnek szvsz nem sok, valószínűleg én sem használnám (ahhoz valószínűleg túl érzékeny vagyok a jó hangminőségre)

az OFF-ban viszont a -cikkben nem szereplő- általam korábban linkelt Sqeezebox nevű Logi termékről, és úgy általában véve a PC-multimédia-és-egyéb-más kütyük összakapcsolásáról elmélkedtünk... :)

(#19) gabs válasza rudi (#13) üzenetére

gabs
(kvázi-tag)

Eddig sehol nem találtam arról infót, hogy a kütyü működik-e az adaptere nélkül, pl. laptoppal. Ezt nem próbáltad véletlenül?

Más: Az, hogy néha megszakad a jel az mászkálás miatt történik, vagy akár egy helyben ülve is?

[Szerkesztve]

(#20) rudi válasza gabs (#19) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Más BT eszközzel nem próbáltam. A jel nem mozgás miatt szakad meg időnként, bármilyen vezeték nélküli összeköttetésnél megtörténik ez néha-néha.

(#21) waverider válasza vili13 (#17) üzenetére

waverider
(senior tag)

szerintem meg igenis van tényleg jó hangminőségű BT füles. ott a JBL REFERENCE 610.
na az úgy szól mint állat, és JBL márkára senki nem mondhatja, hogy gagyi! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#22) waverider válasza rudi (#10) üzenetére

waverider
(senior tag)

''a nagyobb Harmony távirányítókra is kíváncsi lennék, és azt is meg akarom nézni, hogy meddig ér egy 2,4 GHz-es rádiós és egy Bluetooth bill+egér komból''

lássuk-halljuk-teszteket kérünk! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#23) anjani182 válasza rudi (#20) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom honnan szedtétek ezt a 45k-s árat, de egy ''C'' betűvel kezdődő nagykerben jóval olcsóbb... :B Ekkora eltérés lehetetlen... :F A Free Pulse ára stimmel.

[Szerkesztve]

(#24) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem nagyon jól szól a freepulse
legnagyobb hibája, hogy csak a saját adójával használható :(
hiába próbáltuk az adó nélkül akár notival, akár telóval összehozni, sajnos képtelenség :(
ez a legnagyobb hibája

True Success is Blonde

(#25) george11 válasza rudi (#13) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Akkor rájöttek, hogy a régi konsrtukció nem volt valami nagy találmány :)

www.polirfelni.hu

(#26) Cicero

Cicero
(őstag)

és ez a Logitech Wireless DJ Music System ez akkor mire jó? nem értem, hogy itt most melyik vezetéket helyettesíti.. :S

(#27) anjani182 válasza Cicero (#26) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

A számítógéped és a hangrendszered között, tehát a PC/laptopon levő zenéket tudod hallgatni egy különálló audio rendszeren. Magyarul nem feltétlen kell egy szobában lennie a cuccoknak :R

Hogy mi értelme, azt nem tudom, én is majdnem vettem egy ilyet, csak egyszerűbbnek láttam, ha veszek egy asztali cd/dvd lejátszót.

[Szerkesztve]

(#28) anjani182 válasza anjani182 (#27) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Megkérdeztem haveromat, és azt mondja neki működik a Free Pulse a Sony Ericsson mobiljával, látja a fülest a vevője nélkül, tehát tud rajta mp3-at hallgatni is. :R

[Szerkesztve]

(#29) HaGii

HaGii
(kvázi-tag)

''zsinór''

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W

Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget

(#30) ponti_ak válasza HaGii (#29) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

:F :F

(#31) waverider válasza anjani182 (#28) üzenetére

waverider
(senior tag)

csak röviden, ahogy a régi szlogenjük is szól: it's a sony! :C :R

(#32) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos jót tesz a hangminőségnek az újradigizés, majd újbóli D/A konverzió... :P
Bár akinek a 128kbites mp3 is megfelel...

(#33) csatarij válasza Cicero (#26) üzenetére

csatarij
(tag)
LOGOUT blog

Parasztvakításra....
Nállam is volt egy ilyen tesztelésre, de szerintem az újgazdagok hobbija. A Harmony távirányító is volt, de az is ugyanez. Képzeld olyan okos, hogy ha dvd-t akarok nézni, akkor nem kell megnyomnom 4 gombot, hogy elindítsak egy filmet, hanem elég ráböknöm a watch dvd activityre. Micsoda fejlődés..

(#34) HaGii válasza ponti_ak (#30) üzenetére

HaGii
(kvázi-tag)

á semmi.csak mindíg felfortyanok,ha vezeték helyett ilyet látok leírva, hogy zsinór, drót, madzag stb. :))

Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget

(#35) Xbean

Xbean
(kvázi-tag)

Mostanság tervezem egy vezeték nélküli füles beszerzését.
Ami még fontos hogy legyen rajta egy jobb fajta mikrofon is, hiszen sokat beszélgetnék vele az interneten.
Sajnos így a logitech nem felel meg, de találtam egy ilyet: [link]
Lényegében mindenre használnám: játék, film, zene, beszélgetés.

Írtátok hogy időnként megszakad a kapcsolat, gondolom ennél is. A kérdésem az lenne hogy ezek a megszakadások az idő elteltével nem fordulnak elő gyakrabban?

Ha tudnátok mondani 20k HUF tartományban még vezeték nélküli és mikrofonos fejhallgatót azt megköszöném én hirtelenjében csak a philips-set találtam.

[Szerkesztve]

(#36) arn

arn
(őstag)

a squeezeboxot nem illik osszekeverni a logiteches olcso holmikkal. semmi koze sincs a logitechhez - csak annyi, hogy megvette tavaly a slimdevicest.

ok talaltak ki es fejlesztgettek (az enyemet meg kaliforniaban gyartottak). ez eppen a harmadik verzioja (ez az eredeti neve - slimdevices squeezebox v3). van egy nagytesoja is, az 2000 dollar korul van.

kifejezetten hifis celokra lett fejlesztve. mind hangilag mind kezelhetosegre. itt az eredeti oldal
http://www.slimdevices.com/

hallottam mar par hifis frontendet es az arahoz kepest ugyancsak szepen szol (hifis szemmel kifejezetten olcso holmi).

http://project-brian.blogspot.com/

(#37) arn

arn
(őstag)

annyit meg hozzatennek, hogy mind hardverileg mind szoftverileg (html alapu) eleg kifinomult - de ha vmi megsem tetszene, szabadforrasu a sw.

http://project-brian.blogspot.com/

(#38) gabs

gabs
(kvázi-tag)

Üdv!
Hosszas keresgélés után a neten (google a barátunk :) ) sikerült rájönni a Freepulse Wireless titkára.
Alapból ugyan csak a saját adapterével kommunikál, viszont ha nagyon hosszan nyomjuk le a fejhallgató csatlakozó gombját (először pirosan lassan villog, aztán 3-at gyorsan, ami a kikapcsolás, utána kis szünet, végül gyorsan felváltva villog a led kéken és pirosan) akkor lehet adapter nélkül is csatlakoztatni bluetooth eszközökhöz (bluetooth v2.0 + EDR / A2DP).
Kód: 0000
Nekem 6233-assal ment, és kisebb nehézségek árán sikerült összehozni a laptoppal is.
Ajánlott olvasmány: [link] a képtől nem kell megijedni, jókat ír. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.