Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) mad1 válasza AusWolf (#100) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

de ez csak a magyar penztarcat erinti,mert itt fel ev mig felrerakosgatjuk ra a let,nemetbe pl 2db os tudnak kotni 1 fuzobol...
na ez a nem mindegy...

Ne szemetelj ! / Steam..

(#203) AusWolf válasza mad1 (#201) üzenetére

AusWolf
(senior tag)

Magyar vagyok, Magyarországon élek (sajna), ezért sovány vigasz, hogy hány német meg amerikai fektet be 7950GX''-re, vagy GT''-re. :(

Assimilate this! --- http://www.infowars.com/ --- http://prisonplanet.tv/

(#206) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Közel 100 hozzászólást kellett törölnöm, ami teljesen off témában volt. Akik elkövették, alapolsan szégyeljék magukat :(((

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#207) he7edik. válasza rudi (#206) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Én meg azt hittem hogy bugos a fórum ;]

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#208) macilaci78 válasza rudi (#206) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nagyon tuti a cucc!

Gazdinfós csaj egyik vizsgatétele: mai korszerű PC összeállítás... Elkezdtem neki diktálni: 2×1GB Geil 1066-os memória, 2×GeForce 7950GTX SLI, 2×750GB-os seaget háttértár, 160GB-os WD Raptor rendszernek, vízhűtés, moncsi, hangcucc, blabla... A végén megkérdezte, hogy mégis mennyi lenne... Hát... Aztán mondtam egy olyan konfigot, ami 120-150K-ból is kijön tokkal-vonóval... Igen, álmodozni jó...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#209) .:T.H:.

.:T.H:.
(fanatikus tag)

A 7900-as teszt végén olvastam: ''Az NVIDIA ezúttal nagyon ügyesen vívta ki a győzelmet.'', ezzel szemben a mostani teszt bevezető szövege: ''esztünk megjelenésével egy időben indítja útjára hivatalosan az NVIDIA dupla GPU-s szörnyetegét, mellyel a Radeon X1900 XTX-et próbálja meg letaszítani a trónról.''..

Hogy is van ez? Én a 7900-as tesztnél elkönyveltem magamban hogy az új GTX a nyerő, ebben a mostani tesztben pedig az XTX-é a trón single gpu terén.

Legyenszíves akkor vki világosítson fel hogy melyik állítás az igaz.(itt nem megveszekedett ATI és Nvidia fanokra gondolok)

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#210) Lord Zero válasza rudi (#206) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

a tesztek kiválasztásakor milyen szempontok szerint választjátok a ''bencsmárkolandó'' játékokat?

nem, mindegy

(#211) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Durva kártya :D de ilyen áron sohasem vennék vid.kártyát. A TRL -ben meg a next gen igen durva dolog. ;]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#212) TeeJay válasza Hun'reeth (#211) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

jaja nagyon durva VGA de itt magyarországon a legtöbb ember max Geforce 7300-at fog venni mert netezni meg filmetnézni az is bőven tökéletes :DDD

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#213) Lord Zero válasza .:T.H:. (#209) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

te, az ilyen tesztek mindig erről szólnak: meghalt a király, éljen a király

nincs ebben semmi különös, ekkora problémát ne okozzon a dolog - élvezd a titánok harcát meg a cikket, és kész

nem, mindegy

(#214) .:T.H:. válasza Lord Zero (#213) üzenetére

(fanatikus tag)

Itt nem a harcon a lényeg, hanem azon hogy a 2 tesztben mindkét kártya szerepelt egymás ellen, de mindkettőben más a konklúzió(mind2ben van 7900GTX -XTX ellen)..

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#215) Lord Zero válasza .:T.H:. (#214) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

ebben a tesztben a nem titkolt cél tisztán a ''leggyorsabb'' jelző odaítélése volt
a múltkori 7900as tesztben amolyan en block, átfogó(bb) értékelés volt, ami nem pusztán a frame per sec-re korlátozódott, hanem több paramétert értékelt (anyagi vonzat, hűtés, fogyasztás, zajszint) - és így lett kimondva a ''győzelem''

a két teszt kicsit más prizmán keresztül szemléli ezeket a vga-monstrumokat
szerintem

nem, mindegy

(#216) rudi válasza .:T.H:. (#209) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tessék látni a szavak és mondatok között az összefüggést. A 7900GTX (pontosabban G71), megítélésünk szerint, összhatásban jobb az X1900 XTX-nél (R580-nál), mivel jelentősen kisebb, kevesebbet fogyaszt, normálisabb a hűtése. A teljesítménybeli győzelmet nem vívta ki egyértelműen az X1900 XTX-szel szemben, ezért kellett a 7950 GX2, aminek a győzelmét fölösleges magyarázni.

