Nekem még a sima 710-es van. de sajnos tényleg izzad rajta az ember keze. Különben jó..
Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad.

Nekem még a sima 710-es van. de sajnos tényleg izzad rajta az ember keze. Különben jó..
Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad.
Miért kell egy egérre érzékenység állító gomb?
Nem árt azért az, nem mindegy azért hogy zommal és zoom nélkül hogy mozog az egér.
Ennyi pénzért nem rossz, de én nem vennék.
Vorsprung durch Technik..
Például grafikánál/tervezésnél finom mozgásokhoz jó az alacsony, gyorsabb ívekhez meg a magasabb. Persze a 4-5 lépés kicsit sok, 2-3 bőven elég lenne.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Nem CS-zek de sztem nem géppityuval kellett vona tesztelni a piros gombot.
Egyedüli előnye olyan fegyvereknél lehet, amik nem autómaták. COD-ban mondjuk az M1 Garand, és a pisztolyok, amik tűzgyorsasága attól függ, hogy milyen gyorsan nyomogatod a a bal egérgombot. Kényelmi szempontból piztos jobb, 3szor kattintani a piros gombbal egy tár kilövéséhez, mint 7-8-szor gyorsan nyomogatni a bal egérgombot.
rudi Meg ott lehet még értelme a dpi állításnak, hogy az ember éppen rushol vmi gyorstüzelővel, akkor elég mondjuk 800dpi, de kell a gyors mozgás, ha puskázik akkor meg minél pontosabb annál jobb 
[Szerkesztve]

szerintem a felbontás állításnál azt nem értjük hogy oké, néha elég csak 200dpi de miért nem jó a 800dpi ott is? (a számok csak hasraütés) a pontosabb jobb, de mi a baj a pontosabbal ha épp nincs rá szükség akkor?
(nem kötekedés a kérdés, sose próbáltam ilyen egeret, tényleg nem tudom én se)
http://flashy.blog.hu
Mert a dpi-vel egyenes arányban nő a kurzor sebessége. 1200-on pár centis mozdulattal átszeled az egész képernyőt, 400-on háromszor kell végigsikálnod az egérrel az asztalt.

És a kelly-n kívül hozzá lehet jutni valahol, mert tudtommal ők nagyker.
Boltot valaki?
Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
Nem egészen ide tartozik, de olyasmi nincs ebben (vagy külön progiban), hogy az egyik gomb megnyomására a Start menüt nyitja ki oda, ahol az egér volt a megnyomáskor? Még régen (Riva128-as időszak
) a Diamond VGA driverekben volt egy ilyen szolgáltatás, és nagyon szerettem, azóta is hiányzik... az asztalon akárhová kattintva kinyílt ott a Start menü, és nem kellett levinni az egeret a sarokba hozzá.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Hm, én eléggé régen CS-ztem (0.65b-1.0), de akkoriban volt valami teszt, hogy a golyónyomokat egyáltalán nem oda rajzolja ki a kliens ahova becsapódnak (4 tükörnégyzet közös sarkára céloztak mesterlövészfegyverrel, és volt olyan hogy az egyik tükördarabon megjelent 1 lövésnyom, a másik pedig kitört, ebből szűrték le az okosságot).
Lehet hogy olcsó, de ott kezdődik egy beviteli eszköz szerintem, hogy ergonómikus (pl: _nem_ izzad rajta a tenyered...). Persze kinek a pap, kinek a papné.

múltkor volt ''szerencsém'' egy ilyenhez (mittomén melyik változathoz). röviden: inkább hagyjuk. nagyon izzadt alatta a kezem, kb 1-2 perc után kényelmetlen volt. a pontosságával/sebességével nem volt gond, de mennyei érzés volt utána itthon a kezembe fogni az MX700-am.
[Szerkesztve]
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Csavarhúzó, higító, smirgli
Amúgy is nagyon kínai ilyen csili-vili festéssel.
Igazat megvallva az én kezemet MS Explorer 4.0-hoz tervezték (vagy fordítva), például a G5 is kényelmetlen. Most néztem fotókat, és úgy tűnik, vannak nem csillogós változatok is!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
most akkor vagy Ti vagytok a hiper-izzadósok, vagy én nem, mert nekem egyáltalán nem izzad rajta a kezem...

Kellemes egér, gyors, és a vékony ''mazzag'' ami még kellemes nagyon...
DPI: én általában 800on (zöld) használom, de SW BFII-ben amikor a zűrhajókkal kellett menni, nagyon jól jött, h feltoltam 2k-ra - nem fáradt el a kezem a sok pörgésben...
Szvsz ennyi zséért közel kihagyhatatlan ajánlat!
a HOC boltban van most [link]
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

én olyat hallottam, hogy ezeknél az egereknél nem lehet az usb hz -ét állítani
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Én kipróbáltam boltban a cuccot és sztem meg is veszem. Nagyon jól össze van rakva és az ára is tökéletes.
(a legnagyobb LAN-PARTY hevében sem izzadt még a tenyerem)
Milyen nick-el tolod? 

majd ezen fog 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Miért kell két topic 1 egérnek? 
Nem hinném de az egér inkább érdekel mint más. Nem tudom melyiket vagyem:
MS Laser Mouse 6000
vagy
A4-Tech X7 750
Na erre tessék valami okosságot mondani.

ez a teszt topicja nem az egéré
trassher: ha a pénz nem számít akkor tudom ajánlani az mx518 -t is
[Szerkesztve]
Ennyire nincs sok pénzem meg nincs is olyan kaliberű egérre. Sztem maradok az X7-nél, mivel a tesztben is Ajánlottat kapott.

hát ja én 10k -t szántam az egérre max és anyi volt az mx518
de ugye van jóval többért is egér

Hát nem egy G5, de jópofa, árához képest tényleg f@sza. A 2000dpi már rohadt gyors.

