Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LEFTHORSE1

LEFTHORSE1
(őstag)

Akartam volt venni egy Leicát, de a neten az adott modellel készűlt képeket nézegetve lemondtam róla, nagyjából fekete-fehér képeket kaptam, és olyan témájuakot hogy pfff pfff, nagyon absztraktokat, ha valaki tudna olyan weboldal, ahol szép színes természetfotók vannak Leicával készítve, az szóljon, azt hiszem D9 (??) (vagy D lux) modelt nézegettem

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#3) JoeYi válasza LEFTHORSE1 (#1) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

1: tanulj meg helyesen írni (ha kínai vagy akkor viszont nagyon ügyesen fogalmazol!)
2: ezen az oldalon megadhatod jobb oldalon a menüben, hogy milyen gépekkel készült képeket mutasson: [link]

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#4) Feruendios

Feruendios
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hát nem nehéz nyereséget termelni egy olyan cégnek ahol 200%-os haszonnal adnak mindent.

(#5) Z_A_P válasza Feruendios (#4) üzenetére

Z_A_P
(fanatikus tag)

Viszont kurva nehez olyan cegnek lenni aki 200% haszonnal adhat el mindent ;)

OK

(#6) LEFTHORSE1 válasza JoeYi (#3) üzenetére

LEFTHORSE1
(őstag)

Bocsi, tényleg nagyon hülyén fogalmaztam, nagyon zaklatott körülmények közt írtam, kösz a linket

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#7) r3v0Lut10n válasza LEFTHORSE1 (#6) üzenetére

r3v0Lut10n
(senior tag)

zaklatott körülmények közt ? :DDD ez egyre durvább :P

[MSI P67A-GD55 - i5 2500K @4.3g - CoolerMaster TX3][8Gb Kingston 1600][ASUS DCII 6950 @900/1300][Benq G2420HDBL][Thermaltake V9 Black Edition] - HTC Sensation - Acer A500 - etc. :D

(#8) waverider

waverider
(senior tag)

+1 infó: a lencséik jelentős része itthon készül titokban :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#9) take.a.ride válasza waverider (#8) üzenetére

take.a.ride
(kvázi-tag)

+1 infó: a lencséik jelentős része itthon készül titokban

Megtudhatnánk, hogy konkrétan mely lencsék és pontosan hol készülnek, vagy megmaradunk a nagyvárosi legendák és az "ismerősöm mesélte" szintjén?

(#10) nord_ válasza take.a.ride (#9) üzenetére

nord_
(őstag)

Salgótarjáni Síküveggyár.

(#11) take.a.ride válasza nord_ (#10) üzenetére

take.a.ride
(kvázi-tag)

Köszi, jót röhögtem, egy szélvédőkre specializálódott üzemben bizonyára rengeteg lencse készül :D
Coming up next: a Canon obijait valójában a Saint-Gobain gyártja, titokban :D

(#12) waverider válasza take.a.ride (#9) üzenetére

waverider
(senior tag)

ott dolgoztam, onnan tudom, de a cég neve nem publikus :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#13) nord_ válasza waverider (#12) üzenetére

nord_
(őstag)

Minden cégnév publikus, hiszen adóhatósági, minisztériumi szabadon, ingyenesen látogatható adatbázisban az összes szerepel. ;)
Szóval, ha elmondod, nem sérted meg vele a céget.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.