HI ALL!
Vmit nem értek most a 965P chipset jobb mint a 975X
???
Vki elmagyarázná?::S:SS
Akkor mitől csúcskategóriása 975X chipkészlet?:S:S:S
THX
iPhone érdekel!:)

HI ALL!
Vmit nem értek most a 965P chipset jobb mint a 975X
???
Vki elmagyarázná?::S:SS
Akkor mitől csúcskategóriása 975X chipkészlet?:S:S:S
THX
iPhone érdekel!:)

Melóból netezem szal csak így néha tudok feljönni pár percre megnézni valamit
Amúgy én nem erre gondoltam hanem erre: [link]
Azért köszi, átfutom aztis
[Szerkesztve]

Hiányzott már ez a teszt. Köszi.
Azt hiszem, intel lapom lesz....
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

''A DFI sajnos nem veszi igazán komolyan az LGA775-ös vonalat''
Van benne valami. DFI-nek 2 csak féle LGA775-ös lapja van, míg másoknak egy rakat (Asus, Abit) Az egyik nem Intel 975x-re épül: [link] Igazán egyedi megoldás AMD/ATI chipset Intel alá
Biztos erre koncentráltak P965 helyett
Intel még nem készített AMD alá chipsetet
Komolytalan arcok
(Ez csak vicc, ne vegyétek komolyan
Tudom, hogy Intel a világ legnagyobb processzor gyártója
)
Itthon is kapható lesz, ha minden jól megy, tts-nek köszönhetően [link]
Gratula a cikkhez 
Tovább húzható FSB miatt 965-ös lapok jobban tetszenek.
[Szerkesztve]

Miért van más értelmes választás? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Ott van a két ''Különösen ajánlott'' lap, illetve az Asus P5W64WS Professional is.
Igazából a 9-es szorzó miatt nem megy a 6700-es Conroe 400-as FSB-t? Ezért jobb választás lehet a 8x400-on 800-as RAM-okkal szinkronban futó 6600-os, mint a 9x330 -ra húzott 6700-es?
''open mind for a different view and nothing else matters''
Tuning szempontjából a P5W64 hátránya, hogy 2.4V a max ramfesz. Az Asus nem megy túl magasra, és vannak rigolyái. A Max jól húzható 440 körülig béta BIOS-sal, és átpasztázott heatpipe-pal. Nagy előnye, hogy 2.65V adható a RAM-oknak, ami ~2.6V valós fesz. Ezzel már szépen ki lehet hajtani a tuning modulokat is. XBX2-ről még nem nagyon vannak itthoni eredmények.
A 6700 10*266, a 6600 9*266 alapon.
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

A 6600-os 9-es szorzóval megy 400-as FSB-t ezekben a lapokban? 3,6GHz durva.
Azt a legtöbb 6600-as tudja. Ha megnézed az adatlapom, láthatod, hogy mennek jóval feljebb is. 

Jó, jó... de azért az ES proc meglehetősen exkluzív darab. Ha van pénzed se tudod megvenni akárhol.
Uff Gitros voltam...
''Számítógéppel sokkal gyorsabban megoldjuk azokat a problémákat, amik a számítógép nélkül nem is léteznének.''
Nem is akartam általánosítani a 4GHz körüli eredményeket, azért írtam, hogy a legtöbb 6600 3.6-on tud futni.
Persze vannak antituning darabok, de azért általánosságban mennek annyit (rendes lapban, rendes memókkal persze.)
Nekem is nagyon hiányzott már ez az alaplapteszt, hisz számítógép vásárlás előtt állok.
Azt hiszem, Asus P5W DH-t fogok vásárolni! Grat!

Sziasztok!
Nemsokára tervezem egy úgy pc beújítását és csak ki szeretném kérni a véleményeteket az alaplapról, illetve tanácsot kérnék! Mert nekem a HW tanárom a Petrikben nagyon ajánlotta a ASUS P5W64 WS PRO, 4PCIe, FW, GL,775/1066,i975X -es alaplapot amire azt mondta hogy a legjobb a piacon én viszont ASUS P5WDG2 - WS/2PCIe/4SATA2/2GL/FW,775/i975 -es alaplapot néztem ami kb 16000 HUF -val olcsóbb. Amit én néztem az szerintetek jó alaplap?
Előre is köszönön skacok!
Üdv!
Valójában mindkét lap veri (egy-két dologban) a a többi 975-ös lapot (ami nem meglepő, mivel a WS lapok kiegészítő lapkakészletet is kaptak, nem a sima i975 van rajtuk).

