Beeleőztek a töltővel az eu-nak, az alsónál a bal szélső igencsak SE csatlakozó formájú.
Az élet kegyetlen .
Beeleőztek a töltővel az eu-nak, az alsónál a bal szélső igencsak SE csatlakozó formájú.
Az élet kegyetlen .

Ez a mobiltöltő készlet ennyiért totál megéri! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Azért én óvatos vagyok.
Apám vett egy BluePanther GPS-t gyári szivargyújtó töltővel és hozzá egy ilyen univerzális USB-s hálózati töltőt. A töltő jó, leadja a feszt a madzag végéig, de az eszköz köszönő viszonyban sincs a töltővel.
Az más tészta, hogy az szivargyújtó töltő külön aljzatot kapott az eszközön, az USB pedig mini USB. PC-vel nem akartam összedugni, nem akartam, hogy valami automatikus frissítés, vagy bármi elbarmolja a navit egy olyan út előtt, aminek tétje van. Majd kipróbálom szerencsésebb csillagegyüttállás alkalmával.
Viszont ez a szett nekem is bejövős, lehet, vadászok is egyet, mert hasznos.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Mind nagyon ötletes és hasznos találmány! 

Ezek az univerzális töltők azért veszélyesek ám. Ismerősömnek az ipod-ja bánta a nem megfelelő feszt. és áramerősséget.
"Olvashatatlan aláírás"

Ezek a szkennerek se drágák, emlékszem régen 100ezres nagyságrendben lehetett venni lapszkennereket. Most meg már nem látom értelmét annak hogy vegyek egyet.
Ilyen MPower szettem nekem is van. A telefonomhoz használom, GPS-hez is. Nagyon jó, csak ajánlani tudom!
(mondjuk a visszajelző led elég zavaró lehet, ha a dug-alj rossz helyen van
)
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

A legutolsó készlet, no az nagyon tetszik... van a családban mindenféle telefon, pont jól jönne 
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
az enyémet is hugom ölte meg egy utángyártott kínai fali töltővel, nah akkor kissé elpattant az agyam
azóta semmiből se univerzálisat, se utángyártottat, annyit nem spórolok rajta hogy megérje a kockázat...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Annak aki sokat ül kocsiban (taxisok) nekik jó megoldás lehet.
"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

Ha én taxis lennék inkább vennék egy invertert és abba bármit beledughat ami 220-al müxik,nem kell variálni semmivel.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Fekete szigetelőszalaggal ragasztom le a nem kívánt ledeket.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

A Scannerek nagyon tetszenek és ötletes is mindkettö.az univerzális tápokról idáig csak rossz véleményt halottam,és a saját tapasztalatom is elrettentö

Erre nem gondoltam, ott a pont 
"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."