A FEAR egy sunyi játék, ha maximlaisták akkarunk lenni akkor azt mondhatnánk, hogy a 2GB rendszer memoria és 512mb video memoria is kevés neki. Legalábbis nálam, vártnál többször swappolt.
mod: egy kissé ideje múlt lett a hsz.em...
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Boyfish
(senior tag)
a Forma-1 sem nyereséges, mégis az olcsóbb termékek szempontjából jó reklám...
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
Kicsit rossz a példa, a csapatok pl. simán nyereségesek a reklámfelületek eladásából.. A kisebbek nem, dehátezvan.

Boyfish
(senior tag)
hát a csapatoknak igen, de a motorszállítoknak nem....
ráadásul nincs olyan f1-es team, aki csak a reklámfelületekből ellenne...

Dotn
(fanatikus tag)
Szoval ez a vga kerdes,hogy megvegyem az ujjat,vagy vegyek egyel gyengebet, nem is tudom.Sajnos a kis fizetesunbol nehez tenleg hozza jutni egy ilyen gyemanthoz. Legalabb is megjelenes napjan. De ha azt csinaljuk,hogy elkezdunk gyujtogetni,jobb esetben 5-6 honap mulva hazavihetjuk a kincset. De ez a jobbik eset. A rosszabbik,hogy szorgos hangyakent tovabb gyujtogetunk,es mire megvan a vart osszeg,mar kint is van az uj.Ez nem is olyan rossz,mivel lehet van annyi a tarsolyunban,hogy meg tudjuk venni az ujabbat.
Az egyik ismerosommel tortent,hogy gyujtot a geforce 6800 ulrara, ( ez volt az alma ) es mire osszejott a kis penze, 7800 gtx lett belole. Raadasul a megjelenes utan nem sokkal.
( par het ) Boldog volt. Azt mondta megerte gyujtenem.
Igy is hozza lehet allni.Elkezdesz gyujtogetni a geforce 7950gx2-re, es a vegen ki tudja,lehet egy brutal directx 10-es szornyecske lesz belole.
Tenleg nehez ebben allast foglalni,de legalabb adsz egy eselyt magadnak.Nem mondom,hogy ez kurva jo otlet lenne,de az ismerosom jelen esetben jol jart.
Ujjat ne vegyél, hacsak nem fel akarnál operálni egy hatodikat az egyik kezedre..

Dotn
(fanatikus tag)
Nem rossz valasz,de ha valaki megis valamilyen szinten remenykedik? Dobja el magatol?
Hidd el ha egy olyan orszagban elnenk,ahol ez nem lenne problema ( 160-170 ezer forintos vga ) akkor most uncsi lenne egy kicsit. Viszont igy tud egy kis izgalmat belevinni az eletbe, ( a szamitogepes fanatikus ) hogy mior lesz mar meg a kiszemeltem.
Lehet nem eri megvenni a legujabbat,de akkor nincs kihivas,es minek ez a vga hercehurca.
Ez esetben venni kell egy xbox360-at,vagy ps3-at,es mindenki boldog,mivel minden jatek vigan szaladgal a gepen. Nincs ez a huza vona,hogy ez meg az nem indul a masinan.
Ja! Es ha van hozza egy jo kis lcd tv-d,meg elvezni is tudod. Ezt kb meguszod 600-700 ezerbol es 5 evig be vagy rendezkedve. ( ez is egy megoldas )
A pc-nel max fel evig vagy biztonsagban. De hat ez a jo benne,a kihivas.
A helyesirasodra gondolt. Ujj != Uj 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Dotn
(fanatikus tag)
bocsi en neztem el

MegalodonS
(senior tag)
Hat hidd el azert mert valaki masik orszagban el, azert egy 160-170 ezer forintos kari mindenkinek egy jelentos kiadas.Az lehet hogy neki 1 honapot kell csak erte dolgozni de akkor is kiadas es nem is keves.En is ezen a karin gondolkozom,szeptemberben cserelek lap,proci,vga-t!Bele kell huzni a tulorakba es 1 honap alatt meg is van.Sajnos otthon ez nem igy megy.
Hogy megeri e megvenni az ujat?Szerintem mind1,igy is ugy is buX rajta rendesen a PC nem jo befektetes de ha valakinek ez a karos szenvedelye akkor meg vegye batran meg,es mondja azt ''Mert Megerdemlem'' 

Touareg
(kvázi-tag)
Jó a Gainward márka? Vagy érdemes megvárni mondjuk egy asus-t, míg kiadják a 7950 gx2-t Magyarországon is?
[Szerkesztve]

Ribi
(PH! kedvence)
Haat a 7900gtx es 7600gt utan nem is tudom mernek-e valaha Gainwardot venni.

