Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Jó olcsó lehet...

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#2) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nagyobb központokban nem gázzal nyomatják :U

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#3) Satan_Claus válasza Muton (#2) üzenetére

Satan_Claus
(senior tag)

Gondolom idő, mire elindul :F

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#4) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a szünetmentes tápegységet így külön kell írni. :)
Amúgy kíváncsi vagyok arra a menet közbeni firmware cserére. Még sosem csináltam olyat szünetmentesen. :D

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#5) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Tesztet! :DDD Ára? :D

Szemléltetésként mondjuk a fizikai paramétereit, súlyát, de legalább a magasságát megadhatták volna. Amúgy meg le a kalappal, bődületes erő, mezei home user számára felfoghatatlan.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ideális lehet gyerek szoba bútor gyanánt is,szép fekete :DDD
Súly: nehéz,rohadt nehéz-targoncával vagy daruval emelik a helyére :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#7) kisninja

kisninja
(őstag)
LOGOUT blog

Hmmmm 2MW elfogadnám :D

powered by: ®MAJORMÜVEK®

(#8) Mr.Csizmás válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

utána meg kőműves PH teszt, mert ki kell bontani a ház oldalát, hogy bevigyék a szerkesztőségbe :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#9) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm... ezzel lehet, hogy le lehetne verni otthon a 16amperes kismegszakítót :))

brutális "szekrénysor", kb soha az életben nem fogok ilyennel találkozni, de jó tudni róla, hogy van ilyen is... nem kis pénz lehet fenntartani és cserélgetni benne a modulokat...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Csinos darab, az ára is biztosan az, mondjuk ahova kell ott teljesen mindegy.
Érdekes ez az üzem közbeni cserebere dolog.
Gondolom hazánkban is van néhány helyen ilyesmi pl bank központok stb.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) pacorro válasza Kendek (#4) üzenetére

pacorro
(VIP)

Azt külön, de így, hogy hozzájárul a rendszer szó is, már így. Egy mozgószabály miatt.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#12) djyuri

djyuri
(őstag)

Épp most kezd rakoncátlankodni 7 év után az UPS-em...lehet elgondolkodjak egy ilyenen? De akkor már kettő kellene,hogy vác is kapjon belőle,de csak göd :D

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#13) Integra

Integra
(Jómunkásember)

épp valami ilyet terveztem vásárolni..

(#14) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Veszek egyből kettőt, kirakom a kamrába azt a fél falut én látom el áramszünet esetén :D
Az eon meg sokkot kap. ;]

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#15) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Ez elég lenne a leendő vérpistike konfigom alá: i7, Quad SLI + 1 Physics, 10db 2terrás vinyó? :))

(#16) Dr. Akula válasza KaraDani (#15) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

2terrás vinyó

2 lapát föld van rajta?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#17) Dr. Akula válasza Integra (#13) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Jó, vedd meg, én meg majd kölcsönkérem tőled. :D :P

(#18) Mr.Csizmás válasza Dr. Akula (#16) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jobb mint a vízhűtés :DD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#19) mephi666 válasza Dr. Akula (#16) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, a terraformálók energiaszükségletét simán ki lehetne ezzel elégíteni :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#20) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

2 Videókártyát mán ez csak elbír...
Melóhelyen feltölteném otthonmeg tolnám egy évig

(#21) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Benéztem, hátha nekem csináltak vmi finomságot :D

(#22) Hebry válasza P00By (#21) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Ezzel én is így volta, de amikor megláttam, gyorsan el is olvastam, hogy mi is ez.
Hát nem nekem való. :DDD

(#23) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Na erre sem lesz szükségem az tuti :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.