??? Oda van irva, hogy mi mihez kepest, nem olvastad el?
Ami erdekes,az a FuSi: 2006 eves osszes bevetele 6.646 milliard euro. Ebbol volume product 4.435 milliard euro, ebbol desktop pc 1.116 milliard euro, consumer products 1.728 milliard euro. Enterprise products osszesen 1.603 milliard euro, ebbol storage 0.512 milliard euro. Szal lenyeg a lenyeg, a desktop a monitorral eleg kemenyen ott van. Csak mert akkor most nem ertem, hogy mit jelentett az, hogy a szamitastechnika nem a pc meg a monitor (az mp3 player nem tudom hogy jott ide, de ez meg hagyjan), amit az elobb mondtal, most meg azt mondod, hogy desktop, workstation, monitor, meg a penzugyi jelentes is mondja, hogy ezek fontosak. Akkor az elobbi csak vicc volt?
Na nezzuk Apple-eket. Naluk a net sales 19.315 millard dollar. Ebbol desktop es notebook osszesen 7.375 millard. Ipod 7.676, na ez nagyon nyomja. Na lenyeg a lenyeg, az Apple a gagyi consumer productjaival 2-szer akkora business-t nyom, mint a FuSi, pc/monitorban is 2-szer akkora, szerintem nem kene lenezni.
Ami nekem meglepo, amit eddig mondtal, hogy a FuSi az mekkora jatekos a szamitastechnika piacon az ez alapjan siman nem igaz. A HP, IBM 100 milliardos cegek, az Apple is 20, a FuSi meg 10 sincs... Szal megse akkora brand ez, amekkorat eloadtal.