Ez a hat óra négy cerkaelemről elég hihetetlen számomra... Bár lehet hogy ekkor ilyen 10x20 cm-es képet vetít. 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Ez a hat óra négy cerkaelemről elég hihetetlen számomra... Bár lehet hogy ekkor ilyen 10x20 cm-es képet vetít. 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
(#2) macilaci78

300$-ért nem is rossz. De az a 15 ANSI lumen tényleg gyatra, főleg 80"-hoz. 
4db AA elemmel 6 óra.
Nem tudom, egy USB-s vinyót meddig tekerne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bibby: A fal közelében kevesebbet fogyasztana? 
[ Szerkesztve ]
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Otthoni felhasználónak minek kellene egy ilyen projektor? Ma ha valaki otthonra vesz projektort, a HD miatt veszi, szóval minimum 720p-s felbontás kellene. Ez inkább valami másodlagos tartalékkivetítő céges felhasználásra, bár szerintem itt már a funkció/hatékonyság kárára ment a felesleges miniatürizálás.

Végiggondolva lehet hülyeség, az jutott eszembe hogy kisebb képhez közelebb van, kisebb teljesítmény kell. Nem értek a lovakhoz. 
Azért kíváncsi lennék mire lehet egy ilyet valójában használni... azon kívül, hogy lehet mutogatni másoknak.
Bibby: max ha lehet állítani a fényerőt, és visszaveszed... bár a 15 lument nem tudom ki akarja még lejjebb venni 
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Nagyom komoly 
C:\Privátot előbb észreveszem!...

ha 640x480 felbontás és 80 hüvelykes képet csinál,
akkor egy pixel majdnem 3mm-es lesz,
így kicsit képújság feeling-je lesz a vetítésnek 
(#8) macilaci78

Létjogosultsága van, kicsi, mobilis, elmegy akkuról is. Oké, nyilván szükségmegoldás egy ilyet használni, de ha mondjuk nincs áram, akkor jól jön. De a felbontása gyatra abban a környezetben, ahol én tudom elképzelni. Prezentációk, tervrajzok, stb...
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

80 hüvelykes képnél már kellően messze állsz, hogy ne legyen olyan nagy az a 3mm. Nyilván egy ekkora készüléktől nem kell csodákat várni. Viszont kicsit egyszerűbb rohangálni vele, mint hagyományos társaival, amikhez még laptop is kell.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Plusz egy öngyújtóban lévő led is erősebben világít, mint 15 ANSI lumen
Elég gyatra teljesítmény. A 3M megoldása sokkal megfelelőbbnek tűnik e téren 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Ezért nem értem én sem, hogy mire lehet ezt használni... az iroda bezárkózik a szekrénybe, és zsebkendő méreten próbálják kitalálni mit látnak?
A régi projim 1200 lument tudott, de kicsit több, mint 2 méteres képátlóhoz már ennél is rendesen be kellett sötétíteni... a mostani 2000, ez már függöny nélkül is látszik viszonylag jól ekkora vásznon... de 15 lumen 80"-on...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

A 3M-nek van ugyanekkora projektora 1280*768-as felbontással is, kb ugyanennyi pénzért (az is 15 lumen).
Viszont azt jelezném, hogy a 15 lumen kb olyan, hogy totál (redőnnyel) besötétített szobában se lesz elég egy kb 50 cm-nél nagyobb átlójú képre.
Van egy 150 lumenes Samsung projektorom, az is még bőven hordozható (400 g a tömege kb), de az még alkalmas pár emberes bemutatókra.
Na ez a kis bigyó kb arra jó, hogy az egyik hülyegyerek a másiknak az "áltiban" ki tudja vetíteni a falra (20-30 centiről) a videóját.

