Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Minimalista, ahogy az északi fejből kipattant cuccok többsége, viszont ugyanaz a profizmus is megvan benne, ami szintén jellemző feléjük. Gondolom az arany árával vetekszik majd, de tényleg jó és nagyon ötletes. :K

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#2) VaniliásRönk válasza stevve (#1) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Vagy inkább csak egyszerűen ronda, aránytalan.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#3) Wyll válasza stevve (#1) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Én meg úgy olvastam, hogy "olcsó biztosan nem lesz, hiszen a 40 colos modell hatezer forintba került" :Y Azt hittem rosszul látok - és tényleg! :DDD

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#4) stevve válasza Wyll (#3) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Annyiért már szaladnék is a boltba vásárolni. :DDD

VaniliásRönk:
én sem rajongok a minimalista dolgokért, de ez ötletes szerintem.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#5) Harlek

Harlek
(tag)

Még egyik WC-m falán sincs TV, de akkor most veszek ezekből egy tucatot.

(#6) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég érdekes egy TV... az ára kellene, a készülék annyira nem.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#7) VaniliásRönk válasza stevve (#4) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem az a baj vele, hogy minimalista, az nem áll tőlem távol.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#8) zhagyma

zhagyma
(őstag)
LOGOUT blog

Az azért "ciki" egy ilyen színvonalú termék esetén, hogy a digitális tuner opció: [link]. Azt sem árt megemlíteni, hogy DVB-T (földfelszíni) / DVB-C (kábel) kompatibilis kiegészítőről van szó.

[ Szerkesztve ]

(#9) Straw

Straw
(senior tag)

OK, hogy jó cucc, és egyedi, de majd 2millát egy tévéért? Azért ez egy kicsit sok.
Ha nem heroniáras cucc lenne még meg is vennék az emberek de így csak 1 szűk réteg fogja vinni.
Tudom a Ferrari se olcsó mégis veszik, és így jó, de egy Ferrari jobb az olcsóbb vetélytársainál, ez miben jobb a többi tv-nél?

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#10) arpeen2

arpeen2
(senior tag)

Ezt a képarányt komolyan gondolták ?

(#11) zhagyma válasza arpeen2 (#10) üzenetére

zhagyma
(őstag)
LOGOUT blog

Az LCD képaránya 16:9, csak a káva "kockásított": BeoVision 10.

(#12) Depression válasza Straw (#9) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen 2 milla? Az csak a kis tesó.
És a kitűzött céljuk, hogy kb. 500 db-ot adjanak el belőle egy év alatt, itthon. Válság van, ez az az idő, amikor a gazdagok még gazdagabbak lesznek, meg se kottyan egy főnöknek egy ilyen TV. És mivel ez státusz-szimbólum, hatalmas kereslet lesz rá.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#13) v.tom

v.tom
(őstag)

Látszik, hogy mindenki elolvassa a cikket mielőtt kommentál. :D

http://www.flickr.com/photos/vtom/ ------------------ http://www.gyoripaintballse.hu

(#14) Neovenator válasza Straw (#9) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Semennyiben. Alberéletbe vettünk Bang&Olufsen TV-t kint, külföldön és tulajdonképp semmi különössel sem tudnak szolgálni a készülékeik.
Ja, de. Isteni volt a távirányító, legalább 1 kilós és mattfekete tömör acél. :)

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#15) FRENK1988 válasza Harlek (#5) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és akkor talán kapsz árengedményt is ;] :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#16) P00By válasza v.tom (#13) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:K :D

Ismerősöm pár hete vett a B&O CD lejátszót, eléggé jól szól :D

(#17) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tudom, hogy mire ez a nagy felhajtás én a 46-os samsungomat 150 rongyért vettem, és az ugye nem többezer font...

Üdv,
Vik

~ XBMC Eden 11.0 beta, HTPC - SilverStone LC16M - 10 TB, Soldier Of Love ~

(#18) Straw válasza Depression (#12) üzenetére

Straw
(senior tag)

Tudom hogy kicsi kerül annyiba, de a nagynak még nem tudni az árát. :) És nem is akarom tudni :DDD
Státusz-szimbólum ide vagy oda, aki ennyit kiad egy TV-ért nem normális, ennyi pénzből 3-4 3D-s LED TV-t lehet venni. Csak nincs mit nézni rajta :D

@Neovenator: legalább van benne anyag! Ez egy jó dolog, mert a mostani TV-m táviráynítóját leejtem, többet fel se kell vennem mert rommá törik, olyan gagyi műanyagból van. Igaz már nem mai darab kb 7éves CRT, de még működik.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#19) Balika911 válasza stevve (#4) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én annál inkább. Ez egy szép, letisztult, s bizonyára minőségi készülék, mégsem tetszik igazán, mert túlságosan látszik rajta, hogy drága.

