Ennyibe kerül kb ehy 20.1-es wide TFT, S-PVA/MVA panelle. Mondjuk a talapzatot irigylem nagyon
Minden vágyam egy olyan monsi, amit az asztal síkjáig le tudok ereszteni és hanyattdönteni... 
Amugy grat, jo alapos teszt lett!
A vér nem válik VAZZE!™

Ennyibe kerül kb ehy 20.1-es wide TFT, S-PVA/MVA panelle. Mondjuk a talapzatot irigylem nagyon
Minden vágyam egy olyan monsi, amit az asztal síkjáig le tudok ereszteni és hanyattdönteni... 
Amugy grat, jo alapos teszt lett!
A vér nem válik VAZZE!™
Melyik 20-as wide S-PVA/MVA paneles van 120 000 Ft alatt?
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Na jó, nem 120 alatt, de ilyesmi áron

[link]
A vér nem válik VAZZE!™
Ja, mondjuk 140 alatt!

Com'è diverso il mondo visto da qui
a viewsonic va2012w befér 120 alá.
Ott figyel mellette a Philips bruttó 122e-ért is..
És az mióta xVA paneles? 
mod: OFF
[Szerkesztve]
az igaz. 
de 20-as wide... 
Nekem is, nekem is...
Ezeket a szar kommersz moncsikat nem tudom tálcaként használni...mindig lebillen róluk a tányér...
primus inter pares
pfff.ez ütött.
homályosítsatok fel lszi,hogy mire jó leereszteni a monitort az asztal síkjáig? emeleteságy tetejéről jobban lehessen látni? nem bírok szegényes fantáziámmal elképzelni olyan helyzetet,ami ezt kívánná
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
sztem ez irónia volt, vagy nem?

Számítógéppel segített társasjátékra (CABG) is lehetne használni. 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
de,de,köszi!
vmiért hülyéskedett az AB,így nem láttam a guruló smiley-t. 
Translator: mondj 1 ilyet 
[Szerkesztve]
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

úgy értettem, hogy a képernyő alját leengedni az asztal síkjáig, a monitort pedig kb 45 fokos szögben hátradönteni, vagy ahogy éppen a testhelyzetemnek megfelelő. Sajnos a mostani monitoromon (a linkelt Belinea) nem állítható a magasság, így a képernyő kb 15 centivel az asztal síkja fölött kezdődik. Sokkal kényelmetlenebb munkához, mit a fent leírt megoldás...
A vér nem válik VAZZE!™
ereszd lejjebb a széked és akkor nem kell annyira hátradönteni...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

látom a számítógépes munka ergonómiájában nem vagy nagyon otthon 
A vér nem válik VAZZE!™
Gondolom kirajzoltatnak a monitorra egy 8x8-as fekete-fehér négyzetekből álló ábrát és máris lehet sakkozni, dámázni rajta...
primus inter pares
én csak magamat tudom példaként, 8 órát rothadok a gép előtt, és nem tudom a földig ereszteni a monitort, meg dönteni sem, inkább a széket variálom, és egész jól bírom a bámulást...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Emelni másként is lehet: fekvő ház, szótár (könyvek), strapabíró CD-tartó, élére állított fiókok... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Kölöknél: Viewsonic VA1912W+könyv...1db...jó vastag...
primus inter pares

Kövezzetek meg, de nemkem nem kellene.
Még a fotóállvány képe is látszik a képernyőn.
Nincs rosszabb, mint ha visszatükröződik a háttér. 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

...és ne feledkezzünk meg a barna szekrényről lelógó fekete és szürke kábelekről sem
Akik ezt a monitorot tervezték valszeg nem használják a saját terméküket.
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu
Mivel ez a monitor is érintett, így talán befér ide a kérdésem...
Hogy lehet megoldani, hogy azok a játékok, amik csak 800x600, 1024x768, stb felbontást tudnak, torzítás nélkül jelenjenek meg? Inkább legyen fekete csík, mint torz kép... (mondjuk ez a szokásos 1280x1024-es TFT-knél is gond... a kör ovális, stb... 5.11-es Catalyst van fent nálam, ha esetleg ott kell turkálni valamit).
[Szerkesztve]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
ATI-nál sajnos nem tudom, csak nVidia-nál. 
Ott a driverben be lehet állítani.
Nekem tetszik a kicsike...
elviselném a 17'' CRT-m helyett 
csakhát nincs jelenleg 110k-m moncsira 
''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon
Máshol is mondtam: érdemes megnézni a Viewsonic VA1912W moncsit is...jóval olcsóbb...nem használható tálcának...ennyi...és nem jó borotválkozótükörnek sem...
primus inter pares

Nekem is egyből a sakk jutott eszembe 
Amúgy nagyon tetszik a moncsi, de inkább viewsonicot vennék, ha már vennék.
ÉRdekes összehasonlítani mondjuk a moncsi kisker és nagyker árát
[Szerkesztve]
Back to the field!? www.utv.hu

Körökre osztott stratégiai játékot lehetne játszani bábukkal, vagy akár FIFA-t felső nézetből, gombfocizni... LOL!
Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg pár kép róla a Viccrovatban!
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Én 68Cm-es LCD tévét vettem 8Ms-el és 900kontrasztal 1280*768 szoktam rajta gamelni.

Ez a legújabb LCD, és HD kapcsoat mellett gamelek vele. És az miért jó? 
Az marad az én titkom...
[Szerkesztve]
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

Mi köze ennek ehhez a moncsihoz? 
Amúgy grat az LCD tévédhez ![;]](/dl/s/v1.gif)
Back to the field!? www.utv.hu
Az ég egy adta világon semmi, csak eldicsekedtem már vele, gondoltam 
Amúgy jó az asus, de szerintem lassasn megerőltethetnék már magukat és ugyanilyen áron nagyobb kategóriákat is szorhatnák.
Amúgy létezik olyan kis LCD monior, ami az 1920 felbontást kezeli? Vagy az 1600?
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!