Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Beeleőztek a töltővel az eu-nak, az alsónál a bal szélső igencsak SE csatlakozó formájú.

Az élet kegyetlen .

(#2) lujó55

lujó55
(őstag)

Ez a mobiltöltő készlet ennyiért totál megéri! :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) macilaci78 válasza lujó55 (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Azért én óvatos vagyok.

Apám vett egy BluePanther GPS-t gyári szivargyújtó töltővel és hozzá egy ilyen univerzális USB-s hálózati töltőt. A töltő jó, leadja a feszt a madzag végéig, de az eszköz köszönő viszonyban sincs a töltővel.
Az más tészta, hogy az szivargyújtó töltő külön aljzatot kapott az eszközön, az USB pedig mini USB. PC-vel nem akartam összedugni, nem akartam, hogy valami automatikus frissítés, vagy bármi elbarmolja a navit egy olyan út előtt, aminek tétje van. Majd kipróbálom szerencsésebb csillagegyüttállás alkalmával.

Viszont ez a szett nekem is bejövős, lehet, vadászok is egyet, mert hasznos.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Mind nagyon ötletes és hasznos találmány! :C

(#5) Meza

Meza
(kvázi-tag)

Ezek az univerzális töltők azért veszélyesek ám. Ismerősömnek az ipod-ja bánta a nem megfelelő feszt. és áramerősséget.

"Olvashatatlan aláírás"

(#6) darksenses

darksenses
(újonc)

Vannak köztük azért használható cuccok,

(#7) bsh

bsh
(senior tag)

jó kicsi az a szkenner... :U

(#8) flexxx2

flexxx2
(tag)

Ezek a szkennerek se drágák, emlékszem régen 100ezres nagyságrendben lehetett venni lapszkennereket. Most meg már nem látom értelmét annak hogy vegyek egyet.

(#9) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen MPower szettem nekem is van. A telefonomhoz használom, GPS-hez is. Nagyon jó, csak ajánlani tudom! :) (mondjuk a visszajelző led elég zavaró lehet, ha a dug-alj rossz helyen van :) )

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#10) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

A legutolsó készlet, no az nagyon tetszik... van a családban mindenféle telefon, pont jól jönne :)

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#11) blackrulz válasza Meza (#5) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

az enyémet is hugom ölte meg egy utángyártott kínai fali töltővel, nah akkor kissé elpattant az agyam :( azóta semmiből se univerzálisat, se utángyártottat, annyit nem spórolok rajta hogy megérje a kockázat...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#12) syberia válasza lujó55 (#2) üzenetére

syberia
(fanatikus tag)

Annak aki sokat ül kocsiban (taxisok) nekik jó megoldás lehet.

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#13) Silentfrog válasza syberia (#12) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Ha én taxis lennék inkább vennék egy invertert és abba bármit beledughat ami 220-al müxik,nem kell variálni semmivel.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#14) macilaci78 válasza Eddie141 (#9) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Fekete szigetelőszalaggal ragasztom le a nem kívánt ledeket.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#15) Duree

Duree
(PH! addikt)

A Scannerek nagyon tetszenek és ötletes is mindkettö.az univerzális tápokról idáig csak rossz véleményt halottam,és a saját tapasztalatom is elrettentö

(#16) syberia válasza Silentfrog (#13) üzenetére

syberia
(fanatikus tag)

Erre nem gondoltam, ott a pont :)

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#17) waporka

waporka
(tag)

álltalában minden multifunkciós töltő megadja magát semmire se lehet őket használni...
inkább megveszem azt ami kell a készülékemnek

a privire illik válaszolni....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.