(#217) Habib[HUN]

Habib[HUN]
(tag)
LOGOUT blog

Az Oblivion teszt azért elkeserít...
''de ehhez már kompromisszumokat kell kötni'' Egy ilyen áru kártyán én már nem akarnék kompromisszumot kötni! Vagy rakjam sli-ben és akkor talán már nem kell majd számolgatni az fps-eket kedvenc szerepjátékomban?!? :F

''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''

(#218) X Factor válasza he7edik. (#207) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Én is 100-200ig, nézem miért nincs 121-től több hozzászólás, 5ször betöltetem újra az oldalt szenvedek vele stb... míg lapoztam egyet és akkor láttam hogy mi a helyzet.

ON: Hát ezt a csatát úgy nézz ki az nvidia nyerte, várjuk h. mire képesek a következő széiákban majd. De szvsz jó kis harcnak nézzünk elébe. Másfelől meg azon a toxic x1900xtx-en a watercool dob is valamit vagy csak marketing fogás?

(L) Atiradeonika (L)

(#219) .:T.H:. válasza rudi (#216) üzenetére

(fanatikus tag)

Ezt értem természetesen, nekem a ''Radeon X1900 XTX-et próbálja meg letaszítani a trónról'' című mondat volt olyan tartalmi értékű hogy az ATI üdvöskéje foglal helyet a ''trónon''.
Remélem érted mire akarok rávilágítani( a [link] szerint Nvidia = győzelem, míg a mostani úgy kezdődik hogy az ATI ül a ''trónon'').

Nem kötözködni akarok, csupán nem vagyok eléggé tájékozott a témában, lehet hogy pl. az ATI készítetett egy olyan catalyst-et amivel erőfölénybe került(ami akár meg is történhetett volna),

[Szerkesztve]

mod: off

[Szerkesztve]

(#220) X Factor válasza Habib[HUN] (#217) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Azért azt hozzá kell tenni hogy az Oblivion-ban maximunak elkönyvelt high-end grafikát is lehet még tupírozni, hisz az ini-jében még megtalálhaztó számtalan beállítás amit a graf konzol nem tartalmaz, illetve az adott csúcsértéknél túl is lehet módosítani, itt arra gondolok, hogy igen számszerű lesz a kompromiszum, hisz lehet, hogy nem lesz az összes csúszka maximumon, de a képi minőségben ez már annyira nem nyilvánul meg. Ergo mondjuk 1280*1024 HDR ON 16*AF Ultra high beállításokkal, ezt azé ezek a kártyák bírják, főleg h. nem egy counter-strike vagy quake ahol fps halmokra van szükség, hanem ha egy átlag 40et produkál az már szép is jó is, főleg h. ilyen beállítások mellett tátva marad az ember szája, de anno emléxem fórumokon marha sokat variáltak, pl az ideális fűbeállítással amire volt vagy külön 5 tényező... stb...

(L) Atiradeonika (L)

(#221) rudi válasza .:T.H:. (#219) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Arról van szó, hogy az X1900 XTX több esetben gyorsabb mint a 7900 GTX, viszont ehhez nagyobb fogyasztás, és hűtés és hang járul, rűadásul OpenGL-ben továbbra is az NV a nyerő, szóval globálban nem mondható ki, hogy az X1900 XTX jobb a 7900 GTX-nél. A ''leggyorsabb videokártya'' címet viszont az X1900 XTX birtokolta - eddig.

(#222) MaUser válasza fLeSs (#72) üzenetére

MaUser
(őstag)

Egy dolog miatt viszont nagyon hasznos a 3dmark: megnézni, hogy minden rendben van-e feltelepítve, nem fogja-e vissza valami a teljesítményt. (Néha bekavar a fraps, driver frissítésnél beragadnak kapcsolók, stb.) Ilyenkor elég egy 3dmark-ot futtatni és összevetni egy tesztben leközölt eredménnyel. Sokkal könnyebb, mint megvenni egy játékot, amivel teszteltek és keresni hozzá ugyanolyan demo-t, amit éppen ti haszáltok.

Az, hogy Pistike ez alapján akarna dönteni, az ő egyéni hülyesége. (Ez ellen max. le lehetne írni, hogy 3dmarkx nem tükrözi a valós teljesítményt, stb.) Azzal, hogy kihagytok egy tesztet nem lesz több az oldal, inkább kevesebb...