'' az asztalon akárhová kattintva kinyílt ott a Start menü, és nem kellett levinni az egeret a sarokba hozzá.''
Régebben gyűjtöttem utility programokat, van szerintem egy csomó, ami bármilyen egérrel megoldja ezt, de címekre nem emlékszem, keress rá Google-val a témára.
Close the World ..... Open the Next!

Látom, hogy jó ára van még a lézeresnek is, de én elöbb vennék 2x annyiért egy Raptor-t, amin tuti csúszásgátlós borítás van, mint A4T egeret. Bár sokan mondják, hogy milyn jó kis egereket csinál jó áron, és milyen tartósak, nekem pont ellentétes tapasztalataim voltak a tartósságukkal is, meg a drivereikkel is volt gebsz. (Bár utóbbi nem szempont, a Logitech szoftverei is rendszerint akadnak, néha még magukkal is, UT-ban pl. soxor lefagy a keyboard, ha megy az iTouch ...)
Close the World ..... Open the Next!

Nekem volt ilyen,de nem nagyon jött be!Állandóan izzadt a kezem rajta pedik elötte soha!
Kawasaki Zxr 250 ninja

Nagyon vicces tud lenni néhány Logitech fan 
Jön mindenki hogy a G5 így meg úgy... Könyörgöm! Ezekből az A4tech egerekből majdnem 3db-ot lehet venni egy G5 árán! Akinek a legjobb kell, vegye azt, de ez kb. olyan, mintha arról menne a vita, hogy az ATI x1600xt vagy a 7900GTX a jobb VGA... Mert árban kb ezek az arányok...
Ha korrektek akarunk lenni, akkor a csúcs A4Tech egér árán egy Logitech MX310-et lehet kapni kb. és hát tudásban kicsit elveri az A4Tech X-750F... 2500dpi vs. 800dpi stb...
Az meg hogy ki mit hallot, az 1-2k-s A4Tech egerekről az egy dolog...
A lakótársam alap optikai Logi egere teljesen alkalmatlan bárminemű játékra, mert mert percenként meghülyül, de ezt persze a boltban nem tudta reprodukálni... 
De én ettől még nem nézem le a Logit, az A4tech-et sem kéne, mert még mindig a 5-éves WOP-35 ömet használom, szóval egy példa már van, hogy mit bírnak ezek az egrek... 
A kézizzadás meg, ha nyugottan böngészgetek akkor nem izzad a kezem, de ha stresszhelyzet van, akkor egér nélkül is tud izzadni, ha nem tapizok semmit akkor is...
Szóval elég szubjektív dolog... 
[Szerkesztve]

Én is egy alap Logi BJ-69-el nyomom, de nem ugrál sehova (és az első 10-ben azzal is bent lehet lenni a 32-ből
).
Ha lehetne kapni akkor meg mindenképpen X-718F-et vennék, az 2000 DPI + az OMRON mikrokapcsolok (a logiban is ez van, és birja 5 éve) magukért beszélnek 
A tesztben nagyon lehuzták a 3x fire gombot, pedig szerintem nem kellett volna.
Ha pl BF2 alatt FN2000-el 1-es lövésell nyomulok, az a közelharcra totál alkalmatlan. Egy sarkon való befordulásnál mindig jól jönne az x3 fire, hogy ne kelljen váltogatni automatára + vissza.
Hol és meenyiért lehet ien rágcsálót kapni?
Írj privit s3nki-nek. Ő tud neked eladni nagyon jó áron. Én is ozz fogom venni az enyémet.
Ő ennek at egérnek a sima topikjában található.
[Szerkesztve]

Az éjfortek az én szememben sose tartozott a legjobb termékeket gyártók közé, de ez a rágcsáló egész jónak tűnik... Mondjuk a kialakítása hasonlít egy-két igen sikeres és befutott egéréhez..
Az biztos hogy az intellimet nem fogom miatta lecserélni !

egyetértek mindenkivel aki asszongya szar...de nézzünk csak körül, hogy monnyuk 5000HUF-ból milyen egeret lehet venni.......
1. fast mouse (520dpi)
2. codegen/a4teech/noname/genius villágító-dezájn-sima mezei egér
3. logitech mx 310 (ami már kicsit elavult)
és igen eljutottunk oda, hogy árában nincs vetélytársa.....és ennyiért lézeres...még a hülyének is ...én speciel 10000 HUF ért vettem G1-et és most villámgyorssan meg akarok tőle szabadulni (szal ha kell szombathely környékén írj) és 1 olyat venni szürkében, mert a fényes fekete nagyon sux......
de ha csak a felét tuggya akkor is jobban jársz vele mint bármi mással ennyiért
ja és egyénként a [link] a nagyker és ott van jobb oldalt hogy viszonteladók... 
Minél többet iszom, annál kevesebbet iszom... nem???
Mi a baj a feketével? 