Oké oké ö valszeg az Intel márkájú lapra gondolt én meg a chipsetre 
Bár nekem eszembe se jutna XBX2 venni pláne a teszt alapján
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Hát nekem a P5W-DH annyira nem jött be. 1,65V mch-val is éppen hogy csak viszi a 400-as fsb-t. A bordán nincs csicsa borító + kapott még 1 ventit is, és még így is rohadt meleg, pedig újra is kentem és a hetapipe másik részétnél is jár a levegő, szóval ott is van hűtés...
Nekem nem jött be ez a lap... 
izé

sajnos nem az uj revizios DH-val van dolgod, azért nem jön be tuningra.. (mert a felszereltségével nem lehet gondod
) az enyém pl 1.85v mch-val 475 fsb-t súrolja! de 460 körül teljesen stabil, alápasztázott bordákkal + ventivel 30-40C között tartható a chipset is..
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

''Az északi hídon egy jókora alumínium hűtőborda található, amely sajnos nagyon közel került a felső PCIe foglalathoz, ezért VGA-vásárlásnál figyeljünk oda, hogy a videokártyán milyen hűtés található (nem heat-pipe-os borda van-e rajta). ''
Megoldás-e ha az alsó PC-E foglalatot használjuk széles VGA-hoz? Ennek lehet valami hátránya?
pontosan uj dh ut mint a vaddiszno
aminek így kezdodik a szeriaszama 68MOAG1220XX az biztos az
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
igen, hogy az csak 8x-osként tud működni.

SZiasztok
Nekem egy ilyen dfi lapom van. Van esély rá, hogy 8800gts sli-ben mennyen???
met fizikai akadája ugye nincs.
Ha valaki tud valami infót erről kérem jelezzen priviben is.
Köszi 
www.pcvizhutes.hu

moddolt driverrel hajtható benne SLI ahogy néztem XS-en [link], de áruld már el mire kell neked 2 8800gts?
én a helyedben inkább vennék egy gtx-et és egy 6600-os Conroe-t mert a 6300 lenne már a ''szűk'' az sli-hez.
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Szeritnem semmi értelme nincs 2db 8800gst-t venni. Árban annyira nem annyira nem jó ötlet. Inkább egy 8800gtx...
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Sziasztok!
Na én is az SLI felől érdeklődnék! Gépvásárlás előtt állok, és kinéztem magamnak a tesztben szereplő ASUS lapot. A jelenlegi helyzetek mellett inkább az nvidia felé hajlok, konkrétan egy 8800GTS-ben gondolkodom. Ez nekem bőven elég, de ha később kevés lesz, akkor kérdés, hogy a fent említett lapban mellérakhatok-e mégegyet? Mennyire képes tehát kiaknázni egy intel chipset az SLI-t?
Előre is köszönöm a segítséget!

Intel chipset csak feltört driverrel tudja kiaknázni az SLI-t, és egyenlőre csak 975 chipset tud 8x és 8x sebességű PCIE álőállítani, a többi max. 16x és 4x párosításra képes.
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Köszönöm a gyors választ! Már csak azt kérdezném, hogy ezek a feltört driverek mennyire stabilak? Illetve a jövőben mennyire javulhat a helyzet driver téren?

erre nem tudok neked pontos választ adni, de én előbb vennék 8800ultra-t, mint 2db 8800GTX-et. Talán az új PCIE v2.0 chipsetek (pl. Intel X38) megjelenése után változik az véleményem, addig biztos hogy nem.
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Csak az a helyzet, jelenleg nem fér bele a költségvetésbe egy ultra, de még egy gtx sem. Ezért akarok egy 640 megás gts-t, azután, ha ez kevés lesz, később mellé még egyet. A 2900Xt azért nem tetszik, mert sokat eszik, hangos, meg fűt. Egyébként azt választanám, és nem lenne gondom az SLI-vel.
De köszi a segítséged!