Dotn
(fanatikus tag)
Szia Touareg!
Szerintem mindenfelekeppen varajal. En szemely szerint egyik parti sem vagyok,de az utolso ket generacional MSI karim volt. De jo a GIGABYTE, az Innok se rosszak, mondjuk a jo oreg gyartonak a 7800-as sorozat valamiert nem valami jol sikerultek. Melegedtek a kartyak rendessen. De ha azt vesszuk a 6800-as meg bejott nekik. De az Inno alltalaban megbizhato. Egy ismerosomnek pl. CLUB 7800 gtx van,es o tokeletessen meg van vele elegedve. A Realteket is sokan dicserik. Szoval nehez,mert mindegyik neves gyarto,es alltalaban minoseget adnak ki a kezuk kozul. Persze kivetelek vannak. Ha nagyon kene ajalanom neked valamit,haaat nem is tudom. Igazabol mindegyiket merem ajanlani neked,de azert vard meg masok valaszat is,es akkor valoszinubb konnyebb lesz a valasztas. Mindenesetre sok sikert.

Lord Zero
(PH! addikt)
te ezt jól megválaszoltad, felsoroltál egy rakar gyártót - és mindegyiket megfelelőnek minősítetted
lehet, h le vagyok maradva: a realtek vgakat is gyárt? ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem, mindegy

Dotn
(fanatikus tag)
Bocsi elirtam LEADTEK.

Touareg
(kvázi-tag)
És az Asus-al mi a helyzet?
Arról van valami tapasztalat?

razsa
(fanatikus tag)
''De az Inno alltalaban megbizhato''..hát ha nagyon akarjuk akkor tényleg általában..de inkább ritkán..
My konfig: AMDAthlonXP 2600+ ,2X1GB Kingston RAM, Gigabyte GA-7N400 Pro2 alaplap, Seagate 80GB, Samsung SyncMaster 913V 19'' TFT

Touareg
(kvázi-tag)
Tudtok valami jó helyet, ahol lehet venni asus EN7950 gx-t 

Touareg
(kvázi-tag)
Nem értem, h. a Club 3D miért olyan drága!?
Mivel tud az többet, mint a többi?

Dotn
(fanatikus tag)
Nem igazan ertek egyet razsa baratunkal,mivel tapasztalatom szerint nem rossz az inno. Teny es valo,hogy a 7800-as sorozat nem jott igazan be nekik,mert a gtx-ek melegettek.
Ez miatt a baklovesuk miatt nem szabad leirni oket. Eleg reg a piacon vannak, es azert valjuk be sok jo pillanatuk volt. Valaki meg az asus kartyakra mondja azt,hogy fostaliga. Es az?
A EN7950gx2 hol lehet kapni,abban sajnos nem tudok segiteni,mert Norvegiaban elek.
Itt mar lehet kapni. Kb 5000 kr-korul van. Az olyan 150 000 ezer ft-nak felel meg.Erdekes modon itt az asus versio nem nagyon fogy. Ami megy inkabb: MSI,XFX, Gigabyte. Ez a harom legjobban fogyo. Az XFX igazi tuningolo gyarto. Nekem nem volt hozza szerencsem,de itt eskusznek ra. A 7950gx2 kiadjak 570Mhz/1,55 Ghz versiban is. Ez mar eleg durva lehet.
En is most akarok itt venni egy ilyen karit,de en maradok az MSI-nel,vagy lehet kiprobalom jelen esetben egy GIGABYTE-al.
[Szerkesztve]

Touareg
(kvázi-tag)
Van már valakinek 7950 gx2 -es VGA-ja??? 

Boyfish
(senior tag)
hi srácok mikor jön ki 7600gt ilyen combóban? ha egyáltalán kijön?

Touareg
(kvázi-tag)
Egyáltalán van már valakinek 7950 gx2-je!!!???

Touareg
(kvázi-tag)
Nem értm, h. miért zárnak be minden 7950 gx2 es kártyával foglalkozó topikot!!!

