Vízálló billentyűzet. A reggeli italokat is túléli? (kávé, tea etc...) 
Soirée...

Vízálló billentyűzet. A reggeli italokat is túléli? (kávé, tea etc...) 
Soirée...
Én vettem gumibillentyűzetet, az túléli... Kíváncsi lennék, hogy ez miket él túl. 
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
Ha utána kiöblíted, akkor jó eséllyel nem marad ragacsos.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

"Továbbra is az Acernél maradunk, a Timeline sorozat legkisebb tagjánál"
Egy kijelzőméretet beletehetnél ebbe a bekezdésbe, nem feltétlenül triviális mindenkinek.
ezek az új ULV procik milyen feszültségen üzemelnek?
A vér nem válik VAZZE!™

ehhez még csak vízálló billentyűzet sem kell, csak egy erős zuhany baleset után és türelem, hogy megszáradjon
A vér nem válik VAZZE!™

Hi, Rudi, köszi a beszámolót.
Vajon ez a Cooler Mat nem azzal olvasztja szét a gépeket, hogy elzárja az alsó szellőzőnyílásokat? Én tuti rá nem tenném a HP 8710p-met, annak alul van a ventilátornyílása.
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu
Melyiknek nem?!
Nyilván azért van ilyen dimbes-dombos felülete, hogy kapjon levegőt. De erről (vagy ilyenről) ha jól emlékszek volt is már egy házi teszt a logouton. 
Jah és végre itt a PoV készreszerelt ION-ja. Az AsRock üdvöskéjénél még a nagyobb is emberibben néz ki. De én a kicsit választanám. Ízléses lett. 
[ Szerkesztve ]
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Baratsagos ara van a POV (Point of View) gepeknek.
Ez a CM ház bejön külsőre. Bár sokallom érte azt a 18K-t.

Az Acer Timeline sorozat olcsobb darabjai eleg baratsagosak.

Sziasztok. Úgy látom az MSI gt627 külsőre semmit sem változott. Ezt a VGA tuningot úgy kell érteni, hogy a turbo megnyomásával, a VGA is automatikusan tuningolva lesz? Ha így van akkor talán a gt627 bios-át fel lehet szerintetek rakni, egy gx620x-re?
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
A billentyűzet-egér pároshoz csak annyit, hogy elkövettem kb 1 hónapja azt a hibát, hogy vettem egy Genius Twintouch 720e szettet, de ez mindennek nevezető, csak vezetél nélküli bevitelieszközöknek nem. Ha nem az egér előtt van 50cm-re a vevő, akkor már nem is érzékeli a jelét. Nagyon megharagudtam a Genius termékekre. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0
0,9-1,2 volt között, viszont speedsteppelni asszem csak a Core-ok tudnak a Celeron biztosan nem, és a Pentium kapcsán is a nem rémlik.
Igen, a külső ugyanaz, és egy gombra megy a gyári tuning. A BIOS felesselés meg szerintem eléggé necces. Minden bizonnyal van ott típusellenőrzés. Egyábként notebookos VGA-t lehet más proggival is húzni, pl. rivatunerrel.
Ez jó kérdés. Én is meglehetősen kíváncsi vagyok a cuccra. Hogy valamennyire eltömíti az alsó réseget, az tuti, de lehet, hogy szivacsos és hideg, ezzel rajta keresztül hidegebb levegő egy a gépbe, nem tudom.
Esetleg a Timelineokhoz még odaírhatnád, hogy kikapcsolható bennük az ATI VGA, emiatt simán bírnak akár 8 órát is akksiról.
Egyébként korrekt, jól megírt beszámoló.
DOMy
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Helló Rudi!
A cikkben szerepelt egy nagyon penge kis Poit Of View alaplap kétmagos Atommal. Ha egyszer lesz belőle Magyarországon, nézzétek már meg hogy megéri-e egy PCI-X-es VGA-t tenni (mondjuk egy Radeon 4670-est vagy 4770-est) Nagyon várnék már egy Atom-PCi-X tesztet...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Az ASUS K50AB elég jó választásnak tűnik ezért az árért. Véleményetek róla?
Az PCI-X gondolom PCIE akart lenni, mert a PCI-X csatolós Atomos alaplapok igencsak ritkák.
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Gladiator 600-as tesztet a népnek!
Mikorra várható?
Eddig a 690 és a Tt V9 tetszett, de ez jobb.
[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Ez a Gladiator 600 tetszik, egész jóra sikerült. A 690-esen nem tetszett, hogy felül vannak a csatlakozók, de ez egész frankó lett.ha pár ezressel lejjebb megy az ára, lehet, hogy benevezek egyre. 
"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

Tudjuk hogy hol kaphatóak a PoV gépei?

A PoV gépekből megintcsak hiányzik a wifi, ugyanúgy mint az AsRock-ból.
A Zotac lapból építettben legalább van.
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

Szánalmas hogy ennyiért adják a msi 627-esét, nagyon elszáltunk ezzel a vadkapitalizmussal, az ember kimegy bécsbe és ott 1000 euró körül megkapja...

