Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Male válasza rudi (#46) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi! Gondolom sokan fogunk örülni neki. Meg szörnyűlködni, hogy de lassú a gépünk ezekhez képest :D

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#52) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Nekem is hiányzott a CF. Hamár volt 7900gt sli meg a gx2, ami valahol szintén sli, az is elfért volna.

Semper Fi

(#53) Boglya

Boglya
(senior tag)

Úgy látszik nálam az Oblivion máshogy fut, mint a tesztelőknél:). Nekem városban 30-40 körül megyeget néha, de van egy csomó város ahol 20ra (esetleg 17-18ra) is lemegy huzamosabb ideig (pl Skingrad). Erdőkben ehhez képest egész jól fest a dolog, bár a vga-mat idáig csak az Oblivion erdőinek sikerült 80 fok fölé fűtenie (ezt a hűtő újabb, még fülsiketítőbb szólama jelezte), de 25 alá nem szokása menni, inkább 30, ami x1800xtnél elmegy, bár 1024ben játszok, de minden maxon van (antialias hdr miatt nincs, kívülről nem szeretek beállítgatni mindenfélét). Szóval nálam erdőben gyorsabb, mint városban, ez a lényeg :DDD .

(#54) SzlobiG válasza rudi (#40) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Persze az biztos is, hogy nem teszteli le rendesen a kártyát, de egy ''képet'' ad, hogy mennyi a teljesítménye, gyors tesztnek tökéletes sztem.:)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#55) _ocsisajt válasza pschio (#43) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

elvileg az xbox360as verzio full nextgenes(najo elmeletileg megszebb mert tulmutat az sm3on)...
azert az eleg szani, hogy egy 160ezer forintos videokartya(a konfig tobbi reszet ki sem merem szamolni:DDD) el sem eri nextgen settingsben a 60FPSt...

In All-wheel drive We trust :] | CoNs0Le PhR34k | Starcraft+DOTA fanboi =)

(#56) XanD3R

XanD3R
(senior tag)

ezt elírtátok: ''Bethesda Softworsk'' helyesen: Bethesda Softworks ;]

különben durvák nagyon ezek a vgak :R

(#57) joghurt

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

A felületre pillantva látszik, hogy a két nyák-ot összekötő csatlakozónak csak a feléhez kanyarognak vezetékszálak. A másik rész szerepéről nem tudunk pontosabb információval szolgálni. Szálai talán a felszín alatti rétegekben vannak...

Ez utóbbi mondat a bingó. Hány rétegű is a nyák?... ;)

Amúgy meg könnyen mehet rajta a földelés esetleg a táp(*) is. Egy ilyen állatnál már folynak olyan áramok, hogy egy hajszálvékony érintkező ne bírja el. *: Ugyan a delejt a külső tápcsatlakozón kapja, de azért a két táphálózatot nem árt közösíteni.

Ha még megvan a kártya, egy multiméter kicsöngető funkciójával ellenőrizhető ez a teória.

lehet [...] akár egyszerű támasztó funkciója is.

De akár dísz is lehet, hogy ne legyen ott akkora üres hely a nyák közepén. :P

Kár ezekért a kevéssé szakmaira sikerült mondatokért egy ilyen cikkben. :(

A tej élet, erő, egészség.

(#58) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Rudi: a Toxic TideWater hűtéséről mi a véleményed, mennyire halk mennyire hűs?

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#59) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

már lejárt az NDA?

(#60) Frenky89

Frenky89
(őstag)

''Mint Csonttörőre a testütés'' :DD :DD :DD

A processzorgyártóknak nem kellene csipkedniük magukat!? :(((

(#61) Szabtom válasza Alvin_ti4200 (#59) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Le bizony. Minden jobb lapnál (így itt is :D ) ma jelentek meg a cikkek.

(#62) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönjük a tesztet nagyon király volt kár hogy nincs ienre pénzem... ez a kártya eszméletlenül brutális :R :)

(#63) Firestormhun

Firestormhun
(fanatikus tag)

Grat jó teszt, bár van benne pár hiba. (Ezt betudom az igyekezetnek.) ;)
Ghost Reconban pl. nem lehet használni AA-t, szal kizárt, hogy 4*AA-val teszteltétek le. :)
Másik: igaz, hogy csak a kártyák teljesítményére koncentrál a teszt, de TR:Legend-ben nem igaz, hogy nem szúrja ki a szemeteket nextgen mód alatt az árnyékok minősége radeonon. Érdekes, hogy egyik tesztben sem említik meg, pedig tucat ilyen játék van már, ahol az árnyékok ótvarok ati-n.. (TR:L, NFS:MW, Spellforce 2, Lotr:bfme 2 stb.).

Kártyákról:
Sapphire x1900XTX toxic: Ez a kártya egy vicc. Ilyen órajelet minden XTX-el el lehet érni, hűtés meg no comment... Jobban jár az ember, ha vesz egy sima XTX és rá egy TR VF1 ultrat , oszt' jónapot.

7950GX2: Nem rossz kártya, de 170k-t rohadtul nem ér meg. 130-140-ért esetleg, de ennyiért...

7900GTX: Cikkbe azért beleírtam volna, hogy vásárlásával csak óvatosan.

...

(#64) Firestormhun válasza desolator (#50) üzenetére

Firestormhun
(fanatikus tag)

Nem kell megvárni új drivert, hogy mennyen SLI-ben. Forcewarekben van beépített profil manager ahol könnyedén be lehet állítani SLI támogatást.

...

