A 2540 álmaim gépe (ahogy a 2530 is az volt).
A mostani 6930-amnál kisebb, de minden benne van, ami kell egy gépbe.
Várom már, hogy megjelenjenek a Renew változatok...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
A 2540 álmaim gépe (ahogy a 2530 is az volt).
A mostani 6930-amnál kisebb, de minden benne van, ami kell egy gépbe.
Várom már, hogy megjelenjenek a Renew változatok...
(#2) hardverarc

ahogy nézem visszajön a régi logó 
pspfilez.extra.hu minden amit psp-ps3-stbről tudni érdemes :D
(#3) moha bácsi

Vajon a HP-550-es szériának mi lesz az utódja? Sajna ebből van itt a cégnél két darab, hihetetlen silányak. Nagy kár érte, hogy ilyet is kiadott a HP.
Ezek a szálcsiszolt alu külsős példányok nagyon csinosak 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

A 2540 nekem is bejön.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

HP ProBook 4420s kell, remélem lesz itthon is...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
A táblaPC-s nagyon vad. El tudnám viselni. Na ebben a kategóriában már jó a HP-k.

PH semleges

Azt én is! 
Alléz Olympique de Marseille!

Az 550 utódja a compaq 610-es. Ugyanaz a siralmas külső....
Mostmár tudom mire kell vadászni:
HP EliteBook 2740p
Family Guy Online - Closed Beta

Az első szürke szál csiszolt verzió az tetszik..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Elég csinosak lettek 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Nekem a klavija nemtetszik. Ezeket a gombokat midn sonyn, mind almán rühellem.
Aúgy tetszene. Aprobookok meg nagyon abák, háttérkénpen adhatnák a fentit s lenne öröm é bódottá
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Végre nem csak Pavilion... Ezek már emberien néznek ki. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

A HP EliteBook dizájnja mindig is a szívem csücske volt szerintem az életben nem lesz annyi pénzem hogy egy rendes felszereltségűt megvegyek. Nekem bejön ez a kockás, konzervatív kivitel.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Újonnan tényleg eszméletlen drága egy EliteBook, de asisként vagy renewként már egészen baráti, bár én is két nyár alatt gyűjtöttem össze rá a pénzt. Kitűnő notik, megbízható igáslovak szép és tartós külsővel.
HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S
Igen, eleg korrektul nez ki... 
alba gu brath
A két EliteBook zseniálisan néz ki 
Sectumsempra - For Enemies
Az EliteBookokat elfogadnám. Ezek már komoly minőségi üzleti gépek.
Persze meg is kérik az árukat rendesen.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

úgy látom mindenkinek nagyon bejön a tábla, meg persze nekem is 
imádom a probookok designját 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
Múltkor volt szerencsém élőben megnézni egy Thinkpad X200 tabletet amiben ráadásul egy 256GB-os SSD volt. Hát mit ne mondjak brutális gépek ezek. Persze egy ilyen konfig legalább fél milla újonnan. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Renew hol? Linket is elfogadok, nemcsak gépet.
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.
EliteBookbol miert nincsen 13 inches...mind1 a ProBook is nagyon jol nez ki, csak az akksija legyen jo (nVidia Optimust ezek mar hasznaljak?)...kezdhetek gyujtogetni az tuti

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Ezek a gépek még nincsenek renew kategóriában - érthető okokból - de fél-egy év és megjelennek.
Egyébként vannak hazai boltok is, mint pl a nbstore, de az ebay-en még olcsóbban megkapod. A garancia pedig ugyanúgy érvényes idehaza is. (én is onnan veszem, vettem)

milyen jó lenne, ha a HP temérdek normális laptoppal inditaná a tavaszt....hihetetlen végletes a gyártó, vagy van kvadrágán kurvajó üzleti notebook, vagy van kvaolcson kvaszar low-segment noti. A kettő között meg hiányzik egy teljes piac, a rendes consumer gépek kategóriája, amit a legtöbben keresnek. A hp sem erőlteti, fejlesztgeti már a pavilionokat (jobb is szerintem temetni azt a szériát), de hogy a helyére nem képes semmi normálisat bevezetni, az már gáz.
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
(#26) Napfénysüti válasza -=Libria=- (#25) üzenetére
HP nagyon a tömegtermelés irányába ment el. Elitebookok meg ugye egy szűk és pénzes rétegnek szólnak csak. Pénzt meg inkább csak az olcsó vackok hihetetlen mennyiségű eladásából tudnak csinálni. 
Remélem a 2540p-nél végre elfelejtik az 1.8-as HDD-t. Az nc2400-mal is csak ez a baj, így kb. semmi értelmesre nem lehet cserélni, vagy csak horror áron... 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
(#28) Rickenstein válasza Napfénysüti (#26) üzenetére

Az Elitebook üzleti célú notebook. Nyugi, jó sokat adnak el. Manapság a nagy cégek szinte kizárólag HP notikkal és asztali gépekkel töltik fel a gépparkukat...
Loading... [████████░░]77%
Jo kerdes, hogy miert, szerintem eleg hulladekok, van par ami okes, a szerverek is elmennek.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''