HAt 7900 gs mar 50-ert van 1900 gt meg nincs sajnos ilyen arban!! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Ombi5
(senior tag)

horvathkrisz
(PH! addikt)
AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa
Megeloztel.
en akartam lenni az elso. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

CriticalHit
(őstag)
53 400-FT-ért kapható az 1900GT
''open mind for a different view and nothing else matters''

CriticalHit
(őstag)
Kár, hogy mág mindig ilyen hangos az 1950XTX hütése és mégis ennyire forró a GPU. Kiváncsi leszek, hogy a HIS IceQ 3-as hütésével javul-e a helyzet.
''open mind for a different view and nothing else matters''

mirrmur
(fanatikus tag)
én azonnal lecsaptam egy ilyen sapphire x1900xt 256mb csodára. Nos az x1800XT után kellemes cuccos. Főleg oblivion és bf2 alatt
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...
már asust is lehet kapni, ráadásul egy picit olcsóbb a sapphire-nál.

AtG
(fanatikus tag)
Akkor elmondható a 7950GT karikról, hogy bírják a memók 800MHz-en? Mert akkor lecserélném a 7900GT-met a +256MB RAM miatt. Köszi előre is a választ.

Retekegér
(PH! addikt)
Az a Gainward 7950GT szerintem elég csúnyácska azzal az ormótlan fekete hűtővel...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

AtG
(fanatikus tag)
Nekem bejön a Gainward 7950 dizájn. Na meg én amúgy is teszek rá, hogy néz ki. Hasítson, az a lényeg. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

BobChemistry
(őstag)
durva, hogy a Juarez mennyire zabálja a VGA-t...
[Szerkesztve]
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

DNS_65
(fanatikus tag)
Jó kis teszt lett ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mikor jönnek már ki az első dx10-es vga-k??
És azokon hogy mennek majd a dx9-es gamék?
Gondolom azok majd jól odavernek teljesitményben, nem sokkal drágábban.
Vagy nem 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Grat jó teszt lett nagyon.
Én most vga vásárlás előtt vagyok és sokat segített ez a teszt! Gondolkodtam 7900GS vagy X1900GT, de ezek szerint jobb választás lehet?! 

mirrmur
(fanatikus tag)
jah kemény 200 ft nettó... 
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...
Brutális itt még a leggyengébb kártya is. Érdekesnek tartom még, hogy Core2 a tesztkonfig agya. Nem semmi.
Ja, gratula a cikkhez, nagyon alapos lett.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Jó és alapos teszt lett. pontott tett a 7900gs vs x1900gt vita végére...+4k-t(ennyi a legolcsóbbak közötti difi)röhögve megéri rádobni, amennyivel gyorsabb a gt...

Retekegér
(PH! addikt)
Tetszik a 7900GS, főleg hogy GT szintre lehet húzni és biztosan megy annak az ára lejjebb is...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

mirrmur
(fanatikus tag)
őőőő Fless. nem vettél olyat észre BF2 alatt hogy az atinak a képe kontrasztosabb a fullos beállítások alatt mint az ugyanilyen beállítások alatt a 6xxx/7xxx nvidiáknál(minden high és 4x élsimítás 16xAF-el)?
[Szerkesztve]

Loretto
(MODERÁTOR)
Az ATI nemes egyszerűséggel úgy döntött, hogy ennek az igen népszerű videokártyának a specifikációt megváltoztatja, a GPU órajelét 575 MHz-ről 512 MHz-re csökkentette, cserébe viszont a memória órajelét 600 MHz-ről 660 MHz-re növelte.
Az 1900GT-nél a táblázatban 595 szerepel nálam, 600 helyett. Vagy félreértelmeztem valamit?
Soirée...

