Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 2540 álmaim gépe (ahogy a 2530 is az volt).
A mostani 6930-amnál kisebb, de minden benne van, ami kell egy gépbe.

Várom már, hogy megjelenjenek a Renew változatok...

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#2) hardverarc

hardverarc
(újonc)

ahogy nézem visszajön a régi logó :DDD

pspfilez.extra.hu minden amit psp-ps3-stbről tudni érdemes :D

(#3) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Vajon a HP-550-es szériának mi lesz az utódja? Sajna ebből van itt a cégnél két darab, hihetetlen silányak. Nagy kár érte, hogy ilyet is kiadott a HP.
Ezek a szálcsiszolt alu külsős példányok nagyon csinosak :K

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#4) GrotESC

GrotESC
(tag)

A 2540 nekem is bejön.

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#5) Taky

Taky
(senior tag)

HP ProBook 4420s kell, remélem lesz itthon is...

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#6) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A táblaPC-s nagyon vad. El tudnám viselni. Na ebben a kategóriában már jó a HP-k. :K :C

PH semleges

(#7) yakuza.tora válasza stevve (#6) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Azt én is! :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#8) Gergőke88 válasza moha bácsi (#3) üzenetére

Gergőke88
(senior tag)

Az 550 utódja a compaq 610-es. Ugyanaz a siralmas külső....

(#9) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mostmár tudom mire kell vadászni:
HP EliteBook 2740p

Family Guy Online - Closed Beta

(#10) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Az első szürke szál csiszolt verzió az tetszik..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#11) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég csinosak lettek :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) Kopi31415 válasza stevve (#6) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a klavija nemtetszik. Ezeket a gombokat midn sonyn, mind almán rühellem.

Aúgy tetszene. Aprobookok meg nagyon abák, háttérkénpen adhatnák a fentit s lenne öröm é bódottá

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#13) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre nem csak Pavilion... Ezek már emberien néznek ki. :)

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#14) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

A HP EliteBook dizájnja mindig is a szívem csücske volt szerintem az életben nem lesz annyi pénzem hogy egy rendes felszereltségűt megvegyek. Nekem bejön ez a kockás, konzervatív kivitel.

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#15) kacsyx válasza bocsika (#14) üzenetére

kacsyx
(tag)

Újonnan tényleg eszméletlen drága egy EliteBook, de asisként vagy renewként már egészen baráti, bár én is két nyár alatt gyűjtöttem össze rá a pénzt. Kitűnő notik, megbízható igáslovak szép és tartós külsővel.

HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

(#16) Solten válasza bocsika (#14) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, eleg korrektul nez ki... :)

alba gu brath

(#17) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A két EliteBook zseniálisan néz ki :R

Sectumsempra - For Enemies

(#18) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az EliteBookokat elfogadnám. Ezek már komoly minőségi üzleti gépek. :) Persze meg is kérik az árukat rendesen.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#19) huszar90 válasza yakuza.tora (#7) üzenetére

huszar90
(tag)

úgy látom mindenkinek nagyon bejön a tábla, meg persze nekem is :DDD

(#20) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

imádom a probookok designját :K

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#21) Napfénysüti válasza huszar90 (#19) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Múltkor volt szerencsém élőben megnézni egy Thinkpad X200 tabletet amiben ráadásul egy 256GB-os SSD volt. Hát mit ne mondjak brutális gépek ezek. Persze egy ilyen konfig legalább fél milla újonnan. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#22) Athanáz9 válasza kacsyx (#15) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Renew hol? Linket is elfogadok, nemcsak gépet.

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#23) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

EliteBookbol miert nincsen 13 inches...mind1 a ProBook is nagyon jol nez ki, csak az akksija legyen jo (nVidia Optimust ezek mar hasznaljak?)...kezdhetek gyujtogetni az tuti :DDD :DDD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#24) fateless válasza Athanáz9 (#22) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek a gépek még nincsenek renew kategóriában - érthető okokból - de fél-egy év és megjelennek.
Egyébként vannak hazai boltok is, mint pl a nbstore, de az ebay-en még olcsóbban megkapod. A garancia pedig ugyanúgy érvényes idehaza is. (én is onnan veszem, vettem)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#25) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

milyen jó lenne, ha a HP temérdek normális laptoppal inditaná a tavaszt....hihetetlen végletes a gyártó, vagy van kvadrágán kurvajó üzleti notebook, vagy van kvaolcson kvaszar low-segment noti. A kettő között meg hiányzik egy teljes piac, a rendes consumer gépek kategóriája, amit a legtöbben keresnek. A hp sem erőlteti, fejlesztgeti már a pavilionokat (jobb is szerintem temetni azt a szériát), de hogy a helyére nem képes semmi normálisat bevezetni, az már gáz.

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#26) Napfénysüti válasza -=Libria=- (#25) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HP nagyon a tömegtermelés irányába ment el. Elitebookok meg ugye egy szűk és pénzes rétegnek szólnak csak. Pénzt meg inkább csak az olcsó vackok hihetetlen mennyiségű eladásából tudnak csinálni. :U

(#27) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem a 2540p-nél végre elfelejtik az 1.8-as HDD-t. Az nc2400-mal is csak ez a baj, így kb. semmi értelmesre nem lehet cserélni, vagy csak horror áron... :(

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#28) Rickenstein válasza Napfénysüti (#26) üzenetére

Rickenstein
(senior tag)

Az Elitebook üzleti célú notebook. Nyugi, jó sokat adnak el. Manapság a nagy cégek szinte kizárólag HP notikkal és asztali gépekkel töltik fel a gépparkukat...

Loading... [████████░░]77%

(#29) kraftxld válasza Rickenstein (#28) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jo kerdes, hogy miert, szerintem eleg hulladekok, van par ami okes, a szerverek is elmennek.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#30) Rickenstein válasza kraftxld (#29) üzenetére

Rickenstein
(senior tag)

Azért mert az IBM eladta a notebook üzletágát. A Lenovo meg jól befürdött a T60-asával. Ezért fordultak sokan a HP felé..

Loading... [████████░░]77%

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.