Håt akkor semmi esèly mobilròl mobilnettel hallgatni, esetleg van esèly a hanganyagot kèsöbb letölteni mp3 formåtumban?
Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is
(#1) LEFTHORSE1

Håt akkor semmi esèly mobilròl mobilnettel hallgatni, esetleg van esèly a hanganyagot kèsöbb letölteni mp3 formåtumban?
Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is
Igen, fent lesz a hanganyag!
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
Simán tudod mobilnettel is hallgatni egyébként.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Csak egy rádió program kell hozzá, és a cikkben is leírt URL-t kell beleírni (pl.: http://media.dream.hu:16000). Butafonnal lehet hogy ezt nem fogod ilyen egyszerűen eljátszani, de lehet hogy írt valaki rádió klienst Java ME-re is 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Olyan kérdésem lenne, hogy ha nem vagyok se net se rádió közelben valamilyen módon, akár korlátozott ideig (pl 2-3 nap) "felvételről" is meg lehet hallgatni az adást?
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Igen, elvileg archiválni fogjuk és feltöltjük a fájlokat.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

Ügyesek legyetek 
Csupa fül leszek! (mint a Tökéletes katonában
)
nagyon jó, köszi!
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Engem érdekel. Majd néha biztos meghallgatom.
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"
Na én ott fogok kuporogni a gép előtt.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Utána még azt is meglehet csinálni, hogy lemented m3u-ba a címet valahová a gépre, arra csinálsz egy parancsikont amit aztán kitehetsz az asztalra, tálcára, stb. és így gyorsan egy kattintással el lehet indítani az online vételt (meg persze van kb. 1 perces késés az online adásban az FM-eshez képest)
Ja és az FM adás nemcsak Bp-en hanem hivatalosan a 60 km-es körzetében, nem hivatalosan a domborzati és légköri vételi viszonyoktól függően ennél messzebb is hallgatható (pl. úgy rémlik volt már aki a Balatonon is fogta)
[ Szerkesztve ]
Térerő legyen veletek
Sajnos rádión nem tudom hallgatni, megpróbáltam a streem-et, de a win7+mediaplayer kombó a képembe tolja, hogy nem támogatott formátum
Mit tolok el? 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Próbáld meg az alternatív utat amit írtak, nekem 11-es WMP-el és XP-n működik:
"indítsd el a Media Playert, a "Fájl" menüből válaszd ki az "URL megnyitása" menüpontot, a felugró ablakba pedig másold be: http://media.dream.hu:16000"
Így megy, köszi 

Én a RadioSure nevű progit használom. Alapból talált több mint 12ezer állomást, pár kattintás és meg is volt a radiocafe... 
Sovány szakácsban sose bízz!
Megnéztem, tényleg nem rossz
De azért az vicces hogy a progi free, de a skinek pénzért vannak hozzá 

Nekem az tetszik benne, hogy felvételnél tudja külön menteni a számokat, külön a reklámokat, ilyesmi.
Sovány szakácsban sose bízz!

Ezt a winampos streamripper plugin is tudja.
Winampon elmentettem a kedvencek közé a radiot.
Üdv: Moretimer ¤----------------¤ Profi honlapok készítése alacsony, baráti áron! Webhosting!
Rádiós progi tipp: Screamer Radio. Ingyenes, pici, pont azt tudja amit kell. És lehet vele felvenni is.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn