Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

A kukkolók ideális játéka :P Ajándékba jól jönne egy...

(#2) kabalthenbk

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Természetfotósok szerintem nagyon vártak már egy ilyenre. Az ár sem vészes, ahhoz képest mennyibe fáj egy középkategóriás fényképezőgép + valami testesebb teleobjektív.

Origin: Ski22o

(#3) ledgeri

ledgeri
(senior tag)

OK, hogy 10x optikai zoom, de hány millimétertől indulva?

-Egyébként merre haladunk??

(#4) pilóta válasza kabalthenbk (#2) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Azért erről majd kérdezz meg egy természetfotóst is. Szerintem nem nagyon várták, sőt eszükbe sem jutott ilyesmi :D
Játéknak jó ez, másra nem nagyon...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#5) elefant válasza pilóta (#4) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

hát játéknak egy kicsit drága azért...

(#6) pilóta válasza elefant (#5) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Dehogy is, sőt, kifejezetten olcsó: top 10 most expensive toys :D

(#7) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

3D kamera távcsőbe építve? Milyen jó ötlet! Nem is értem, eddig miért nem jutott eszébe senkinek (vagy volt már ilyen?), még nekem sem. :)

Ráadásul, ha 2db megjelenítő is be van építve a felvételek visszanézésére, akkor egyből 3D-ben lehet visszanézni.

(#4) pilóta: Nem tudom, hogy a természetfotósok mennyire várták, én speciel szívesen megnéznék pár szép természetfotót 3D-ben. Hiszen úgy majdnem olyan, mintha te magad is ott lennél... (Kb. 25 éve nézegetek 3D képeket, de igazán jó természetfotó elég kevés van.)

[ Szerkesztve ]

(#8) CoDWaW07

CoDWaW07
(senior tag)

Érdekes egy szerkezet, de ötletes:)

(#9) kabalthenbk válasza pilóta (#4) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Pont ezért szeretem a Sony eszement dolgait, először a legtöbben csak pislognak, de pont az ilyen "játékok" változtathatják meg a piacot.
Persze nem állítom, hogy ez lenne a forradalom, de ennek a távcsőnek simán el tudom képzelni a célcsoportját, mondjuk jogos - nem profi fotós körökben, igazából természetbarátot akartam írni, de abba is bele lehet kötni :P

(#10) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

600 dodó egy gps.ért? uh..

http://mlzphoto.blog.hu/

(#11) pilóta válasza kabalthenbk (#9) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

A természetbarát már teljesen jó célközönség. :)
Érdekes cucc, de azért a fényerő és a nagylátószög hiánya eléggé behatárolja a használhatóságát.
Szerintem...

(#12) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Karácsonyra nem akar valaki egy ilyennel megajándékozni engem?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#13) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

Sony... :K

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#14) Bird

Bird
(fanatikus tag)

Egy újabb haszontalan 3D felhasználás....

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#15) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Basszus,ilyet akarok,már vagy 20éve!
(Dubai-ban láttam hasonlót az nem 3D-s volt,de beszélt hozzád!és 2000csillag +obiektum bele volt táplálva,ha csillagászkodni akarsz vele!
persze a GPS-benne volt ekkor 2007-írtunk+SD-re rögzített,de csak 640X480ba,az ára kb az is 5-600dodo lehetett(én drágálottam)
De ez full full king!!! :Y
:C
Persze lóvém nincs rá!
De azért a nyálam csorog(kellene a francnak "video" kamera ,ha ez itt van!)

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#16) atti_2010 válasza dezz (#7) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem tudom, hogy a természetfotósok mennyire várták, én speciel szívesen megnéznék pár szép természetfotót 3D-ben. A szemközti csaj esti lefekvés előtt szuperül mutatna 3D-ben mint természet fotó. Ez olyan csillagok háborúja érzést kelt bennem.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#17) dezz válasza atti_2010 (#16) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ja, akkor -- ha van két minidisplay ebben a szerkezetben, ez sajnos nem derült ki -- elég lenne belenézni a távcsőbe és úgy érezhetnéd, újra és újra élőben nézed a lányt. :)

(#14) Bird: Esetleg kifejthetnéd miért gondolod így, akkor talán lenne értelme a hozzászólásodnak...

[ Szerkesztve ]

(#18) Boxi88 válasza elefant (#5) üzenetére

Boxi88
(őstag)

"kicsit"??? :F :U

(#19) Márton válasza dezz (#7) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

Jó ötlet, csak ugye egy távcsövet távoli dolgok miatt használja az ember,
távoli dologhoz meg mire lesz elég az a pár cm távolság a két obi között 3D-re?
Semmire sem. Amikor már egy sima repülőnap távoli eseményeit is 60cm-es kameratávval rögzítem, akkor ezzel a kütyüvel kapcsolatban legalábbis vannak kétségeim..