mirrmur
(fanatikus tag)
lehet hogy csak tévedek de egymás után volt a gépemben egy 7900GT (MSI) és most a 1900XT és valamiért ezt látom. más játéknál nem néztem. mással nem játszom 

mirrmur
(fanatikus tag)
jah ati.... A sapphire szerint az X1800GTO2 órajele 500/500MHz ehez képest 504/495MHz
a 7900 gs kártya nagyon klassz és olcsó is, ez lesz nekem majd valamikor 1x.
Na ééésss?::DDD
Az ATI-nál vhogy sosem kerek értékek az órajelek...
primus inter pares
valamikor talán nekem is ![;]](/dl/s/v1.gif)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

3P
(tag)
Egyre jobban érdekel ez az új 256 MB-s X1900XT. 
A konfig megvételéhez már csak ez hiányozna. Az érdekel, hogy hol lehet Mo-n. venni kiskerben a cikkben megnevezett összegért (bruttó 80e Ft) ilyen VGA-t?

xuldar
(őstag)
Nekem továbbra is a 7900GS a szimpatikus. Olcsóbb is, és jóval kevesebbet eszik, mint az 1900GT. Ezt a különbséget nem látom a teljesítményben.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
nem olvastam at a tesztet csak a grafikonokat neztem vegig...es ennyit javult volna driver optimalizaciók miatt az atik tlejesitmenye? mert tavasszal asszem amikor meg nezegettem teszteket nemigazan jeleskedtek ennyire az ati csúcskartyak az nvidia csucskartyai mellett
3P - [link] Z0tynal nezd meg sztem talalsz barati arban!
[Szerkesztve]
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

orbano
(PH! félisten)
nem tudom ez mennyire van így, nem emlékszem az akkori tesztekre, de az biztos, hogy a ringbust nehéz lehetett belőni rendesen 
A vér nem válik VAZZE!™

Komplikato
(PH! addikt)
Mostanában vakítanak pár online boltban 512MB-os X1900GT-vel.
Ha a fenti teszteket nézzük, az 1900XT esetén van (bár nem sok!) értelme, de akkor a sokkal gyengébb GT-re mi a fenének ennyi??? 
Close the World ..... Open the Next!
(#30) afterburner_ válasza Komplikato (#29) üzenetére
ami vga igenyes az kamatozik belőle, ha nem is gyorsulas tekinteteben, de legalabb kevesbe rangat a jatek , nem?
legalabbis bf2-nel?fear?
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

rocket
(PH! kedvence)
Nem mindenki hozzaerto, az emberek tobbsege a nagy szamok alapjan vasarol, 512 az 2x256, es csak 10%-al dragabb akkor ezek az emberek az 512mb verziot veszik meg, lowend-masintreambe is vannak 512mb-os vgak, ez a kapitalizmus velejaroja 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
BF2 nem a VGA miatt rángat, hanem a központi memória miatt. 2GB kell neki, és akkor már egy 6600 nongt kártyán sem rángat betöltés után, míg 1GB rammal 7900Gt-n is rángat az elején.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
de azert csak gyorsul vmit
amugy meg igazan sztem 2007 jatektermése belekóstol majd a 256 feletti memtartomanyba;)
akkor varhato hogy a bf 2142-nek is 2 giga ram kell?remelem nem több.. 

bagyulajuve
(őstag)
jó és részletes teszt
asszem nem kell amiatt bánkódnom, hogy 54e -ért x1900GT-t rendeltem, csak érkezne már meg
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

joshua7
(PH! kedvence)
Gart, szép munka volt, ezt, így elkészíteni. 
Kicsit meglepett uakkor a végeredmény.
Csúcskat: nyerő az ATI (GX2-ben nem megy mindenhol rendesen az SLI, nem jó minden lapba, meg amúgysem egykártyás)
Fölsókat: nyerő az ATI (az XT256 bőven a jobb, mint az azonosárú 7950GT, igaz az tuningban ütős.)
Fölsőközép: nyerő az ATI (54-ért az X1900GT jobb a 10-15-tel drágább 7900GT-nél és az 50k-s GS-nél), bár itt vannak legközelebb egymáshoz a vetélytársak.
Semper Fi