(#65) t1 válasza Firestormhun (#63) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy ne érne meg 170k-t :)

(#66) Alvin_ti4200 válasza Szabtom (#61) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bennem június 6-a élt:B Amúgy ezen kívül még két cikket találtam:D

[Szerkesztve]

(#67) kovilac

kovilac
(kvázi-tag)

Megkérdem tőle. A lényeg, hogy nyolcat hoztak belőle az országba és ebből a hetedik lett az övé. Már ott is csücsül a gépében. Ha jól emlékszem áfa nélkül kapta 160k-ért

(#68) fLeSs válasza Firestormhun (#63) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

GRAW: jó hogy szólsz, én nem vettem észre. :D ezt majd még meglesem.
árnyék: a játék hevében nem igazán vettem ezt sem észre, gondolom ez egy olyan dolog, mint amit az nv csinált anno a far cry-jal, játék közben nem veszed észre, de ha screenshotokat hasonlítgatsz össze, akkor azonnal látszik.

(#69) Achill3uS válasza rudi (#40) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

Attól még az egyik legnépszerübb, legtöbbet használt grafikai teljesítményt mérő progi..
Lehet széllel szembe .. de érdemes? :) + 1 eredmény csak növelné a tesztek színskáláját, nem harap a 3dmark :D

[Szerkesztve]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#70) CocooN-z válasza rudi (#47) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

SM 3.0 mióta nextgen...

mod: nem beléd, TR be kötögetős szöveg :)

[Szerkesztve]

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#71) Müge válasza Loretto (#29) üzenetére

Müge
(tag)

Viszonyításképpen, az én gépemet megkajeszolja az Oblivion, turha felbontásban meg pont a szép grafika veszik el... :Y
Majd kb. 2 év múlva visszatérek rá :DD
Amúgy igazándiból nem kell semmihez sem 2GB ram, csak BF2, FEAR, Oblivion.
( A Quake 4 meg széttöltögeti magát load-nál 1 g-vel... )

A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux

(#72) fLeSs válasza Achill3uS (#69) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

már párszor le lett szögezve, hogy azért nincs 3dmark a tesztekben, mert nem járulunk hozzá, hogy Pistike a 3dmarkok alapján válasszon videokártyát, mert az csak egy benchmark, és kész (viszont az emberek hajlamosak egy tesztből a benchmark eredmények alapján vásárolni).

(#73) Firestormhun válasza fLeSs (#68) üzenetére

Firestormhun
(fanatikus tag)

Nyugodtan próbáld ki. Töltsd be Croft Minort és ha ott sem tűnik fel akkor szemüveget ajánlok. :)
x1900-on vittem végig és engem nagyon zavart. :(
Csináltam screenshotot is. [link]
Sajnos egyre több TWIMTBP játékban ilyen.

...

(#74) t1 válasza Firestormhun (#73) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát télleg nem szép :((

(#75) SzlobiG válasza t1 (#74) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Hát nem.:D Bfme 2-be is ilyenek voltak az árnyékok, ameddig nem jött ki az 1.3-as patch.

(#76) Firestormhun válasza Achill3uS (#69) üzenetére

Firestormhun
(fanatikus tag)

Lehetne, de akkor az olvasók 90% kb meg is állna ott. Sajnos még mindig sokan hiszik azt, hogyha egy programban jól teljesít a vga akkor a többiben is jól fog. Egy program sosem fogja tükrüzni egy másik program teljesítményét.

Prohardveres demók letöltését én is szorgalmaznám, meg a hogyan benchmarkoljunk xy játékkal leírást mondjuk. :)

[Szerkesztve]

...

(#77) joshua7 válasza Firestormhun (#63) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Jobban jár az ember, ha vesz egy sima XTX és rá egy TR VF1 ultrat , oszt' jónapot.

Vagy egy XT-t és nagyjából ugyanott van. ;)

Semper Fi

(#78) fLeSs válasza Firestormhun (#76) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

majd csinálok egy demópakkot a jövő héten.
ami nem lesz benne azt fraps-szel mérjük, mert nincs demó lejáccási lehetőség a játékban.

(#79) Joco válasza Firestormhun (#73) üzenetére

Joco
(senior tag)

Azért magunk közt legyen mondva 6800gs-en is egész érdekesen néznek ki az árnyékok pl nfs-ben is néha :U

''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

(#83) Achill3uS válasza fLeSs (#72) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

épp ezaz h az csak 1 benchmark és kész..
de megértem az álláspontotokat, eddig soha nem is hiányoltam de jelenesetben legalább nem kellett volna attól tartani, hogy tömegek lesznek félrevezetve :D

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#85) Szabtom válasza Firestormhun (#73) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Ez a ss durva. :(

(#86) BCS CORPS

BCS CORPS
(újonc)

azért kell a 120 fps, hogy fél év múlva egy oblivion féleség eldöcögjön majd 20 fps-el :)

(#91) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ötletes az a vízhűtés, csak kár, hogy szar.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#93) Dassler

Dassler
(őstag)

Itt Európában is találtam már 555 EUR-ért :)) [link]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#94) AusWolf

AusWolf
(senior tag)

Milyen láma ötlet ez a GX2. Nem elég a 7900GTX az nVidiának? :F Nekem még az is sok. :(

Assimilate this! --- http://www.infowars.com/ --- http://prisonplanet.tv/

(#97) SzlobiG válasza AusWolf (#94) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Szerintem meg egy jó ötlet volt csak közelse dupla a teljesítmény ami a játékok hibája, még.:)

(#100) AusWolf válasza SzlobiG (#97) üzenetére

AusWolf
(senior tag)

Hülyeség ez a nagy versengés. Az a baj, hogy a játékfejlesztők alkalmazkodnak ezekhez a cuccokhoz, és így kénytelen az ember a pénztárcájába nyúlni, ha játszani akar. És itt a gond: Nem talál ott semmit a múlt heti bevásárlólistán kívül. :DDD

Assimilate this! --- http://www.infowars.com/ --- http://prisonplanet.tv/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.