Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Skica

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

:R Az én Antec Overture 2 házamat sem cserélném le erre, az már tuti.

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

(#2) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Mennyire lehet hangos/hatékony ez a 2x6cm-es venti? Számomra nem túl meggyöző.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#3) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Egész jól néz ki, csak mintha ''dejavu-m'' lenne...

Felfedezték a régen kihalt ''Baby'' házat... :P :))

(#4) nemtommi

nemtommi
(őstag)

A 2x60mm-es ventik helyett kilyuggathatták volna a fedőlemezt egy 12cm-esnek.
HTPC-be 4k-5k-t pörgő ventit nem sokan raknának bele szvsz. (Max ha a gép egy másik szobában lenne) :U

(#5) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Nem elég, hogy csúnya(szvsz) még drága is.
A név TT után szabadon pedig olyan kreatív, hogy csak az lett volna melegebb, a Haydnnek, Chopinnek vagy Bartóknak kersztelik.
Most komolyan, egy TT Mozart vagy Bach különb tőle és olcsóbb is.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#6) Kain

Kain
(senior tag)

Lehet a többihez képest olcsó,de messze nem ér ennyit.Inkább veszek egy Chieftec BG02BBSL-t,táp nélkül,8Kért,moddolom és elfektetem,mint ezt ilyen horror összegért.
Ez lehúzás.Vagy parasztvakitás.Mindneki döntse el maga h meik.

[Szerkesztve]

(#7) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Se nem szép, se nem jó (más szavakkal csúnya és xar ;]). Komolyan gondolja ezt a gyártó? :F

[Szerkesztve]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) macilaci78 válasza erdoke (#7) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nagy is szvsz... Inkább amolyan összvér, mintsem egy pici HTPC kuckója.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#9) X@b3e válasza Kain (#6) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Ez HTPC ház, nem desktop. Ezek ilyen árkategóriában vannak, más kérdés, hogy a kategóriáján belül is találni szebbet/jobbat ezért az árért.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#10) fasyrt

fasyrt
(őstag)

A ház eleje kifejezetten szép! Nagyon tetszik! A gumi rezgéscsökkentők hiány meg érthető: ha még azok is lennének, akkor a fémház nem tudna még ennyi hőt se elvezetni a vinyóktól. Egyébként a belsejével én sem vagyok megelégedve... :(
Az meg külön vicc, hogy ami HTPC vagy gémer 1,5-2× drágább, mint egy ''normál''.

[Szerkesztve]

(#11) darabka

darabka
(tag)

Sztem tipikusan egy régi babyház koncepcióján alapul, csak új külső dizájnnal megáldva. Ha nulláról tervezik, akkor rájönnek, hogy a mai procihűtők nem férnek bele és nincs lehetőség a levegő beáramoltatására. Csak kapott egy pofás, szálcsiszolt előlapot aztán csók a családnak...

Vakulj meg, aztán csengesd érte a 30 gurigát? :F

To protect trees means exterminating beavers.

(#12) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igazabol az a kerdes, hogy mennyire van jogosultsaga az effele HTPC-epiteseknek manapsag. Az ember nem sokkal tobb penzert, mint amibe ez a tok ures haz kerul, kap egy csippelt X-Boxot, amire rateszi az XBMC-t, es ezzel meg van oldva a kerdes.
(OK, felvenni nem lehet vele)

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#13) darabka válasza dabadab (#12) üzenetére

darabka
(tag)

Létjogosultságot az a sok megvezetett vásárló ad neki, aki megveszi, mert azt hiszi, hogy neki most egy új, egyik koholt szabványnak megfelelő cucca van... Ugyan, kérem!

To protect trees means exterminating beavers.

(#14) Agyasima

Agyasima
(senior tag)

Ide kéne egy szavazás, miszerint: építettél-e már magadnak HTPC-t. Tippem szerint 99,5-0,5% arányban nyerne a nem. Ez az egész HTPC mizéria tiszta ''hype'' feeling, bármennyire is utálom ezt a 2 szót....

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#15) Latissimus Dorsi válasza dabadab (#12) üzenetére

Latissimus Dorsi
(senior tag)

Akinek van pénze, de nincs kedve, érzéke, tehetsége, stb. barkácsolni, annak jók ezek a cuccok. A leleményes/lóvétlan ember meg úgyis abból főz, amit talál. Nekem pl egy szétbuherált régi Videtoton videóból lesz a ''htpc''. Méretre pont megfelelő, akár egy nagy ATX alaplap is megfér benne. A karikból alacsony kell, de ez is megoldható egyszerűen.
Amúgy ezek a cégek valószínű végeznek piackutatást, és azért készítenek el egy ilyen dobozt. Ha meg nem akkor megérdemlik :)

Agyasima: Nekem pl szükségem lenne egy halk mozizós, esetleg szövegszerkesztő, netezős 2. gépre, mert a kedvesem is használ gépet. És lehet jobb lenne dolgozni neki azon mint a notin. Ja és gyakorlatilag megvan hozzá minden alkatrész hát miért ne?

[Szerkesztve]

Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6

(#16) dabadab válasza Agyasima (#14) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egyaltalan nem hype, nekem is van, tenyleg baromira jo dolog, es hat tenyleg ez a logikus megoldas a medialejatszas problemajara igy a XXI. szazad elejen. Mert ugye tipikusan a lejatszando cuccok nem CD-n v DVD-n, hanem vmi HDD-n hevernek, mindenfele formatumokban (amik naprol-napra szaporodnak). Tudsz jobb megoldast?

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#17) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Ez valahogy szokatlanul sz@rra sikeredett a Chieftektől. ;] Átgondolatlan és drága (szerintem).

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#18) KőkorSzaki

KőkorSzaki
(tag)

Drága, az általa később legyilkolt vinyókkal együtt pedig nagyon drága.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.