Az én Antec Overture 2 házamat sem cserélném le erre, az már tuti.
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.
Az én Antec Overture 2 házamat sem cserélném le erre, az már tuti.
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

Mennyire lehet hangos/hatékony ez a 2x6cm-es venti? Számomra nem túl meggyöző.
''open mind for a different view and nothing else matters''
Egész jól néz ki, csak mintha ''dejavu-m'' lenne...
Felfedezték a régen kihalt ''Baby'' házat...

A 2x60mm-es ventik helyett kilyuggathatták volna a fedőlemezt egy 12cm-esnek.
HTPC-be 4k-5k-t pörgő ventit nem sokan raknának bele szvsz. (Max ha a gép egy másik szobában lenne) 

Nem elég, hogy csúnya(szvsz) még drága is.
A név TT után szabadon pedig olyan kreatív, hogy csak az lett volna melegebb, a Haydnnek, Chopinnek vagy Bartóknak kersztelik.
Most komolyan, egy TT Mozart vagy Bach különb tőle és olcsóbb is.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Lehet a többihez képest olcsó,de messze nem ér ennyit.Inkább veszek egy Chieftec BG02BBSL-t,táp nélkül,8Kért,moddolom és elfektetem,mint ezt ilyen horror összegért.
Ez lehúzás.Vagy parasztvakitás.Mindneki döntse el maga h meik.
[Szerkesztve]
Se nem szép, se nem jó (más szavakkal csúnya és xar
). Komolyan gondolja ezt a gyártó? 
[Szerkesztve]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Nagy is szvsz... Inkább amolyan összvér, mintsem egy pici HTPC kuckója.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Ez HTPC ház, nem desktop. Ezek ilyen árkategóriában vannak, más kérdés, hogy a kategóriáján belül is találni szebbet/jobbat ezért az árért.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

A ház eleje kifejezetten szép! Nagyon tetszik! A gumi rezgéscsökkentők hiány meg érthető: ha még azok is lennének, akkor a fémház nem tudna még ennyi hőt se elvezetni a vinyóktól. Egyébként a belsejével én sem vagyok megelégedve... 
Az meg külön vicc, hogy ami HTPC vagy gémer 1,5-2× drágább, mint egy ''normál''.
[Szerkesztve]

Sztem tipikusan egy régi babyház koncepcióján alapul, csak új külső dizájnnal megáldva. Ha nulláról tervezik, akkor rájönnek, hogy a mai procihűtők nem férnek bele és nincs lehetőség a levegő beáramoltatására. Csak kapott egy pofás, szálcsiszolt előlapot aztán csók a családnak...
Vakulj meg, aztán csengesd érte a 30 gurigát? 
To protect trees means exterminating beavers.
Igazabol az a kerdes, hogy mennyire van jogosultsaga az effele HTPC-epiteseknek manapsag. Az ember nem sokkal tobb penzert, mint amibe ez a tok ures haz kerul, kap egy csippelt X-Boxot, amire rateszi az XBMC-t, es ezzel meg van oldva a kerdes.
(OK, felvenni nem lehet vele)
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Létjogosultságot az a sok megvezetett vásárló ad neki, aki megveszi, mert azt hiszi, hogy neki most egy új, egyik koholt szabványnak megfelelő cucca van... Ugyan, kérem!
To protect trees means exterminating beavers.

Ide kéne egy szavazás, miszerint: építettél-e már magadnak HTPC-t. Tippem szerint 99,5-0,5% arányban nyerne a nem. Ez az egész HTPC mizéria tiszta ''hype'' feeling, bármennyire is utálom ezt a 2 szót....
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

Akinek van pénze, de nincs kedve, érzéke, tehetsége, stb. barkácsolni, annak jók ezek a cuccok. A leleményes/lóvétlan ember meg úgyis abból főz, amit talál. Nekem pl egy szétbuherált régi Videtoton videóból lesz a ''htpc''. Méretre pont megfelelő, akár egy nagy ATX alaplap is megfér benne. A karikból alacsony kell, de ez is megoldható egyszerűen.
Amúgy ezek a cégek valószínű végeznek piackutatást, és azért készítenek el egy ilyen dobozt. Ha meg nem akkor megérdemlik 
Agyasima: Nekem pl szükségem lenne egy halk mozizós, esetleg szövegszerkesztő, netezős 2. gépre, mert a kedvesem is használ gépet. És lehet jobb lenne dolgozni neki azon mint a notin. Ja és gyakorlatilag megvan hozzá minden alkatrész hát miért ne?
[Szerkesztve]
Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6
Egyaltalan nem hype, nekem is van, tenyleg baromira jo dolog, es hat tenyleg ez a logikus megoldas a medialejatszas problemajara igy a XXI. szazad elejen. Mert ugye tipikusan a lejatszando cuccok nem CD-n v DVD-n, hanem vmi HDD-n hevernek, mindenfele formatumokban (amik naprol-napra szaporodnak). Tudsz jobb megoldast?
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Ez valahogy szokatlanul sz@rra sikeredett a Chieftektől.
Átgondolatlan és drága (szerintem).
''Öregember nem gyorsvonat!''

Drága, az általa később legyilkolt vinyókkal együtt pedig nagyon drága.