Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) wierra válasza Omni (#99) üzenetére

wierra
(tag)

Pl. ez egy notesz. Ha lehet, akkor almát almával hasonlítsunk...
Nekem a bőrborítás kifejezetten nem teszik. (Nyilván ízlések és pofonok.) Láttam ehhez hasonló ''bőröskarajt'' az ASUS-tól...engem nem győzött meg.

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#102) lenox válasza wierra (#91) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Hat igen, ezek abszolut elkerultek a figyelmemet, szerintem nincs is jelentoseguk. Nem hinnem, hogy kulonosebb befolyasa lenne a magyar eredmenynek a globalis cegekre, de azt elismerem, hogy meglepo az elso hir, gratulalok, nagy siker ez egy kis cegnek. Akkor a tobbit maganban...

(#103) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem ideje lenne befejezni a szókaratét! A nézetek úgysem közelednek egymáshoz, új infó nincs.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#104) wierra válasza lenox (#102) üzenetére

wierra
(tag)

Várom. :C

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#105) wierra válasza rudi (#103) üzenetére

wierra
(tag)

''Egy szabad országban mindenki azt mond, amit szabad.'' :D
Részemről befejeztem a küzdést, házigazda bácsi! :)

(#106) lenox válasza rudi (#103) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Miert, pl. kiderult, hogy a magyar piacon a FuSi az elso a notebook/desktop/x86 server osszesitett kategoriaban. Te tudtad? Nekem fingom nem volt rola, azota is csodalkozom, ujabb erdekes adat. Igy mar csabito a kutyu, nem? Mondjuk igy is draga, de vegul is azt valoban el tudom kepzelni, hogy aki azt a sok notebookot/desktopot/x86 servert veszi, az a desktopok kozott ilyet is vegyen...

(#107) lapa válasza lenox (#73) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

brand = márka, márkanév.

marketing megközelítésben a gyártók maguk nem igazán brandok. az, hogy a gugli mit hoz ki érdekes, de relatíve irreleváns. csak (és pont) azért próbáltam tisztázni a helyzetet, mert bár a cégek nevei a köznyelvben ''brand''-ként elterjedtek, technikai szempontból nem azok.

magyarán: az intellistation minőségének szoros összefüggése van az intellistation márkával, de szinte semmilyen az IBM-mel. persze azzal is szoros, de nagyságrenddel kisebb. a termékcsoport (brand) tervezésének része a minőség tervezése is, míg a cég összes termékcsoportjának legfeljebb valami távoli, erősen átlagolt minősége lehet. hozzáteszem, hogy ez innentől inkább valami szubjektív minőségérzet, egyfajta elvárás, amit a cég mögé képzelünk.

mondom csak azért mentem bele ebbe az egyébként támadható hsz-be, mert egyesek egyenes arányosságot húznak a gyártó neve és az általa gyártott termékek / termékcsoportok minősége között.

www.lapanet.hu

(#108) rudi válasza wierra (#105) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Direkt odaírtam hogy szerintem! Ha gondoljátok, folytassátok csak nyugodtan, de szerintem semmi értelme, lehetne hasznosabb dolgot is csinálni a vívás helyett.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#109) wierra válasza rudi (#108) üzenetére

wierra
(tag)

A kommunikáció hozzásegít a megismeréshez...szerintem. Az hogy ez esetenként párbajjá alakul...hát ez van, emberek vagyunk. :) (Na, jó te borg vagy :) ) Csak tréfálok.

(#110) Mike T. válasza rudi (#30) üzenetére

Mike T.
(tag)

...Aztán ott van az is, hogy amit ''kihív'', azt már lassan lecserélik. Úgy három évvel ez elött lehetett volna kihívó, most már max egy gyenge copy :)

(#111) Mike T. válasza wierra (#100) üzenetére

Mike T.
(tag)

OS-t te választod, legalább is a mini esetében.

(#112) dr faustus válasza Mike T. (#111) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

OS-t mindkettőhöz adnak, és vállalati környezetben az XP előnyösebb, ebből a szempontból ez a FuSi mini tényleg ''válalatibb'', de maga a gép egyáltalán nem vállalati célokra jó, és semmi nem indokolja a magasabb árat sem a gyengébb hardverért.

Warning: Explicit Content

(#113) wierra válasza dr faustus (#112) üzenetére

wierra
(tag)

Igazad van! Mond meg jól! Te jobban tudod, mint mindenki más... :W

(#114) haegemonia válasza wierra (#50) üzenetére

haegemonia
(újonc)

Jó estét hölgyeim itt a tuti Mac-es akinek mindene a MAC (halyrá APPLE) :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :C :C :C :C :C :C :C :C :C

(#115) haegemonia válasza Omni (#44) üzenetére

haegemonia
(újonc)

Mi bajod van a Fujival

(#116) Shadowfax

Shadowfax
(PH! addikt)

Nem tudom, feltűnt-e, de féléves hszekre reagálsz...
Ezenkívül a fórum nem kifestőkönyv, egy darab szmájli is bőven megteszi! :U

Ha megkérhetlek - a többiek nevében is-, hagyd abba floodolást a Milyen notebookot vegyek topikban is. :o

[ Szerkesztve ]

www.eladomakonyvem.hu

(#117) haegemonia válasza Shadowfax (#116) üzenetére

haegemonia
(újonc)

köszi a tanácsot haver gy ilyen barommal nem is foglalkozom...
te kis ma..

(#118) peterkeT válasza haegemonia (#117) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Azt hiszem, az eddigi tevékenységed tükrében mindenki jobban jár, ha az első hetedet read-only módban töltöd itt a fórumon. Egy hétre kitiltottalak, kérlek olvasgass ez alatt az idő alatt, és próbálj meg ráérezni az itt elfogadott normákra, mert ha így folytatod, a tiltásodat véglegesítjük.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.