Temetni jöttem nem dicsérni - mármint az amd duálprocijait. 
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal
Temetni jöttem nem dicsérni - mármint az amd duálprocijait. 

![;]](/dl/s/v1.gif)
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Ahah ez ilyen legjobb elso beszolas gyanus... 

2MB vs. 4MB L2 gyakorlatilag semmit sem számít 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Gratulálok a teszthez, szép munka!
Ezek alapján az alapjáratú E6300 még erősebb, mint gondoltam... 
Külön öröm, hogy a hőmérséklet a gyári (halk?) hűtővel sem valami magas.
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

jó kis teszt, gratula 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Egy Core 2 Duo rendszer kiépítéséhez mindössze két kisebb akadályon kell túljutnunk: egyrészt szerezni kell valahonnan egy processzort, ami egyelőre nem megy olyan könnyen, mint azt hinnénk, ugyanis csak elvétve lehet kapni Magyarországon, másrészt egy ideálisnak tűnő alaplapot is érdemes alá beszerezni, ami lehetőleg nem túl drága, mégis jól lehet tuningolni.
Harmadrészt meg hülye leszek 2G ramot félszázezerért DDR2-re lecserélni. Úgyhogy egyelőre egyetlen alternatívaként marad az X2 939.
Amúgy grat a teszthez.
[Szerkesztve]
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

Grat a teszthez. 
Lesz 2. része a cpu-gpu párosoknak? Már várom!

''Harmadrészt meg hülye leszek 2G ramot félszázezerért DDR2-re lecserélni.''
? A DDR2 jóval olcsóbb, mint a DDR1
Pl: 1 GB/667 MHz PC 5300 DDR2 Samsung vadiúj 1 év garancia: 17k
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Szeretném halkan megjegyzni, hogy mikor azt állítottuk páran kb fél-1 éve hogy az AMD uralma nem fog sokáig tartani, mert az Intel konyhájában valami nagyon durvát főznek, akkor lehurrogás, szülőzés hegyeket kaptunk az arcunkba.
Semmiféle harcot véletlenül sem szeretnék most evvel indítani előre jelzem!
Megint csak megmutatkozott, hogy ha behintik sóval a földet, és némi kis ostorcsapásokkal vezénylik le a fejlesztést, mint ahogy ez az Nvidia esetében is történt(6600GT), akkor ez az eredmény.
Én ennek speciel nagyon örülök
Jól mondták: megérkezett a D805 utódja. Bár ez sejthető volt, a 6300-as meg a 6400-es, steppinges okoból kifolyólag, megütik az X6800 stinztjét. Gratula!
U.i:Tegnap jött meg a D805. 
A Macbook csak akkor ér valamit, ha Windows kerül rá...

Jaja nekem is az tűnt fel.
[Szerkesztve]
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
hát ez igen!
csak 7z, HL2 és Fear esetében volt 8-10% különbség a cache miatt...
mellesleg E6300am lesz, 43k jó ár érte
(nagyker)
iPhone 4S

43K? 
Remélem az ősz végére már kiskerben is lehet kapni ennyiért 
biztos, hiszen most 50-52 ha jól emléxem...
[Szerkesztve]
iPhone 4S

Van Asrock ddr1-es conroe ready lap marha olcsón.
Kiváncsi lennék egy tesztre, mennyire fogja vissza a ddr1, ha visszafogja egyáltalán.
Ha lenne már E4300, akkor venném is.
Nekem sincs kedvem lecserélni a 2giga ddr1-et.

A címben nem kellene idézőjelbe tenni a szerény szót? 
Soirée...

hol kapsz 43ezerert 6300? szeretnén tudni
athura.atw.hu

53-ért épphogy tudtam szerezni mult héten.. sztem álmaiban kap 43-ért 

netto ?! 
z0ty bazárja : ! http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=43736 !

