Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) psyho777 válasza orbano (#50) üzenetére

psyho777
(tag)

jaja... bár a boltban hiába nézed meg.. ha otthon derül ki hogy szar..

vettem speedlinket 2 hónap garival..
letelik a gari rá 3 hétre analóg kar elbaszódik.. nem lehet középre állitani... driver szétszedés takaritás semmi nem használt... hiába nézegettem az eladóval a boltban 2 órán keresztül.. hiába pakoltattam ki a fél media markt ot:D

NEM tudok helyesen irni.. ezvan:D

Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||

(#52) FTeR válasza Dr. Akula (#18) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

nem az. egy egész bill rohadtul útban tud lenni, míg egy egérhez nem mindig áll rendelkéezésre egy lapos felület a fotel mellett.

kicsit lemegy az ára bitos beszerzek egy ilyet.

(#53) Gusztáv válasza orbano (#50) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Na igen, én egy Trust wireless bill+egér kombóval szívtam meg legutóbb. Az egér kb 4-5 nap alatt lemeríti a 2 AA-s elemet :( . De a bill. teljesen jól használható, és viszonylag kicsi, így most ezt használom a htpc-hez, ha kell. Még A4tech váléasztékában láttam egész jópofa bill.-ket, csak nem tudom hol lehetne beszerezni.

Pl egy ilyet [link].

[ Szerkesztve ]

Laci

(#54) nbg válasza orbano (#44) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

"majd valamelyik csájnatek"

csendben megjegyeznem, a Lenovo kinai... ;)

A cucc szerintem tokeletes, optimalis htpc-hez. Jelenleg DiNovo Edge-el tolom, az neha tenyleg tul nagy tud lenni (meg rohadt draga is volt). Viszont nem ertek egyes embereket, amikor a DiNovo Mini volt uj, mindenki azt mondta, na majd ha jon ugyanez felaron, megveszem: most akkor itt van "ugyanez" felaron, de maradt a regi duma... hat semmi sem jo? ^^

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#55) MaUser válasza Gusztáv (#53) üzenetére

MaUser
(őstag)

Egy Trust noti egérrel szívtam én is így, míg a srác akinek eladtam közölte három nap után, hogy rájött, hogy az egeret ki lehet kapcsolni a középső gomb nyomva tartásával.:D Esetleg próbáld meg azt, hogy más felületre rakod át az egeret, mert valószínűleg nem tudja magát standby-ba rakni.

[ Szerkesztve ]

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#56) orbano válasza nbg (#54) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

csájnatek alatt tudod jól milyen gyártókat értek :P

nekm ennek az ára már a fájdalomküszöb alatt van, ha meglesz a nappaliban az új tévé, ez lesz a következő beszereznivaló. DiNovo minivel is szemeztem (ha már Media Desktop Laserem van), de annak az árával tényleg nem lehet megbarátkozni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#57) DigitXT válasza orbano (#12) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

csak az valami 30ezer forint
Halkan jegyzem meg, hogy ez a kiskerek b*szottnagy haszonkulcsán is múlik.:U
Ma kaptam kézhez egyet, ami a számla szerint írd és mondd, nettó 13K-ban volt.

Az más kérdés, hogy ott van még az ÁFA, meg volt némi postaköltség, ill. az eladó haszna, de ez bőven nem volt, annyi, mint amennyit minden kisker rátesz. Van ahol 40-hez van közelebb, mint a 30-hoz, ami figyelembe véve a fent leírtakat pofátlanság. (Szvsz.) Szóval így 20K körül én azt mondom, rendben van...:) Nem egy tömegtermék, ez tény, de aki épp ilyenre vágyik (pl. HTPC távirányításához), annak tökéletes választás. Amúgy a diNovo Mini sokkal szebb.:R (És ezt nem azért mondom, mert nekem - mától - éppen az van.:DDD)

de annak az árával tényleg nem lehet megbarátkozni
Nézz körül az aprón, hátha valamivel jobban sikerül.;)

[ Szerkesztve ]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#58) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

Ha még világítana is az lenne még a kánaán :)

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#59) Dr. Akula válasza P100 (#19) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Billentyűzettel tudsz szöveget bevinni, vagy játszani? Igen.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#60) waverider

waverider
(senior tag)

háttérvilágítás ennél is van, mint a DiNovo esetében, tudja valaki? :R
mert az igazán tud hiányozni az általában sötétben filmnézős HTPC mellől, nemde? ;)

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#61) orbano válasza DigitXT (#57) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

egyelőre még nem ástam magambele mert nincs még TVm, de majd körbenézek ha alkalmas lesz, kössz a tippet :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#62) DigitXT válasza orbano (#61) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

El lehet vele szöttyögni, mondjuk a balgomb hüvelykujjal való nyomogatása nekem
eléggé kényelmetlen hosszú távon. Meg pl. nem tudom, hol van rajta az "á".*:DDD Ill.
lespórolták az F1-F12-t is.* (Viszont világít, meg nagyon elegáns, lecsukható, stb.)

*: lehet, hogy nincs is: a bill. kiosztása azért "nem teljesen triviális", TAB/ESC,
stb. (Igazából akkor néz nagyot az ember, amikor nyomná az Alt+F4-et...:W)

ON: ez a Lenovo sokkal inkább néz ki billentyűzetnek: lehet, hogy valamiben jobb.

[ Szerkesztve ]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#63) orbano válasza DigitXT (#62) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

no ezeket jó tudni. majd szerzek mindkettőből :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#64) tomy_cz

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Néztem a Lenovo oldát, onnan sajnos nincs nemzetközi szállítás magánembereknek, és hazai képviseletnél meg még nem lehet kapni. :(
Ebay-en, Amazon-on.... sehol sem találni belőle.

A cikk szerint:
"A fekete színű készülék már elérhető a nagyobb webáruházakban"
de én nem találtam neten sehol külföldi áruházakban, vagy csak rossz helyen kerestem.

Van valakinek ötlete honnan szerezhető be egy ilyen? :F

Nagyon kéne, mert nagyon tetszik! :DDD

o_O

(#65) orbano válasza tomy_cz (#64) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

várj pár hetet és lesz mindenhol, nem kell úgy odalenni, megengedik majd hogy vehess :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#66) tomy_cz válasza orbano (#65) üzenetére

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ok, megpróbálok megnyugodni... :((( :O
:DDD

[ Szerkesztve ]

o_O

(#67) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Nagyon jó cucc, szívesen elfogadnám.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.