Reméljük lesz ez még jobb is. 
15 lumen.... 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Sajnos eléggé a funkcionalitás rovására ment a méret csökkentése
Ilyen felbontással és fényerővel csodálkoznék, ha vennék.

elképzelni nem tudom ezt mi a bánatra tudják használni 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Hmm, ez tök jó, de led technológiával simán tudhatna nagyobb fényerőt.
80"-nál kíváncsi lennék mennyire látszik az általa vetített kép 
.::www.megadanceradio.hu::.
Szerintem ez is LED-es 
[ Szerkesztve ]

Az E1-LED Pico névre hallgató készülék...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

speckó duitjorszelf vászonnal megoldható hogy 10x fényesebb legyen mint alapból, 150 lumen nem olyan rossz , feltéve hogy sötét van.
Akinek kell link privi.
Ilyen izékékből csak DLP-st szabad megvenni, az LCOS ebben a kategóriában hulladék.
[ Szerkesztve ]
120 fps or GTFO :D
Szerintem aki ilyet akar cipelni a normál proji helyett, az vásznat sem akar magával vinni...
Arra gondolt, ha magából a technológiából is alapból többet lehet kihozni. Szerintem
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

Nem 150 lumen, hanem csak 15(!!!) 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
Persze, ki lehet... de az már más felhasználás, ahol semmi értelme a mini kivetítőnek.
moha bácsi: 10x erősítéssel számolt a vászon miatt ( ami mondjuk nem tudom milyen lehet ).

persze a led ebben is jobban világít, de a képalkotó része meglehetősen visszafogja ugyebár. elvégre a technológia a fény "elvételén" alapszik.
A vér nem válik VAZZE!™

Igen, de a 15 Lumen gondolom max fényerő, fehér képnél, amikor a fény nagyrésze átjut az LCD-n, tehát nem többszöröse a LED teljesítménye az itteni adatnak.
Aki hülye, haljon meg!

szerintem akkor sem jut át a nagy része. több réteg mindenféle szirszaron kell átpasszíroznia magát a fénynek, és gondolom ahogy nem tökéletes a zárt állapot, a nyitott állapot is legalább annyira tökéletlen. egy sima üveglap is jelent vagy 20% csökkenést, és ebben ott van egy lencse, meg ugye az érzékelő.
aztán kérdés ugye, hogy a ledeknek hogy adják meg ezt az értéket, milyen szögben sugározva. én simán el tudom képzelni, hogy a valós, megfelelő szöfben leadott teljesítménynek csak egy ilyen kis hányada jelenjen meg a vásznon.
persze ez csak hipotézis, nem vagyok szakértő 
A vér nem válik VAZZE!™

Az ilyen 'pico' projektoroknak két lehetséges felhasználási területet látok. Az első a gyerekszoba mesevilága. Jópofa, keveset fogyaszt, egyszerű. a gyerkőc mosolyog, ennyi.
A másik felhasználási területhez pár ezer kilométerrel odébb kell utazni. Az Egyesült Államokban ezrek hétvégi, szabadidős programja a horgászás, kempingezés. Nem mindenkinek telik full extrás lakóbuszra, így nem is tudnak nagy tévét magukkal cipelni. Ők nem akarnak elszakadni a ’civilizációtól’. Számukra ideális egy pici, relatíve olcsó projektor. Éjszaka a sátor falán, a faágra akasztott lepedőn mehet a Super Bowl, a családi videó vagy, amit akarnak. Persze a kis fényerő miatt csak kis képátlóval, de még mindig nagyobb lesz a kép, mint egy 7 – 10” akkus LCD tévén. Vízen, hajón, horgászcsónakban, ahol elektromos áram sincs, még inkább csak ilyen hálózattól független gép jöhet szóba.
- Karel -

csónakban mindenképpen szeretne az ember vetíteni.... de hova is? a csónak aljára? vagy a lapátra?
azért pecázni egy 7" egérmozi még ezerszer alkalmasabb. ez kissé körülményes.
A vér nem válik VAZZE!™
Nah, ilyen is csak az amérikájiaknak juthat eszébe, én ha horgászni megyek még azt se szeretem ha a mobilom megcsörren, nem hogy majd ott filmezgessek 
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

azért ha meccs van, jól jönne. persze minden másra baromság, ezt aláírom.
A vér nem válik VAZZE!™
khmm... DVB vevőt nem látok a specifikációk között 
Ez gyakorlatilag egy PMP, amibe kijelző helyett miniprojektort raktak
[ Szerkesztve ]
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50