Így igaz. Egy éve én is nézegettem laptopokat, csak aztán gépet vettem helyette, de azok, amik tetszettek és tudásban is jók voltak, itthon 350ezer forint körül, vagy a fölött voltak, Bécsben viszont majdnemcsak egy 100assal olcsóbbak. Véleményem szerint nem éri meg itthon venni laptopot, inkább kinntről hozatni, de még kimenni érte is olcsóbb. Csak annyi hátránya van, hogy német a billentyűzet meg az oprendszer, ami jár hozzá, de ez talán kevésbé vészes mint a +100k, amit itthon elkérnek érte..
Egyébként az a játékos Misi valahogy elkerülte a figyelmem, de egész jónak tűnik.. 
[ Szerkesztve ]
"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

Az az Acer Timeline, hát az riszpekt 
Jáájjj

most nézem csak, nincs ODD, vajh lehetésges tenni bele? vagy ez kizárt dolog?
kicsi ovlasgatva, hát nicns neki hely sajna, marad a külső... de így is nagyon jókis masina 
[ Szerkesztve ]
Jáájjj
Minek akarsz te 4770-est atom mellé? Kétlem hogy kihajtaná. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Az Atom még a 4670-hez is édeskevés. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

A Gigabyte alaplapnál: " Érdekes még az alaplapra szerelt TMP biztonsági titkosító technológia,..." Nem TPM Trusted Platform Modula akar lenni? 
Ez a Super-Flower SF-103 tényleg nagyon szép!
[ Szerkesztve ]

Engem nagyon érdekelne, hogy mire képes egy kétmagos Atom egy tisztességes videókártyával. Persze nem Full HD felbontáson, hanem mondjuk 1400 X 900-on futnának-e (korrekt fps-számmal) a közkedvelt LAN játékok (COD sorozat. Age of Empires stb). Arra lennék kiváncsi, hogy megérné-e egy hiperkompakt LAN-gép lelkének megtenni egy kétmagos Atomot. És persze nem a saját pénztárcámon akarnék fiaskót, ha az eredmény kiábrándító lenne...
Mint mondottam, nagyon érdekelne... 
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Az legyen a legnagyobb problémád. 3k huf egy usb wifi kulcs, bedugod hátra és kész 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

egy n-es wifi nem 3 ezer, és különbenis nemdugom... 
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

Üdv
Nektek mi a véleményetek az asus K50AB notebookról? Mostanában fogok laptopot venni, nézegettem is sokfelé, de eddig messze ez a legjobb teljesítményű ebben az árkategórában. Legalábbis az én megfigyeléseim szerint. Ha netán tévednék és van vmi hasonló gép hasonló áron, szívesen várom a válaszokat
Rákerestem neten az asusra de ismertebb webshopok kínálatában nemláttam. A cikk írója hol látta?
Már van belőle Magyarországon, és közepes Radeon kihajtásához játékra alkalmas felbontáson valószínűleg már nem elég a kétmagos Atom, hiszen számítási teljesítményben a legkisebb kétmagos Celeron vagy Athlon X2 is agyonveri.
Egyelőre nincs beütemezve, de megnézzük majd.
Azt igen, hogy az Expert Computer Kft. forgalmazza őket, és minimális árgépezéssel (ne tévesszen meg a kép) lehet találni webboltot is.
Szep kis gepek, plane a hp. Az a timeline szerias gepecske eleg jo, volt szerencsem hasznalni huzamosabb ideig, de szerencsetlen a multitasking fogalmat hirbol sem ismeri.
.
powerd by mango, no more droid
Az ilyen régebbi játékok mint a AoE, CS, korai CoD széria visszavett grafikával még az IGP-vel is elfutnak, lásd a tesztünkben.
Melyik proci volt benne? Kétlem, hogy az SU9300-nak - ami kétmagos - gondot okozna a multitasking, de az egymagos CULV-k tényleg vérszegények kissé.
A K50AB még elég új, pár napon/héten belül befut a nagyobb webshpokba.
Az 1,4 GHz ULV van benne 4 Gb ddr3 rammal, de nem sokat er. Amin meglepodtem az az osszerakas minosege:eros muanyag, nem recseg, jok az illesztesek. Kulsore is szep de a 200ezer hufert ilyen gyenge procival nem a best buy. Meg ami nagyon pozitiv dolog az a 8 oras aksi ido, elsore tudta produkalni.

Nem drága az az MSI gamer noti? A GT735 is olcsóbb, ami elvileg komolyabb, nagyobb, erősebb grafikájú megoldás.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

speedshopnál most épp paraszthajszállal 150 felett van a 2 giga ramos, 250 gigás verzió. akinek egy ilyen notebooknál megér + 2 giga ramot, + 250 giga tárhelyet 50k, az nem egy nagy biznicman. 
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

sokkal jobb a 627-es vga chipje
Nok, azok a nok.......... a dizajnert barmit.......
.

Látszik kevés az időm, ezt nem is rémlett...
Soirée...
Az az Asus (K50AB) elég barátságos árban van. Ennyit mindenképpen megér, még akkor is, ha már a neten terjengő képeken is látszik, hogy csájníz plasztik (gyenge minőségű műanyagból van). Én megvenném ennek ellenére is 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

Már megint a tükrös kijelző (Acer 3810T)...
Pedig a CULV+VGA+13,3" de vonzana. Nem lehet a kijelzőt valahogy lecserélni?
Lehet marad akkor a HP 4310S, csak ne legyen túl drága