Érdekes hogy csak 1 év garancia van rájuk, annó egy 3870-es Radeonom volt tőlük, és arra élettartam volt (akkoriban a palettájuk egészére ez volt jellemző). 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
varga911
(senior tag)
Az MP1000 legyen $75, és akkor már van is egy vevőjük 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Az MP1000-es máris megtetszett.
Kíváncsi leszek az árára, idehaza azonnal kiváltaná az asztali DVD-lejátszót és ahogy a Diamond Multimedia oldalán olvastam, szinte minden formátumot ismer.
Roppant idegesítő, hogy az idő múlásával a DVD-lejátszó lézerfeje elöregedik és már alig olvas be egy-két lemezt. Nekem ez kell! 
(#2) h-yle annak én is tudnék örülni! 
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Quan-Chi
(őstag)
elég tetszetős a külseje , igényes és nem is drága, kíváncsi vagyok lehet-e majd itthon kapni ?
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Devid_81
(PH! kedvence)
Ez teljesen rendben van ennyiért.
Persze majd itthon...
.::www.megadanceradio.hu::.
Tényleg korrekt cuccok!
És ha idehaza drágák lesznek, külföldről kell majd behozni.
Ha más nem, csak lesz valami vállalkozó kevű Hardveraprós kolléga! 

Alex91
(PH! nagyúr)

Valahol mintha lattam volna... 
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

zazahoho
(őstag)
jól mondod
mire ideér addigra mindenki meg akar gazdagodni akinek át megy a kezén 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

macilaci78
(PH! addikt)
A távvezérlőt az oroszok szállítják. ![;]](/dl/s/v1.gif)
De tényleg egy ilyen apró mütyür esztétikus elhelyezése is fejtörést okozhat egy nappaliban.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...