Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

"Joypad" újabb formában? :DDD

(#2) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ez sima wifis bill
semmi köze a távirányítóhoz :(

(#3) Kobaljov válasza szuper-t (#2) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Bár a frekvencia azonos (akárcsak a Bluetooth-é), de igen valószínű, hogy nem a WiFi protokollját használja, az ilyen célra nem optimális

(#4) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem rossz ötlet

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

elfogadnám

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#6) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tűnik rossznak... nem kell távirányítót beüzemelni a géphez, és nem is kell küzdeni vele, hogy minden programmal működjön rendesen.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) Balu77

Balu77
(senior tag)

Pont ilyet keresek a nappalis gépemhez. :DDD

izé

(#8) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Szuper... :)

alba gu brath

(#9) Hunter2 válasza Male (#6) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én erre a célra itt az aprón vettem 4000Ft-ért egy Logitech mx3000-es billentyűzetet.

Valami ilyesmi hasznosabbnak tűnne PC-hez (bár állítólag ez is működik vele).
Logitech Cordless MediaBoard Pro

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#10) Male válasza Hunter2 (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak ezek nagyok :(

(Én egy TV Tunert tartok ezért... csak a távirányítóját használom :) Viszont macera beállítgatni a programokban, és néha a gomb is kevés.)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

Szívesen kipróbálnám.

Let's begin, de gozaimasu!

(#12) orbano válasza Hunter2 (#9) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

azért a cikkben egy tenyérnyi billetnyűzetről van szó, nem hinném, hogy értelme lenne egy mx3000-rel összehasonlítani. kb mint ha egy biciklit és egy traktort vetnél össze...

egyébként meg van ilyenje a logitechnek is, csak az valami 30ezer forint. ez valamivel barátibbnak tűnik... nappaliba pedig ideális. egy teljes bill "valamivel" nehézkesebb, elfoglalja a dohányzóasztal felét...

A vér nem válik VAZZE!™

(#13) P100

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ez ROHADT JÓ!

Amint lentebb megy az ára, veszek egyet. Megvalósult az ágyban fekvős fórumozás + játék. De jót is fogok ezzel StarCraftozni reggelente :DD

És akkor a filmnézésről, zenehallgatásról, etc., etc. ne is beszéljünk.

[ Szerkesztve ]

Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

(#14) vPhis

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez nem ugyanaz mint egy vezetéknélküli bill?
mod: ja csak ilyen nyomi formába

[ Szerkesztve ]

(#15) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Marha jó cucc :K Lényegében egy vezeték nélkül bill+egér kombó, barátságos méretben. Nem is értem, eddig mért nem jutott eszébe senkinek. Teljes távvezérlés a géphez, és még csak tanítani sem kell, meg programokkal és gombvezérléssel küzdeni.
Bár azért rápakolhattak volna egy külön multimédiavezérlő(play/pause, stop, előre-hátra, hangerő) gombot, és teljes lenne az összkép.

Szerk: Ugynézem este van, másodjára nézve látom, hogy van is rajta :D

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#16) .mf

.mf
(PH! addikt)

Jó ötlet, 15%-kal nagyobb billentyűkkel, trackpad helyett pöcökegérrel vagy touchpaddel és ennek az árnak a feléért még érdekelne is, de így csak marad jó ötlet, és remélem, hogy más hamarosan kihozza ezt olcsóbban is.

(#17) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ez tényleg fasza kis billentyűzet. Az említett Logitech diNovo Mini [link] alsó hangon 30 ezer, de amikor még én nézegettem akkor inkább 50 volt. Htpc-hez szerintem még mindig egy mce távirányító vagy egy imon a legjobb megoldás, csak ha az ember pl netezni akar, akkor kell a billentyűzet. Persze nagyban függ attól is, hogy milyen progit használunk. De lehet hogy beszerzek egy ilyet, mert a vezeték nélküli bill.-em azért jóval nagyobb.