...egyelőre még nincsenek Core 2 kompatibilis, jól tuningolható alaplapok olcsón, sajnos.
Ez a bökkenő. 35-40k-nem fogok kiadni egy lapra, ami jobb esetben elindul a 2., 3. rampárral.
Nekem az egészből az tetszett, h jön a cpu-gpu teszt 2. felvonása.
Arra lennék kíváncsi, h ha játékokban használnánk AA-t, jelentene-e valamit az erős cpu. Vagyis, elvileg vga-limitről kiderülne-e, h mégsem az.
Egyébként újból igényes teszt született. Az átállás magas költségének ellenére jobban megéri az intel. Részemről x2 skip lesz.
Semper Fi
ez elég valószerűnek tűnik nekem 
[link]
CPU INTEL Core2 Duo E6300 1,86GHz 2M 1066MHz TRAY 1 ÉV 41 262
nem innen, de nagykerből szerzem.
[Szerkesztve]
iPhone 4S

ez nem semmi tuningeredmény... 
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
Először is minden elismerésem Flessnek a minden igényt kielégítő cikkért
Sajnos nem most lesz amikor gépet fejlesztek (talán majd tavasszal), de valószínűleg egy E6400-as procit fogok választani. Eddig mindenképp conroe-t akartam a 4mb miatt, de ez a cikk bebizonyította, hogy majdnem ''felesleges'' kifizetni érte a plusz creditet. Egy fél év múlva még olcsóbb is lesz remélhetőleg (kár, h az új procihoz új lap kell, az új laphoz meg már pci-e videokari, meg ddr-2 ram
)
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

ready... ok reméljük kapsz 

Jelenlegi platformom bővítéséhez kiadás RAM-ra: 0 forint.
Beruházás core2-be, kiadás RAM-ra (te áraiddal számolva): 34e forint.
Plusz még alaplapot is kellene cserélnem, ami még +15e legalább.
Akkor melyik az olcsóbb?
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

inkabb akkor mar zoty ő töb garit ad rá
athura.atw.hu

Ha nominálisan nézzük, akkor persze az X2.
De nem ártana nézni az ár/teljesítmény arányt is!
Nekem is csábító az ''X2-re váltás olcsón'' dolog, de tudom, hogy a Core 2 Duo lesz a végzetem 

Köszi, az ASRock 775i865G-re gondoltam. Még DDR355-ön is alig van különbség a ddr2 800-hoz képest memóriateszteken kívül. Már csak egy olcsó conroe proci kéne. (50k sajnos nem ez a kategória nekem)
tudom le leszek hurrogva, de 80-90 K egy alaplap proci ebből a conroeból, míg amdből ez kijön 60-70ből.
így árban már meg is látszik a teljesítmény különbség.
még jó hogy árcsökkentés után vettem dc-t
Az a baj hogy ''olcsón'' lehet hozzá kapni jó alaplapot, és ahogy nézem a 965-ös lapokkal van szívás gazdagon. Kíváncsi leszek hogy az nForce 5xx Intel verziói mit tudnak majd felmutatni.
(#10) Club: Szerintem az AMD-nél már régen főzik ennek a procinak az ''ellenszerét'', sőt, elképzelhető hogy Intelnél már az AMD ellenszerének az ellenszerét is főzik, de ez már csak így megy. 
[Szerkesztve]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ezt énis tudom, csak az a kérdés,hogy mikor
Jövőre így sok lesz a kiadás, mert a jelenlegi configomból semmit sem tarthatok meg. Mondjuk ez az én hibám, de nemszeretem folyamatosan fejlesztgetni a gépet, bár úgy olcsóbban kijönnék..3-4 évente összerakok egy teljesen új konfigot, és azzal bőven elvagyok jódarabig (kiványics vagyok ez mennyiből jn majd ki, remélem egy 120-150k betakarja..). Egy ilyen E6400-as konfig pedig már minden létező alkalmazást el fog bírni, amire nekem szükségem lesz, szóval ezis jólesz egy darabig.
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
A pcland árlistája még ennél is olcsóbb, ha a dobozost nézzük, ráadásul ez valami forgalmi jutalékot is ír ami szvsz. minimum 10%.