1, rögtön meglátszik rajta a kosz és az újlenyomat
2, ha megkarcolod akkor egy idő után nagyon csúnya
3, én speciel játék közben is néha rámjön a takarítási roham és elkezdem törölgetni
+1 és ha az ezüstfesték elkezd kopni, akkorr...... hja
szerintem emiatt sux a fekete egér (logitech g1-em van szal tudom...)
Minél többet iszom, annál kevesebbet iszom... nem???

Nem tudom hogy milyen pontosan a termék de az ára és a tudása nem egyenesen arányos mivel jóval kevesebbe kerül mint amenyit tud. És az izadás az olyan dolog hogy haverom nak pl minden egéren izzad a keze de pl nekem nem ez mindenkinek egyéni dolga és evvel nem lehet egy teméket lehúzni. De pl a logitech G5 má bocsi de aztem 1nagy rakás szar mert nekem alapból nekem nem tetszik hogy olyan nagy batár és nem érdemes összehasonlítani a ketőt szóval ennyi. De az izzadásos kritikákon kívül túlsok rossz kritikát nem kapott és az jó.

[Szerkesztve]
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

csben pl 1ik pisztoly (five.seven) ojan gyorsan lő ahogy nyomod neki....csak néha elakad, de ehhez pl haszmálható lenne.
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

AKI tud jóáron X 750 és nem a csillogóst hanem a snassz matt feketét az írjon nekem privi üzenetet THX!
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

mindenhol már szinte 6000 HUF a 750 is. én télen vettem egy 718ast, annyira jó, 6000 HUF volt, és még most sem értem meg mi értelme van annak, hogy valaki razer, meg logitech egereket vesz 20-30e HUFért, mikor itt van nekünk ez is... igaz, csúszásgátlót kellett rá raknom (zokni
), de azé így megspóroltam 10ezret, viuszont teljesítményben meg ugyan ott vagyok... szaaalll

Hi mki!
A sorozatlövő gomb tesztelése során, nem mindegy, melyik prton és milyen rate-tel üzemel az egér....szerintem. 
A [link]gyártó oldalán nem hiszem, hogy ''csinált'' képet raktak volna fel erről és csak ez lehet a magyarázata. Vagy nem?? 
Amúgy minden hétköznapi egér müanyag burkolatú, tehát ha eddig izzadt rajta a tenyerem (tenyered) és nem különösebben zavart,ezután sem fog. (remélem)! 
[Szerkesztve]
Okos az,aki csak a felét hiszi el annak,amit hall, zseni az, aki tudja melyik felét....

[Szerkesztve]
Okos az,aki csak a felét hiszi el annak,amit hall, zseni az, aki tudja melyik felét....

Hi mki!
A sorozatlövő gomb tesztelése során, nem mindegy, melyik prton és milyen rate-tel üzemel az egér....szerintem. 
A [link]gyártó oldalán nem hiszem, hogy ''csinált'' képet raktak volna fel erről és csak ez lehet a magyarázata. Vagy nem?? 
Amúgy minden hétköznapi egér müanyag burkolatú, tehát ha eddig izzadt rajta a tenyerem (tenyered) és nem különösebben zavart,ezután sem fog. (remélem)! 

Hi mki!
A 3XFire gomb tesztelésekor szerintem nem mindegy, melyik porton és milyen rate-el működik az egér. Vagy nincs igazam? (lehet) 
Azt pedig nem hiszem, hogy a gyártó [link]eszkábált képet rakott volna ki ennek teszteléséről..lehet, hogy nem default beállításokkal csinálták. 
Mindegy, én már hétfőn megrendeltem ezt, és remélem, ma már megérkezik..... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én is X-750F boldog tulajdonosa vagyok. 1 évig 710F-et használtam az is nagyon jó volt, csak már kicsit elavult lett. Már lassan fél éve használom a 750F-et és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem izzad a kezem rajta pedig eleget játszok ahhoz h izzadnia kellene, a külsejével sincs semmi gond, karcmentes és eléggé használatban van. Am meg arról h fekete és ezüst és hogy nagyon kopik meg karcos lesz, az a termék felhasználójától függ, amint már említettem Nekem karcmentes. Corepadon használom és nincsen semmi gondom az egér használatával kapcsolatban. Lehet mondani Nekem sztem ez a tökéletes egér
Ajánlom mindenkinek 

Ennél a két egérnél a bal és jobb gombok nincsenek bevonva semmivel sem, hanem sima műanyag? Izzadós a kezem és hamar kopna a bevonat. Illetve ha sima műanyag akkor hol lehet kapni még ilyen egeret?
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11