Számomra továbbra is a Pioneer Kuro az etalon: [link]
Bekeretezve még állatabb. :)

[ Szerkesztve ]

(#20) Brumi

Brumi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem inkább az a szék kellene, ami a képen van... Vitra Lounge Chair: 9000 USD.

http://www.flickr.com/photos/brumi/

(#21) Depression válasza Brumi (#20) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem meg inkább az a nagyszoba, ahol egy duplán 46''-os TV egy kis képnek látszik a falon. :)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#22) stevve válasza Balika911 (#19) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pioneer Kuro -> :R ez tényleg nagyon jó, mindenhol csak jókat hallok róla.

PH semleges

(#23) Translator

Translator
(tag)

Ez a 200Hz mennyire van beszélőviszonyban egy 3D megjelenítéssel?

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#24) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kövezettek meg érte nyugodtan, de kéne, a nappalival és a kilátással együtt :)

True Success is Blonde

(#25) FRENK1988 válasza Translator (#23) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A ződ féle Vizsönhöz 120Hz a minimum

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#26) arpeen2 válasza zhagyma (#11) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Muhahaha :)))

Akkor a konyhában lévő 37 centis CRT TV-m is 16:9, csakhát a káva....

(#27) orbano válasza arpeen2 (#26) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mi a probléma? a kijelző képarányának miért kéne köze legyen az azt tartalamzó "doboz" méretarányához?

A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!

(#28) D4rkAv3ng3r válasza arpeen2 (#26) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Értelmezési gondok? ;] A képen is látszik, hogy maga az LCD 16:9-es csak a TV kávája más arányú mert a hangkeltésért felelős dolgok ott vannak az alsó részén. Egyébként még jó, hogy a cikkben is említve van. :U Ja, hogy nem olvastad... :DDD

Nekem sem tetszik B & O azonban hangcuccokban tényleg az egyik legjobb. TV gyártók közül van sokkal jobb is nála, eleve ez egy Samsung LCD csak ok körítettek hozzá egy torz kávát, a mélysége miatt meg nem hinném, hogy olyan minőségű hangcucc elférne benne, hogy megérje ezt a tízszeres árat.

[ Szerkesztve ]

(#29) VaniliásRönk válasza D4rkAv3ng3r (#28) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Szerintem nem érted a problémáját, neki is az lehet a gondja, hogy ez így se nem esztétikus, se nem praktikus. Nem kéne a B&O márkanévtől hasra esni, ezt elkarmolták.

Szerk.: Látom azért nem vakít el teljesen a márkanév, de akkor nem értem miért kellett belekötni, ez így tényleg egy kalap kaki.

[ Szerkesztve ]

(#30) D4rkAv3ng3r válasza VaniliásRönk (#29) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Értem a problémát utólag kiegészítettem, de egyébként sem írtam, hogy kellene ilyen. Ronda nagyon.

[ Szerkesztve ]

(#31) CYBERIA válasza Balika911 (#19) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

A Kúró szerintem is jól néz ki, de inkább zongoralakk feketében.

Egyébként a BoO számomra mindig is inkább az egyedi designt jelentette, mint a fejlett műszaki tartalmat.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#32) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

hát érdekes :F de az alján miért van kihagyva egy akkora fekete rész? majdnem beférne még egy panel oda :DDD

(#33) orbano válasza D4rkAv3ng3r (#28) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

"a mélysége miatt meg nem hinném, hogy olyan minőségű hangcucc elférne benne, hogy megérje ezt a tízszeres árat."

pedig van 1-2 cifrán szóló lapos hangkeltő a piacon...

(#34) orbano válasza vergilx (#32) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

el kéne olvasni a szöveget is és nem csak a képek alapján beböfögni vmit a topikba... ez nem a playboy egyöcsém :U

(#35) Prof01 válasza vergilx (#32) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Ott a hangszóró. Látom nem olvastad el.

Egyébként sztem rossz megoldás. Legalábbis nekem nagyon nem tetszik.

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#36) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Tudom már, honnan volt olyan ismerős ez a márka. Audi R8-ba lehet kérni Bang&Olufsen hangcuccot (és persze más Audi típusba is). :K :D

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#37) vergilx válasza orbano (#34) üzenetére

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

de elolvastam,de én ugy értettem,h a hangszóró helyére mehetett volna még 1 panel,vagy 1 nagy,és a hangszórók pl a tv oldalán lennének.

(#38) v.tom válasza D4rkAv3ng3r (#28) üzenetére

v.tom
(őstag)

Tényleg elég jól nyomja a B&O a hangcuccokat. Aki hallott már új Audit B&O rendszerrel, (lehetőleg 8-ast vagy Q7-et), az tudja, miről beszélek. ;)

http://www.flickr.com/photos/vtom/ ------------------ http://www.gyoripaintballse.hu

(#39) yakuza.tora válasza v.tom (#38) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Én meg SAAB 9.5-ben hallottam Bose-t. Na az sem volt gyenge! ;)

Mellesleg 600K-ért vennék egy Samu led tv-t, a maradék pénzből még összeraknék egy korrekt hangrendszert hozzá. És ha még mindig maradna, akkor azzal a pénzzel nem tudom, hogy mit kezdenék... :DDD (dehogynemtudnám! ;] )

Alléz Olympique de Marseille!

