Szia,
igen pár helyen én is láttam már, hogy írják a 8-16gigás kártyákat..
Én egyelőre csak egy 1gigás kártyával használom, de szvsz a nagyokat is megeszi gond nélkül (asszem 16-os kártyát eddig csak a 4gigás tulakjok-nál láttam, de a fórumon Te is meg tudod nézni, a régebbi tagok aláírásában általában láthatod hogy kinek milyen gépe van, milyen kártyával, fw-rel, fülessel... illetve biztos van ilyen topik is...)
Tervezem egy nagy kártya beszerzését én is, de egyelőre még várok, mert az ogg/flac id3-probléma továbbra is fennáll, ezért lehet hogy vissza kell konvertálnom mindent mp3-ba.. 
Szóval én a helyedben egyelőre óvakodnék az ogg-tól ...jobb, gazdaságosabb az ogg, mint az mp3, de a D2 hasonló hibákat produkál*, mint amit anno Te is tapasztaltál: ugyanaz a folder-név csak ez id3-info-knál, pl az Album, Artist, stb info-k esetében duplikálódnak a dolgok, vagy pl hirtelen majdnem minden id3-adat "Unknown" állapotba kerül, és a D2 lefagy, ha ilyen file-hoz érkezik...
* a 3.54-es fw topikjában azt beszélik, hogy az ogg-ok sorrendje és az id3-info még mindig nagyon bug-os midegyik fw esetén, akármit is csinálnak vele (format, iv3 tag 2.3-mas verzióra állítás, stb), és ez főleg a vegyes (mp3+vorbis) formátum használata esetén jön elő, nagy méretű adatbázisoknál (=több-ezer file...). 
[ Szerkesztve ]