Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Harlek

Harlek
(tag)

Ez nagyon mókás, bár gondolom az ára láttam már kevesebben fognak mosolyogni. (Már amikor, ha egyáltalán, lesz kereskedelmi forgalomban.)

(#2) Quan-Chi válasza Harlek (#1) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

ja nekem is tetszik, de biztos kegyetlen drága lesz :K :O

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#3) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Hat ez nem semmi :)) .Szeretem az ilyen kreativ kutyuket. Zsebdiszkokhoz elengedhetetlen :D.

(#4) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm, nem akarok dj lenni. :DDD
Jó móka lehet amúgy ez a kis vacak...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tuti olyan drága lesz, hogy csak a főrajok engedhetik meg maguknak

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#6) PierNight

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de tök jó ^^ bár én pár napig tekergetném és utána használnám normál zenelejátszónak...ha 10. ezer lenne akkor megérné csak hogy ilyen is legyen :D de nem félek tőle, hogy ennyibe fog kerülni :D persze a fanoknak és dj-knek minden pénzt megérhet :)

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#7) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen sajna biztos lesz ára :( egyébként meg apró mérete miatt nem hiszem komolyan lehetne vele dolgozni. Ez annak jó aki DJ mániás és tele van cash-el. Nekem marad a Traktor + Final Sratch inkább :))

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#8) Mr.Csizmás válasza moha21 (#7) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a komoly DJ-k meg vesznek egy pultot inkább :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#9) Solicidium

Solicidium
(fanatikus tag)

És majd eljön az az idő, mikor Jocó átnyergel a 7-es busz nevű szórakozóhelyen a bömbölő mobiltelefonról a tömegközlekedés-lemzlovasságra az utazóközönség örömére.

Támadni kell!

(#11) moha21 válasza Mr.Csizmás (#8) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez így van. :K

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.