Laci

(#18) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez olyan mintha vmi konzolos kontroller lenne. ^^

Nem mondom hogy hülyeség, de sztem sztem egy wireless bill + egér (mondjuk MX Air) kényelmesebb mint minigombokat kergetni.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#19) P100 válasza Dr. Akula (#18) üzenetére

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Az MX Air-rel tudsz szöveget bevinni, vagy játszani? Nem :P

Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

(#20) orbano válasza Barthezz2 (#15) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Logitech DiNovo Mini

A vér nem válik VAZZE!™

(#21) orbano válasza P100 (#19) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

úgy látszik sokan nem tudják felfogni, hogy egy tenyérnyi billentyűzet/tapipad kombónak nem igazán van sok köze egy hanyományos billetnyűzethez és egérhez...
ennyi erővel a laptop is hülyeség, mert egy asztali PCn sokkal könnyebb számítógépezni...
no comment.

A vér nem válik VAZZE!™

(#22) psyho777

psyho777
(tag)

szeritnem tök fain kis cucc.. ha meglesz nekem kell egy ilyen..

Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||

(#23) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon hasonlít a cucc a HTC Universal billentyűzetére... :)

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#24) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy HTPC-hez tökéletes.

(#25) orbano válasza dying_star (#23) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

meg még 20 másikra. sőt, nagyon sok hasonló bill van négyzet alakú gombokkal, rajtuk betűkkel és számokkal :D még az elrendezés is hasonló :)
Tomate: na végre valaki rájött mi ez...

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#26) dying_star válasza orbano (#25) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, igazad van, de nekem csak az volt, így az ugrott be. :)
HTPC-m nincs, úgyhogy nem venném hasznát. De még lehet. :B

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#27) harry válasza Tomate (#24) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Így is van, teljesen jó, sokszor jobb, mint egy távirányító, meg most ott az egérrel mit maszatoljak a fotelban, vagy egy nagy billentyűzettel... ez erre ideális, bár nem tudom a trackball mennyire tetszene, most notit trackpoint van, ez szerintem teljesen tökéletes a kis helyen történő pozicionálásra, és nekem sokkal kényelmesebb is, mint egy touchpad. De attól még az a golyó is lehet jó.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#28) orbano válasza harry (#27) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pont ezt akartam még beröfögni, hogy egy trackpoint jobb lett volna... főleg a lenovotól...

A vér nem válik VAZZE!™

(#29) Tomate válasza orbano (#25) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem olvastam végig a hsz-okat azt hittem, hogy én leszek a 10. HTPC-zös tag, de akkor ezek szerint nem. :D Nekem is úgy van, hogy a gép az emeleten az lcd a földszinten van. 10m-es HDMI/Optikai kábel kombó meg egy ugyan ekkora USB kábel teszi a dolgát, lent pedig egy vezeték nélküli egér+bill kombó vár ami néha macerás, szóval rögtön rájöttem, hogy mi a célja ennek a cuccnak. Nem is lenne rossz egy ilyen itthonra. :N

(#30) Barthezz2 válasza orbano (#20) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

No ezt még nem láttam :B De ez(mármint jelen cikk alanya) mintha kisebbnek hatna nem?
Egyébként rájöttem én is a hasznára, mert hidd el nem szöveggépeléshez gondoltam azt amit az előbb írtam ;)
Ugyan nekem nincs kimondott HTPC-m, de a gépemen kívül semmi egyéb elektronikai cucc nincs a szobámba, azaz ezt használom, filmezni, TV-t nézni, zenélni, egyszóval mindenre, és erre nekem teljesen tökéletes lenne egy ilyen, hogy ágyból tudjak matatni :D
Amire egyébként jelenleg a SE telóm használom BT-vel, de valahogy nem az igazi :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31) Balu77 válasza orbano (#20) üzenetére

Balu77
(senior tag)

Hát ha az árakat nézzük, akkor a logitech botrányos...