Akkor nem lesz gond, ~2 hónap múlva megejtem a cserét 

A beruházás/teljesítménynövekmény arányt szoktam nézni. Az meg csak akkor szokott megegyezni az ár/teljesítménnyel, ha az ember nulláról épít gépet.
Az a baj hogy kb. 75k-nál kezdődik egy partiképes amd proci.
plusz alaplap.
Ez általában velem szokott előfordulni
igyekszem mindig az épp aktuális ár/teljesítmény-bajnokot kiválasztani. Így a mostani gépben egy athlon xp 2400+ és egy gef4 ti4200 van. Épp ezért lesz a procim E6400, bár nemtudom, hogy fél év múlva mikkel rukkolnak elő a gyártók, bár szerintem a core2 elég időtálló megoldás.

jo lett a teszt! a 4 megáért jelenleg tul sok pénzt kell kiadni, azt majd taán késöbb 
a forumon felmerült árproblémákkal kapcsoaltban: sokan mondják, hogy 20k-val olcsobban lehet venni amd x2 gépet. vegyük már figyelembe, hogy a teljesitménykülönbség is ennyi lesz! ezeket az árakat drága 965 chipsetes lapokkal adjátok meg, ami ugye meglehetösen tuningbarát, de elfelejtik sokan, hogy vannak nagyon olcso conroe ready lapok, amik ugyan nem tuningra vannak, de össz vissz kijön az egész max 70k bol (e6300-al, esetleg e6400-al). tehát szerintem abba kellene haygni az árbeli összehasonlitást... persze ha 70k-nál is olcsobban kell dc akkor meg ott van a 805 vagy a 9xx sorozat (x2 3800), ami mostanra már iszonyat olcso lett. magyarán (dc rendszerek) legolcsobb: intel, középmezöny: amd, legdrágább: intel. ebböl lehet válogatni és igy mindenki olyan sebességet kap, amennyit befizet. persze el ne felejtsük, hogy tuninggal lehet a legtöbb pénzt megsporolni 
a másik amiért sokan sirnak az a ddr2-re átállás... ha veszel 34k-ért 2 giga ddr2 ramot és eladod a te 2 giga oly féltett ddr1-edet, akkor mennyibe kerül mindez?

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Most neztem nagykerben 39-ert van raktaron dobozos 6300.
Az a baj hogy en 6600-at szeretnek venni azt meg nem talaltam sehol raktaron 
A kerdesem viszont az lenne mindekihez hogy milyen alaplap van a mostaniak kozott ill fog e jonni olyan amivel lehet rendesen tuningolni? Lesz olyan ami nincs 266-ra korlatozva vagy mindegyikben az eszaki hid lesz a gyenge lancszem?
Argh
Ha egyszer lesz pénzem rendszert update-elni fél éven belül, akkor életemben először Intelt fogok venni... Nem hittem volna.
(a tesztről nem mondok semmit, felesleges - yóóó, meggyőző, köszi
)
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
akkor már inkább x2 27k-ért 
nekem az is bőven elég, kibírom azt a +10mp-et render alatt
True Success is Blonde

inkább ki kellene venni 
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

X2 27k??
tálcás változat
csak persze rögtön elkapkodták 
hagyhattak volna nekem is belőle
nagyker nettó amúgy
[Szerkesztve]
True Success is Blonde

Tényleg nagyon megy le az áruk 
Legtöbb kiskerben br. 34-36K
(X2 3800+ S939)

Szerintem meg az a kérdés hogy kell-e egyáltalán egy átlag játékos+home usernek jelenleg a bevezető árú kétmagos processzor?
Érdekes nézni hogy egy 50-60 rugós prociért és hozzá a drága alaplapért tolonganak de minek? Hirtelen ilyen sok lett itt a nagyüzemben videót tömörítő akinek órákat jelenthet ez a proci, vagy ilyen sokan renderelnek? Nem hiszem.
Egy átlag játékosnak és otthoni home usernek meg bőven elég a jelenlegi olcsó Intel vagy egy Athlon 64 3200+ 19K-ért, hozzá egy jól bevált kedvező áru alaplappal, a maradék zsét meg megspóroltuk vagy lehet belőle ütősebb vga-t venni.
Én úgy vagyok vele majd ha lemegy az ára akkor beizzítom én is de 50K-t nem adok prociért.
KonicaMinolta új és felújított, színes és fekete-fehér A3-as méretű multifunkciós berendezések (másol, nyomtat, szkennel) eladása, bérbeadása és szervizelése karbantartási szerződéssel kedvező áron. Bővebb információ: 06-30-866-0563

Igenyes teszt. Grat! 
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01