ynsane
(lelkes újonc)
jó teszt, de most így dx10 előtt tényleg nem érdemes egy dx9-es VGA-t megvenni, akármilyen jó is az 
[Szerkesztve]

gayer
(fanatikus tag)
Hát igen, ez elgondolkoztató! De ahogy látom(most jött 1 hírlevél nagykerből) lenyomták az ATI árakat mostmár 55k az 1900GT, és 7950GT árába van egy X1900XT 512MB 
Úgy hogy simán ATI vétel a legjobb választás( az nvida driver vacakolásokról meg ne is beszéljek
)
HP mini 311C (2gb DDR3, 32gb Samsung SSD)

PPSH
(őstag)
csak elotte az lesz a kerdes hogy mennyi lesz egy DX 10-es kartya
mert altalaban eloszor a durva kartyak kerulnek piacra utanna meg a kozep es also kategoria 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

PPSH
(őstag)
hi kollega hol lattal te 512MB-os X1900XT-t 7950GT arban
akkor lehet ha egy eVGA tipust nezel ami 90 e ft korul van
de ha egy INNO3D-hez hasonlitod ami 74 e ft akkor mar draga
inkabb egy 256MB-os X1900XT a legjobb vetel mostansag 

#gab_
(őstag)
még qrva sok ido amire lesz DX10. Vista Mo-n. és DX10s Játékok 
ui: jah és amire majd itt is lehet kapni DX10s Vgat...
Gef 7900GT/GTXel is mivolt...

[Szerkesztve]

gayer
(fanatikus tag)
Mondom az árát én is hasra estem 62.000Ft+fa!!!!
=74.400Ft
igen jó vétel az x1900xt 256mb, (annak még nem jött új ár, de az 512-es ennyit esett, akkor sztem az 60-65k körül lesz!)de ha jelenleg egy árba van ezzel az 512-essel, akkor inkább az 512-est nem?

PPSH
(őstag)
74 e ft az 512MB-os X1900XT?
hol tudsz ennyiert?
mert en a 256MB-osat tudom ennyiert 

#gab_
(őstag)
74kert x1900xt 512? az Best Buy 
Hello
Tényleg jó az ATI. De csak a felsőkategóriában. És szerintem a nagy pénz nem csak ott van. Nvidia épít a közép és alsókategóíriára is.
Szép kis teszt, grat. 
"Csak úgy mondom"

zsulboy
(őstag)
Az nagyon jó ár!

Én is elkezdtem gondolkodni egy x1900xt/512 vagy egy 7950GT között!
A teszt nagyon jó grat! 

joshua7
(PH! kedvence)
Ez tutira 256-os. De ha nem, dobj linket, hol. 
Semper Fi

PPSH
(őstag)
csak ezert mert en ugy tudom hogy az 512-es X1900XT olyan 88-90 e ft korul van de lehet hogy dragabb 
középkategóriába sztem az x1800gto jobb alternatíva (volt) mint a 7600gt.árba pedig ugyanannyiért mérték...sőt a moddolhatósága miatt még jobb volt
ami viszont ezalatt van az télleg gyengusz 7600gst 7300gt ddr3 ellen nincs semmilye sajna Atinak...de majd az X1950pro, és ax1650xt...egy hónap

gayer
(fanatikus tag)
Így kaptam a mailt, én is gondolkodok hogy elírták, reggel felhívom őket!
PowerColor ATI Radeon X1900XT 512MB
62.000.-
Memória méret: 512MB GDDR3
Memória interfész: 256 bit
GPU órajele: 625MHz
Memória sebessége: 725MHz x2
Kimenet: Dual DVI, Vivo, HDTV
Csatoló felület: PCI-E 16x
Pixel Shader egységek: 48PP
Direct X támogatás: 9.0
TV csatlakozó: S-video