Joco
(senior tag)
Ha valakinek lesz értelmes hozzászólni valója, majd megteszi. Mivel kb. senkinek nincs ilyen kártyája és csak beböfögni valami 0 szintűt nem akar, ezért nincs is hsz. Éppen ezért teljesen felesleges 20 topicot nyitni, mert magaddal otthon is tudsz beszélgetni. Annak meg végképp semmi értelme, hogy 3 perc alatt írsz 3 hsz-t.
Ha ennyire érdekel a téma menj és vegyél egyet. Ha kipróbáltad írd meg milyen. 
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

Touareg
(kvázi-tag)
Pont azért jövök ide, mert véleményt, tapasztalatot akarok szerezni erről a kártyáról! Mert ha sz*r, akkor nem veszem meg!
Egyébként lehet, h. megveszem, de akkor már nem fogok ide
több hozzászólást írni, mert nekem se segített senki!!!
ENNYI

Joco
(senior tag)
Mivel kb. 1 embernek van ilyen az országban mégis mire számítottál? 
Személyes tapasztalatot? A cikkben meg elég jól le van írva, mire számíts.
Különben igazad is van, ha mindenki így gondolkozna, akkor menne igazán előrébb a világ.

[Szerkesztve]
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

Lord Zero
(PH! addikt)
a 7900eseknek már akkor volt topikja (nem is egy), mikor még csak sejtés/találgatás szintjén létezett, a 7950 ezzel szemben meg már tesztelve is volt
csak mondom
szerintem azért (is) érdemelne meg egy külön topikot, mert bárki, aki erre téved, és kérdése/leendő gondja lenne e vgaval kapcsolatosan, annak igencsak erős asszociációs képességekkel kell rendelkeznie, h ebből a topikcímből rájöjjön, h ez a 7950es topikja - így értelemszerű, h megpróbál nyitni egyet
nem, mindegy

Joco
(senior tag)
Ha jól emlékszem volt egy elhaló próbálkozás [link] 
A baj a második bekezdéseben leledzik szerintem, mert gyakorlatilag nincs forgalomban ilyen kártya, de már lehet, hogy változott a felállás. Nyaralás közben nem követem annyira a dolgokat. 

MegalodonS
(senior tag)
Ha anno lett volna gepem, akkor lett volna internetem, es tudtam volna olvasni a prohardvert es nem bukok kb 1000Fontot gepvasarlaskor!
A leiras, velemeny fontos,mert most mar en is eloszor olvasok es utana vasarolok!
Ne nezzuk mar le honfitarsainkat,mert nem tudnak megvenni egy 150.000Ft kartyat minden evben!
Szivesen elvinnelek,egy Angol Lanpartyra ahol meg TE is sirvafakadnal amikor megkerdeznel valakit hogy milyen a konfig amivel jatsznak ott!
Tudom hogy ez nem ide tartozik de hidd el,attol mert nincs kari lehet hogy talalnak egy eldugott forumon egy hasznos leirast es pont az donti majd el valakinel hogy megveszi vagy nem.
En nagyon gondolkozom ezen a karin de a gepem meg azert rendesen megy minden.Az oszi vasarlasnal ,meg jon a DX10 kari igy nagyon nehez a valasztas,de azert szivesen tudnam azert a gepemben!
Nem kotekedesnek irtam csupan 1 velemeny! 
Azért szerintem a Ubisoftnak is minden elismerés a Far Cry-ért, amellett hogy király game, szinte minden tesztnél meghatározó, hogy milyen eredményeket hoz 

AusWolf
(senior tag)
Én a teszteknél a markokat nézem, meg azokat a játékokat, amikkel én magam is játszok. Pl. Ha egy X kártya Call of Duty-ban 290 FPS-t csinál, az Y meg 10-et, de Need for Speed Most Wantedben az X 37-et, az Y meg 46-ot, akkor az Y-t fogom jobbnak tartani. 
Assimilate this! --- http://www.infowars.com/ --- http://prisonplanet.tv/

Dr. Akula
(PH! addikt)
MSI K8N Diamond alaplapon van (Nforce4 SLI), ebbe szeretnék 7950 GX2-t használni. Van is hozzá BIOS frissítés ([link]), de ott csak azt írják hogy ''Support NVIDIA 7900X2 PCI-E VGA card'', vagyis a hosszú elődöt támogatja.
A kérdésem az hogy ezzel megy-e a 7950 GX2 is? HW szinten különbözik-e a 7900 GX2-től, vagy csak a mérete csökkent?
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Doo!
(lelkes újonc)
Hi.
Nem rosz a kártya, de a Riddick-et nem sikerült elindítanom. Azt irja 1.5-ös vagy jobb opengl kell neki. elméletileg ez2,akárhanyas, de nem megy. ugyan azt a drivert használtam mint itt a tesztben 
please help.

Tuor
(lelkes újonc)
nagyon igaz a gépemben egy gef2ti van..most jövöre meg kerül bele egy 256mbos 1900XT
Keresek olcsó PCI-E vidkarit!