Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Érdekes, hogy az AMD ezzel együtt sem hasít.
A Tegra érdekes egy megoldás, jó médialejátszó és játékkonzol alapjának is. Valaki tudja, mi a DS alapja?
Én már annak is örülök, hogy az Intel nem tud minden piacot az irányítása alá vonni.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#2) subpixels

subpixels
(kvázi-tag)

Nagyon jó kis kézi konzolnak tünik az új DS Tegra 2-vel, én ARM procira vagyok kiváncsi, hogy milyen kerül bele . Vki ezt tudja pontosan melyik?

(#3) dabadab válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A DS-ben most egy 66 MHz-es ARM9 meg egy 33 MHz-es ARM7 van.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#4) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes lehet majd ez az új kézikonzol... úgy néz ki az nvidia lassan megtalálja magát más piacokon, ha már az asztalit nem erőltetik. Kíváncsi leszek, merre fognak még piacot nyitni.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) smkb válasza subpixels (#2) üzenetére

smkb
(senior tag)

Elvileg 2 magos ARM Cortex megspékelve egy 9xxx geforce lapkával.

"Az alacsony fogyasztású SoC (System-on-Chip) rendszer ugyanis a Microsoft Zune HD-t fogja meghajtani"

Már hajtja szeptember 15 óta.

[ Szerkesztve ]

(#6) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát igen,ebben rejlik a nVidia jövöje,amit már megbeszéltünk :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#7) Abu85 válasza smkb (#5) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Uh tényleg ... átjavítottam. :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#8) Integra válasza smkb (#5) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

és ez lesz igazán komoly tegra alapú zune phone.
a mostani zune-nel letesztelik a tegrát, aztán összegyúrják új hardvrrel és hirtelen a microsoft ott lesz az élmezőnyben egy nagyon potens készülékkel, az iphone és htc hero és hd2, palm pré mellett.
csak idő kérdése, hogy megjelenjen.

(#9) Jim Tonic válasza Integra (#8) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem hiszem, hogy jönne MS telefon. Esetleg akkor, ha a HTC-nél nagyon megindulna az Android.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#10) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Kérdés, hogy az AMD (Ati) milyen megállapodást között a Nintendoval illetve a Microsofttal. Mert ugye magukat a chipeket valszeg a TSMC, vagy más hasonló chipbérgyártó készíti, és ha licensz alapján, darabszám után nem kapnak pénzt, akkor lehet, hogy az AMD-nek anyagi szempontból most már édes mindegy, mi történik a két, ő általa fejlesztett chipekre épülő konzolokkal...

(#11) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Én is Tegrás mobilra "várok". :)

(#12) bsh válasza Integra (#8) üzenetére

bsh
(senior tag)

hát sajnos ehhez csak épp oprendszerük nincsen... a winmobile egy hulladék, az androidhoz, webos-hez és hasonlókhoz képest egy nulla. és nem is tervezik egyhamar az új winmo-t, illetve a gyártók sem érdeklődnek már iránta, olyan szar. szóval nemigen lesz itt ütős ms phone, akármilyen hardvert rakjanak bele...

(#13) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért én hihetetlen potenciált látok az integrált grafikus rendszerekben az asztali konzolok piacán. Az AMD gyakorlatilag kiütheti a nyeregből az Intelt, ha a következő XBox(?) már CPU+GPU egybetokozott megoldással fog menni. Az Intel is csinál olyat, de hát ugye grafikus teljesítményét annak nem szabad igazán teljesítménynek hívni... és ez a közeljövőben is biztos hogy így lesz (közeljövőt értsd <4év).

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#14) Integra válasza Jim Tonic (#9) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azért én egy fél rekesz heinekenben fogadnék, nem két hónap múlva, de jönni fog a zphone szvsz. az os-t is kalapálják, megfogják oldani. iphone konkurenst akarnak, ez evidens. :)
és a tegrával nekik már van tapasztalatuk, illetve lesz bőven hozzá.
rettenet erős multimédia platformnak tűnik.
lehet, hogy tévedek, de szerintem ez nagyon adja magát, már évek óta körvonalazódik.

[ Szerkesztve ]

(#15) Duree válasza Integra (#14) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Lehet,hogy itt nem lö bakot az Nvidia?

(#16) Integra válasza Duree (#15) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem nem.
az első híreknél már látszott évekkel ezelőtt, hogy ez nagyot szólhat, pedig akkor még csak technikai paraméterek körvonalazódtak. most meg kint vannak már a működő készülékek, jútúbon lehet nézelődni. multitasking, 1080p lejátszással, képnézegetéssel, netezéssel egyidejűleg meg se kottyan neki, egy zöccenés nélkül működik. és ahogy a cikk írta, már jön a tegra2 kisebb csíkszélességgel és fogyasztással.
még új nagyon, de szerintem ugyanazt a piaci megjelenést fogja követni ahogy az android is anno megjelent. lassan, de aztán meg ellep mindent egyik percről a másikra.

[ Szerkesztve ]

(#17) szuper-t válasza Duree (#15) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

remélem nem :) és egy kis plusz bevételhez juthat:)

(#18) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

ez a tegra nekem nagyon szimpatikus...kíváncsi leszek

[ Szerkesztve ]

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.