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#223) rudi válasza X Factor (#220) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem az Oblivion 1280x1024-ben HDR-rel, de AA nélkül ronda, AA-val meg játszhatatlan! Nekem sokkal jobban bejön bloomal és AA-val, még akkor is, ha a futtatható sebességhez vissza kell kicsit venni a füvet és a látótávolságokat.

(#224) Joco válasza Habib[HUN] (#217) üzenetére

Joco
(senior tag)

Szerintem nagyon nem is kell. :U
Sosem értettem, hogy jönnek ki ezek az fps értékek, amik a tesztekben vannak. Egy 2600-os x2-vel a húzott 7900gt(650/1800) akadás nélkül vitte fullban az oblivion-t(q3hoz szoktam, amellett mondom). Ezzel ellentétes példa, hogy riddickből sm2.0++-al, ha vért izzadtam sem jött ki még 20fps sem a 6800gt-vel, míg a tesztben, ha jól emlékszem 25 körül volt :U Ezért lenne talán jó egy 3dmark is, nem azért mert bármit is elmond a kártyáról, csak talán picit objektívabb számot kapunk róla, amit könnyebb összevetni az otthonival.

(a full: hdr, mivel nv AA nélkül, draw distance-k max-on, árnyékok bekapcsolva stb.)

[Szerkesztve]

''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

(#225) LittleG válasza rudi (#223) üzenetére

LittleG
(tag)

Én is hdr-rel nyomtam végig, aa nélkül 800*600-ban. Igaz tv-n. :) Viszont a látótávolságot bűn visszavenni, nincs is nagyobb élmény mint Skingrad mellől megpillantani a napfelkeltében Imperial City-t. Inkább a füvet vettem nullára úgyis elég idétlen volt és még maxon is lehetett látni ahogy kipakolja. Meg még van elvileg egy mod ami a távoli textúrákat valamivel nagyobb felbontásúra cseréli, ehhez nem volt szerencsém, de a játék egyik legnagyobb pacafoltját javítja.
De inkább befejezem az offot. :B

(#226) Sir Psycho válasza X Factor (#218) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

szvsz ez a hűtés az XTX-en olyan mint a TT Big water-je jó-jó h vízhűtés és teszi s ia dolgát deh egy komolyabb rendszerre azért az ember nem ilyet vesz és nem is értem, hogy a Sapphire-t mi lelte h TT készítette hűtőt rakott rá szvsz ez a kisebb kártákon még elég lehetne nade itt :F .A teszt jólett bár látni ''megosztja'' a közönséget :)

''Nagy meglepetésünkre a GeForce 7950 GX2 fenekén csak egy konnektort találtunk. Ez azért is érdekes, mert csak egy PCI Expres x16 csatlakozót használ, így a két kártya összesen 70 wattot kaphat az alaplaptól.'' ->ez a PCI-E x16 a GX2-vel nekem olyan mintha 2db GTX menne sli-be deh ott a csatik csak x8 módban :F

(#227) Muton válasza Sir Psycho (#226) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

a radeon vízhűtése (a hangjától és a teljesítményétől eltekintve) hasznos lehet, mert (a kép alapján) elég hoszú a csöve, így nem kell feltétlenül a kártya mellé rakni. tehát ha a hiányolt PCI port a lapon a PCIe16 mellett van, akkor nem mellé rakod a vízhűtést, hanem egy szabad pl PCIe1 portba. már csak azt kellen tudni, h a vízhűtés slotos tartópocke milyen portba illeszthető.

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#228) X Factor válasza rudi (#223) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Én egyet értek, csak hát olyan játékokban mint az oblivion is inkább a hdr-s szemszögből mérik h. mi mennyi, mert ugye jelenleg ez az egyik zászlóshajója a mai játékgrafikának.
Mondjuk ahoz képest 1024-768ban BLOOM high-on 2xaa 4xaf elég jól elmegy még az én ''mezei'' GTO-mmal is. Mellesleg azok a 33fps-ek azok tényleg elég durvák:S Mert ugye játszható, nade azért az ember egy cirka150k-s kártyától elvárná, hogy esetleg a köv generációt is elvigye úgyahogy, na de ha jelenleg a csúcsjátékok ennyire leizasztják, mi lesz itt a jövőben?

