''Felsőbbrendű-e vagy'' 
Szerintem ez a dizájn elég csúnyácska. (főleg a T.sonic 620)
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
''Felsőbbrendű-e vagy'' 
Szerintem ez a dizájn elég csúnyácska. (főleg a T.sonic 620)
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

Szeretnék venni egy zenelejátszót, de nem ez az első teszt, ahol azt írjátok, hogy az elemet fedő műanyag törékenynek tűnik; ami egy picit elkeserít. Belső aksis cumó nálam szóba sem jöhet, és a 20k-s határt sem szeretném túllépni, így meg már nem olyan könnyű választani.

Pont hogy az általad említett kritériumok miatt könnyű választani
Nevezetesen: nem kapsz annyiért semmit!
http://mlzphoto.blog.hu/
Márpedig ha műanyagból készült az elemfedő, előbb-utóbb jó eséllyel el fog fáradni az anyag a folyamatos feszítéstől, vagy a cserélgetés miatt. Megoldás lehet, ha olyan lejátszót választasz, amiben ritkábban kell csak elemet cserélni, tovább működik elemről.
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

(bocs, kapsz - lásd cikk
)

Most olvasgatom a múltkori ''triós'' teszteteket is, meg körbenézek máshol is, aztán majd csak lesz valahogy.
MLaca: Kösöznöm neked is a segítséget sokat segítettél.

Remélem is, hogy nem veszel hulladákot. Ebben az árkategóriában sajnos elég sok kompromisszumot kell kötni, vagy még tenni hozzá kis plusz pénzt és egy normális kategóriába fektetni. Megéri.
Na igen, hozzáteszem Iaudio G3 elemtartója sem úgy megy mint a BMW ajtaja. De azért nem félek hogy eltörik, heti egy műveletet kibír.
A pénzről azt mondom, hogy nem mindegy, hogy ''csak'' 20ezret adok ki valamiért, ami egy évig bírja (mert elfárad, elöregszik, megnőnek az igényeim), vagy kicsit többet rászánok, átlépve a minőségi lejátszókhoz megnő a választék, és okosan döntve a következő 2-3 vagy akár több évre elégedett leszek. El se hinné az ember mennyire gyorsan eltelik ez az idő, ha nem bajlódik az ember, csak használ valamit.
A fényképezőgépem pl. el se hittem, de már majdnem két éves, jövőre lejár a garancia!
Persze én nem az a típus vagyok, aki a mobilját is évente lecseréli, pedig használom, épp ez az, HASZNÁLOM.
Azért a 610-be tehettek volna igazán egy kártyaolvasót, elfért volna benne. Amúgy szerintem tök jól néz ki.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
nagyon olcsó távol-keleti designjuk van szegényeknek, főleg ez a bilikék ázsiai tömegszín ami büntet meg a narancssárga kör a cucc közepén 
Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
Én rögtön vettem két pótajtót is az Mpio-mhoz. Gondoltam nem véletlenül árulják külön is
Aztán lehet hogy épp ezért az idők végezetéig elmegy az eredeti nyílászáróval (elég óvatosan bánok vele).

gratulálok a címhez, pár másodpercig azt hittem tudatmódosító szerekről lesz egy teszt... 
Sajnálom jótündér, a kívánság az kívánság. Hajolj csak szépen előre!
Nem igazán értem, hogy manapság, mikor már egy 1 GB kapacitású Sd kártya ~8000 Ft, a 2 GB-os meg 14, és lehet hozzá kártyás lejátszókat is kapni, már 5-10 ezer forinttól, akkor miért vesz valaki 512 megás lejátszót, amiben még cserélni se lehet a kapacitást, majd 20 ezer forintért....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Pedig de. (Nekem egy régebbi típusú Zillion van, elég korrekt.)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

''érkezeteket'' helyett inkabb ''ékezeteket'' kellett volna irni...

Szemely szerint nekem sokkal jobban bejonnek az elemes mp3 lejatszok mint a beepitett akkumlatorosok.