izé

(#32) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A HTPC-s távirányítóktól mindig a hideg rázott, végre egy értelmes hiánypótló!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#33) orbano válasza Barthezz2 (#30) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

bezony, nekem is jól jönne, ha kanapéről zenehallgatás közben nem kéne a nagy klaviatúrát magammal cipelni és azt baxkurálni, ez elfér a hasamon és lehet vele mindent :K

A vér nem válik VAZZE!™

(#34) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nagyon jó. trackpointtal lenne csak az igazi, nekem kéne

www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

(#35) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Anno ugyan így nézet ki a t10emhez a chat board is csak track ball nélkül :DDD
Nekem határozottan tetszik!

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#36) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, nagyban hasonlít egy szétcsúsztathatós mobil billentyűzetére, nem is értem eddig mért nem jutott senkinek eszébe ilyet gyártani. A Logitech árai meg egyszerűen nem magyar embernek vannak kitalálva, rém drágák. Egy htpc-nél normális frontendet használva kb. 95%-ban megoldható a kezelés a kurzor gombokkal + 3 gombbal. Pl Mediaportal gyönyörűen vezérelhető távirányítóval, meg ha nagyon kell van virtuális billentyűzet. Csak a chat + netezéshez kell bill., erre meg ez a Lenovo tökéletes.

[ Szerkesztve ]

Laci

(#37) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez tök jó, de ennyiért csak az veszi, akinek pont ilyen kell.

Milyennapvan?

(#38) Barthezz2 válasza D1Rect (#37) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát ezt manapság elég sok mindenről el lehetne mondani :)

(#39) D1Rect válasza Barthezz2 (#38) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

El, de fele ennyiért én is vennék, pedig csak néha jönne jól.

Milyennapvan?

(#40) P100

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Remélem majd valamikor 5k körül lesz az ára és akkor megveszem.

(#41) Barthezz2 válasza D1Rect (#39) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Teljesen jogos :R

(#42) psyho777 válasza P100 (#40) üzenetére

psyho777
(tag)

hát körülbelül.. az én szemembenis ennyit ér.. :D

Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||

(#43) orbano válasza Gusztáv (#36) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

lejátszási listából kikeresni egy számot jól jöhet. persze virtuális billetyűvel az is megoldható. mondjuk nekem ez jól jön ha sötétben a kanapénfekve zenét hallgatok, nem kell a mnitort bekapcsolni, ránézni, csak médiagomb, j, számcím enter/q

A vér nem válik VAZZE!™

(#44) orbano válasza P100 (#40) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

amíg két ilyen van a piacon és a másik kétszer ennyibe kerül, sajnos erre az árra még sokat kell várni :( de majd valamelyik csájnatek talán produkál egy tecsós kategóriájút is. hajrá géniusz :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#45) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Hüm... Ez tetszik, csak sok az a péz érte.

(#46) Barthezz2 válasza orbano (#44) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

vagy speedlink

(#47) student

student
(senior tag)

gondolom mire ideér min. 60€ lesz belőle

up!

(#48) D1Rect válasza student (#47) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

60x300x1,25...

Milyennapvan?

(#49) psyho777 válasza orbano (#44) üzenetére

psyho777
(tag)

csájnatek ez ott volt :D :DD

amugy néha a másolatokis van olyan jók mint a nagy márkás gyártók termékei..
bár nemtudom... azért mikor kézbe veszi az ember csukott szemmmel is megérzi a külömbséget..

[ Szerkesztve ]

(#50) orbano válasza psyho777 (#49) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a különbséget meg pláne ;)
egyébként valóban van 1-2 jó olcsóbb cucc is, de nagyon meg kell nézni szerintem mit vesz az ember a másodvonalbeli gyártóktól. géniuszból is láttam már igazán fájdalmas példányt, de ugyanakkor tett már nekem jó szolgálatot évekig ilyen bill.

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.