Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#102) Lord Zero válasza AusWolf (#94) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

érdekesnek és/vagy vakmerőnek még nevezném, de ''lámának'' semmiképp

nem, mindegy

(#103) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Első részben gratula a cikkhez, nekem tetszett és nem hiányoltam a CF-et. Az tényleg az SLI ill. Qual-SLI ellen való. 3DMark-ról meg annyit, hogy ki mível játszik? 3DMark06-al vagy játékkal? Nem értem miért kell 3DMark-olni. Nem is olyan rég volt egy vita a 7600GT topikban ahol egy vmod-os 7600GT meghózta pontban a 7900GT 3DMark pontjait. AZt felvilágosították az illetőt a 7900GT tulajok, hogy attól az még egy 7600GT és mutattak neki pár fps értéket játékok alatt.

Muton: FPS ügyben egy nagyon durva összehasonlítás. Nekem Call of Duty-ban megvan a 999fps, magyarul bármit bead a játék és akkorákat lehet ugrani, hogy azt egy mezei gépen csak gránát segítségével megy. Jó öreg Quake3 motor megy alatta és minél több az fps annál kevésbé szór a fegyver, jobban repül a gránát és hasonlók. Sajnos sok olyan fps játék van ahol legalább annyit vagy többet számít a hardver és az fps, mint a játéktudás. Ha találkozok egy fps bajnokkal egy szerveren akkor én is fogom a kis /com_maxfps 999 bindet azt hadd szóljon. Normál esetlen 333 ill 125-el játszom. A játék beépített lagometer-én látszik, hogy ha több az fps jobban pörög a játék és kisimul a lagometer. Kb ez a helyzett az érzékelhetőséggel. Call of Duty 2 is ilyen játékra sikeredett, ott is több az fps-es kevésbé szór a fegyver, sajnos.

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#105) Daywalker

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nem értek egyet azzal, hogy a GX2 halkabb lenne, mint a 7900GTX. Alapjáraton halkabb, egyébként meg terhelve (ha már jó meleg) akkor hangosabb jóval, vagy legalábbis zavaróbb hangja van mint a GTX-nek. Én használok GTX-et elég sokszor, de sosem hallottam a hangját, ellenben a GX2-nek igen.
Másfelől meg fűt mint a barom, és telenyomja a házat meleggel (jobban mint a GTX).

[Szerkesztve]

(#106) AusWolf válasza Daywalker (#105) üzenetére

AusWolf
(senior tag)

Ha már a fűtésről van szó, akkor valaki mondja már meg, hogy a 2. kártya ventije honnan szívja a friss levegőt. Vagy éppen hova fújja? Az 1. kártyából legfeljebb a nyákot tudja elszívni, levegőt semmiképp. :F

Assimilate this! --- http://www.infowars.com/ --- http://prisonplanet.tv/

(#107) Daywalker válasza AusWolf (#106) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Van azért ott hely. Hátul (elöl? :DDD )meg úgy van kialakítva mint a GTX (tehát rácsos), bár sok értelme nincs, mert nincs légelevezető ( :F ) csatorna kialakítva. Mindenesetre fél óra kemény hajtás után már jó meleg levegő dől belőle...és a venti is felhangosodik :O

[Szerkesztve]

(#121) Radnix

Radnix
(kvázi-tag)

Tesztkonfig: ilyenekről szoktam álmodni... Grat Nvidia nagyot alkotott. Mint mindig. :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.