(L) Atiradeonika (L)

(#229) Sir Psycho válasza Muton (#227) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

nem is hasznosságát vitatom:) hanem maga a TT vízhűtés teljesítményét h nem eléggé tartja ''hűvösen'' a kártyát ( kb 86fokot írtak itt is). az télleg elég praktikus h nemkell feltétlenül a kártya mellé rakni csak vmi jobb teljesítőképeségűt kellett volna választania a Sapphire-nek :R

(#230) Muton válasza Sir Psycho (#229) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ha külön akarsz jó hűtést, akkor normális vízhűtéses rendszerben gondolkozz (nagy hőcsrélő + 12 cm veni/k) :P
de ezt a témát itt nem kellene feszegetni (max offtopikban), mert végén megint szét lesz offolva a topik és rudi mérges lesz (joggal) :)

vistont az tényleg dícséretes, h ilyen kis hűtésel megolodották . igaz, h a 7900 és az 1900 is magasabb frekin jár (és plusz tranzisztor, stb), de jó lenne a továbbiakban is ilyen megoldásokat látni, mert ha egy csúcs kártya kis hűtést igényel, akkor egy alsó-közép simán lehet paszív

(#231) X Factor válasza Muton (#230) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Igen ezaz előnye a minél újabb gyártási technológiáknak, és mindig van hova fejlődni lásd prociknál az új inteleket (conroe). Ha jól tudom ezek az első 65nm-s procik.

(L) Atiradeonika (L)

(#232) Sir Psycho válasza Muton (#230) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

nah ja off vége:) sajna nincs annyi keret vga-ra mint amennyibe ezek kerülnek, álom álom deh néha jó álmodozni :C

(#233) várnarancs

várnarancs
(PH! addikt)

Milyen jó, hogy nem egy gyártó gáyrt ilyen kareszt! (BFG, Leadtek, Sparkle, MSI, Gainward, az ASUS-ban nem vok biztos)!

Egy tulképpen SLI_t miért 1 sima karesszal hasonlítanak össze? Ez nem úgy lenne fear, hogyha 2db X1900XTX-et hasonlítanának CF-ben ezzel a szörnnyel?

[Szerkesztve]

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

(#234) tts válasza várnarancs (#233) üzenetére

tts
(PH! addikt)

van asus is

(#235) rudi válasza várnarancs (#233) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ne számítógépbuzi irányból közelíts! Hótmindegy, hogy mókusok, 1 vagy 2 GPU vagy napenergia hajtja, ha pontosan akkora, nagyjából ugyanannyit fogyaszt és ugyanúgy hűthető mind a kettő/három. Ez érvényes az egyetlen 7950 GX2-re, egyetlen 7900 GTX-re és egyetlen X1900 XTX-re (nem hiába fotóztuk őket egymás mellé). Az X1900 XTX CF-nek is van ellenfele, úgy hívják 7950 GX2 SLI! Miért ez az ellenfele? Mert ugyanakkora, hasonlóan fogyaszt, hasonlóan hangos/hangtalan. Had ne kelljen ezt sokadszor is elmagyaráznom, leírtam a cikkben és itt a fórumon is.

(#236) tts válasza rudi (#235) üzenetére

tts
(PH! addikt)

tiszteletre méltó türelemmel írod le többedszer ua. kérdésre ua. választ :R

annyit azért megjegyeznék - autókban sem illik összehasonlítani egy 4 hengerest egy 8 hengeressel - pedig lehetnek egyforma hosszúak és szélesek, és mindkettőnek csak egy motorháza van, stb... ;)

[Szerkesztve]

(#237) fLeSs válasza tts (#236) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

az árban hasonlóakat szokás összehasonlítani.

(#238) Yutani válasza rudi (#235) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bezzeg amikor a Volari V8 Duo Ultra kártyát teszteltétek a 9800XT és az 5950 Ultra ellen, nem reklamált senki, hogy ''szegény egy GPU-s kártyácskák ellen állítottátok ki azt a szörnyet!'' :))

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#239) Lord Zero válasza várnarancs (#233) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

''Ez nem úgy lenne fear...'' - ez maga a fear
a fair az más tészta :)

nem, mindegy

(#240) Kampone válasza desolator (#50) üzenetére

Kampone
(kvázi-tag)

most még felesleges...de mi lesz a directx10 el?
bar az ereje eros,de emlekezzunk csak z elso 6800 as sli szeriakra :U
most mar 1 kari veri amit produkal maxon...ezert 3 ev es ez a tech elavultabbnak tunik majd mint most. ;)

nem irok ala

(#241) mad1

mad1
(PH! kedvence)

quad slibe 4giga a ramja a vgaknak
ha az 1gb os 7900gtx eket nezzuk=)...az nem lesz elavult mondjuk a direct x 10 eljottekor sem...tealan majd ha jon a dx11..akkor talan. ez olyan mint ha most 4db 64mb ati 9000 es kotnenk mondjuk cf be...ami persze nevetseges=DDD
az eredmeny is az lenne
:))

Ne szemetelj ! / Steam..