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#20) dezz válasza Márton (#19) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nos igen, jobb lett volna, ha távolabb vannak az objektívek. Azért erdőbe és más efféle helyre, ahol nem kilométerekre nézünk és néhányszáz méteren belül többféle távolságban vannak objektumok, jó lehet. (Kicsit más, mint egy kis kiterjedésű repülő a szabad ég alatt. Amúgy jó felvételek! :) )

(#21) TomLion

TomLion
(tag)
LOGOUT blog

Végre meg lehet venni Luke távcsövét :D

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#22) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Állat egy "játékszer" :DD :DD

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#23) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Mi ebben az új? Már 1970-es években is használta Luke Skywalker :). Csak akkor nem kacsolta be a rögzítést :))

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#24) kabalthenbk válasza csongi (#23) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor lehet a hardver is u.a., csak kiadtak hozzá egy moddolt firmware-t ;]

(#25) atti_2010 válasza kabalthenbk (#24) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Karácsonyra meg a halálcsillagot szedik elő valahonnan.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#26) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Közkívánatra:

[ Szerkesztve ]

(#27) Bird válasza MZperX75 (#26) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Nekem ez a v1.0 jobban tetszik :C

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#28) noxwill válasza atti_2010 (#25) üzenetére

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Én megelégszek Darth Vader giga nagyságú csillagrobolójával :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#29) atti_2010 válasza noxwill (#28) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az egészben az az érdekes hogy eddig senki nem volt képes kihozni egy csillagok háborúja játékot Call of Dutty vagy BF minőségben pedig a témában rengeteg lehetőség rejlik.

[ Szerkesztve ]

(#30) noxwill válasza atti_2010 (#29) üzenetére

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

hát igen.... én a mai napig nem tudom megfejteni, mi a rossebbért nem tudják megcsinálni a Republic Commando folytatását..... helyette SW MMO-k ra koncentrálnak ami engem egyenesen hidegen hagy,,,,

(#31) Renato1993 válasza atti_2010 (#29) üzenetére

Renato1993
(lelkes újonc)

A minőség alatt a kidolgozást vagy a grafot+fizikát érted?

Mert ha a kidolgozást, akkor inkább BF minőség mint COD :)
Ha meg az engine-t, nekem a COD látványvilágából kicsit elegem van:D
De mondjuk frostbite 2 alatt már kíváncsi lennék egy SW játékra:D
De szerintem egy cryengine (2 v 3) alatt lenne az ideális, abban már a súlytalanság alatti irányítás(nem mintha a star warsban annyi súlytalanságos jelenet lett volna az űrcsatákat kivéve, meg mikor a 3. részben az Invisible Hand kicsit ramaty állapotba került:D) is elég jól meg volt oldva a Crysisban...viszont a repülő eszközök irányításán még dolgozhatnának, ott a BF2-es szint lenne megfelelő szerintem.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850,2x2GB 1333MHz Geil DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,Samsung 1TB HDD

(#32) atti_2010 válasza Renato1993 (#31) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Graf+ fizika.

(#33) pilóta válasza atti_2010 (#29) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Íme: [link]
:D
De már nem is beta, hanem megvan az 1.0 végleges verzió is.
Majdnem minden nap játszok vele, nagyon jó a hangulta, bár egyre kevesebben vannak a szervereken...

[ Szerkesztve ]

(#34) benedekco válasza dezz (#7) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Annak idején voltak ilyen távcső digit fotó kombók. Bár szerintem nem voltak olyan nagy minőségűek. Olyan 640*480-at tudtak akkoriban. Asszem akkoriban az 1280*960-as felbontású képek nagynak számítottak... ha jól emléxem mi is még soros porton toltuk át a képeket.
Nem várok ettől se sokat. Mármint minőségben. De várjuk a teszt fotókatm esetleg egy PH! tesztet ;)

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#35) elefant válasza benedekco (#34) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

szerintem ez mire ide elér már 2013-at írunk....

(#36) macilaci78 válasza MZperX75 (#15) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

kellene a francnak "video" kamera ,ha ez itt van!

Azért egy esküvői felvétel elkészítése közben felraknálak valami viccoldalra! ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#37) MZperX75 válasza macilaci78 (#36) üzenetére

MZperX75
(őstag)

"Azért egy esküvői felvétel elkészítése közben felraknálak valami viccoldalra!"
Most ahogyan kamerázom,vagy azt amit kamerázom?Nem mindegy!
Mert,ha azt amit felveszek az esküvőn.....
Sok sok esküvöi videó mehetne ezen kívül, oda mármint a viccoldalra.
Próbáltad a holdat filmezni?
(hacsak nem egy jó tükrös géppel veszed a videót olyan Obi-val amivel kell,többinek VHS szaga van! persze tisztelet a kivételnek)
Mindennek meg van az előnye ,és hátránya!
Nem hiába lett ez a távcső olyan amilyen!(3D-itt már fontos)
Az esküvői filmezéshet apu régi VHS-C kamkoderével,vagy egy Panasonic FullHD camkoderrel, is lehet jó szar felvételt csinálni, de aránylag jót is!
Ez valószínü nem az esküvőkre lett kitalálva! :C
Amúgy is 5év alatt hány esküvőn voltál?
Jó a traktor,de Spanyolba már nem mennék ki vele!

[ Szerkesztve ]

(#38) ElEvEn11 válasza atti_2010 (#29) üzenetére

ElEvEn11
(tag)

Esetleg ezek nem rémlenek?
Star Wars: Battlefront series

[ Szerkesztve ]

Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.