hmmm, csak én nem látom az "alábbi link"-et?
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

hmmm, csak én nem látom az "alábbi link"-et?
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
Nem, nem csak te, de úgyis teljesen mindegy, nehogymár egy navigációhoz is net kelljen.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN
Biztos baromi stabi lesz... azért a vas , hogy azon legyen a szoftver, kezdenek ezek is befelhősödni..., Jövőre kiadják a Mennyországot is alkalmazásként...
[ Szerkesztve ]
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

Ennek én sem jósolok nagy jövőt, mert sok helyen van térerő-ingadozás, ezáltal bizonytalanná válik. A műholdas naviban bízom.
A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...
Offline navi fejlesztések kellenek... Sok fantázia van az online cuccokban, tény. De hogy kint nyugaton sincs mindenhol net az is tény... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Hm... Ez tényleg érdekes. Bár a nyílt platformok térnyerésével nem vagyok benne biztosú hogy nagy részesedést tud szerezni.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Már mindenhez internet kapcsolat kell lassan. Ez a szolgáltatóknak kedvez, mert az aranyáron mért díjcsomagjukat tudják sózni a felhasználókra amíg nincsen országszerte nyílt wifi hálózat....

Most csekkoltam a honlapjukat... ajánlom mindenki próbálja megtalálni náluk Budapestet 
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...'' HTC Sensation 5.2.1 S-OFF