(#242) LALA_kiraly

LALA_kiraly
(őstag)

Azt már tudjuk hogy 3dmarkokkal nem reális tesztelni. De mi a helyzet az aquamarkkal? Nem hiszem el hogy nincs egy egyszerű teszt, amit elindítva kiköp egy pontszámot és az mérvadó lenne.

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#243) daa-raa válasza LALA_kiraly (#242) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nincs ilyen teszt. Eleve nem lehet, mert két fő API is elterjedtnek mondható (DX, OGL). Minden motor másra érzékeny, ezt megint nem tudod egy teszttel mérni.

Legfeljebb a SPECViewPerf vagy ahhoz hasonló teszt. Ez viszont igazából nem egy teszt.

[Szerkesztve]

Si vis pacem, para bellum.

(#244) Muton válasza LALA_kiraly (#242) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

alkalmazásfüggő a dolog. nézd meg a tesztet. az egyik ebben jó, a másik abban (is). aztán ha írnának is egy ilyet, akkor jön pl az nvidia és arra optimalizál (vagy eredményt csal - szép mondat)
vagy neked fontos, h hozzá tudsz rendelni egy számot a kártyádhoz? nem az a lényeg, h megy e rajta a játék?

mod: jól megelőztek

[Szerkesztve]

(#245) LALA_kiraly válasza Muton (#244) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

Számomra nem a ''szám'' a fontos, hanem az ebből adodó sorrend :D
Amúgy meg egy tesztbe bele lehetne rakni mindkettőt. Ha meg optimalizálnak ki lehetne hozzá adni egy frissítést, vagy más verziót. Ha csalnak így gyorsan kiderülne. De kinek van erre ideje, meg pénze... :O

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#246) daa-raa válasza LALA_kiraly (#245) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Most is fel lehet állítani sorrendet.

Si vis pacem, para bellum.

(#247) Muton válasza LALA_kiraly (#245) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nem lehet kimondani konkrétan h ez ennyivel jobb, mint az. pl(hasból megy): nfsmw a kedvenced. azzal játszol éjjel-nappal az dx-es (nem tudom, ez csak példa). mondjuk pont fekszik egy S3as kártyának, iszonyat eredményt ér el, viszon a többiben (open gl vagy/és többi dx) elég gyenge. akkor ez a kártya elég ramaty, mert szinte mindenhol lebőg _de_ neked csak a most wantedhez kll, tehá a szemszögedből nézve pedig kqrva jó. több aspektus létezik. nincs olyan, hogy átfogó allinone.

mindegy, ha megnézed a tesz eredményeit és elolvasod, értelmezed a kapcsolódó hsz-eket és még mmindig egy komplex tesztben látod a megoldást, akkor vmi baj van :P ;)

(#248) LALA_kiraly válasza Muton (#247) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

Erre annyit mondok, hogy akkor minek hozták létre Rudiék a vganfo-t?
Sorrend kell, mert nem vennének kártyákat. A szine alapján (sőt csak a doboz látszik) nem vesznek kártyákat. Az összes tesztet nem akarom végig csinálni. Annyit szeretnék csak, hogy állítsanak fel egy sorrendet. Az eredmények alapján ezt meg lehetne csinálni, és kiírni egy oldalra. Ez szerintem nem nagy kérés :B

(#249) muxi-muxi

muxi-muxi
(fanatikus tag)

A címben szereplő GX2-t nagy jóindulattal lehetne egykártyás rendszernek nevezni. Annyi csak a wasistdas, hogy a pakliból csak az egyiknek nőtt ki a lába. Nem sajnálom az X1900XTX-et, de ez így nem teljesen egy súlycsoport. Mindegy nem fanyalgok tovább, NAGYON kéne ez a kártya. ezzel a kávzi-SLI-s cuccal egész nap csak 3DMarkokra maszturbálnék, aztán, ha kiélveztem magam, játszanék egy kis aknakeresőt, a háttérben meg VGApörkölőként DC++ menne :) Komolyra véve a szót, ritka holló lesz Gianni bazárjában, és jó pár hónapig erős kompatibilitás-deficittel fog küzdeni (játék, hardver tekintetében is).

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#250) Lord Zero válasza LALA_kiraly (#242) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

az aquamark a 3dmarknál is hiteltelenebb

nem, mindegy

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.