(#40) Jaffafa válasza VaniliásRönk (#2) üzenetére

Jaffafa
(tag)

Egyetértek. tetszeni szoktak a B&O cuccok, de most az elsö gondolatom az volt, hogy
"Mialóf? 4:3-as LCD TV?" :Y Persze továbbolvasva megvan, hogy ott vannak a hangszórók, de akkor is gáz.

[ Szerkesztve ]

"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

(#41) dezz válasza zhagyma (#11) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A videóban látszik, hogy 3 kisebb (hagyományos tölcséres) hangszoró van közvetlenül a panel alatt, az alsó rész nagyobb részét az elektronika foglalja el... Így lett szép vékony az egész tévé. A kinézetét meg szokja meg, aki már ennyit fizetett érte. :P

De szerintem meg lehetett volna oldani úgy is, ha már a vékonyság a fő cél, hogy egy lapítottabb formában kerüljenek elhelyezésre a dolgok. Pl. a 3-ból 2 hangszoró a panel két oldalára kerülhetett volna az elektronika egy részével. Vagy lehet, hogy ilyen már van, azért "kellett" mást kitalálni? Igaz, ami igaz, tényleg így a legextravagássabb, ahogy most van.

[ Szerkesztve ]

(#42) dani3l válasza Straw (#9) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Épp ezaz, hogy nem is tömegcikknek szánták, pont, mint a Ferrarit sem, ahogyan írtad. És valószínű ez is veri minőségben a többi tévét, ha nem is az összeset, hangrendszer terén viszont biztosan. Ez egy exkluzív, minőségi termék, mint a B&O összes többi terméke, nem az átlag háztartásba való. Egyébként a Ferraris hasonlat elég találó is szerintem, mert azt is a minősége miatt veszik főleg, meg a kinézete, miatt, mert ugye az is egy elég exkluzív cucc. Amíg mondjuk egy S Merci, vagy hasonló például sokkal kényelmesebb, és egy komolyabb darab abból sem olcsóbb, mint egy Ferrari. De van, akinek az tetszik. Ez mindennek mondható, de szépnek (szerintem legalábbis) nem igazán. Viszont minőségi, az biztos.. Mindenre van igény, nehogy azt hidd, hogy nem lesz, aki megveszi.

Egyébként a képet nézve már el is ástam, mondom miaz, hogy 4:3-as képarányú tévével jönnek elő, aztán megnyugodtam, hogy nem az egész a képernyő. :D Ez a hangszórómegoldás elég csúnyácska lett, kétoldalt szerintem jobban nézett volna ki, vagy legalább ha fele ilyen magas lenne, de így elég fura.. Bár mindegy, a célközönség nem én vagyok, de akkorsem egy szépség.. :D

Ha valami fontosat akarsz, akkor privátot írj, mert arról kapok e-mail értesítőt! || PSN: dani3l_botos

(#43) Kopi31415 válasza D4rkAv3ng3r (#28) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a B&O neked hangcuccok terén az egyik legjobb, akkor menj el gyorsan valami high end helyre, Auditorium, vagy hasonló cég hallgatószobájába. :D

Amúgy ha tv, akkor számomra Loewe, ha normál kialakítás.

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#44) nuke7 válasza Straw (#9) üzenetére

nuke7
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem kellene... :U és elcserélném egy beolab-5-re vagy 9re :DDD
Kopi31415:szerintem consumer és designer téren gondolta... nyilván nem profi, studio-lehallgato minőség :)

[ Szerkesztve ]

"Where is my fuckin' jacket?" "On the chair, right next to your regular one."

(#45) Kopi31415 válasza nuke7 (#44) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem stúdióról beszélek, hanem a high end kategóriáról: Focal, Martin Logan és társai. :)

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#46) orbano válasza dezz (#41) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pont ez volt a cél, az exkluzivitás, nem az, hogy készítsenek egy n+1-ik unalmas kialakítású tévét. akinek nem tetszik, ne vegye, ezzel nem a kínai tévéket akarják leverni.

(#47) Predator666

Predator666
(fanatikus tag)

Igen, ezt nem a magyar prolira terveztek.
Ez a ceg leginkabb olyan szemelyeknek gyart, akik leszarjak a penzt. 6 ezer font vagy 10 ezer leszarjak. A kerdes az, hogy hires? Neves? Exkluziv? Jol szol? Akkor megveszem. Nagyjabol ezek a periferiak. Ha lenne havi 50 millas beveteletek ti is leszarnatok. Es akkor tetszene a dizajn... nagyon is. Mert van mire kolteni.

Kivettem, mert volt, kit zavart.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.